Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım bütün yorumları kopyalamadım buraya sende araştırırsan görürsün kullananlar nur topu gibi almışlar kucaklarına bebeklerini, kasılmaları kesmiş ve son zamanlara kadar devam etmiş hamilelikleri, sende alacaksın kucağına sağlıkla inşallah stres yapma hiç......

cok teseekkur ederim iremcim baktim bende okudum biraz ama nebileyim tekrar cigergelistirici ignesinin bahsi falan olunca erken dogum riski tekrar gunyuzune cikinca korktum

cok teseekkur ederim iremcim baktim bende okudum biraz ama nebileyim tekrar cigergelistirici ignesinin bahsi falan olunca erken dogum riski tekrar gunyuzune cikinca korktum

doktorun eğer ilaç etkilemez hala kasılmaların devam ederse önlemini alıyo ama canım okuduğum yorumlara göre ilaç hemen etkisini gösteriyormuş, ve uzun süre seni rahatlatacak , kaderde varsa tabiki yapacak bişey yoktur, erken gelecekse gelir önleminide alacaksın ama en azından 7. Ayını görürsün bu ilaçla ki bence sen son ayına kadar hamişliğini yaşıyacaksın ben yürekten inanıyorum .....

hayirlisi tabi rabbim bilir ama kafam cok karisik icim daraldi resmen

zeytiniimmmm maşallaahhhh...

çok tatlı gıdısınııı yediğiimmmmmmmm....sarı da pek yakışmış çekirdeğe....maşallah topik bebelerimizeee....

asosuumm dr.u dinle iç bence de çok rahatsızsan...bazen denileni yapmak düşünmekten daha iyi...:44::44:

umarım ilaç dr.un dediği gibi çare olur....

ay bu zeytin başka zeytin miş, bu zeytinin çekirdeği yenirmiş ayoll , maşallah paşaya pek te yakışıklı sempatik sıpa
yakışıklı dimi teyzesi kızlar simdiden hasta nereye gitsek mıncıklıyolar oglumu ama bizimkide gülüp duruya kızlara

Eki Görüntüle 662060 Eki Görüntüle 662058 Eki Görüntüle 662061 kızlarrrrrrrrrrrrrrr buda benim cekirdegim masallahlar unutulmasın teyzeleri
çok tatlı zeytiniim maaşllah Emir beye

tatlım dr unu dinle... ilacını iç. bence de bebişin zamanın da gelecek sen dua et gerekeni yap. bak iremin paylaştığı alıntı gayet iyi bir örnek kadının dr u bile nidilat kullanmış. Allah ın izniyle sna da bebişine de bişiiycik olmuycak

selam zillliler

zeytin tosun kız buuuuuuuuuuuuuuu maşallah çok tatlı mınıcıklamalık valla

asos korkma tevekkülü rabbime canım sen dr dinle ve ilaçlarını saatinde al nidilatı çok duydum iç ne olacak çükütayın için iç fahişeeee iç işte dr vermiş gözünü kapat yut hapı iyi olacak canım üzme kendiini

biz bugün sokaktaydık kızımla sürtük o magaza senin bu magaza benim dolaştım durdum havada fena degildi

idilgaaaaaaaaaaaaaaaa çükütayyyyyyyyyyyyyy yerim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

fahişelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapar acep

Son düzenleme:

cnım sen iç o ilacııı
iğnede ne olur ne olmaz diye demiştir sanırım.
ama bilmiyrum konuyl poek alakasdı olmayabilir amaa lütfen süt sagma makinası al kendine.erken dogum riskin varya sakın yanlış anlama beniii..bebek küçük olunca belki emmede problem olur ondan sen sagıp verirsin..
ben yasadım siz yasamayın kızlar

vitom sut sagma makinasi aklimda bakiyorum oyle markalara gogsu acitmayan elektirikli birsey almayi dusunuyorum hayirlisi

adosum dua etmekten baska carem yok ne istediysem rabbimden istedim senden baska kimseye muhtac etme allahim dedim herseyin en guzelini rabbim bilir

bu arada herkese gunaydin

bugün otobüste bi ablaya rasdtladım konuştum onunla biraz 7,5 aylık sezeryanla almışlar bebeğini ama sorun annedeydi kilo tansiyon şeker protein kaybı ne varsa vardı yanii yine o halde 7,5 ayını doldurtmuş doktorlar canım sende durum hiçte öle değil o yüzden doktorun ne derse odur asosum
süt sağma makinesine katılıyorum almamız lazım bencede ilk anneliğimiz başımıza ne geleceğini bilmiyoruz :44::44:

tsk ederiz teyzeleri evet tam mıncıklamalık olduk birazda tombikiz gülücükler agulara kendince konusmalara kızlara göz süzmelere basladık...bu arada yeni okudum az cok ASOŞUUMMM seni coook iyi anlıyorum seninki gibi bir sorunum olmadı ama 2,5 sene sonunda kavusunca ogluma ve birde düşüğüm olunca 9 ay boyunca hiç tadını cıkaramadım nerdeyse ya bunada bişi olursa die bebeğime günlük tutmak isterdim tutamadım bişi olursa okuyamam die doyasıya ciciler almak isterdim yie alamadım hep o korkuyla 9 ay gecirdim ama gece gündüz hep dua ettim sükür olunsun hamileliğim boyunca rabbim hiçbirduamı gerii cevirmedi inan buna.. eger böyle üzülürsen bişi olmicagı varsada sen yaparsın..ben düşünmemek için dısarı cıkardım,örgü örürdüm pcde film izler oyun oynardım,su 2000 parcalık pazıllar falan varya onlardan al inan cokk kafa dagıtıo ona dalıp gidiosun deneee dediklerimi ve birsey daha doktoruna güvenin tamsa ne dediyse mutlaka yap.ve emin ol hiçbirsey olmicak benim hislerim kuvvetlidir olmicak bişi dualarım seninle

asosum vitomun tavsiyesine katılıyorum.
ben ve eşşim çok araştırdık süt sağım makinasını. bu modele bak derim ben bunu alıcam...
Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası GittiGidiyor'da 79869487
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-marka-sut-sagma-makinasi-kullanan-varmi.html
yorumlarda hep iyi

canım geçmiş olsun ben atlatacağına canı gönülden işnanıyorum durup durup sana dua ediyorum bence doktorun ne dediyse hemen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…