- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.661
kızlar ben 190a uyku seti aldım arkadaşlar gerek yoktu yan korumalığına yorgan nevresim alsaydın onun yerine bi sürü de nevresim alırdın dediler sizce deiştireyim mi Eki Görüntüle 654644 Eki Görüntüle 654644
özenmiş almışsın canım çok da güzelmiş:yan koruması olsun bence çok şık duruyor. gerekliliğine bakarsan önceden bi kundak bi zıbın alıyorlarmış
fiyatı orta zaten en ucuzu 100-120 tl 300-350 ye kadar çkıyo. bence güle güle kullancım meleğin. bi yedek çarşaf yastık kılıfı alısın yazın zaten battaniyeler yeter yorgan örtmez oldu bitti
oy oy oyy yirim ben o Doğa hanımın popoşunuuugeçmiş olsun ışılım Allah ikinize de sağlıklı uzun ömürler versin
Çok tatlıymış canım.Benim oğluşlarada almıştım ben.Bence değiştirme.Güle güle kullan...
sağol canım daha güzeli senin minnakının bulsun bunun turkuaz mavisi vardı canısı bundan kat kat güzeldi erkek olsaydı süper olacaktı
oh ohışırırım ben onların popişlerini boncuk gözlü paşalar
deryaam maaşallah ne ara okudunbende sabah işimi bitireyim de oturup okuyum duamı diyordum :26: 70 tane eksikti :26: şimdi düzenlerim sana okuduklarını tam yazarım bende 20 tane okurum tamam Allah kabul etsin...
vitooom zeyno da mı oldu o kanama
çok şükür mess oh beeeeeeeeee içim rahatladı valla
benimde kız biraz rahatsız grip gibi huysuzluk var üzerinde burnu tıkalı onunla ugraşıyorum inş.iyileşecek
deryaaaaaaaaaa ogluşlar ne yaparçok tatlılar kızzzzzzzzz benziyolar birbirlerine çift yumurta pek benzemez derlerdi ama seninkiler benziyooooooooooooooooo degmesin
bojouuuuuuuuuuuu ne yapan yavrum bebişin nasıl ?
kızlar ne pok yiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz????
Günaydın herkeseeeeee
Son 3 :)) yokmu bi haber ya?
Alya senin bat gelmedimi?
....................................alya35...........miskamber...........eerdgn
eerdgn.............................25...................25.........................
seyzen.............................50...................50....................50
TOPLAM...........................75...................75....................50
Çok pis hamile kalasım var ehuehuheuehe
hill ben bu ay biraktim canim yaa bi soguma geldi bana nedense
Sadece bu ay 16. Gun genelde yumurtluyorum o gunu degerlendiricem bakalim bir dahaki ay igneler falan bakicezz:13:
nokta atışı iyidir , kısa ve netHaydi hayırlısı
bir onceki ay 14,15,17 degerlendirdik olmadi bu ay 15,16,17 hedefim olmazsa da sallaaaaaBir gun arayla olmadi bu kez pas gecmeden deneyelim bakalim
Hill ben bu ay biraktim canim yaa bi soguma geldi bana nedense
Sadece bu ay 16. Gun genelde yumurtluyorum o gunu degerlendiricem bakalim bir dahaki ay igneler falan bakicezz:13:
kızlar ben 190a uyku seti aldım arkadaşlar gerek yoktu yan korumalığına yorgan nevresim alsaydın onun yerine bi sürü de nevresim alırdın dediler sizce deiştireyim mi Eki Görüntüle 654644 Eki Görüntüle 654644
ışılıııııııııııııııııııııııımmm gelmiş canımm beniimm doğamızın en kısa zamanda resmini istiyoruz tamam mıı çok sevindim bitanem sağlıcakla büyütürsün inşallah kızını bizler de iyiyiz çok şükür bizde seni özledik veeeecanlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm
günaydın canıııımmmgünaydın canlar
amannn bu hızla ve gazla üçüz bilem gelirrrçok pis hamile kalasım var ehuehuheuehe
bir onceki ay 14,15,17 degerlendirdik olmadi bu ay 15,16,17 hedefim olmazsa da sallaaaaaBir gun arayla olmadi bu kez pas gecmeden deneyelim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?