- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.881
günaydın kızlar............
çok sevindim tatlım, inşallah böyle devam eder , sizin hamileliğinin ilk ayların halvetle ilgi surat ifadelerinizi yaptığın bir mesaj vardı çok hoşuma gitmişti ve güldürmüştü beni
hepinizede tesekkkur ediyoruz teyzeleriiiii
deragunum sonucun insallah guzel cikar
seyzenim guzel haberlerle gel sende
biz hic foto yukleyemiyoz cunku bebekim 1 aydir arkasini dondu yuzunu gostermiyor gosterse ultrason 4d ama fayda yok iste
aaaahhhh iremcim ah bizimde yapacagimiz gunler gelcek elbet
hayirli cumalar herkeseeee
biz geldik..seyzoşum gelmemiişşş..inşallahh iyidiirrr...
son durumum...bebeğim iyi hatta haftasından 3 gün önde gidiyor...
ama kesenin altında kan pıhtısı var dedi dr..zaten belimde hafif ağrı vardı 2 gündür..ben yatmaya bağlıyordum...
bu kan pıhtısı büyedebilir küçüledebilir dedi...progestana devam, kanama olursa da Allah korusun iğnelere...dinlen dedi. zaten yatıyorum devamlı dedim...
işte böyle şekerler içimdeki minik beden büyümekte ama sanırım sorunlar bitmicek...ama buna da şükür...sağlıklı gördüm ya cücüüümüüü...inanıyorum ki pıhtıyı el birliğiyle eriticez...yarın da kaynanama taşınıyorum yine....
öptük hepinizi tosunumlaaa....
merhaba kızlar doktordan herkes güzel haberle geir inşallah mesim canım o kese kanaması o kadar çok kişi de var ki hiç önemseme. bu arada teyzmin kızı meysaya dua edebilir misiniz kanaması varmış bebeğin başı aşağıdaymış. benim kontrol de noral çıktı şükr
kac haftalikti bebegi canim rabbim yardimcisi olsun yavrusunu zamaninda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
len irooşş tak günahına ne demek yawrıımm
neye takıyoz kime takıyoz afedersin
biz geldik..seyzoşum gelmemiişşş..inşallahh iyidiirrr...
son durumum...bebeğim iyi hatta haftasından 3 gün önde gidiyor...
ama kesenin altında kan pıhtısı var dedi dr..zaten belimde hafif ağrı vardı 2 gündür..ben yatmaya bağlıyordum...
bu kan pıhtısı büyedebilir küçüledebilir dedi...progestana devam, kanama olursa da Allah korusun iğnelere...dinlen dedi. zaten yatıyorum devamlı dedim...
işte böyle şekerler içimdeki minik beden büyümekte ama sanırım sorunlar bitmicek...ama buna da şükür...sağlıklı gördüm ya cücüüümüüü...inanıyorum ki pıhtıyı el birliğiyle eriticez...yarın da kaynanama taşınıyorum yine....
öptük hepinizi tosunumlaaa....
kızlar merhaba bende şeker çıktı ama kesin değilmiş yarın 100 gr daha yüklenecek. böbreklerde kum varmış bi de kansızmışım kan ilacını ikiye çıkardı
geçmiş olsun canım.şeker belki 100 gr da normal çıkar. kum olduğunu nasıl belirlediler ki :44: tahlil de mi çıktı? Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?