Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
İDİLGA cnım ay bari isimide ona uygun birsey düşünün yaa öldüm gülmkten cocugun adını daha şimdiden koymuslarr :)))))

ASOS inşş bu kasılmalarınkasılma değildir cnm ya çok dikkt et kendine aman diyim....

SEYZENN ne sandın sen bnm kızcemii yaaa oturup cay içcek yasa bilem geldi i:))))))))))))

pidilganinda oglusu oluyormus hayirli olsun insallaaahhh

kasilm kasilma kasilmaaaa hic birakmiyor pesimi vitom ebeler hastanede yattigim donemde sahit olmuslardi karnina elini degme hemen yat ve su ic dediler oyle olunca dr da yalanci dogum sancisi demisti biraz erken basladi ama dedi bakalim hayirlisi

bu sabah enerji patlaması yaşadııım. ütülerimi bitirdiiim, süpürge yaptııım, duşumu aldıım. oğluşumla kendimize makarna pişirdik yediik oooh okula gitmeme 1,5 sa var dahaa. Allah sağlık versin hepinize kızlar. sağlık olunca insan başka hiç bişey istemiyor valla

tatlım karartma içini 2-3 hafta içinde bebeğinin gelişimi büyük ölçüde tamamlanacak canım ve doğsada bi sorun olmayacak.. tabii en güzeli vaktinde doğması ama sen artık kritik dönemleri geride bırakıyorsun içini ferah tut. yat dinlen bebişini hayal et ona güzel müzikler dinlet. bunlar son aylarımız tadını çıkaralım canım benim.

asosum dikkat et canım kasılmaların çoğalmış sanırım ebelerin sölediğini yapmaya çalış zaten 30. haftandan sonra büyük ihtimal nst ile kontrol ederler seni haziran annelerinde kızlar öle yazmış nst ile kontrol yapıyo doktorlar öpüyoruz seni tatlım

gördünüz güzel havaları bahar çiçekler mis gibi havaaa ohh temzlik ruhunuz kabardı dimiiii nasıl canım çekti yaaa temizlik yapmak istiyorum bendede enerji patlaması var vardaaa evimle aynı yerde değilizz ayrı dünyalardayız şuan
aminn seyzoşum Rabbim sağlık versin gerisi herşekilde hallolur

bende çükütayını kutlıyım dedim canımm hayırlı uğurlu olsun vatana millete hayırlı bi çükütay olsun inşallah
aminn idilimmm inşallah
sende Allaha emanet ol canım gel arada habersiz bırakma

HERKESLERE GÜNAYDINNN :119::119::119::119::119:
MAŞALLAH KEYİFLER YERİNDE, ALLAH BOZMASIN.
KIZLAR BİR SÜRÜ ALINTI YAPTIM, SIĞMADI TABİİ :)))))))))))

ESİNİM VE VİTOMUN BEBEİŞLERİ ÇOK TATLI MAŞALLAHH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN, ÖPERİM İKİSİNİ DE YERİM BEN
PİDİLİM ÖZLETTİN KENDİNİ, ÇÜKÜTAYI BEN DE TEBRİK EDERİM ALLAH SAĞLIK KEYİF VERSİN İKİNİZE DE.

HAFZAKIM MAŞALLAH BURALARDASIN HEP, AÇILIŞ KAPANIŞ İŞLERİ, HAFSAMIZA MAŞALLAH

ASOSUM GEÇMİŞ OLSUN, NAZLI BEBEİŞİMİZE VE KENDİNE DİKKAT ET KOCACIĞINA ALLAH KAVUŞTURSUN EN KISA ZAMANDA

ADOŞ, GEÇEN GÜN BİZ FAHÜŞELERİ SORMUŞ, BURDAYIZ GELDİK, DENİZİMİZ PEK TATLI MAŞALLAH

PERİM RÜYAMDA SENİ GÖRDÜM, DAHA DOĞRUSU BENİM ÜST KATIMDA OTURUYORMUŞSUN, PENCERELERİN AÇIK, PERDELERİNE BAKIYORUM, GİDİP KENDİMİ TANITIYIM DİYORUM, BEN TOPİKTEN PERDOŞ DERİM DİYORUM, HAYIRDIR İNŞALLAH SENİN BEBEİŞİNE DE

İREMİM DİKKAT ET KENDİNE YAWRUM, SÜPÜRGE MÜPÜRGE BOŞVER BAŞKASI YAPSIN

UNUTTUKLARIM VARSA AFFEDİN, HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

BEN DE İYİYİM İŞTE, BENİM MUHABBETLER SİZİ PEK SARMAYABÜLÜÜ, MALUM HALVET HAFTASI ÇALIŞMALAR FALAN FİLAN

esinimmm bana cvp yazmış görmedim yaa yani pazar günü tatilin yok mu esinim ben anlamadım :44::44: 1 yıl em cuma hem cumartesi izin yapıcan dimi
ben daha çok biliyodum yaa ilk 6 aya kadar günde 2,5 saat biliyodum demek yanlış biliyomuşum üzüldüm yaa öle olaydı eyiydi

seyzenim hafsaaammmm perdoganimmm sagolun kizlar bugun 2 kere oldu insallah daha olmaz yatiyoruz bol bol dua ediyoruz oglumla salavati tefriciyeler okuyoruz bugun 26. haftanin ilk gunu az kaldi ve bebegim zamaninda gelicek biliyorum rabbimin izniyle insallahhh

resmi iznin bittikten sonra 6 ay 3 saat , ondan sonraki 6 ay 1.5 saat ,bizim işyerinde öyle ama memur kadrosu ile işçi de falan değişiklik varsa bilemiyorum ..................

inşallah rabbim gönlüne göre versin tatlım stres olma sende .......................

selaaammmmm...şu bahar temizliği enerjisi bana uğramadı. yatmalara devam.. gerçi güneş olunca çok mutlu oluyoruummm...
dün iğnemin sonuncusu yapıldı..10 taneyi bitirdik...totom mosmor...ama bana iyi geldi iğneler rahatlattı epey....şifa olsun bebeğime yarasın

Allah bir daha yaşatmasın vitom...duygulandım da ben geçmişi toparlamışsın yaa ilk şüphelerinden bu zamana özet olmuş ona duygulandımm..ne çok şey yaşadık diye...

yoksa atlattım çok şükür...dediğin gibi herşey Allahtan...umudum, heyecanım, bebeğim benimle...

selam herkeseeeeeee,,,

ay yumurtluyorum :)) sizede oluyormu yumurtlama döneminde kasığımın sol tarafında ağrı.

selammm
Ay ben de yumurtluyorum :)))))

bizden başka yumurtlayan yok topikte
Bana da oluyor, bende her iki tarafta yoğun bir baskı var

selammm
Ay ben de yumurtluyorum :)))))

bizden başka yumurtlayan yok topikte
Bana da oluyor, bende her iki tarafta yoğun bir baskı var

iyi değerlendirin o zamaaannnnnnn...kaçmazzzz bugünn...:13::13::13::13: hadi inşallah tutsuunn...15 gün sonraaa büyük heyecan var o zamaannnn.....

kizlar kasilmalardan dolayi dr umu aradim dr dunki 7 kasilmanin cok oldugunu soyledi ve telefonda eczaneden hemen nidilat aldir dedi 6 saatte bir ic dedi icindekileri okuma bile kafani karistirma dedi bugun henuz 3 kez kasilmam oldu cok korkuyorum hapi almak istemiyorum icimden hic gelmiyo dr hapa ragmen 3den cok olursa persembe gel hemen ciger gelistirici igneyi vuralim dedi cok korkuyorum aslinda ne yapacagimi bilmiyorum boyle agri varmi yokmu bakmadan ne biliyim akilverin kizlar ne yapacagimi sasirdim

tatlım bence ilacı al biran önce ve iç , seni ve vucudunu en iyi tanıyan kişi doktorun bence ...............

asoşum senin için küçük bir araştırma yaptım , nidilat kullanan birinin yorumu inşallah içini ferahlatır

ben 19. haftada ilk bebeğimi kaybettim. aniden sancılarım başladı,3.gün doğum başladı ve bebek düştü. 2. hamileliğimde önce servikal yetmezliğimin olduğunu düşündü dr. sürekli takipteydim. benim de kasılmalarım oldu 16.haftadan sonra sürekli nidilat kullandım 33.haftada bıraktım. eşim her "nidilatını aldın mı aşkım?" diye sorduğunda asfalyalarım atardı. tansiyonumu düşürür,başımı inanılmaz ağrıtırdı. (ama inanılmaz etkilidir. kasılmaları küt diye keser) öyle günler oldu ki saat başı almam bile gerekti. dr.umda hamileliği süresince nidilat kullanan biri olduğu için kendisine güvenip dediklerini yaptım ve kızıma hayırlısıyla kavuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…