- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.621
canım sen bu halinle fatiha derdine düşme şimdi... sana 51 yazayım 100 ü ben okurum tatlım sen oğluşlarına ve kocana bak. işin başından aşmış zaten.eşine de geçmiş olsun canım. oğlanlara içirebilirsen z.yağ içir işe yarıyor diye duydum :44:
tatlım biz neleri beklemedik nelere sabretmedik, az daha dayan zaten hastanedesin yediğin içtiğinde ona göre büyük ihtimal düşer ben inanıyoruminsallah duzelir 2 gundur ac geziyorum resmen bisey yemiyorum bakalim yarin 100 luk yapacakmis cikarmiyor dr yarin sonuca gore bakariz kollarim delik desik oldu 2 gundur yarinda 5 kez alacaklar bakalim ne olacak
Saol tatlım.Ben 101 okudum 51 ini messime yaz ozaman.50 yi de sıra kimdeyse ona ekle istersen canım...
Sütlerine zeytinyağı koydum canım içirdim birde popolarına da normalde zaten pişik kremi kullanmıyorum zeytin yağı sürüyorum pamukla.Ondan da popalarına masaj yaptım işe yaradı çok şükür.Bezlerini doldurdu yaramazlarım benim:)
kızlar dua edin...kanamam başladı.....kayınpederimi bekliyorum..iğne yaptırıcam......
geldim, kaynanamlarda kalıyorum..kanamam çok yoğundu ve kırmızı taze kandı..çok korktum..dr iğne yaptırman gerek yapacak bişi yok dedi..
şükür azaldı, yatıyorum şimdi...herşey olucana varacak ne diiim...hiç belirti vermedi sadece biraz bel ağrısı vardı o kadar...yarın kanama olmazsa pazartesi dr a gidicem...
sadece dua ediyorum..ama bir boşlukta var içimde....böyle işte..kısmet, hayırlısı ne denirse....
Saol tatlım.Ben 101 okudum 51 ini messime yaz ozaman.50 yi de sıra kimdeyse ona ekle istersen canım...
Sütlerine zeytinyağı koydum canım içirdim birde popolarına da normalde zaten pişik kremi kullanmıyorum zeytin yağı sürüyorum pamukla.Ondan da popalarına masaj yaptım işe yaradı çok şükür.Bezlerini doldurdu yaramazlarım benim:)
messim insallah guzel haberlerle gelirsin
bende haberler iyi degil tekrar 50gr lik seker yuklemesi yaptilar 140 a cikmis seker dr daha gelmedi bakalim ne diyecek gelince 2 gundur ac geziyorum resmen yuksek cikmasin diye yoruldum artik cikmak istiyorum hastaneden allahim guc ver bana guzel sabirlar ver hayirlisi buna sukur rabbim
Kizlar..canim arkadaslarim:.....bebegim iyi..ALlaha sukur...sizin dualarinizla...kalp atisini da duydum... suanda kv de de yatiyorum. Tlf dan baglana bildim sonunfa.umarim gider msj..bir. iki saate pc ye gecicem...
Kizlar..canim arkadaslarim:.....bebegim iyi..ALlaha sukur...sizin dualarinizla...kalp atisini da duydum... suanda kv de de yatiyorum. Tlf dan baglana bildim sonunfa.umarim gider msj..bir. iki saate pc ye gecicem...
çok şükür mess oh beeeeeeeeee içim rahatladı valla
benimde kız biraz rahatsız grip gibi huysuzluk var üzerinde burnu tıkalı onunla ugraşıyorum inş.iyileşecek
deryaaaaaaaaaa ogluşlar ne yaparçok tatlılar kızzzzzzzzz benziyolar birbirlerine çift yumurta pek benzemez derlerdi ama seninkiler benziyooooooooooooooooo degmesin
bojouuuuuuuuuuuu ne yapan yavrum bebişin nasıl ?
kızlar ne pok yiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?