Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn

eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................50............. ......50.....................75
meessttrraa......................30............... .....30....................30
perisoko...........................70............. .......70....................70
iremneva..........................70.....................70....................70
19asos03.........................50.....................50....................50
miskamber........................30.....................30....................30

TOPLAM..........................325............... ...325..................325

İdilgam canim hosgeldin arada boyle ses ver bulantilarin icin uzuldum kuzum ama sabret cokk az kaldi sinrasi cok kolay gececek ins canim

iremim darisi pit pitlara ins messimle ikiniz paralel gidiyorsunuz ne hos 1 hafta arayla haberlerinizi aliyoruz saglikla gelsin minikler

canim inan 1 hafta once bende aynisini dusunuyordum artik topige girmek zor geliyordu okuyordum ama kimseye kendimi hatirlatmak ve sıkmak istemiyordum kendi konularimla hatta asosumla konustuk bu konuyu sinra adet olunca ustumdeki tum kotu enerji gitti hatta okunan dualari gorunce cok utandim bu dusuncemden ve tekrar sohbete geldim dun kaynattik azicik ve sonunda 3 kaldik inaniyorum ki hepimiz sonunda rahata ericez ben bu ay saldim sadece 16. Gunu degerlendiricem, bir daha ki ay catlatma ignesi ve klomen isticem bakalim hayirlisi herseyin ins

mehmetderyaaaaaaaaaaa teyze beni görmek istemişsin burdayım bana bakkkkkkkkkkkkkkkk

Allahimmm yaa bu nasil bi guzellik nasilda buyumus kocaman olmus masllah ona

Seyzenim bana da bi 150 ekle canim biterse yine isterim

HEPİNİZİ SEVİYOREEEE

....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn

eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................50............. ......50.....................75
meessttrraa......................30............... .....30....................30
perisoko...........................70............. .......70....................70
iremneva..........................70.............. .......70....................70
19asos03.........................50............... ......50....................50
miskamber........................30............... ......30....................30
alya35.............................50......................50....................50

TOPLAM...........................375............... ...375...................375

alyaaaam miskamberiiiim eerdoganıııım kızlaar siz olmadan bizim mutluluğumuz tamamlanır mı yaaaaaw. bak bu topiğe gelip selam veren hamiş kalıyoreee kesmeyin selamı sabahı ona göree biraz sabredin canlarım az kaldı inanın

ben ve Ahmet Efe sizi çoook seviyoruuuz özellikle güzel kızlarııı

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

yine kapanış veee açılış bizdeeen

Son düzenleme:
:119: oleeeeyyyy günaydiiiiinn :119:

:119: biz cok mutluyuuuuuzzz yarin babamizzz geliyooooo yaşasıııınnnn benim hayatımın anlamı gözümün nuru kocaaaammmm :119:

günaydıııııınnn

hayret ettim kendime bugün günaydınla başladııım

herkese mutlu pozitif güzel haberlerle dopdolu sağlıklı huzurlu birgün diliyoruuuuuuuuuuummmm

:119: oleeeeyyyy günaydiiiiinn :119:

:119: biz cok mutluyuuuuuzzz yarin babamizzz geliyooooo yaşasıııınnnn benim hayatımın anlamı gözümün nuru kocaaaammmm :119:

günaydııınn gözünüz aydın olsunnn
yaa arada özlemeye bile ihtiyaç oluyo ilişkileri canılı tutuyo özlemler
sabah benimki beni kızdırdı o yüzden benimkine iltifat yok yaptığım yemeklerden dükkanına götürdüm istemedi bozuldummm bende aldım işyerine getirdim burda ben yiycem akşamları onu bekleyemiyorum artık sızıp kalıyorum ona mı tepki gösteriyo anlamadım kiii :44::44:

erkekler bazen afedersiniz öküz olabiliyor o yüzden hiiiiiiiiiiic ustune alinma yada bir kac gece bekle bakayim degisen bisey olacakmi cok mu gec geliyorki

erkekler bazen afedersiniz öküz olabiliyor o yüzden hiiiiiiiiiiic ustune alinma yada bir kac gece bekle bakayim degisen bisey olacakmi cok mu gec geliyorki

evet canıımm 10:30 11:00 arası geliyor bende dayanamıyorum o saate kadar uyuyorum ama o yüzden mi öle yaptı bilmiyorum :44::44:
en iyisi eve gider gitmez ben biraz uyuyayım onun geliceği saate yakın kalkıyım ama ozamanda yemek kim yapcak :44: ayyy neyse akşama ifadesini alırım ben onun işe geç kalıyodum sabah bişey diyemedim

bu galiba yilginligi gosterme seklimiz olabilir bebem bende cogu kez kendime anlam veremiyorum artik
sabrin sonu selamet demisler azicik daha bekleyelim bakalim

Hafzam benimde esim o saatlerde geliyor ya sizmis oluyirum o saatte yada suratsiz ayni dertten muzdaripiz ama benimki alisti artik sanirim bisey demiyor bana

mehmetderyaaaaaaaaaaa teyze beni görmek istemişsin burdayım bana bakkkkkkkkkkkkkkkk
allahımm nasıl bir güzellik maşallah şok tatlı şokkkkk, çok da güzel bir hatun olacak maşallah

inşallah canımmmm

Hafzam benimde esim o saatlerde geliyor ya sizmis oluyirum o saatte yada suratsiz ayni dertten muzdaripiz ama benimki alisti artik sanirim bisey demiyor bana

senindemiiii alyoşuummm ben çok çok muzdaribim bu durumdan çoooooookkkk eşimi yanımda isterim hep ama olmuyor işteee
yok benimkide demez öle hayatta hatta dün akşam gelmiş burun bantımı takıyodu burnuma ben gözümü zor açtım napıyosun diyee yatağın üstünde sızmışım yatmama yardım etti normalde öle ilgi bekleyen biri değildir ama sabah ki olayı çözemedim niye öle yaptı diyeee :44:
kızlar hamişliğin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum ben o bantlar çok iyi geldi nefes almamı kolaylaştırıyor aklınızda bulunsun kesinlikle tavsiye ederim.

çok dert etme hafzaam. erkeklerde de muayen günler oluyor bazen. benim ki de bi asar suratını ne oldu dersin ses etmez önceden çatlıyordum bişey mi yaptım bana mı bozuldu falan diye ama bazen iş yerinde kafaları bozuluyor bize nazları geçiyor suratı biz yiyoruz.
sen üzme tatlı canını

yaa o burun bantlarını çok merak ediyordum ben iyi ki yazdın benim çok sık olmaz da eşimin hep tıkanık. işe yarıyor demek ki alalım o zaman. teşekkür ederiz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…