- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.641
benimde kız biraz rahatsız grip gibi huysuzluk var üzerinde burnu tıkalı onunla ugraşıyorum inş.iyileşecek
kızlar ne pok yiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz????
Kizlar..canim arkadaslarim:.....bebegim iyi..ALlaha sukur...sizin dualarinizla...kalp atisini da duydum... suanda kv de de yatiyorum. Tlf dan baglana bildim sonunfa.umarim gider msj..bir. iki saate pc ye gecicem...
çok şükür mess oh beeeeeeeeee içim rahatladı valla
benimde kız biraz rahatsız grip gibi huysuzluk var üzerinde burnu tıkalı onunla ugraşıyorum inş.iyileşecek
deryaaaaaaaaaa ogluşlar ne yaparçok tatlılar kızzzzzzzzz benziyolar birbirlerine çift yumurta pek benzemez derlerdi ama seninkiler benziyooooooooooooooooo degmesin
bojouuuuuuuuuuuu ne yapan yavrum bebişin nasıl ?
kızlar ne pok yiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz????
Kizlar..canim arkadaslarim:.....bebegim iyi..ALlaha sukur...sizin dualarinizla...kalp atisini da duydum... suanda kv de de yatiyorum. Tlf dan baglana bildim sonunfa.umarim gider msj..bir. iki saate pc ye gecicem...
geçmiş olsun Adoşuumm,kıyamam ben minnoş Denizime
hemencik iyileşsin yumuk gözlü tontişş
benim bebiş de iyi çok şükür teyzesi
büyüyo işte,haftaya gidicem dr.a, şimdiden çookk merak ediyoomm
Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın
anaaam bojouum 11 hafta olmuşsunsağlıkla geçsin kalan günlerdeee vay beee haftaya ikili tarama var di miii
belki cinsiyetle ilgili bişeyler söyler dr.
şükürler olsun tatlım , yer onu teyzeleri pıt pıtlarınıda duymuşun süper
iroşuumm yawrıımm şu avatarını değiştirsen mi diyoomm
şöyle güzel bi bebiş fotosu koy,içini doldur o kabanın
hoş geldiniiiz
tekrar geçmiş olsun canım. naaaptın anlat biraz nerdesin şimdi dr ne dedi ayrıntı ver tatlımbir sıkıntı kalmadı di mi ???
bak Ahmet Efe de merak ediyor habire vuruyor tekmeyi "anneee mess teyzemin bebişine selam söyleeee" diyeeee
hoş geldiniiiz
tekrar geçmiş olsun canım. naaaptın anlat biraz nerdesin şimdi dr ne dedi ayrıntı ver tatlımbir sıkıntı kalmadı di mi ???
bak Ahmet Efe de merak ediyor habire vuruyor tekmeyi "anneee mess teyzemin bebişine selam söyleeee" diyeeee
Messsiiiiiimmmm
canım yaaaa okadar yoğunumkii anca geebildim aklım hep sendeydi çok şükür bebişin iyiymiş aynı şeyi bende yaşadım üstelik bana kalp atışı yok bile dedi başka doktor ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama çok şükür geçti gitti şimdi ikinizde bol bol dinlenin
Bu arada pıtpıtlarıda duymuş olduuuuuunnnçok güçlü olucak bebişin bbendece erkek geçti ama ben tutturamıyorum hiç :44: Olsun canım herkes dedi bende diyim dedimmm
ohh pc ye kavuştum..tld da zormuş hakkaten...ettiğiniz dualar kabul oldu...Allah bebeklerinizi, çocuklarınızı size bağışlasın, onların acısını göstermesin...
Adoşum cimcimeye çok geçmiş olsun...mevsim geçisleri evde bile olsa olabilir..
seyzoşum sana da geçmiş olsun canım benim...inşallah çabucacık geçer...
perim dışardaydı ona mesaj attım..hayır duasını aldım...içimi rahatlattı...
dr şöyle dedi bojum...olabilir bu kadar..çok korktuğumu söyledim...her gebelikte rastlanabilir bir durummuş...rahim tertemiz dedi..ultrason aletinde bile kan yoktu...
iğnelere ilaca devam...bebeğim bugün 7 haftalık olmuş...kalp sesini dinletti....boyuda 9.6 mm sanırım normal bir boy...
haftaya cuma yine gidicem...ama buarada dr değiştirebilirim...tüp bebek merkezi olduğu için doğum yok orda...
böyle cumartesiden beri çok hissizdim ama bugün çift çizgiyi yeniden görmüş gibi oldum...yani kızlar yeni hamileleğim hayırlı olsun.....
hepinize yürekten teşekkürler.....
asosum en fazla diyet verirler sende onu uygularsın yeter ki bebeğine ve sana bişi olmasın....
Canlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm
kızlar ben 190a uyku seti aldım arkadaşlar gerek yoktu yan korumalığına yorgan nevresim alsaydın onun yerine bi sürü de nevresim alırdın dediler sizce deiştireyim mi Eki Görüntüle 654644 Eki Görüntüle 654644
Canlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?