Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
benimde kız biraz rahatsız grip gibi huysuzluk var üzerinde burnu tıkalı onunla ugraşıyorum inş.iyileşecek

kızlar ne pok yiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz????

valla yediğimi hiç bir poktan tat almıyorum adoşuum senin zilli gibi benimde burnum tıkalı ama senin gibi bi anam yok ki yanımda ona biraz naz yapiiim :26: kendi kendime çekiyorum burnumu

geçmiş olsun deniz kızına aaa deniz kızı demişken deniz suyu iyi geliyor burun tıkanıklığınaaa bende alıyım akşam eve giderken

nerdesin periiim sabahtandır uğramadıın uyudun mu bugün yoksaaa

inşallah iyisindir canım :44:

Kizlar..canim arkadaslarim:.....bebegim iyi..ALlaha sukur...sizin dualarinizla...kalp atisini da duydum... suanda kv de de yatiyorum. Tlf dan baglana bildim sonunfa.umarim gider msj..bir. iki saate pc ye gecicem...

canım ben nasıl sevindiimm
çok şükür Maystroomm çok şükür
bebişin seni hiç bırakmicakk Allah'ın izniyle
hayırlısıyla hep beraber doğurucaz,büyütücez
40larımız karışcak ooohhh
ne dedi peki dr.un?

geçmiş olsun Adoşuumm,kıyamam ben minnoş Denizime
hemencik iyileşsin yumuk gözlü tontişş

benim bebiş de iyi çok şükür teyzesi
büyüyo işte,haftaya gidicem dr.a, şimdiden çookk merak ediyoomm
Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın

Kizlar..canim arkadaslarim:.....bebegim iyi..ALlaha sukur...sizin dualarinizla...kalp atisini da duydum... suanda kv de de yatiyorum. Tlf dan baglana bildim sonunfa.umarim gider msj..bir. iki saate pc ye gecicem...

şükürler olsun tatlım , yer onu teyzeleri pıt pıtlarınıda duymuşun süper

anaaam bojouum 11 hafta olmuşsun sağlıkla geçsin kalan günlerdeee vay beee haftaya ikili tarama var di miii

belki cinsiyetle ilgili bişeyler söyler dr.

anaaam bojouum 11 hafta olmuşsun sağlıkla geçsin kalan günlerdeee vay beee haftaya ikili tarama var di miii

belki cinsiyetle ilgili bişeyler söyler dr.

sağol bitanemmm,hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım minnoşlarımızı hayırlısıyla
yaw dr.a göre 10+2 yim ama burda öyle yazıyo anlamadım
ikili tarama haftaya gidince belli olcak heralde..hayırlısıyla onu da bi atlatalım bakalım

iroşuumm yawrıımm şu avatarını değiştirsen mi diyoomm
şöyle güzel bi bebiş fotosu koy,içini doldur o kabanın

baktım bebek gelsin diye bekliyom alışverişi oda gelmiyo, bende ilk alışverişi yaptım bebek alışverişe gelsin diye, o benim totemim tatlım keseyi göreyim değiştircem

hoş geldiniiiz
tekrar geçmiş olsun canım. naaaptın anlat biraz nerdesin şimdi dr ne dedi ayrıntı ver tatlım bir sıkıntı kalmadı di mi ???

bak Ahmet Efe de merak ediyor habire vuruyor tekmeyi "anneee mess teyzemin bebişine selam söyleeee" diyeeee

Son düzenleme:
ohh pc ye kavuştum..tld da zormuş hakkaten...ettiğiniz dualar kabul oldu...Allah bebeklerinizi, çocuklarınızı size bağışlasın, onların acısını göstermesin...

Adoşum cimcimeye çok geçmiş olsun...mevsim geçisleri evde bile olsa olabilir..

seyzoşum sana da geçmiş olsun canım benim...inşallah çabucacık geçer...

perim dışardaydı ona mesaj attım..hayır duasını aldım...içimi rahatlattı...

dr şöyle dedi bojum...olabilir bu kadar..çok korktuğumu söyledim...her gebelikte rastlanabilir bir durummuş...rahim tertemiz dedi..ultrason aletinde bile kan yoktu...

iğnelere ilaca devam...bebeğim bugün 7 haftalık olmuş...kalp sesini dinletti....boyuda 9.6 mm sanırım normal bir boy...

haftaya cuma yine gidicem...ama buarada dr değiştirebilirim...tüp bebek merkezi olduğu için doğum yok orda...

böyle cumartesiden beri çok hissizdim ama bugün çift çizgiyi yeniden görmüş gibi oldum...yani kızlar yeni hamileleğim hayırlı olsun.....

hepinize yürekten teşekkürler.....

asosum en fazla diyet verirler sende onu uygularsın yeter ki bebeğine ve sana bişi olmasın....

canım kv dedeyimm...ahmet efe ye söyle..çok iyiyim psikolijik olarakta...11 deydi dr randevu...ama 12 ye doğru alabildiler...herkes randevulu olunca..dudağımı yedim bitirdim valla..

eşek sıpam şimdiden çok telaşlandırdı beni....ama neyse ki iyiyiz...sizinkilere arkadaş olacakkk inş...

erkek diyenler bana da öyle geliyo...:)) çin takvimi de öyle diyor ..kısmet...

Messsiiiiiimmmm

canım yaaaa okadar yoğunumkii anca geebildim aklım hep sendeydi çok şükür bebişin iyiymiş aynı şeyi bende yaşadım üstelik bana kalp atışı yok bile dedi başka doktor ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama çok şükür geçti gitti şimdi ikinizde bol bol dinlenin
Bu arada pıtpıtlarıda duymuş olduuuuuunnn çok güçlü olucak bebişin bbendece erkek geçti ama ben tutturamıyorum hiç :44: Olsun canım herkes dedi bende diyim dedimmm

canım benimmm artık bende yaşadım diyenleri anlıyorum...kimse yaşamasıınnn...

çalışanlara Allah yardımcı olsunn...ben evdeyim böyle oldu...

bakalım hafzoşum kalbi hep böyle atsın da kız erkek her türlüsü canımmmmm canııımmmmm benimmmm....

çok şükür canım çok mutlu oldum inan korkarak açtım bigisayarı alhım hepimizişnkini tamamına erdirsin en kısa zamanda herkese hayırlı bebeişler versin

kızlar ben 190a uyku seti aldım arkadaşlar gerek yoktu yan korumalığına yorgan nevresim alsaydın onun yerine bi sürü de nevresim alırdın dediler sizce deiştireyim mi

Canlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm

Canlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm

uy canım benim allllah hayırlı etsin bebişimizin kaderini özetme kendini darısı bize

özenmiş almışsın canım çok da güzelmiş: yan koruması olsun bence çok şık duruyor. gerekliliğine bakarsan önceden bi kundak bi zıbın alıyorlarmış
fiyatı orta zaten en ucuzu 100-120 tl 300-350 ye kadar çkıyo. bence güle güle kullancım meleğin. bi yedek çarşaf yastık kılıfı alısın yazın zaten battaniyeler yeter yorgan örtmez oldu bitti

oy oy oyy yirim ben o Doğa hanımın popoşunuuu geçmiş olsun ışılım Allah ikinize de sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…