Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Benim bebişim parmağını ağzına koymuşş ne kadar masum gözüküyooooo

O cetvelde tabiii gerçekte sağ tarafımı çürütmekle meşgul hanımefendi O minnak ayaklarını ölee bi batırıyo kii güleyim mi ağlıyım mı şaşırıyorum

selam canlar islerim vardi giremedim hemen bi bakim dedimmmmmm tarcinimmm bebis nasilll. Yzdim diye hatirliyorum sana ama oldu baya kuzucum evet cok sukur pidilos da bende hamisiizzzzzzx ikimizinki de erkek aramizda sadece 1 hafta varrr. Hep diyorduk beraber hamis kalcaz diyeeee Allahim bie de nasip etti sukurler olsunnn

Evet bebiskolarrr pidilimin de oglu olacak Allahin izniyleeee ben diodum zaten bizim cinsiyetler de ayni olur diye :)) test sonuclari da iyi sukurrr

Mehmetderyamm kuzucum cok cabuk bitti iznin kiyamam sana ya azcik daha olsaydi keskeeee (

Cok okuyamadim canlar kacmam lazimmmmm mutlu haftasonlariiiii

günaydııınn

perim yazmasa topiğin açılışı kapanışı bana ait olacaktıı

bugün kontrolümüz vaaarr minik bi prenses görücez inşallah

kızlar bu sabah ayağıma kramp girdi okadar ağırdıki ötekilerden sertti gözümden yaş geldi düşünün bugün kontrolümüzde doktora diycem artık magnezyum hapı yazsın bana semizotu yetmiyor

gecede rüyamda hafsa yı gördümm çok çok çooookk güzeldiiii bana bi gülüşü vardı anlatılamaz bi duyguydu

biz geldiiiikk

hafsa hanım 1300 gr. olmuş kocaman olmuşşş bende 2 kg. almışım kızlar doktor gayet iyi dedi bide kızımın yüzünün resmini çekti verdi bana
magnezyum ve calsiyum verdi ayrıca
doğum iznimde 8 nisanda başlıyor 20 gün kaldııı nasıl biter bu günler yaaaa
doktora sordum sağtarafına tekmeler yiyorum ayaklarımı orda dedşm ultrasyonu tuttu işte ayakları dedi evet seni içerden bi güzel dürtüyo galiba dedii
başı aşağıda şimdilik normal doğum pozisyonunda bakalım ilerde nolur :44:

hafsa'dan haberleri dinlediniz. hoşçakalın

iyi akşamlar kızlar,

aslında canım sıkkın bugün ücretli iznim 9 nisanda bitiyoo ücretsiz izin alacam kızım çok küçük ve bakanımız yok işe başlayınca kreşe gidecek zaten en fazla 6 ay daha evdeyim ekim ayında 9 aylık oldugunda kreşe gidecek

neyse saglıklı olsunda gerisi önemli degil keşkee yasa çıksaydı bir türlü çıkmadı gerçii çıksada bizi kapsar mı bilinmez of of :26:

hafsa hanım degmesin saglıkla dogsun inş.minnak hafsaaaaaaaaaaaaaaaa

idilga ogluşun oluyomuş hey degmesinnnnnnnnnnn adı belli mi idilgaaaaaaaaaaa?????

deryaaaaaaa verdim gitti denizi sana anıl'a mı akın'a mı alacan kızzzzzzzzzzz hangisine alacan kızımı ????

deragun yollarım tabii denizin kıyafetlerini rümeysa hanıma giysin gezssin dolaşsın zilli rümeysaaaaaaaaaaaaa

bizden haberler bunlar deniz hanımda oyun halısında oynuyoo oyuncaklar sallandıkça gülüyoo tepiniyooooooooooo

öpüldünüzzzzzzzzz ve yalandınız

aaa idilimizinde oğluşu mu oluyoorr...erkek sayımız çoğaldı gibi dimi?? Allah sağlık versin aslan parçalarına ve prensesleree....

evime geldim beennn....bugün korkuyla akşamı bekledimm..çok şükür kanamam filan olmadı...birde pztsi salı adet günüm inşallah sorunsuz atlatırıımmmm...iğneye devam ediyorum...totom mosmor oldu valla....çok şükür yan etkisini de fazla görmedim...bulantım yok sadece midem arada yanıyor biraz baharatlı olunca yemekler, kokuya dayanamıyorum özellikle soğan ve çamaşır suyuna...haftaya cuma da ben görücem bebeğimiii

hafzoşuummmm canım benimmmmm maşallah sizeee ne güzel anlatıyosun...acaba bende hissedebilecek miyim...şuradan mı tekmelicek diye hayallere dalıyorum..daha çok erken ama gelecek o günler kısmetse....

seyzoşum bi 90 daha yazar mısın.... nasılsın iyi misin seyzoşum??

idiime de hayırlı olsun. herkese hayırlı pazarlar

mesoşşuuum iyi olmana çook sevindim
bizde çok iyiyiiz. ben bu aralar acayip rüyalar görmeye başladıım. çoook garip ve saçma sapan hayır olsun diyelim. başka bi sorunum yok çok şükür. oğluşumun odasını hazırlıyoruz babasıyla...eksikler bitti sayılır. 3 ayımız kaldı. 3 ay sonra hiç bişey eskisi gibi olmayacak :18: 1 ay sonra da iznim başlıyor. inşallah sağlıkla sen de bu günleri göreceksin. zaman sandığından da çabuk geçiyor inan ben bişediğim çubuğu daha dün görmüş gibiyim hep aynı heyecan eşin ne zaman geliyor belli mi tatlım ? bu arada sakın evde yaramazlık yapayım deme. iş miş yok... ye, iç, yat....
bu arada bende cuma günü görücem oğluşumu ikimizde güzel haberlerle geliriz inşallah

maşallh gelin kızımaaa. annesi ne güzel bakmış ona

iyi olmanıza çok sevindim hafzoşum. tahmini doğum tarihine ne dedi dr un. sen de normal düşünüyorsun di mi? ayyy kalan günleride hayırlısıyla atlatırız inşallah tatlım

bi pipi daha mıııı?
oh oh oğlluşuun sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah canım. kendi adıma çok sevindiiim oğluşumun kankileri çoğalıyor

....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn

eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................50............. ......50.....................75
meessttrraa......................60............... .....60....................60
perisoko...........................70............. .......70....................70
iremneva..........................70.............. .......70....................70
19asos03.........................50............... ......50....................50
miskamber........................30............... ......30....................30
alya35.............................50............. .........50....................50

TOPLAM...........................405.............. . ...405...................405

kendin söyle kendin oyna köşesine burada son veriyorum hanımlar yeni hafta da yeni maceralarla görüşmek üzereeeee
hepiniziii

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız görüşmeyeli beni soracak olursanız iyiyim 18 şubatta işe başladım kaana babannesi bakıyor allah razı olsun gözüm arkada kalmıyor ama çok özlüyorum orası ayrı
bundan sonra daha sık uğrarım özledim hepinizi
ne güzel nerdeyse herkesin hamilelik takvimleri oluşmuş allahım kazasız kucağınıza almayı nasip etsin görünce çok duygulandım takvimleri
bu arada teyzeleri kaanda çok özledi sizleri bu 15 gün önceki halimiz büyümüşmüyüz bakın bakalım
mazi aklıma geldi ultrason fotolarını paylaştığım zamanlar günler çok çabuk geçiyor vayyy beee 4 aylık olcaz haftaya
hepinizi teket teker öpüyoruz görüşmek üzere

Eklentiler

• $AŞKIM.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

ohh ne güzel hiç eksiği kalmicak demek ki cidden...ben baya geç alışverişe başlicam sanırım eşim öyle istiyor..doğmamış bebeğe alışveriş yapmayı annem de o da istemiyor..bizim evimiz küçük zaten oda filan alamicaz...henüz alışveriş kısmını düşünmüyorum bebeğim sağlıklı büyüsün azcık..bol vaktim olacak...size de sorarım zaten... iş yapmıyorum seyzoşum korku var acayip atlatamadığım...her akıntıyı bişi zannediyorum...evde yalnız kalmak çok zor bikaç güne geri dönüş yapıbilirim...buaralar karnımda bir doluluk var...yarın adet günüm ondan sanırım....inşallah sorunsuz cuma günü gelir...eşim 20 gün sonra belki gelicek buarada annem gelebilir...

rüyalar inşallah hayırlara çıkar...ne garip bir süreçteyiz...rüyalar beni de bırakmıyor....o yüzden dün geç yattım ama yine gördüm karmakarışık.....:44::44::44:
böbreğin de iyi demek ki...çok şükür atlattın canımcım....

maşallaahhhh büyümüşşş koca erkek olmuuuuşşşş...allah, sağlık mutluluk versin esinimmmmm....

amin canım bütün bebeklere inşallah
Sende kötü şeyler getirme aklına kendini dinleme bebeğinle konuş bol bol o seni duyuyor hissediyor annesi ona mutluluk yollaki oda sana aynı şekilde cevap versin
bak böyle düşünüp durursanız kolik doğar yeğenim ona göre
Iyi düşün iyi şeyler olsun şekerim keyfini sür bu günlerinin o yaramaz kucağına geldiğinde saltanat sona erecek çünkü

selam yırtık rahibeler,

sonesintiiiiiiiiiiiiiiiiiiii degmesin kocaman olmuş kaan paşa kızzzzzzzzzzzzzzzz yakında eve kız atar buuu artıkın kaanın halvet maceralarını dinlerizzzzzzzzzzzzzzz

messsssssss korkma bacım bol bol ananaas yeeeeeee ananas anne karnındaki bebegin tutunmasına yardımcıymış bide kivi ye bacım ben yemiştim sende yeeeeeee her poku yedik zaten bunları da yeeeeeeeee zilliiiiiiiiiiiiiiii ne olacak sanki yeeeeeeeeeeeeeeeee

seyzennnnnnnnnnnnn oglanın odası bitmiş ohhhhhhh geniş yatak alaydın lan oglana kızları evi atınca halvet zamanı sıkışmasınnnnnnnnnn çocuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tutuludan çok pipiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doldu topikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk heyyyyyyyyyyyyy maşallah degmesinnnnnnnnn

vitooooooooo nerde yaaaaaaaaaaaaaa heç gelmez oldu

zeytinnnnnnnnn gız nerdesin ?

deryaaaaaaa ne yapan dünürümmmmmmmmmmmm?

bojou,peri,,irem,hafsa,miskamber,erdgn,alya acep bu fahişeler nerdeeeeeeeeeeeeeee:18:

kaan paşamız çok yakışıklı maşallah. mastra canım benim de öle olmuştu kabus üstüne kabus o kadar gerçekciydiki rüyamda kanla uynıyordum yataktan uyanınca kanamam var mı yok mu rüyamıydı anlamıyordum o ara elim hep donumdadı şükür atlattım ben sen de fazla takılma allahın izni ile güzel olacak her şey

demek herkes yaşıyor bişileer...

ananas yemeyi bırakmıştıımm devam o zamaannnn..senin gibi güzel çocuk doğuracaksam yerim yememmm mii...kivi yiyorum hergün zaten neyse ki seviyorum kendilerini...

evet gelmeyen anneleerr gelinn de anlatıınnnnn, özlediikkkk....

....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn

eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................50............. .......50....................75
meessttrraa......................60............... .....60....................60
perisoko...........................70............. .......70....................70
iremneva.........................210.............. .....210..................210
19asos03.........................50............... ......50...................50
miskamber........................30............... ......30...................30
alya35.............................50............. ........50...................50

TOPLAM..........................545.............. . ...545..................545

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…