Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ama gün aşırı olması daha uygun değil mi alyam hergün olması sperm kalitesini düşürüyo diye biliyodum :44::44:

Hafzamm baslicam kalitesine yaa olmuyosa olmasin valla kendi bilir tukendim artik gecilemeyen sinavdaki hirsa dondu benimki
buayi zaten gozden cikardim bir dahaki ay catlatma ignesi isticem icinden bu ciksin

Canlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm
ışılımmmm çok sevindim iyi olduğunuza maşallah allah bağışlasın doğa'mızı sizeeeşansı bahtı güzel olsunnnn
ben de seni çok seviyorum kokla meleğini bizim yerimize

Hafzamm baslicam kalitesine yaa olmuyosa olmasin valla kendi bilir tukendim artik gecilemeyen sinavdaki hirsa dondu benimki
buayi zaten gozden cikardim bir dahaki ay catlatma ignesi isticem icinden bu ciksin

Arkadaş yok kalitesini ayarla,yok gününü ayarla:)zor işler :))
Bi yandanda küt diye korunurken hamile kalıyo millet.Nasıl iş anlamadım ya:)Korunuyomuş gibi yapıp korunmasak kandırsakmı

Bi yandanda küt diye korunurken hamile kalıyo millet.Nasıl iş anlamadım ya:)Korunuyomuş gibi yapıp korunmasak kandırsakmı

hllimmmm, kafadan çıkarmak lazım bebeğimmm, bebek için değil kendin için yapcennn

Sadece onlarimi ayarliyon kizim millet siyirmis iyice yok ev tipi asilama, yok popoyu kaldir yastik koy olmadi silkelen cirpsin kocan falan topik almis basini gidiyor
bigun dayanamadim dr odasinda agladim bunlar nasil doguruyor bu kadar diye sen onlara ne bakiyon onlar senede 2 kez doguruyor dedi ( bende istemiyor gibi yapim bakim nolcakk:)))

hllimmmm, kafadan çıkarmak lazım bebeğimmm, bebek için değil kendin için yapcennn

Valla ne zaman isterse o zamna geliyor kesin bundan sonra hersey kendim icinn

İsilim gozunaydin canim sansiyla gelmis olsun minik kuzun ailenizde hep mutluluk olsun

KIZLARRRR.........

HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

• Ahkaf Suresi 15. ayet
  • Furkan Suresi 74. ayet
  • Saffat Suresi 100. ayet (Hz.İbrahim
    as'ın duası)
  • Ali İmran Suresi 38. ayet (Hz.
    Zekeriyya as'ın duası)
  • İbrahim Suresi 40. ayet (Hz.İbrahim
    as'ın duası)
  • Araf Suresi 189. ayet (Hz. Adem
    as'ın ve Hz. Havva'nın duası)
  • Bakara Suresi 128. ayet (Hz. İbrahim
    as'ın duası)

Bu duaları çocuk bekleyen hanımların yapması tavsiye
ediliyor.

Hamilelik boyunca okunacak dualar ise şunlarıdır;

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.

Terfice, tüncina hatimleri okunur.

"Sadece onlarimi ayarliyon kizim millet siyirmis iyice yok ev tipi asilama, yok popoyu kaldir yastik koy olmadi silkelen cirpsin kocan falan topik almis basini gidiyor" Ay çok güldüm yaa:))))

"Sadece onlarimi ayarliyon kizim millet siyirmis iyice yok ev tipi asilama, yok popoyu kaldir yastik koy olmadi silkelen cirpsin kocan falan topik almis basini gidiyor" Ay çok güldüm yaa:))))

sen güll , bende silkelendim herifin beli kötüydü daha çok kendimi silkeledim amaaaaa hamişim

hafzamm baslicam kalitesine yaa olmuyosa olmasin valla kendi bilir tukendim artik gecilemeyen sinavdaki hirsa dondu benimki
Buayi zaten gozden cikardim bir dahaki ay catlatma ignesi isticem icinden bu ciksin

haa iştee böleee kendi bilir sen aldırmıyomuş gibi yap geliceeeekkk ablamın dediği gibi ölede yada böle olucak bu çocuk olucak Oldudaaaa

sen güll , bende silkelendim herifin beli kötüydü daha çok kendimi silkeledim amaaaaa hamişim

silkelenmek ne yaaaa ben onu ilk defa duydumm 2. Lazım olur belkiii bilelim

herifle çarpışma gerçekleştikten sonra ayakları dikiyon ya o sırada herifin bacaklarını tutup sağa sola öne arkaya sallıyo hızlı teslimat büyük buluşma olsun deyü

ne guluyon kizim bebegi yapan geciyo kenara biz derdimize yanalim hala bisey icat edemedik

m

bende deniyeyim bakalim belimi kirarim yoksa hamile mi kalirim gorucezzz :)))

Bekliyoz balim bakalim nereye kadar pasamiz ne zaman gelirse:))))

herifle çarpışma gerçekleştikten sonra ayakları dikiyon ya o sırada herifin bacaklarını tutup sağa sola öne arkaya sallıyo hızlı teslimat büyük buluşma olsun deyü

Buna yorum yapamicam galiba

ay bende ilk defa duyduum çok ateşliiiiiiiiiiiiiii

kız bu işi yaparken iş gereği gülüyosun ama kadının görevi kasılmak yoksa spoşlar zaten kaçma meraklısı izin vermeyceniz, siz bide bizi düşünün herifin beli sakat sırf ben istedim diye yapacaktı zaten kötü dedim çekil ben kendim silkelenirim

siz gülün bu ay silkelenenelerin çogu hamiş hızlı teslimat diyom size

selaaammmmm...

yata yataa gözüm şiş, ...üm kocaman oldu.. neyse allah sağlık versin de yatiimm
son durumum; çok şükür iyiyim..korka korka duş aldım ve atlattım bişi olmadı....

demek vitomun da olmuş, çoğu kişi yaşıyor o zaman...:18::18:

kızlar ben 190a uyku seti aldım arkadaşlar gerek yoktu yan korumalığına yorgan nevresim alsaydın onun yerine bi sürü de nevresim alırdın dediler sizce deiştireyim mi

çok güzeelll işe de yarıyomuş..kalsın deragunum beğenerek almışsın takımıda bozmamış olursun... sağlıkla uyusun içinde prenses....

Canlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm

tebrikleeerr ışıılııımmmm.... Allah analı babalı uzun ömürlü sağlıklı bir hayat versin Doğamıza......şu sezeryan hikayeni de dinlesek bir zaman bulduğunda.....

ve halvet hikayeleri anlatılmaya başlanmış yenidennnn...

biz de denediydik sallama işini ahahhaaaaaaaaa kocam çok kızdıydı ama napalım yaa tutarsaaa.....hatta tavana ip asıp bacaklarımı bağlatmak fikri bile vardı bende biara...

baktı kocam kafayı yiyor hatun drun yolunu tuttuk...yani biz sallamayla beceremedik....inşallah sizinki olur....

bende yorum yapamıycammm yapacak durumda değiliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm iroşuuummm

olsun be messim yattıkça başka yerinde şişicek inşallah yat kalkmaaa tabiii
iyi olmana çok sevindim tatlım
topikte coştu bu arada halvet muhabbeti başka yerlere kaymaya başladı sallan yuvarlan bana ben çarpıldım ben sanaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…