Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Günaydın
Cnm takma kafana,işyerinde falan bişeye takılmıştır kafası.ERkekler hassas oluyolar soruna sıkıntıya gelemiyolar anacım oyüzdende hemen söyle depresif hallere giriyorlar

kesinliklee seyzoşum bi denesin eşin çok rahatyacak bak görürsün bizimki bana kıskandı o da takıyor halbukii tıkanıklık filanda yok olsun rahat uyuyim diyo

Günaydın
Cnm takma kafana,işyerinde falan bişeye takılmıştır kafası.ERkekler hassas oluyolar soruna sıkıntıya gelemiyolar anacım oyüzdende hemen söyle depresif hallere giriyorlar

evett öle galibaa aşkama alırım ben onun depresifliğini görürrr
şu reklam varyaa pıtırcığım boğazım çok ağırıyooo aynı öleler yaaa

bu galiba yilginligi gosterme seklimiz olabilir bebem bende cogu kez kendime anlam veremiyorum artik
sabrin sonu selamet demisler azicik daha bekleyelim bakalim

alyaaamm bak bir çok insan bu konuda umutsuz olabilir amaaaaaaaaaaaa senin gibi korunurken bile hamiş kalan biri nasıl olur yaaaa döverim bak seniiiiiiiii
demek adam üstüne pantolon atsa hamiş kalıcan o moddasın ama hep bu stres yüzünden olmuyooo şöle saldım çayıra mevlam kayıra bi de gönülden bak bebiş nasıl geliyooo eminim yaaaaa adım gibi eminimmmm

Ah canim yaa iste oyle olunca umutlarim daha da artmisti hemen hamile kalcam zannediyordum olmayinca insan daha da bunaliyormus(
bi yandan diyorum boyle iyi napcan bebegi bi yandan da diyorum gelsin artik evin icinde ses olsun ugrasacak sebek bisey olsun evde

herşeyin bir vakti saati vardır bilmeiyon muuu demekki daha varmış ki şimdiye kadar olmamış ama sen gayette güzel hamile kalabiliyorsun yine olucak bu sefer sağlıkla kucağına gelicek artık çok daha bilinçlisin
bende aynı şeyi dün akşam hissettim 3 ay bile kalmadı evde curcuna başlayacak ölee kanepede kestirmeler ağır ağır evde dolanmalar gece uyumalar biticek dedim öle bi içim burkulduuuu gerçekten bakkk alışmışım kendi halimde olmaya rahatlığaaa doğuncada bölemi olucak bilmiyorum onu annişlerimize sormak lazım ama sanırım böle olmaz :44:

ADDD83 .!.:
mehmetderyaaaaaaaaaaa teyze beni görmek istemişsin burdayım bana bakkkkkkkkkkkkkkkk

oyyyyy çoooookkk güzeeeeeellll....

maşalaahh adooşumm çok mutlu görünüyor gerçekten....hep böyle mutlu olsunn deniz fıstığı...

leynn kocaları geç gelenler, asabi olanlaaarr..ben napimmm pekiii adam eve hiç gelemiyor....geçte gelse keşke gelse birlikte uyusak, tartışsak...

allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin...onlarında oluyor belli kapris dönemleri kesin...alttan alıp uygun zaman da itinayla üstesinden gelirsiniz siizzz

(uygun zamanda fitil fitil dicektim ağır olur diye demedim )

hoff bende evimi özledim besili tavuk gibiyim...biaç güne eve dönecem sanırım...

Bugün açılışı ben yapayım dedim.Allah ım dualarımızı kabul eylesin inşallah...

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul buyursun.Amin...

Kızlar pek giremiyorum,geçmişe de bakamadım.Dün paşalarımın 2.ay aşıları vardı.2 bacağa ve sol kola yapıldı.Eve geldikten sonra huysuzlandılar.Küçük paşam anıl saatlerce ağladı,susturmak çok zordu.Birde elinden bir şey gelmiyor insanın.Ağrı kesici ateş düşürücü şurup verdim 6 saatte bir çay kaşığı.Ana kucağına koyup sallayınca susuyordu sadece.Artık sallamaktan kollarım tutmaz oldu.Bugün daha iyiler elhamdülillah.Boyları kiloları maşallah suphanallah çok güzel.3 saatte 1 süt sağıyorum,günde 8 kez.4 er 4 er veriyorum öğün olarak.Kalan öğünlerde de mama veriyorum.Çok şükür iyi şuan gelişimleri.Allah ım yar ve yardımcımız olsun.Emzirmek kolay ama süt sağmak gerçekten zor.İki bebiş olunca da başka çare yok.Çünkü aynı anda uyanıyorlar,emip doymuyorlar sağmak en iyisi bu durumda ama günde 10 ar defa besliyorum ortalama.10+10 20 kez biberon yıka mama veya sütü koyarken sıcak suyla çalkala steril et.Arada kaynat.Sonra sağma makinesinin biberonları da aynı keza.Günde 5-6 kez en az alt değişimi var 6+6 12 kez :)Görseniz çok güzel,biraz yorucu da olsa eşsiz bir duygu.Aslında yorulmak olmasa bebişlere bakmak kadar zevkli bişe yok.Benim iznim haftaya Cuma bitiyor malesef.Zerre kadar gitmek istemiyorum işe ama maddi durumlarda el vermiyor.2 bebişlede zor.Masraflar 2 ye katlanıyor tabiki.Bazı şeyleri anlatıyorum sizlerle paylaşmak adına.Yoksa kesinlikle kuzularımdan şikayet anlamında değil...
Allah ım bağışlasın yavrularımızı bizlere,acılarını göstermesin.Amin...

Adoşum kız bu zilli maşallah çok tatlı ve çok büyümüş.Rabbim korusun,Bahtını şansını açık etsin fıstığımın,gelinimin :)Talibim kızına ona göre...

Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALAR RABBİM GÖNÜLLERİMİZDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLERİ TÜM DUALARI KABUL ETSİN İNŞALLAH

DERYAAAMMM BEN OKURKEN YORULDUM YAAA YOK BİTANEM HİÇ ÖLE DÜŞÜNÜRMÜYÜZ ELBETTEKİ YAŞADIKLARINI BİZİMLE PAYLAŞICAN DERTLEŞİCEZ
AMA İZNİN ÇOK ERKEN DOLMADIMI YAAA İKİZ GEBELİKTE BİRAZ DAHA UZUN DEĞİLMİYDİ BU SÜRE RAPOR FİLAN ALSAN 1 -2 HAFTA KADAR DAHA OLMAZ MI YAA

Amin canım,inşallah...

Haftaya işyerime gideceğim,zaten benim çalıştığım kurumda sağlık sektörü(hastane)1 ay heyet raporu almayı düşünüyorum inşallah...
İkiz gebeliklerde 2 hafta fazlaydı canım oda doğum öncesindeydi zaten...

deryam güzel duaların için sağol, aminnn hepimiz için inşallah
valla kolay gelsin canım, işin şimdilik biraz zor gibi görünüyor ama sonrası çok güzelll iki tane aslan gibi oğul olacaklar büyüyünce maşallah annem hep derdi, anne olunca kıymetimi anlarsınız diye, bundan bahsediyor diil mi:26::26::26: annelerin hakkı ödenmez
canım sen işe başlayınca kim bakacak bebişlerimize, annelerin yakın mı ?

hayırlı cumalar hafsam

çok güzel bir gün olsuuuuuuunnnnnn
günaydınnn

günaydınnnnnnn

yaaaaa ben çok şey kaçırmışımmmm acilen bana havadisleri verebilir mi biri????

perisoko ile idilga hamile yahuuuuuuuuuuu gözlerim görünce nasıl mutlu oldum anlatamam :))))))
kızlar hayırlı olsun yavruşlarınızzzzzzzz

perisokonun cinsiyeti belli olmuş idilga ya seninki????????????
ya siz kaç ay ara ile hamile kaldınız yavrularınız kaçar aylık oldu?????

perisoko seni hamile görmüştüm hamileyken buraya da yazmıştım ama cevabını görememiştimmmmm
rüyamda hamile kalıyordun :)) şükürler olsun ki rüyam çıkmış :)

Son düzenleme:
Buneee topiğe bugün kismecikler uğramamış mı

Herkes cezalı seyzoş cezayı sen bul örtmen olan sensinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…