Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hayırlı cumalaaar.
bugün dr a gidiyorum. oğluşumu görüceem çok mutluyuuum

selaaammmmm...

asosşumm ohh çok şüküüürrrr...kıpırdamadan yat asossum sonra hepsi unutulacak, gidicek....

seyzoşuuummmmm benim randevum 2 de çoooookk heyecanlıyımmmmm....

sağlık haberleriyle gelelimmmm inşallaahhh çok merak ediyorum ne haldeyiizz yaaa???

hepinizede tesekkkur ediyoruz teyzeleriiiii

deragunum sonucun insallah guzel cikar
seyzenim guzel haberlerle gel sende
biz hic foto yukleyemiyoz cunku bebekim 1 aydir arkasini dondu yuzunu gostermiyor gosterse ultrason 4d ama fayda yok iste

aaaahhhh iremcim ah bizimde yapacagimiz gunler gelcek elbet

hayirli cumalar herkeseeee

tak günahına tatlım, ben en büyük hasretime kavuştum, halvete hasret kalsam nolur, ben trıstığımdan yapmıyodum üstüne doktor progesteron verince otomatik aklımdan çıkarmıştım şuan fitil etkisiyle yapamam zaten çok rahatsız ediyo beni ...............

Selam kuzulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne yapanız ne var ne yok ???

Biz aynı tas aynı hamam degişen bişey yok denizle ugraşmaya devam havada kötü bugün eve mahkumuz Yaz gelsin artıkın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfennnnnnnnnnnnn

Hepinizi seviyak ve

Ben böyle yalıyorum yaaaaaaaa denizinde dili hep dışarda yılan gibi kime çekti acabaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kocalarına tık tık ettiren ve hamiş kalmayı beceren kızoşlarımmmmmmm bravo sizeeeeeeeee
szileri çok seviyorum hep aklımdasınızzzzzzzz
ama oğlan hiç uyumuyor ondan hiç yazamıyom güya eve net aldık bir halta yaramadı yaaaa
şimdide oğlan rahat bırakmıyorrrrrrrrr
çok öptümmmm kuzucuklarrrrrrrrr

biz geldik..seyzoşum gelmemiişşş..inşallahh iyidiirrr...

son durumum...bebeğim iyi hatta haftasından 3 gün önde gidiyor...

ama kesenin altında kan pıhtısı var dedi dr..zaten belimde hafif ağrı vardı 2 gündür..ben yatmaya bağlıyordum...

bu kan pıhtısı büyedebilir küçüledebilir dedi...progestana devam, kanama olursa da Allah korusun iğnelere...dinlen dedi. zaten yatıyorum devamlı dedim...

işte böyle şekerler içimdeki minik beden büyümekte ama sanırım sorunlar bitmicek...ama buna da şükür...sağlıklı gördüm ya cücüüümüüü...inanıyorum ki pıhtıyı el birliğiyle eriticez...yarın da kaynanama taşınıyorum yine....

öptük hepinizi tosunumlaaa....

messiiiiimmm hic korkmaa senin kesenin altindaymis yine benim kesenin etrafi kanla doluydu dr buyuk parcalar dusurebilirsin korkma dedi ve hergittigimde kanama dahada artiyodu ama bendense kahve lekeler geliyodu hep sonra tabi ben hep dua ediyordum sana tavsiyem 4. ay bitmeden 70.000 subhanallahi ve bihamdihi yi bitirmen ve surekli ya mubdiu demen.... dr cok sasirdi kanama kendi kendine bitmisti vucut tolere etmisti seninkide eder insallah rabbimin izniyle birsey olmaz.. benim durumumu biliyosun rahmim hem cift hem kalp seklinde ama suanda diger rahim kayboldu kalp seklide rabbim buyuktur dr cok sasiriyor tabi bende ama ben inaniyorumki dualarin gücü cok buyuk.. surekli salavati tefriciye hatimleri oku gunde 21 ayetel kursi oku yapabiliyorsan bebegin icin hatim basla ve bagisla ayrica bol bol yasin oku ve bebegine dinlet oyle iste canim benim sana soyleyebileceklerim bukadar..

rabbim yavrularimizi zamaninda, saglikli,sihhatli,hayirli uzun ömürlü,tum uzuvlari tam ve saglam,bedeni duzgun ve kusursuz,ayipsiz özürsüz,bizlere hayırli evlat,vatana millete hayırlı insan ve rabbime salih bir kul olarak saglikli bir gebelikle birlikte kucagimiza almayi nasip etsin insallah

:119: seyzenim nerdesin nasil bebeisin annesi

bizden boyle kizlar cok sukur sagligimiz yerinde tepisip duruyoruz oglumla kizkardesim ve prensesi burda gece erkekkardesimde gelicek oh sefamiz olsun modundayiz ailecek benim icinde pratik oluyor cunku yigenim 3 gundur atesli ne zormus bebek buyutmek hakkaten hic dusmuyo yemek yemiyor surekli altarnatifleri dusunuyoruz ama olsun gulusleri nesesi bile yetiyor hepinizide kocaman

merhaba kızlar doktordan herkes güzel haberle geir inşallah mesim canım o kese kanaması o kadar çok kişi de var ki hiç önemseme. bu arada teyzmin kızı meysaya dua edebilir misiniz kanaması varmış bebeğin başı aşağıdaymış. benim kontrol de noral çıktı şükr

kac haftalikti bebegi canim rabbim yardimcisi olsun yavrusunu zamaninda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

len irooşş tak günahına ne demek yawrıımm
neye takıyoz kime takıyoz afedersin

kayganamın lafıdır tatlım, umursama istediğin yere tak diyo

yesinler tosununu seninnn canım kızlarda demiş başta o kan pıhtısı o kadar çok kişide oluyorki seninkide en kısa sürede yok olup gidecek rabbimin izniyle sen dinlen 2. 3 ayımızda hareketlenecez biz, şimdi yan gel yat dönemi

deraguncum teyzenin kızı için rabbim şifa versin inşallah geçici dir ve erken doğum olmaz ................

bu arada herkese slm , seyzencim benden bir 90 yazar mısın tatlım, inşallah bundan sonra daha randımanlı okuycam ........

kızlar hepiniz için güüüzel bir hafta diliyoruuum

beni sormuşsunuz sağolun arabamızla ilgili işler vardı hafta sonu yoğun geçti. haber veremedim. çok şükür bi sıkıntımız yok zaten dr da 10-15 dk sürdü işimiz. oğlum iyiydi ben iyiyim. normal doğum için şartlar şu an gayet iyi dedi dr um. Allah ıma bin şükür
böbrek için haftaya tekrar gidiyorum.

messim tatlım asoşum da söylemiş yat dinlen bol bol dua et. hiç bişeycik olmaz bebişine de sana da. kv taşınman iyi olur hiç takılma ayrıntılara. bebişin için sabret biraz

assoşuuuum sen nasılsın tatlıııım

....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn

eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................50............. .......50....................75
meessttrraa......................60............... .....60....................60
perisoko...........................70............. .......70....................70
iremneva.........................240.............. .....240..................240
19asos03.........................50............... ......50...................50
miskamber........................30............... ......30...................30
alya35.............................50............. ........50...................50

TOPLAM..........................575.............. . ...575..................575

kızlar merhaba bende şeker çıktı ama kesin değilmiş yarın 100 gr daha yüklenecek. böbreklerde kum varmış bi de kansızmışım kan ilacını ikiye çıkardı

kızlar merhaba bende şeker çıktı ama kesin değilmiş yarın 100 gr daha yüklenecek. böbreklerde kum varmış bi de kansızmışım kan ilacını ikiye çıkardı

geçmiş olsun canım. şeker belki 100 gr da normal çıkar. kum olduğunu nasıl belirlediler ki :44: tahlil de mi çıktı? Allah şifa versin

korkma bana 2 kere 50 lik yaptilar yuksek cikti sonra 100 luk yaptilar gayet dusuk cikti seninde oyle olur insallah.... ama bi kere yuksek ciktiya insanin aklina takiliyo iste beyazz ekmek daha dogrusu herturlu beyazdan pirincten tatlidan cikolatadan uzak duruyorum ne olur ne olmaz annelik iste... canim deli gibi cikolata yemek isttiyor ama yiyemiyorum olsun az kaldi be deragunum dayaniriz ne olacakki korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…