Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

sağol canım daha güzeli senin minnakının bulsun bunun turkuaz mavisi vardı canısı bundan kat kat güzeldi erkek olsaydı süper olacaktı

sağol canım daha güzeli senin minnakının bulsun bunun turkuaz mavisi vardı canısı bundan kat kat güzeldi erkek olsaydı süper olacaktı

eee turkuaz da alabilirdin aslında derom kıza da gider ama pembiş kız cicilerii de ayrı güzel oluyo yaaaw bazılarında aklım kalmıyo diil yani bende oğlumun pike takımını turkuaz aldım. kuzu desenli

evet can ım zeynoda oldu kanamam ilk 3-4 ay yattım ben nerdeysee
çok can sıkıcıydı ama cok şükür geçtiiiiiiiiiiiiii

adoşum burnu çok tıkalıysa serum fizyolojiğin birini birburnunabirini bir burnunua sık az bekle sonra yüzüstü cevir burnundakiler cıkıyormus.bizim aralık annelerinde demişlerdii.
bende deniyim dedimde benm zilli imkanı yok yapotırmamıstı..
aman burnunu sürekli cek otribebeylede balgam sümük inmesin asağılara amann
cok geçmiş olsunn

....................................alya35...........miskamber...........eerdgn

eerdgn.............................25...................25.........................
seyzen.............................50...................50....................50

TOPLAM...........................75...................75....................50

Anoyyyyy cok duygulandim yaa

add zillosuna cok gecmis olsun kuzumm yaa ins iyilesir hemencecik

meess. Canimm cok sukur melegin seni birakmamis cok mutlu oldum pit pitlarini da duyup gelmissin bosuna demiyor sizin ser sandiginizda mutlak hayir vardir diye Rabbim.. Hep dinlen canim hic kalkma

Perimm batuhan diyorum ismide hazirmis bu arada yoksa daha onceden "askim erkek olursa adi bu olsun" diye taaa oncelerden mi geliyor bu isim asna fisne sevgili zamanlarindan
bizimde konustugumuz tek isim MERİC ti bir zamanlar

benim adetim ilk defa 8 gun surdu sanirim coraspinden kaynakli oldu gerci 3. Gunu birakmistim ama neyse
bi ay dinlenmeye karar verdim kizlar ( ama korunmadan)bir daha ki ay klomen ve catlatma ignesi isteyecegim Bakalim neler olacak kendi kendine gelmesi icin son ay yani BEBEGİM SENİ BEKLİYORUMM:))
kendime de oyalanmak icin puzlee alicam 2000 parcali sirf kafam rahatlasin diye sonucu gorucuyukk

bir onceki ay 14,15,17 degerlendirdik olmadi bu ay 15,16,17 hedefim olmazsa da sallaaaaa Bir gun arayla olmadi bu kez pas gecmeden deneyelim bakalim

ben bu ay kaçırdığım diye ne kadar üzülmüştüm bata 10 gün kala karalar bağlamıştım, anlamıyosunki ne zaman olduğunu inşallah bu ay tutacak tatlım

olur muuu gerek var tabiii kafasını kolunu mu çarpsın oralara sen onlara bakma canım çokda güzel aldığın uyku seti çok beğendim sakın değiştirmee güle güle kullansın bebişin içinde mışıl mışıl uyusun
canlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm
ışılıııııııııııııııııııııııımmm gelmiş canımm beniimm doğamızın en kısa zamanda resmini istiyoruz tamam mıı çok sevindim bitanem sağlıcakla büyütürsün inşallah kızını bizler de iyiyiz çok şükür bizde seni özledik veeee
günaydın canlar
günaydın canıııımmm
çok pis hamile kalasım var ehuehuheuehe
amannn bu hızla ve gazla üçüz bilem gelirrr

GENE GÜNAYDIIIN DEMEDİM YAAAAA BEN GÜNAYDIN ÖZÜRLÜMÜYÜM NEYİİİMMM

GÜNAYDIN GÜZEL HATUNLARRRR

bir onceki ay 14,15,17 degerlendirdik olmadi bu ay 15,16,17 hedefim olmazsa da sallaaaaa Bir gun arayla olmadi bu kez pas gecmeden deneyelim bakalim

ama gün aşırı olması daha uygun değil mi alyam hergün olması sperm kalitesini düşürüyo diye biliyodum :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…