- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.701
olsun be messim yattıkça başka yerinde şişicek inşallahyat kalkmaaa tabiii
iyi olmana çok sevindim tatlım
topikte coştu bu arada halvet muhabbeti başka yerlere kaymaya başladısallan yuvarlan bana ben çarpıldım ben sanaaaaa
adoşumm olaydıı iyice kopardııııkkkk
kız bu işi yaparken iş gereği gülüyosun ama kadının görevi kasılmak yoksa spoşlar zaten kaçma meraklısı izin vermeyceniz, siz bide bizi düşünün herifin beli sakat sırf ben istedim diye yapacaktı zaten kötü dedim çekil ben kendim silkelenirim
siz gülün bu ay silkelenenelerin çogu hamiş hızlı teslimat diyom size
ve halvet hikayeleri anlatılmaya başlanmış yenidennnn...
biz de denediydik sallama işini ahahhaaaaaaaaa kocam çok kızdıydı ama napalım yaa tutarsaaa.....hatta tavana ip asıp bacaklarımı bağlatmak fikri bile vardı bende biara...
baktı kocam kafayı yiyor hatun drun yolunu tuttuk...yani biz sallamayla beceremedik....inşallah sizinki olur....
olsun be messim yattıkça başka yerinde şişicek inşallahyat kalkmaaa tabiii
iyi olmana çok sevindim tatlım
topikte coştu bu arada halvet muhabbeti başka yerlere kaymaya başladısallan yuvarlan bana ben çarpıldım ben sanaaaaa
90 da anlaşalım messim eşit paşlaştırmak için okseyzoşum 100 le başliim ben yine...son kalanlar için kabul olsun bütün dualar....
:119: herkeseee günaydııııınnnnn :119:
hastanenin yorgunlugunu bir turlu atamiyorum heryerim agriyo ama yinede şükür evdeyim rahatim yerinde
sizler nasilsiniz hepinizi kocamaaaannn
ne guzel seyzenim benimkide bazen garip biseyler yapiyor aciyorum izliyorum hem guluyorum hem mutlu oluyorum
bu arada benim cok kasılmam oluyo sizinde bu haftalarda oluyormuydu hos benim ilk kasılmam 20. haftada basladi
kapanış açılış bana ait oldu bugün
Dün gece saat 1 sularında oğluşum aacayip hareeketler yaptı
şimdi karnımı yarıp çıkacak dedim bi ara. Içten sezaryen yapacaktı sanırımInanılmaz dı Tekme yumruk rovaşataa kurbağalama yüzüş teknikleri artık hangi alanda idman yaptı bilmiyorum ama göbeğim şekilden şekile girdi yaw Hem çok komiktii hemde tarifi imkansız güzellikteydi.
Allah herkese yaşatsın kızlar. Herkese sağlıklı evlatlar versin... Amin
:119: Herkeseee günaydııııınnnnn :119:
Hastanenin yorgunlugunu bir turlu atamiyorum heryerim agriyo ama yinede şükür evdeyim rahatim yerinde
sizler nasilsiniz hepinizi kocamaaaannn
gunaydin canlarimmmmmm. Ayol dun bi enerji geldi bana yerimde duramiyorum. Nasi kullansam diye dusundum sonra dedim dur brn su evi biguzel temizlim toparlimm. Duzgun dolaplari bile dokuo silip yerlstirdim ay totoma motor takilmis gibiydim valla. Aksam 9 da bitti canim cikti perte ciktimO yzden diil bilgisayari acmak tvyi dahi acamadim.
Msosum canimin ici hemen haber verdi bana pazartesiii icim rahatladi biliodm zaten kotu bisi olmadiginiiiii. Canimm benim
ısilim melegimmmmmm dogamiz saglikla buyusun tahti bahti acik olsun caniminnnn
seyzosummmmm gonlunden ne koparsa yaz annem bana
Lennnnn dun ne muhabbetler donmus oyleee+18 icerikliiii. Slkeleme topigini bende okudum Valla olur olmaz her yolu denedik 1 sene boyunca insallah aklimi yitirmeden hamile kalirim diyordum hatta Bi filmde gormustum kafin iliskiden sonra amuda kalkip ellerinin uzerinde zipliyordu. Lleeyyyyn sakin deniym demeyinnnnn kafayi gozu yarmayin sonra tehlikeli hareketler bunlar
Biz yeni bir haftaya basladik oglusumla cainimla melegimle allahima sukurler olsunnnnnn....
herkeşşlere günaydıınnnnnn:)))))
seyzenim bu ayın hamişlerine yaz benden 200 fatihaaaa
ben geldim kızlarrrrkesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........
bu arada silkelenme ile ilgili ayrıca yazcam ben size
selaammmm...
ahh canımmmm tebrikleeeerrr....kalan ayların çok güzel ve sağlıklı geçsiinnnn....
aramız on gun kadar alalım miss kokulularımızı kucağımızaaa sağlıklaaa.....
seyzenim bu ayın hamişlerine yaz benden 200 fatihaaaa
Ben geldim kızlarrrrKesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........
Bu arada silkelenme ile ilgili ayrıca yazcam ben size
gözün aydın canııımmm inşallah pıtpıtlarıda duyucaksın 2 hafta daha dayan bende cumartesi hafsamı görücemmm çok mutluyum çoookk yüzünü boyunu kilosunu herbişeyini çok merak ediyorum karnım kocaman oldu
Oooo baya hızlı başlamışsınız fitil progestan neden verdikiii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?