Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
o nasıl tatlı bi gülümseme yaaw
maşallah esinim. Allah hepinize sağlıklı uzun ömür versin. bize de nasip etsin o günleri görmeyi

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN

HERKESLER İYİYMİŞ OH NE GÜZEL

ESİNİMMM MAŞALLAH OĞLUŞUNAAAA ÇOK BÜYÜMÜŞ AVATARINDAKİ RESME BAK ŞİMDİKİ RESME BAK DEMEK İŞE BAŞLADIN HII OLSUN CANIM NAPALIM ENAZINDAN KV BAKIYOR YABANCIYA BIRAKMADIN ÇOK ŞÜKÜR SÜT İZNİN VARMI NE KADAR VERİYOLAR SÜT İZNİ :44:

MESSİİİM BEN ANANASI TAVSİYE ETMİYORUM İSTERSEN DOKTORUNA BİR DANIŞ ÖLE YEEE TÜP BEBEK MERKEZİNDEKİNE DANIŞ Kİ DAHA NET BİLGİ VERİR SANA

İROŞUMM GÜNAYDIIIINN

SEYZOŞUMMM DAMADIMIN ODASI HAZIRMIŞŞ OHH MİSLER GİBİİİ

ADOŞŞŞ YAAAAA MİNNAK OĞLANLARIDA HALVET MUHABBETİNE KATTIN YAA

İDİLGAAAMM BEBİŞİ OĞLANMIŞŞ TOPİKTE OĞLAN PATLAMASI VAR KIZLAR AZ KALDIK YAA DERGUNUM AĞIRDAN SATALIM KENDİMİZİİ ŞURDA TOPU TOPU İKİ KIZIMIZ VAR

Eki Görüntüle 660491

ben geldim hanımlar nasılsınızzz

ay kızımın ayakkabılarını cıkarttım öyle pembe coraplarla rezil ettim internetlerde fln :))
geçmşi okuyamadım kızlar kusura bakmayın..
dün kızım için kurban adamıstım onu kestirip yemeğini verdik
Allah kabul eder inşşşşş

nasılsınız iyimisinizz

bir gideyim çişee kızlarrrrrrrrrrrrrr

kızlarr tek çizgi çıktı sinir oldum attımmmm çöpeeee...

nolcekkii pekiiii nmie 2 gündürrr olmuyorummm..stresten galibaa.Netcezzzzz bir kan testimi yaptırsakkk acabaaa kızlarrr yaa

22 nisandı canımmm.
2 gün geçti
resmini çektimdeee,koycam ama benm tel çok iyi çekmiyo ondan belli olmuyorrr

ayyy tamamm tamammmmm...
kızlar şimdi gerçekten varmıdrırrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2:

kızlar dişlerimin altı öyle bir ağrıyor ki kaç gündür anlatamammm.Zonk zonk zonk yapıyooooo

Kızlar afedersinizdee ben bir b..kkk anlamadım...
1-2 hafta daha geçsin dediler.Sonuc için tam net birsey diyemiyorlarmışşş.
34.1 çıkmışş..
Noluyo kiii???
Şimdi var mı yokmuuuuu

oohhh kızlar benim için halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar belki sayfayı bosa doldurdun diyeceksinizdeee
geçmişe bir baktım öylee
hamileliğimi ögrendiğim gün ve sizlerin yorumlarııı..cok duygulandımmm
biz cok sey paylaşmısız cooookkk
canım kızım seni çok sevi,yorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım yaaa evet ne günlerdi ne çok şey yaşamışız paylaşmışız

normalde olması gerekn günde 1 buçuk saat canım ama benim işyerim diğer işçiler arasında dikkat çekmeyelim diye çünkü bütün hepsinin gözleri muhasebeye acaba ayrıcalık yapılıyormu diye dört dönüyor işte o yüzden cuma kendi iznim cumarteside 1 yıl boyunca süt iznim var
buda benim işime geldi açıkcası haftada 2 gün bebeğimle beraberim
işyerim anlayışlı sağolsunlar isteseydim 6 ayıda alcaktım ama hazır bakan varken günlerim gitmesin dedim iznimde bu şekilde olunca

esinim oglunaaaaa
vitooomm kizinaaaa
masallah anneleri bizede hayirlisiyla koymak nasip olur insallah

kocam gitti sabah uzuldum tabi ama dun aksam kizkardesim ve 1 yasina yeni giren prensesi geldi onlarla vakit geciriyorum

bugun canim cok sıkıldi ama 1 saatte 4 kez kasilmam oldu sonra 2 kez daha ama simdi iyiyi cok korktum

ayyy öğrendiğimizden beri bebiş demiyoruz artık çükütay aşşağa çükütay yukarı gidiooo :)))))

Allahh hepimize yardım etsin inşallahhhhh bebişlerimizinde kendimizinde ailemizinde kaderlerini güzel yazsın inşallahhhhhH

bu arada resimleri gördümmmmm maşallahhh bebişlerimizeee kızzzz VİTOMMMMMM zeynomuza maşallahh genç kız olmuşşş kısssss:))

ayy herkeslerei özlüyorum hergün girip okuyorum yazamasamda takiteyimm HABERİNİZ OLA:)))

MUCKSSSS

ALLAHA EMANET OLALAIMMM

asos canım canını sıkma bi şey olmaz allahın izni ile. idilim canım hayırlı olsun çükütay

çükütay mıııııı

bir bilgisayar başında kendi kendine deli deli gülme vak'ası dahaaaa
hakkını vereyim idiloşuum yaratıcılığınıza hayran kaldım yaaw ÇÜKÜTAY

yaaa yesinleeeer seninnnn tombikkkkk pembe yanaklarınııııı....maşallaahhhhh çoook tatlııııı doğal makyajlı bizim kızımıızzz...

çok mutlu ve sağlıklı görünüyor vitoommm senin gibi bir annesi olduğu içinde şanslııı.....

darısı bize...foto koyacağımız günleer gelsiiinn...vitoom geçmişi hatırlatman iyi olduuu duygulandım ben de....

asosuuummm inşallaahhh o kasılmalar doğaldır ve bir daha olmaz.... bu günler geçivericek kavuşcaz bebişlerimize Allahın izniyle...

idilimmmm yıktın geçtin vallaa yaaa sen çok yaşaaaa çükütaaayyyyy

Eki Görüntüle 660491

maşallah sana yerler senin tambiş yanaklarını , gerçi yenmeylede doyulmaz bu afeti devarana yaa, rabbim güzel yazılar yazsın sana güzel prensesss

idilcim çükütayın hayırlı olsunnn hayırlı ak yazılar yazsın rabbim ......

günaydın kızlar ....................

aminnnn cnm duygulnma bakkk ben 2 kere yasadm o kanamalarıı,artık 2.de hersy Allahtan dedim çnkü kendimi yıprattıkca daha cok zarar gördüm ondan sende yat dinlen kafana takmamamya calıs tamam cok bekledin çok ugrastın biliyorum ama verende Allah de bnm gibiii.çnkü gercekten durcagı varsa o bebek duruyo ama gitceği varsa dr bile önüne geçemiyoooo

sen yapcagını yap gerisini Allaha bırak cnm
hiçnbirseyciğin olmayacak mucukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…