- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.781
aaa idilimizindeoğluşu mu oluyoorr...erkek sayımız çoğaldı gibi dimi?? Allah sağlık versin aslan parçalarına ve prensesleree....
evime geldim beennn....bugün korkuyla akşamı bekledimm..çok şükür kanamam filan olmadı...birde pztsi salı adet günüm inşallah sorunsuz atlatırıımmmm...iğneye devam ediyorum...totom mosmor oldu valla....çok şükür yan etkisini de fazla görmedim...bulantım yok sadece midem arada yanıyor biraz baharatlı olunca yemekler, kokuya dayanamıyorum özellikle soğan ve çamaşır suyuna...haftaya cuma da ben görücem bebeğimiii
hafzoşuummmm canım benimmmmm maşallah sizeeene güzel anlatıyosun...acaba bende hissedebilecek miyim...şuradan mı tekmelicek diye hayallere dalıyorum..daha çok erken ama gelecek o günler kısmetse....
seyzoşum bi 90 daha yazar mısın....nasılsın iyi misin seyzoşum??
aaa idilimizindeoğluşu mu oluyoorr...erkek sayımız çoğaldı gibi dimi?? Allah sağlık versin aslan parçalarına ve prensesleree....
evime geldim beennn....bugün korkuyla akşamı bekledimm..çok şükür kanamam filan olmadı...birde pztsi salı adet günüm inşallah sorunsuz atlatırıımmmm...iğneye devam ediyorum...totom mosmor oldu valla....çok şükür yan etkisini de fazla görmedim...bulantım yok sadece midem arada yanıyor biraz baharatlı olunca yemekler, kokuya dayanamıyorum özellikle soğan ve çamaşır suyuna...haftaya cuma da ben görücem bebeğimiii
hafzoşuummmm canım benimmmmm maşallah sizeeene güzel anlatıyosun...acaba bende hissedebilecek miyim...şuradan mı tekmelicek diye hayallere dalıyorum..daha çok erken ama gelecek o günler kısmetse....
seyzoşum bi 90 daha yazar mısın....nasılsın iyi misin seyzoşum??
mesoşşuuum iyi olmana çook sevindim
bizde çok iyiyiiz. ben bu aralar acayip rüyalar görmeye başladıım.çoook garip ve saçma sapan hayır olsun diyelim. başka bi sorunum yok çok şükür. oğluşumun odasını hazırlıyoruz babasıyla...eksikler bitti sayılır. 3 ayımız kaldı. 3 ay sonra hiç bişey eskisi gibi olmayacak :18: 1 ay sonra da iznim başlıyor. inşallah sağlıkla sen de bu günleri göreceksin. zaman sandığından da çabuk geçiyor inan ben bişediğim çubuğu daha dün görmüş gibiyim hep aynı heyecan eşin ne zaman geliyor belli mi tatlım ? bu arada sakın evde yaramazlık yapayım deme. iş miş yok... ye, iç, yat....
bu arada bende cuma günü görücem oğluşumuikimizde güzel haberlerle geliriz inşallah
kızlar nasılsınız görüşmeyeli beni soracak olursanız iyiyim 18 şubatta işe başladım kaana babannesi bakıyor allah razı olsun gözüm arkada kalmıyor ama çok özlüyorum orası ayrı
bundan sonra daha sık uğrarım özledim hepinizi
ne güzel nerdeyse herkesin hamilelik takvimleri oluşmuş allahım kazasız kucağınıza almayı nasip etsin görünce çok duygulandım takvimleri
bu arada teyzeleri kaanda çok özledi sizleri bu 15 gün önceki halimiz büyümüşmüyüz bakın bakalım
mazi aklıma geldi ultrason fotolarını paylaştığım zamanlar günler çok çabuk geçiyor vayyy beee 4 aylık olcaz haftaya
hepinizi teket teker öpüyoruz görüşmek üzere
ohh ne güzel hiç eksiği kalmicak demek ki cidden...ben baya geç alışverişe başlicam sanırım eşim öyle istiyor..doğmamış bebeğe alışveriş yapmayı annem de o da istemiyor..bizim evimiz küçük zaten oda filan alamicaz...henüz alışveriş kısmını düşünmüyorum bebeğim sağlıklı büyüsün azcık..bol vaktim olacak...size de sorarım zaten...Iş yapmıyorum seyzoşum korku var acayip atlatamadığım...her akıntıyı bişi zannediyorum...evde yalnız kalmak çok zor bikaç güne geri dönüş yapıbilirim...buaralar karnımda bir doluluk var...yarın adet günüm ondan sanırım....inşallah sorunsuz cuma günü gelir...eşim 20 gün sonra belki gelicek buarada annem gelebilir...
Rüyalar inşallah hayırlara çıkar...ne garip bir süreçteyiz...rüyalar beni de bırakmıyor....o yüzden dün geç yattım ama yine gördüm karmakarışık.....:44::44::44:
Böbreğin de iyi demek ki...çok şükür atlattın canımcım....
MaşallaahhhhBüyümüşşş koca erkek olmuuuuşşşş...allah, sağlık mutluluk versin esinimmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?