Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
................................MEESSTTRRAA

perisoko...........................150
iremneva..........................200
seyzen..............................50
deragün...........................100

TOPLAM...........................500

messim naaptın canım bi haber ver gece nasıl geçti kanaman bitti mi?:18: meraktayım valla rüyalarıma girdin :26:

çok duygulandırdınız beni....inşallah dualarımız kabul olur bebeğim benimle kalır....

kanamam durdu çok şükür gece..ama uyku derseniz döndüm durdum...yerimi yadırgadım sanırım birde düşünceler, dualar birbirine girdi...

kendi pcim olmayınca önüme gelmesi zaman alıyor birde k.pederin annesinin yani babaannenin ölüm yıldönümü bugün...bikoşturmaca var evde....

kusura bakmayın o yüzden evde olsam sabah gelirdim...

şuanda iyiyim ağrım sancım yok tuhaf kasılmalar oluyor ama oda yatmaktan sanırım...yarın dr.a gidicem saati belli değil...

perim kanamam gayet adet kanaması 2.gün yoğunluğundaydıher kıpırdamamda foş aktı yaklaşık 2 saat çok yoğundu...tek tesellim ağrımın olmaması ve pıhtı gibi bişeyin gelmemesi...

inşallah yarın güzel haberle gelirim....

...............................MEESSTTRRAA

iremneva..........................200
19asos03...........................50

TOPLAM...........................550

canım allah korusun düşük olunca devamı geliyo yani benim bir dakka kanamam durmamıştı üstüne görme yaşadın demekki içini ferah tut yarın akşam okuldan gelince güze haberlerini bekliyorum inşalah

Kanamanin durmasina cok sevindim mesosummm derosun dedigi gibi kotu bisi olunca durmuyor agri oluyor bide cok. Icimde hic kotu bi his yok Alahin izniyle yarin guzel haberlerle geliceksin bitanemmmmmmmmmmmm

Periim Deragünüm Allah kimseye yaşatmasın ben hiç bilmiyorum bu kanama olayını ama yazdıklarınız içimi rahatlattı dün geceden beri huzursuzum mesoşum için yarın iyi haberler alalırız di mi perim. :44:

seyzencim 300 daha, mess tatlım kanamanın durmasına sevindim dinlenmeye devam et tatlım, kötü şeylerde düşünme onların seni yormasına izin verme canım, herşey güzel olacak...............

iremneva..........................500

TOPLAM...........................850

kızlar 151 tane kaldı Allah kabul etsin

Canim benim kotu bisi olmadigina eminim agrisi olmadigi icin ve kanama durdugu icin. Allahiin izniyle cok guzel haberler alicaz canimmmm biz icimizi ferah tutup dua edelim yeterkiii hersey cok guzel olucakkkk....

Meessttrraam canım benim Allah ım korktuğuna uğratmasın,hayırlısı ile sağlıkla bebişin seninle kalsın inşallah.Okuyunca çok üzüldüm,içim acıdı kendimden farkınız yok hiçbirinizin..

Oğluşlarla vakit geçirmek çok güzel ama çokta yorucu.2 gün kakalarını yapamadılar ve uyku uyumadılar ağladılar.Bende sürekli ayaktayım uykuyu dinlenmeyi unuttum.Uyurlarkende süt sağ,çamaşırlarını hallet,yemekti,temizlikti vb şeyler derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.Sağlıkları yerinde olsunda inşallah büyüyecekler tabiki...

Meessttrraamm için 151 de benden yazın kızlar.Çok yoğun olduğum için son zamanlarda katılamıyordum ama bu özel durumda tabiki bende yanınızdayım herzamanki gibi.Hayırlı haberlerini bekliyorum meessttrraamm...Bu arada annem bana hamileyken 9 ay kanaması olmuş hiç durmadan.Esirgeyen Rabbim esirgiyor,inşallah bir şey olmaz.İçini ferah tut.Bence bu kanama yerleşme kanaması...

Benimde eşim rahatsız.KV bekliyoruz gelirse inşallah acile gideceğiz.Hepinize hayırlı ve gönlünüzce geçireceğiz akşamlar,günler diliyorum...

canım sen bu halinle fatiha derdine düşme şimdi... sana 51 yazayım 100 ü ben okurum tatlım sen oğluşlarına ve kocana bak. işin başından aşmış zaten.eşine de geçmiş olsun canım. oğlanlara içirebilirsen z.yağ içir işe yarıyor diye duydum :44:

iremneva..........................500
seyzen.............................150
mehmetderya......................51

TOPLAM...........................1001

okuyan dillerinize sağlık kızlar. inşallah Messtram yarın sağlıklı güzel haberler verir bize inşallah. Allah ım hepimize sağlıklı hamişlikler nasip etsin

messim insallah guzel haberlerle gelirsin

bende haberler iyi degil tekrar 50gr lik seker yuklemesi yaptilar 140 a cikmis seker dr daha gelmedi bakalim ne diyecek gelince 2 gundur ac geziyorum resmen yuksek cikmasin diye yoruldum artik cikmak istiyorum hastaneden allahim guc ver bana guzel sabirlar ver hayirlisi buna sukur rabbim

Son düzenleme:
hayırlı haftalar canlar

az daha sabret canım. oğluşun için sabret... hastanede olman iyi bu aşamada acil bişey olsa müdahale edilir. haziran annelerinde de var şekeri yüksek çıkan arkadaşlar iki hafta diyet yaptılar düştü asosçum seninde 2-3 hafta içinde düşecektir kesin

insallah duzelir 2 gundur ac geziyorum resmen bisey yemiyorum bakalim yarin 100 luk yapacakmis cikarmiyor dr yarin sonuca gore bakariz kollarim delik desik oldu 2 gundur yarinda 5 kez alacaklar bakalim ne olacak

insallah duzelir 2 gundur ac geziyorum resmen bisey yemiyorum bakalim yarin 100 luk yapacakmis cikarmiyor dr yarin sonuca gore bakariz kollarim delik desik oldu 2 gundur yarinda 5 kez alacaklar bakalim ne olacak

biliyorum tatlım çok kan alıyolar. dedim ya biraz daha sabret oğluşunu kucağına alınca unutursun tüm sıkıntılarını bu arada benim babam şeker hastası. beyaz lahana yer sürekli şekeri düşürüyormuş diye :44: çiğ olarak üzerine tuz limon, yer öyle salata gibi sen de dene istersen canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…