Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Hoşgeldinnn:) Gözün aydın pıtpıtlarıda duyarsın Allahın izniyle.Dikkat et kendine,dinlen bolbol.

mrb yavrular,

bizde aşıdan geldik aglamaktan helak olduk tabii çok agladı yaaaaaaaaa iki bacaktan bir koldan yavrum aşılandı resmen nefesi kesildi aglamaktan hemen fitil koydum şimdi uyuyoo dr fitilden başka bişey verme dedi calpolu sordum yok gerek yok sadece huysuzlanıp ateşlenirse fitil ver 4 yada 6 saat arayla dedi 2 gün banyo yaptırma dedi ,boyumuz 60cm kilomuzda 5070 gr olmuş 600 gr almışız gayet iyi olması gerektigi giibi dedi drmuz bizden haberler bunlar kızlar çok fazla emmiyor dedim 5dk böyle sıkıca seni emiyosa o bana yeter dedi dr sakın emmiyo diye memeden vazgeçme 5dk bile emse bize yeter dedi annesütü şuan kızın için antibiyotik degerinde sakın vermemezlik yapma etrafda grip çok yaygın dedi

öpüyoruz sizi canlarrrrrr

aşılar iyiliği için zilli nin, çabuk geçer ağrısı sızısı, şifa olsun inşallah , siz böyle ağladığını bile anlatınca çok hoşuma gidiyo ya sadist miyim neyim

Hergün mutlaka girip okuyorum genelde telden oluyo yazamasamda takipteyimmmm herbişeylerden haber alıyorummmm
bu arada benim ağız bulantılarım halaa devam etmekte iş çıkışı 5 den sonra akşamlarım çok kötü geçiyo (tabiiiii Allaha bin şükür herşey için şikayetten deilde mızmız uykusu olup uyuyamayan çocuklar gibi oluyorum sonra uyuyorum ama o uyandıktan sonraki halimle kendim bile kendimi çekemiyorummmmmm ruhum bedenimden kaçıp gitse yeridir modunda oluyorummm
bi sinirli bi sewimsiz bi baş ağrısı ışık rahatsızlığı ağız bulantısııı ıykkkk vallaaaaa
sabah uyanıyorum allaha şükür herşey geçmiş yolunda
işte bende böyle durumlar pek fazla hareket etmiyorum işe arabayla gidip geliyorum çok yakın zaten 500m kadar:) işdede oturuyorum genelde işte böyleee büyüyoruz hepberaber :))))) bendee şişiyorummm
ikili test sonucum yarın inşallahhh bakalım ALLAH HEPİ,MİZİN HAKKINDA HERDAİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALAHHH .....

işte böyleeeee

BAHARDA GELİYOOOO ayyy hepppp dışarlarda oalsım var hava süperrr burdaaaa
mucukkk

aman amann cnmmm ne yap et memeden vazgeçmesine izin verme takviye bişey verme ister istemez emicek ..emerken aline pamuk gibi bişeyler ver onunla oyalanırken emer sakın pes etme cnm.maşallahhh kızzzz büyümüşşş ayyy allahh bebişlerede biz<lerede sağlıklı ömür versin sevdiklerimizle hepberaberr

irem canım tekrar gözün aydın. idilim seni özlüyorum. add her şeyin yolunda olmasına sevindi,m

kızlar benim doktorum zayıf bi kadın arkadaşlar başka hastanede erkek doktor var illa ona git o kadının gücü yetmez diyo sizce nasıl olur ben memnunum doktorumdan

doktorundan o anlamda şikayet var mı ona bak öncelikle bence , şahsen bende ilçeye gidiyorum sırf doktorumdan memnunum diye ................
kızlar benim doktorum zayıf bi kadın arkadaşlar başka hastanede erkek doktor var illa ona git o kadının gücü yetmez diyo sizce nasıl olur ben memnunum doktorumdan

doktorundan o anlamda şikayet var mı ona bak öncelikle bence , şahsen bende ilçeye gidiyorum sırf doktorumdan memnunum diye ................

çok samimimi arkadaşım onda doğum yapmış ama sezaryanmiş yine hamile yine ona gidiyo sezaryande korkum yok ama normalde nasıldır bilmiyorum ben bi de baya minyonum normal bana göre deil gibi

aman yarabbim duygulandımmm son 3'e kalmışım ve fatihalar okunuyor.canlarımmmmmmmsınız siz benim
bu arada herkese mrblar

alyam ve erdgnmin en azından hamiş kalabildiğinizi biliyorsunuz.ben o konumda bile değilim
aşılamadan sonraki ayım boş geçti reglimi bekliyorum.2. gün hemen koşacam aşılama için..sizle tanışalaı neredeyse 1 sene olcak şükürler olsunki biz hariç herkes hamiş.inşşş bizde olucaz.

perim kuzum benimm BATUUUUUUUUUUUUUUU mu geliyorrr. oyyyy kıyamam yaaaaaa.hayırlı olsun canımcım cinsiyetiniz.idiloşun belli değilmi:44::44:rastlayamadım.
pojummmm nasıl onun yazılarına pek rastlayamdımmm.sıkıntı yoktur inş
messsssssssssssss bitanem neler atlatmışsın çok şükür geçmiş.Rabbim size bağışlasın mercimeğini bol bol dinlen

ışılda doğum yapmış.ohhhh missss oda kavuştu.darısı diğer hamişlerin başına

iroşşşş sendemi hamişsinnn.anoyyyyyyyyyyyyyyyyy daha minicik 6 haftalık.hayırlı olsun inş canım

hafsaaaaa selimhan ahmet efe nasıllll annişllerrrrr.ya ahmet efemiydi tam emin olamadım sezoşşş
hamiş olmayan kimse kalmadığından eski halvet muhabbetleri donmedğinden sizide sıkmak istemedğimden giremedim.hepinizi çok seviyorum dualarınızı eksik etmeyin.banada 90 yaz sezyenim okudukça yazarım

Son düzenleme:
çok samimimi arkadaşım onda doğum yapmış ama sezaryanmiş yine hamile yine ona gidiyo sezaryande korkum yok ama normalde nasıldır bilmiyorum ben bi de baya minyonum normal bana göre deil gibi

canım sitelerden yorumlara bak doktorla ilgili, çevrende doğum yapandan sor , kişi zayıftır ama güçlüdür , topludur ama güçsüzdür belli almaz , benim eltim 50 kilo taşı sıksa canını çıkarır ama görümcemin kendine hayrı yok tipe göre ve başkasının tahminine göre karar verme derim ....

canım minnakım geldi sürprizle bizde şaşırdık , inşallah tez ve hayırlı zamanda sizde hamiş olacaksınız bu kadar pozitif bir topiğe dayanamaz gelir zaten bebişlerrrr ...............

selimhan iyi cok sukur teyzesi arada huysuzluk yapsada

seyzenim 150 yaz benden de 50 ser okuyayim kizlara rabbim kabul ederi insallah

......................................................tekrar

Son düzenleme:
mehmetderyaaaaaaaaaaa teyze beni görmek istemişsin burdayım bana bakkkkkkkkkkkkkkkk

Eklentiler

• $DSCN2368.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 56

aşkolsun aybikemmm yaaa sen yeterki gel öle kendini muhabbet dışı neden bırakıyosun bak üzülüyorum sen öle yazdıkça hem dünki muhabbeti okumadın herhalde Hani şu sallan yuvarlan muhabbetini

Hafsa iyi teyzesiii çok şükür cumartesi doktora gidicez güzel bi yüz resmini alırsam sizinlede paylaşıcam

Aşılama sonrasını bilerek mi boş geçirdin aybikem belkide boş geçmemiştir Eveeettt mart ayında çalışmalara başlayanların yeri idi ilk topiğin adı sonra kendi topiğimizi kurduk gerçekten yaaa 1 yıl olmuuuşş Duygulandım şimdi yaaaa
Topiğe ağlayarak yazmıştım benim asla bi bebeğim olmayacak diye idilgam beni teselli etmek için ne mesajlar yazmıştıı canım yaaaaa
Ama umut kesmek yokmuş demekki asla diyenlerin bile olduysa seninde olucak bitaneeeeeemmmmm

mehmetderyaaaaaaaaaaa teyze beni görmek istemişsin burdayım bana bakkkkkkkkkkkkkkkk

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY BUUUUUUUUUUUUUUUUU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BU NASIL Bİ GÜZELLLİİİİİİİİİİİİİİİK ALLAHIIMMMMMM
MAŞALLAH RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN DENİZİMİ

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY BUUUUUUUUUUUUUUUUU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BU NASIL Bİ GÜZELLLİİİİİİİİİİİİİİİK ALLAHIIMMMMMM
MAŞALLAH RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN DENİZİMİ

sagol hafzakım tşk ederiz aşıya böyle güle oynaya gittik aglaya aglaya döndük

210 yazıyorum canım 3 ün katı olsun diye...
maaşallah keseciğine deee oooh kalp atışını da duydun mu zaman çabucak geçiyor iremim. Allah kolay sağlıklı hamişlik nasip etsin canım

bahar geliyo yazınca kızın olcak sandım pidiloşum yaaa cinsiyet belli olmadı mı dahaaaaa

özletiyosun kendini yaw. daha sık uğraaaaa
belirtiler geçiyor 1 aya bişeyin kalmaz inşallah canım. biraz daha sabır

aynen Ahmet Efe teyzesi teşekkür ederiz iyiyiz sizin hamiş haberlerinizi de alınca çooook daha iyi olucaz inşallah tatlım. bence sen halvet muhabbeti yok diye gelmemezlik yapma dün bi silkelenmee mevzuu vardı kiii kaçırılmazdııı

vaaaooow adoşuuum kocaman kız olmuş yaw bence sen ikinci için çalışmaya başlaa Deniz büyümüş abla olmuş değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…