- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.601
çok duygulandırdınız beni....inşallah dualarımız kabul olur bebeğim benimle kalır....
kanamam durdu çok şükür gece..ama uyku derseniz döndüm durdum...yerimi yadırgadım sanırım birde düşünceler, dualar birbirine girdi...
kendi pcim olmayınca önüme gelmesi zaman alıyor birde k.pederin annesinin yani babaannenin ölüm yıldönümü bugün...bikoşturmaca var evde....
kusura bakmayın o yüzden evde olsam sabah gelirdim...
şuanda iyiyim ağrım sancım yok tuhaf kasılmalar oluyor ama oda yatmaktan sanırım...yarın dr.a gidicem saati belli değil...
perim kanamam gayet adet kanaması 2.gün yoğunluğundaydıher kıpırdamamda foş aktı yaklaşık 2 saat çok yoğundu...tek tesellim ağrımın olmaması ve pıhtı gibi bişeyin gelmemesi...
inşallah yarın güzel haberle gelirim....
çok duygulandırdınız beni....inşallah dualarımız kabul olur bebeğim benimle kalır....
kanamam durdu çok şükür gece..ama uyku derseniz döndüm durdum...yerimi yadırgadım sanırım birde düşünceler, dualar birbirine girdi...
kendi pcim olmayınca önüme gelmesi zaman alıyor birde k.pederin annesinin yani babaannenin ölüm yıldönümü bugün...bikoşturmaca var evde....
kusura bakmayın o yüzden evde olsam sabah gelirdim...
şuanda iyiyim ağrım sancım yok tuhaf kasılmalar oluyor ama oda yatmaktan sanırım...yarın dr.a gidicem saati belli değil...
perim kanamam gayet adet kanaması 2.gün yoğunluğundaydıher kıpırdamamda foş aktı yaklaşık 2 saat çok yoğundu...tek tesellim ağrımın olmaması ve pıhtı gibi bişeyin gelmemesi...
inşallah yarın güzel haberle gelirim....
Periim Deragünüm Allah kimseye yaşatmasın ben hiç bilmiyorum bu kanama olayını ama yazdıklarınız içimi rahatlattı dün geceden beri huzursuzum mesoşum için yarın iyi haberler alalırız di mi perim. :44:
...............................MEESSTTRRAA
perisoko...........................150
iremneva..........................500
seyzen..............................50
deragün...........................100
19asos03...........................50
TOPLAM...........................850
kızlar 151 tane kaldı Allah kabul etsin
messim insallah guzel haberlerle gelirsin
bende haberler iyi degil tekrar 50gr lik seker yuklemesi yaptilar 140 a cikmis seker dr daha gelmedi bakalim ne diyecek gelince 2 gundur ac geziyorum resmen yuksek cikmasin diye yoruldum artik cikmak istiyorum hastaneden allahim guc ver bana guzel sabirlar ver hayirlisi buna sukur rabbim
insallah duzelir 2 gundur ac geziyorum resmen bisey yemiyorum bakalim yarin 100 luk yapacakmis cikarmiyor dr yarin sonuca gore bakariz kollarim delik desik oldu 2 gundur yarinda 5 kez alacaklar bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?