- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.821
pidilganinda oglusu oluyormus hayirli olsun insallaaahhh
kasilm kasilma kasilmaaaa hic birakmiyor pesimi vitom ebeler hastanede yattigim donemde sahit olmuslardi karnina elini degme hemen yat ve su ic dediler oyle olunca dr da yalanci dogum sancisi demisti biraz erken basladi ama dedi bakalim hayirlisi
pidilganinda oglusu oluyormus hayirli olsun insallaaahhh
kasilm kasilma kasilmaaaa hic birakmiyor pesimi vitom ebeler hastanede yattigim donemde sahit olmuslardi karnina elini degme hemen yat ve su ic dediler oyle olunca dr da yalanci dogum sancisi demisti biraz erken basladi ama dedi bakalim hayirlisi
bu sabah enerji patlaması yaşadııım. ütülerimi bitirdiiim, süpürge yaptııım, duşumu aldıım. oğluşumla kendimize makarna pişirdik yediik ooohokula gitmeme 1,5 sa var dahaa. Allah sağlık versin hepinize kızlar. sağlık olunca insan başka hiç bişey istemiyor valla
tatlım karartma içini 2-3 hafta içinde bebeğinin gelişimi büyük ölçüde tamamlanacak canım ve doğsada bi sorun olmayacak.. tabii en güzeli vaktinde doğması ama sen artık kritik dönemleri geride bırakıyorsun içini ferah tut. yat dinlen bebişini hayal et ona güzel müzikler dinlet. bunlar son aylarımız tadını çıkaralım canım benim.
ayyy öğrendiğimizden beri bebiş demiyoruz artık çükütay aşşağa çükütay yukarı gidiooo :)))))
Allahh hepimize yardım etsin inşallahhhhh bebişlerimizinde kendimizinde ailemizinde kaderlerini güzel yazsın inşallahhhhhH
bu arada resimleri gördümmmmm maşallahhh bebişlerimizeee kızzzz VİTOMMMMMM zeynomuza maşallahh genç kız olmuşşş kısssss:))
ayy herkeslerei özlüyorum hergün girip okuyorum yazamasamda takiteyimm HABERİNİZ OLA:)))
MUCKSSSS
ALLAHA EMANET OLALAIMMM
normalde olması gerekn günde 1 buçuk saat canım ama benim işyerim diğer işçiler arasında dikkat çekmeyelim diye çünkü bütün hepsinin gözleri muhasebeye acaba ayrıcalık yapılıyormu diye dört dönüyor işte o yüzden cuma kendi iznim cumarteside 1 yıl boyunca süt iznim var
buda benim işime geldi açıkcası haftada 2 gün bebeğimle beraberim
işyerim anlayışlı sağolsunlar isteseydim 6 ayıda alcaktım ama hazır bakan varken günlerim gitmesin dedim iznimde bu şekilde olunca
esinimmm bana cvp yazmış görmedim yaa yani pazar günü tatilin yok mu esinim ben anlamadım :44::44: 1 yıl em cuma hem cumartesi izin yapıcan dimi
ben daha çok biliyodum yaa ilk 6 aya kadar günde 2,5 saat biliyodum demek yanlış biliyomuşum üzüldüm yaa öle olaydı eyiydi
seyzenim hafsaaammmm perdoganimmm sagolun kizlar bugun 2 kere oldu insallah daha olmaz yatiyoruz bol bol dua ediyoruz oglumla salavati tefriciyeler okuyoruz bugun 26. haftanin ilk gunu az kaldi ve bebegim zamaninda gelicek biliyorum rabbimin izniyle insallahhh
aminnnn cnm duygulnma bakkk ben 2 kere yasadm o kanamalarıı,artık 2.de hersy Allahtan dedim çnkü kendimi yıprattıkca daha cok zarar gördüm ondan sende yat dinlen kafana takmamamya calıs tamam cok bekledin çok ugrastın biliyorum ama verende Allah de bnm gibiii.çnkü gercekten durcagı varsa o bebek duruyo ama gitceği varsa dr bile önüne geçemiyoooo
sen yapcagını yap gerisini Allaha bırak cnm
hiçnbirseyciğin olmayacak mucukkk
selam herkeseeeeeee,,,
ay yumurtluyorum :)) sizede oluyormu yumurtlama döneminde kasığımın sol tarafında ağrı.
selammm
Ay ben de yumurtluyorum :)))))
bizden başka yumurtlayan yok topikte
Bana da oluyor, bende her iki tarafta yoğun bir baskı var
Eki Görüntüle 662060 Eki Görüntüle 662058 Eki Görüntüle 662061 kızlarrrrrrrrrrrrrrr buda benim cekirdegim masallahlar unutulmasın teyzeleri
kizlar kasilmalardan dolayi dr umu aradim dr dunki 7 kasilmanin cok oldugunu soyledi ve telefonda eczaneden hemen nidilat aldir dedi 6 saatte bir ic dedi icindekileri okuma bile kafani karistirma dedi bugun henuz 3 kez kasilmam oldu cok korkuyorum hapi almak istemiyorum icimden hic gelmiyodr hapa ragmen 3den cok olursa persembe gel hemen ciger gelistirici igneyi vuralim dedi cok korkuyorum aslinda ne yapacagimi bilmiyorum boyle agri varmi yokmu bakmadan ne biliyim akilverin kizlar ne yapacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?