- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.681
ama gün aşırı olması daha uygun değil mi alyam hergün olması sperm kalitesini düşürüyo diye biliyodum :44::44:
Canlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm
Hafzamm baslicam kalitesine yaa olmuyosa olmasin valla kendi bilir tukendim artik gecilemeyen sinavdaki hirsa dondu benimki
buayi zaten gozden cikardim bir dahaki ay catlatma ignesi isticem icinden bu ciksin
Arkadaş yok kalitesini ayarla,yok gününü ayarla:)zor işler :))
Bi yandanda küt diye korunurken hamile kalıyo millet.Nasıl iş anlamadım ya:)Korunuyomuş gibi yapıp korunmasak kandırsakmı
hllimmmm, kafadan çıkarmak lazım bebeğimmm, bebek için değil kendin için yapcennn
Arkadaş yok kalitesini ayarla,yok gününü ayarla:)zor işler :))
Bi yandanda küt diye korunurken hamile kalıyo millet.Nasıl iş anlamadım ya:)Korunuyomuş gibi yapıp korunmasak kandırsakmı
hllimmmm, kafadan çıkarmak lazım bebeğimmm, bebek için değil kendin için yapcennn
Sadece onlarimi ayarliyon kizim millet siyirmis iyice yok ev tipi asilama, yok popoyu kaldir yastik koy olmadi silkelen cirpsin kocan falan topik almis basini gidiyor
bigun dayanamadim dr odasinda agladim bunlar nasil doguruyor bu kadar diye sen onlara ne bakiyon onlar senede 2 kez doguruyor dedi( bende istemiyor gibi yapim bakim nolcakk:)))
Valla ne zaman isterse o zamna geliyor kesin bundan sonra hersey kendim icinn
İsilim gozunaydin canim sansiyla gelmis olsun minik kuzun ailenizde hep mutluluk olsun
"Sadece onlarimi ayarliyon kizim millet siyirmis iyice yok ev tipi asilama, yok popoyu kaldir yastik koy olmadi silkelen cirpsin kocan falan topik almis basini gidiyor" Ay çok güldüm yaa:))))
hafzamm baslicam kalitesine yaa olmuyosa olmasin valla kendi bilir tukendim artik gecilemeyen sinavdaki hirsa dondu benimki
Buayi zaten gozden cikardim bir dahaki ay catlatma ignesi isticem icinden bu ciksin
sadece onlarimi ayarliyon kizim millet siyirmis iyice yok ev tipi asilama, yok popoyu kaldir yastik koy olmadi silkelen cirpsin kocan falan topik almis basini gidiyor
Bigun dayanamadim dr odasinda agladim bunlar nasil doguruyor bu kadar diye sen onlara ne bakiyon onlar senede 2 kez doguruyor dedi( bende istemiyor gibi yapim bakim nolcakk:)))
valla ne zaman isterse o zamna geliyor kesin bundan sonra hersey kendim icinn
Isilim gozunaydin canim sansiyla gelmis olsun minik kuzun ailenizde hep mutluluk olsun
sen güll , bende silkelendim herifin beli kötüydü daha çok kendimi silkeledim amaaaaa hamişim
haa iştee böleee kendi bilir sen aldırmıyomuş gibi yap geliceeeekkk ablamın dediği gibi ölede yada böle olucak bu çocuk olucakOldudaaaa
silkelenmek ne yaaaa ben onu ilk defa duydumm 2. Lazım olur belkiii bilelim
"Sadece onlarimi ayarliyon kizim millet siyirmis iyice yok ev tipi asilama, yok popoyu kaldir yastik koy olmadi silkelen cirpsin kocan falan topik almis basini gidiyor" Ay çok güldüm yaa:))))
msen güll , bende silkelendim herifin beli kötüydü daha çok kendimi silkeledim amaaaaa hamişim
haa iştee böleee kendi bilir sen aldırmıyomuş gibi yap geliceeeekkk ablamın dediği gibi ölede yada böle olucak bu çocuk olucakOldudaaaa
silkelenmek ne yaaaa ben onu ilk defa duydumm 2. Lazım olur belkiii bilelim
herifle çarpışma gerçekleştikten sonra ayakları dikiyon ya o sırada herifin bacaklarını tutup sağa sola öne arkaya sallıyo hızlı teslimat büyük buluşma olsun deyü
herifle çarpışma gerçekleştikten sonra ayakları dikiyon ya o sırada herifin bacaklarını tutup sağa sola öne arkaya sallıyo hızlı teslimat büyük buluşma olsun deyü
ay bende ilk defa duyduum çok ateşliiiiiiiiiiiiiii
ne guluyon kizim bebegi yapan geciyo kenara biz derdimize yanalim hala bisey icat edemedik
m
bende deniyeyim bakalim belimi kirarim yoksa hamile mi kalirim gorucezzz:)))
Bekliyoz balim bakalim nereye kadar pasamiz ne zaman gelirse:))))
Buna yorum yapamicam galiba
ay bende ilk defa duyduum çok ateşliiiiiiiiiiiiiii
kızlar ben 190a uyku seti aldım arkadaşlar gerek yoktu yan korumalığına yorgan nevresim alsaydın onun yerine bi sürü de nevresim alırdın dediler sizce deiştireyim mi
Canlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm
selaaammmmm...
yata yataa gözüm şiş, ...üm kocaman oldu.. neyse allah sağlık versin de yatiimm
son durumum; çok şükür iyiyim..korka korka duş aldım ve atlattım bişi olmadı....
demek vitomun da olmuş, çoğu kişi yaşıyor o zaman...:18::18:
çok güzeelll işe de yarıyomuş..kalsın deragunum beğenerek almışsın takımıda bozmamış olursun...sağlıkla uyusun içinde prenses....
tebrikleeerr ışıılııımmmm....Allah analı babalı uzun ömürlü sağlıklı bir hayat versin Doğamıza......şu sezeryan hikayeni de dinlesek bir zaman bulduğunda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?