- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.761
evet canıımm 10:30 11:00 arası geliyor bende dayanamıyorum o saate kadar uyuyorum ama o yüzden mi öle yaptı bilmiyorum :44::44:
en iyisi eve gider gitmez ben biraz uyuyayım onun geliceği saate yakın kalkıyım ama ozamanda yemek kim yapcak :44: ayyy neyse akşama ifadesini alırım ben onun işe geç kalıyodum sabah bişey diyemedim
çok dert etme hafzaam. erkeklerde de muayen günler oluyor bazen. benim ki de bi asar suratını ne oldu dersin ses etmez önceden çatlıyordum bişey mi yaptım bana mı bozuldu falan diye ama bazen iş yerinde kafaları bozuluyor bize nazları geçiyor suratı biz yiyoruz.
sen üzme tatlı canını
yaa o burun bantlarını çok merak ediyordum ben iyi ki yazdın benim çok sık olmaz da eşimin hep tıkanık. işe yarıyor demek ki alalım o zaman. teşekkür ederiz tatlım
Günaydın
Cnm takma kafana,işyerinde falan bişeye takılmıştır kafası.ERkekler hassas oluyolar soruna sıkıntıya gelemiyolar anacımoyüzdende hemen söyle depresif hallere giriyorlar
bu galiba yilginligi gosterme seklimiz olabilir bebem bende cogu kez kendime anlam veremiyorum artik
sabrin sonu selamet demisler azicik daha bekleyelim bakalim
alyaaamm bak bir çok insan bu konuda umutsuz olabilir amaaaaaaaaaaaa senin gibi korunurken bile hamiş kalan biri nasıl olur yaaaa döverim bak seniiiiiiiii
demek adam üstüne pantolon atsa hamiş kalıcan o moddasın ama hep bu stres yüzünden olmuyoooşöle saldım çayıra mevlam kayıra bi de gönülden bak bebiş nasıl geliyooo eminim yaaaaa adım gibi eminimmmm
Ah canim yaa iste oyle olunca umutlarim daha da artmisti hemen hamile kalcam zannediyordum olmayinca insan daha da bunaliyormus(
bi yandan diyorum boyle iyi napcan bebegi bi yandan da diyorum gelsin artik evin icinde ses olsun ugrasacak sebek bisey olsun evde
ADDD83 .!.:mehmetderyaaaaaaaaaaa teyze beni görmek istemişsin burdayım bana bakkkkkkkkkkkkkkkk
HAYIRLI CUMALAR RABBİM GÖNÜLLERİMİZDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLERİ TÜM DUALARI KABUL ETSİN İNŞALLAH
DERYAAAMMM BEN OKURKEN YORULDUM YAAAYOK BİTANEM HİÇ ÖLE DÜŞÜNÜRMÜYÜZ ELBETTEKİ YAŞADIKLARINI BİZİMLE PAYLAŞICAN DERTLEŞİCEZ
AMA İZNİN ÇOK ERKEN DOLMADIMI YAAA İKİZ GEBELİKTE BİRAZ DAHA UZUN DEĞİLMİYDİ BU SÜRE RAPOR FİLAN ALSAN 1 -2 HAFTA KADAR DAHA OLMAZ MI YAA
deryam güzel duaların için sağol, aminnn hepimiz için inşallahBugün açılışı ben yapayım dedim.Allah ım dualarımızı kabul eylesin inşallah...
Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul buyursun.Amin...
Kızlar pek giremiyorum,geçmişe de bakamadım.Dün paşalarımın 2.ay aşıları vardı.2 bacağa ve sol kola yapıldı.Eve geldikten sonra huysuzlandılar.Küçük paşam anıl saatlerce ağladı,susturmak çok zordu.Birde elinden bir şey gelmiyor insanın.Ağrı kesici ateş düşürücü şurup verdim 6 saatte bir çay kaşığı.Ana kucağına koyup sallayınca susuyordu sadece.Artık sallamaktan kollarım tutmaz oldu.Bugün daha iyiler elhamdülillah.Boyları kiloları maşallah suphanallahçok güzel.3 saatte 1 süt sağıyorum,günde 8 kez.4 er 4 er veriyorum öğün olarak.Kalan öğünlerde de mama veriyorum.Çok şükür iyi şuan gelişimleri.Allah ım yar ve yardımcımız olsun.Emzirmek kolay ama süt sağmak gerçekten zor.İki bebiş olunca da başka çare yok.Çünkü aynı anda uyanıyorlar,emip doymuyorlar sağmak en iyisi bu durumda ama günde 10 ar defa besliyorum ortalama.10+10 20 kez biberon yıka mama veya sütü koyarken sıcak suyla çalkala steril et.Arada kaynat.Sonra sağma makinesinin biberonları da aynı keza.Günde 5-6 kez en az alt değişimi var 6+6 12 kez :)Görseniz çok güzel,biraz yorucu da olsa eşsiz bir duygu.Aslında yorulmak olmasa bebişlere bakmak kadar zevkli bişe yok.Benim iznim haftaya Cuma bitiyor malesef.Zerre kadar gitmek istemiyorum işe ama maddi durumlarda el vermiyor.2 bebişlede zor.Masraflar 2 ye katlanıyor tabiki.Bazı şeyleri anlatıyorum sizlerle paylaşmak adına.Yoksa kesinlikle kuzularımdan şikayet anlamında değil...
Allah ım bağışlasın yavrularımızı bizlere,acılarını göstermesin.Amin...
Adoşum kız bu zilli maşallah çok tatlı ve çok büyümüş.Rabbim korusun,Bahtını şansını açık etsin fıstığımın,gelinimin :)Talibim kızına ona göre...
hayırlı cumalar hafsamHAYIRLI CUMALAR RABBİM GÖNÜLLERİMİZDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLERİ TÜM DUALARI KABUL ETSİN İNŞALLAH
DERYAAAMMM BEN OKURKEN YORULDUM YAAAYOK BİTANEM HİÇ ÖLE DÜŞÜNÜRMÜYÜZ ELBETTEKİ YAŞADIKLARINI BİZİMLE PAYLAŞICAN DERTLEŞİCEZ
AMA İZNİN ÇOK ERKEN DOLMADIMI YAAA İKİZ GEBELİKTE BİRAZ DAHA UZUN DEĞİLMİYDİ BU SÜRE RAPOR FİLAN ALSAN 1 -2 HAFTA KADAR DAHA OLMAZ MI YAA
günaydınnnçok güzel bir gün olsuuuuuuunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?