Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Saol tatlım.Ben 101 okudum 51 ini messime yaz ozaman.50 yi de sıra kimdeyse ona ekle istersen canım...
Sütlerine zeytinyağı koydum canım içirdim birde popolarına da normalde zaten pişik kremi kullanmıyorum zeytin yağı sürüyorum pamukla.Ondan da popalarına masaj yaptım işe yaradı çok şükür.Bezlerini doldurdu yaramazlarım benim :)

insallah duzelir 2 gundur ac geziyorum resmen bisey yemiyorum bakalim yarin 100 luk yapacakmis cikarmiyor dr yarin sonuca gore bakariz kollarim delik desik oldu 2 gundur yarinda 5 kez alacaklar bakalim ne olacak
tatlım biz neleri beklemedik nelere sabretmedik, az daha dayan zaten hastanedesin yediğin içtiğinde ona göre büyük ihtimal düşer ben inanıyorum

günaydın deryacım, klasik anne işteee çiş yaptılar diye mutlu olan anne modeli yerim ben senin rahatlamış paşalarını

Maystrooomm canıımm benim,içimden bişey koptu sanki okurkeeen
hiçbir şey olmicak Allah'ın izniyle,bebişin seni hiiç bırakmıcaak
içini ferah tutmaya çalış
hayırlı haberlerle gel inşaallah
herkes dua okumuş,h.sonu girmediğim için göremedim
ben de bugün okurum Allah kabul etsin
dualarım seninle tatlım

canım geçmiş olsun
hiç korkma içini ferah tut
bende parça parça kanama olmustu sakır sakır bacaklarımdan kanlar akarak hastaneye yetiştik eşimele..
içini sıkma yat ayaklarını dik ahavayaa tamam biraz sıkıcı ama olsun ilerde tadını çıkarırsın
dualşarım seninlee

oh oh ışırırım ben onların popişlerini boncuk gözlü paşalar

deryaam maaşallah ne ara okudun bende sabah işimi bitireyim de oturup okuyum duamı diyordum :26: 70 tane eksikti :26: şimdi düzenlerim sana okuduklarını tam yazarım bende 20 tane okurum tamam Allah kabul etsin...

vitooom zeyno da mı oldu o kanama

Canım,güzel annem benim biraz daha sabır et.Sonu güzel olacak inşallah.Bebeğin için güçlü olmalısın.Allah ım yar ve yardımcın olsun...

...............................MEESSTTRRAA

perisoko...........................150
iremneva..........................500
seyzen.............................100
deragün...........................100
19asos03...........................50
mehmetderya....................101

TOPLAM...........................1001

messsim hiç korkma bak tüüüm pozitif düşüncelerimiz ve dualarımızla madden olmasada manen yanındayız canıım. bebişini de al gel hadiiii

günaydın canlar

messim çok geçmiş olsun, çok korktum okurken, sayfalar geçmek bilmedi.
dualarımız seninle canım, kendine dikkat et ve dinlen. hiçbirşey olmayacak merak etme sen
seysenim 50 yaz bana, ben gün içinde tamamlarım canım

asosum sana da geçmiş olsun canım, az daha sabret, herşey çok güzel olacak.
ben de hiç şeker yemiyorum 2 aydır kilo bile verdim 1-2, iyi birşey, boşver bir süre yemeyelim.
sonrasında dünyanın en tatlı şeyleri bizimle olsun inşallahhhh

neler olmuş böleee evde net yok kiii

canımmm çok çok geçmiş olsun daha gelmedin sanırım tüm geçmişi okudum kanaman durmuş hap ve iğneyle çok sevindim inşallah bugünde güzel haber getiriceksin bize
kızlar duadan haberim yoktu bende katılmak isterdim ama şuan itibariyle tüm kalbimle messimin yanındayım Rabbim bebeğini ona bağışlayacak inşallah içimde karamsar hiç birşey yok güzel olacak güzel haber alıcaz ben inanıyorum

canım biliyorum çok sıkıldın bunaldın bunlardan ama mecburen sabırlı olman lazım moralini yüksek tut bebişin hep mızmızlanan bi annem varmışşş hıııımmm demesin dimiii

herşeyin bi çaresi var yeterki onlar sağlıklı olsun onlara bişey olmasın gerisi zaman işte zamanla hepsi geçiyor kendine dikkat et canım ve moralini yüksek tutmaya çalış

miniklerin çıkarmış çok şükür ama bu olay bana ders oldu demekki azıcık damlacık zeytin yağı tüm olayı çözebiliyor
deroşuumm oğlanları öp benim yerime
banada halam bi tarif söylemişti beyaz sade mumu erit halis zeytin yağıyla karıştır ve pişik önleyici olarak bunu kullan demişti başka bişey kullanma dedi bende işten çıkınca hazırlıycam öle bir karışım kendisi bütün torunları için yapmış çocuklarına göndermiş hep

bana cvp yazmışsın canım şu kurutma işi ile ilgili ama burda balkonlarda kurutuyolar görüyorum ben :44::44: demek çok uzun ömürlü olmuyor ozaman yapcak bişey yok hazır alıcaz

Kizlar..canim arkadaslarim:.....bebegim iyi..ALlaha sukur...sizin dualarinizla...kalp atisini da duydum... suanda kv de de yatiyorum. Tlf dan baglana bildim sonunfa.umarim gider msj..bir. iki saate pc ye gecicem...

Çok şükür canım,senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim.Yerim ben onun minik pıt pıtlarını Rabbim korusun sizleri ve bebişlerinizi.Dinlen canım.Kendine ve minik zeytine.(içimden erkek geçiyor)Perim de de öyle demiştim ama hayırlısı neyse o olsun...
Kizlar..canim arkadaslarim:.....bebegim iyi..ALlaha sukur...sizin dualarinizla...kalp atisini da duydum... suanda kv de de yatiyorum. Tlf dan baglana bildim sonunfa.umarim gider msj..bir. iki saate pc ye gecicem...

çok şükür mess oh beeeeeeeeee içim rahatladı valla

benimde kız biraz rahatsız grip gibi huysuzluk var üzerinde burnu tıkalı onunla ugraşıyorum inş.iyileşecek

deryaaaaaaaaaa ogluşlar ne yapar çok tatlılar kızzzzzzzzz benziyolar birbirlerine çift yumurta pek benzemez derlerdi ama seninkiler benziyooooooooooooooooo degmesin

bojouuuuuuuuuuuu ne yapan yavrum bebişin nasıl ?

kızlar ne pok yiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz????

mesoşuum çok şükür bak sana pıtpıtlarını duyurmak için yapmış yaramaz bebişin yirim ben onu yirim

Hoşgeldin canım adoşum...Geçmiş olsun dikkat et bebişe...Teşekkürler teyzesi.Herkes benzetiyor walla.Evet çift yumurta ama benziyorlar .İyiler,bazen normal yolunda her şey bazen huzursuzlar,uyku düzenleri belli olmuyor.Sabah 5 ten beri uyumadı büyük paşa yeni zar zor uyuttum.Uyumayınca da huzursuz oluyorlar,ağlıyorlar.Bizde bebişlerle büyüyoruz,meğer ne çok bilmediğimiz şey varmış :)öğreniyoruz anne olunca.Senin fıstık nasıl?Fotosunu koysanda görsek olmaz mı canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…