- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.841
cok teseekkur ederim iremcim baktim bende okudum biraz ama nebileyim tekrar cigergelistirici ignesinin bahsi falan olunca erken dogum riski tekrar gunyuzune cikinca korktum
doktorun eğer ilaç etkilemez hala kasılmaların devam ederse önlemini alıyo ama canım okuduğum yorumlara göre ilaç hemen etkisini gösteriyormuş, ve uzun süre seni rahatlatacak , kaderde varsa tabiki yapacak bişey yoktur, erken gelecekse gelir önleminide alacaksın ama en azından 7. Ayını görürsün bu ilaçla ki bence sen son ayına kadar hamişliğini yaşıyacaksın ben yürekten inanıyorum.....
yakışıklı dimi teyzesi kızlar simdiden hasta nereye gitsek mıncıklıyolar oglumu ama bizimkide gülüp duruya kızlaraay bu zeytin başka zeytin miş, bu zeytinin çekirdeği yenirmiş ayoll , maşallah paşaya pek te yakışıklı sempatik sıpa
Eki Görüntüle 662060 Eki Görüntüle 662058 Eki Görüntüle 662061 kızlarrrrrrrrrrrrrrr buda benim cekirdegim masallahlar unutulmasın teyzeleri
kizlar kasilmalardan dolayi dr umu aradim dr dunki 7 kasilmanin cok oldugunu soyledi ve telefonda eczaneden hemen nidilat aldir dedi 6 saatte bir ic dedi icindekileri okuma bile kafani karistirma dedi bugun henuz 3 kez kasilmam oldu cok korkuyorum hapi almak istemiyorum icimden hic gelmiyodr hapa ragmen 3den cok olursa persembe gel hemen ciger gelistirici igneyi vuralim dedi cok korkuyorum aslinda ne yapacagimi bilmiyorum boyle agri varmi yokmu bakmadan ne biliyim akilverin kizlar ne yapacagimi sasirdim
kizlar kasilmalardan dolayi dr umu aradim dr dunki 7 kasilmanin cok oldugunu soyledi ve telefonda eczaneden hemen nidilat aldir dedi 6 saatte bir ic dedi icindekileri okuma bile kafani karistirma dedi bugun henuz 3 kez kasilmam oldu cok korkuyorum hapi almak istemiyorum icimden hic gelmiyodr hapa ragmen 3den cok olursa persembe gel hemen ciger gelistirici igneyi vuralim dedi cok korkuyorum aslinda ne yapacagimi bilmiyorum boyle agri varmi yokmu bakmadan ne biliyim akilverin kizlar ne yapacagimi sasirdim
vitom sut sagma makinasi aklimda bakiyorum oyle markalara gogsu acitmayan elektirikli birsey almayi dusunuyorum hayirlisi
adosum dua etmekten baska carem yok ne istediysem rabbimden istedim senden baska kimseye muhtac etme allahim dedim herseyin en guzelini rabbim bilir
bu arada herkese gunaydin
Eki Görüntüle 662060 Eki Görüntüle 662058 Eki Görüntüle 662061 kızlarrrrrrrrrrrrrrr buda benim cekirdegim masallahlar unutulmasın teyzeleri
vitom sut sagma makinasi aklimda bakiyorum oyle markalara gogsu acitmayan elektirikli birsey almayi dusunuyorum hayirlisi
adosum dua etmekten baska carem yok ne istediysem rabbimden istedim senden baska kimseye muhtac etme allahim dedim herseyin en guzelini rabbim bilir
bu arada herkese gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?