- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.741
ateşli gacının ateşli kızçesi giymiş kırmızılarıda yakarım ben ortamları diyo yerler onu yer bu deyzelerrrmehmetderyaaaaaaaaaaa teyze beni görmek istemişsin burdayım bana bakkkkkkkkkkkkkkkk
aman yarabbim duygulandımmm son 3'e kalmışım ve fatihalar okunuyor.canlarımmmmmmmsınız siz benim
bu arada herkese mrblar
alyam ve erdgnmin en azından hamiş kalabildiğinizi biliyorsunuz.ben o konumda bile değilim
aşılamadan sonraki ayım boş geçti reglimi bekliyorum.2. gün hemen koşacam aşılama için..sizle tanışalaı neredeyse 1 sene olcak şükürler olsunki biz hariç herkes hamiş.inşşş bizde olucaz.
perim kuzum benimm BATUUUUUUUUUUUUUUU mu geliyorrr. oyyyy kıyamam yaaaaaa.hayırlı olsun canımcım cinsiyetiniz.idiloşun belli değilmi:44::44:rastlayamadım.
pojummmm nasıl onun yazılarına pek rastlayamdımmm.sıkıntı yoktur inş
messsssssssssssss bitanem neler atlatmışsın çok şükür geçmiş.Rabbim size bağışlasın mercimeğini bol bol dinlen
ışılda doğum yapmış.ohhhh missss oda kavuştu.darısı diğer hamişlerin başına
iroşşşş sendemi hamişsinnn.anoyyyyyyyyyyyyyyyyy daha minicik 6 haftalık.hayırlı olsun inş canım
hafsaaaaa selimhan ahmet efe nasıllll annişllerrrrr.ya ahmet efemiydi tam emin olamadım sezoşşş
hamiş olmayan kimse kalmadığından eski halvet muhabbetleri donmedğinden sizide sıkmak istemedğimden giremedim.hepinizi çok seviyorum dualarınızı eksik etmeyin.banada 90 yaz sezyenim okudukça yazarım
mehmetderyaaaaaaaaaaa teyze beni görmek istemişsin burdayım bana bakkkkkkkkkkkkkkkk
:119: oleeeeyyyy günaydiiiiinn :119:
:119: biz cok mutluyuuuuuzzz yarin babamizzz geliyooooo yaşasıııınnnn benim hayatımın anlamı gözümün nuru kocaaaammmm :119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yine kapanış veee açılış bizdeeen
erkekler bazen afedersiniz öküz olabiliyor o yüzden hiiiiiiiiiiic ustune alinma yada bir kac gece bekle bakayim degisen bisey olacakmi cok mu gec geliyorki
....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn
eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................50............. ......50.....................75
meessttrraa......................30............... .....30....................30
perisoko...........................70............. .......70....................70
iremneva..........................70.............. .......70....................70
19asos03.........................50............... ......50....................50
miskamber........................30............... ......30....................30
alya35.............................50......................50....................50
TOPLAM...........................375............... ...375...................375
alyaaaam miskamberiiiim eerdoganıııım kızlaar siz olmadan bizim mutluluğumuz tamamlanır mı yaaaaaw. bak bu topiğe gelip selam veren hamiş kalıyoreeekesmeyin selamı sabahı ona göree biraz sabredin canlarım az kaldı inanın
ben ve Ahmet Efe sizi çoook seviyoruuuzözellikle güzel kızlarııı
evet canıımm 10:30 11:00 arası geliyor bende dayanamıyorum o saate kadar uyuyorum ama o yüzden mi öle yaptı bilmiyorum :44::44:
en iyisi eve gider gitmez ben biraz uyuyayım onun geliceği saate yakın kalkıyım ama ozamanda yemek kim yapcak :44: ayyy neyse akşama ifadesini alırım ben onun işe geç kalıyodum sabah bişey diyemedim
allahımm nasıl bir güzellik maşallahmehmetderyaaaaaaaaaaa teyze beni görmek istemişsin burdayım bana bakkkkkkkkkkkkkkkk
inşallah canımmmm....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn
eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................50............. ......50.....................75
meessttrraa......................30............... .....30....................30
perisoko...........................70............. .......70....................70
iremneva..........................70.............. .......70....................70
19asos03.........................50............... ......50....................50
miskamber........................30............... ......30....................30
alya35.............................50......................50....................50
TOPLAM...........................375............... ...375...................375
alyaaaam miskamberiiiim eerdoganıııım kızlaar siz olmadan bizim mutluluğumuz tamamlanır mı yaaaaaw. bak bu topiğe gelip selam veren hamiş kalıyoreeekesmeyin selamı sabahı ona göree biraz sabredin canlarım az kaldı inanın
ben ve Ahmet Efe sizi çoook seviyoruuuzözellikle güzel kızlarııı
Hafzam benimde esim o saatlerde geliyor ya sizmis oluyirum o saatte yada suratsizayni dertten muzdaripiz ama benimki alisti artik sanirim bisey demiyor bana
senindemiiii alyoşuummm ben çok çok muzdaribim bu durumdan çoooooookkkkeşimi yanımda isterim hep ama olmuyor işteee
yok benimkide demez öle hayatta hatta dün akşam gelmiş burun bantımı takıyodu burnuma ben gözümü zor açtım napıyosun diyeeyatağın üstünde sızmışım yatmama yardım etti normalde öle ilgi bekleyen biri değildir ama sabah ki olayı çözemedim niye öle yaptı diyeee :44:
kızlar hamişliğin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum beno bantlar çok iyi geldi nefes almamı kolaylaştırıyor aklınızda bulunsun kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?