Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
deragunum allah razi ollsun benim icin ettigin dualar sana sifa olara geri donsun insallah

seyzenim cok tesekkur ediyorum arastirmissin benim icin medele yi bende duydum meth ettiler bakalim hayirlisi

zeytinim oncelikle ogluna kocaman gonderiyorum rabbim sana bagislasin evladini benim birak disariyi oturmam bile yasak oyle yatiyorum sol yanima eskiden yine kalkiyodum en azindan esim gelince 1 saat dolaniyodum casrsida ama artikk yasak oturma pozisyonum resmen yatak pozisyonu sirtimda yastik ama dedigim gibi genelde yatiyorum artik birseyde oremiyoruum aman hayirlisi bebegim iyi olsunda yatarin 10 11 hafta daha dayansaydik hayirlisiyla

cok tesekkur ediyorum kizlar hepinize cok sagolun

herkese günaydıııın

asosum bugün nasılsın gece nasıl geçti magnezyum içiyorsun sanırım var mı kasılma :44:

halvet haftası olan gacılar napar acabaa kız uğrayın anlatın azcık bizim yatak odaları çok renksiz bu aralar

kızlar
ben meelayı amerikan hast.de denedim cok güzeldi ama onlarınki sanayi tipi :)))) kocaman motoru var bir cekiyordu 10 dkk a doluyordu o sütiçin ben ozmznlr cok ugrasıyordum tabiii:))

bendede avent in var ve cok memnun kaldım hiç acıtmadı yarada yapmadıı.ama fiyatı yüksekti biraz biz indirimle almıstık e bebekte fln oluyo indirim bir takip edin derim...

ve gerckten alın bnm düşytğüm hataya düşmeyin.emzirirsn diyenleride sakın haa dinlemeyin bende dinledim emzircem emzircem dedim ama cok zor durumlara düştüm makina olmasydı napardım bilmyrumm...

hatta cocuk ac aglıyoo eşim atladı taksiye gitti aldı geldiidünyaalr bizim oldu..
eşimde diyokii bence her kızın çeyizinde bir süt sagma makinası olmalı diğer seyler teferruat :))

napıyonuz yawru kuşlar nerlerde sürtüyonuz bakiimm
hepinize güpgüsel bi gün diliyooommm
biz iyiyiz bebişimle çok şükür
arada bakıyom size ama giremiyom
özledim yaw
şum şum öperiimmm

asosum canım inşallah dayanıcak bebeğin...annesini üzmicek....zor bir durum Allah yardımcın olsun...

vitoomm ne güzel demiş eşin çeyize konmalı valla... sayenizde öğreniyorum...marka ıvır zıvır..henüz hiç bişi araştırmaya başlamadım..yarın doktora gidiciizzz... ve sonra herşey yolundaysa yeni doktor seçmem lazım....

bojummmm minik baykuşuna selam söyleee

halvet günleri bitti galibaa...geri sayım başladı mı?? hadi şu güzel bahar ayında güzel haberlerle geliiinnnn....

Ben erken yumurtladım sanırım bu ay.Ovulasyon testini erken yapmaya başlıyım dedim takip için.Koyu çizgi vardı,heralde ertesi gün falan daha koyulaşır dedim.Ama git gide silik olmaya başladı o arada tutturmu bilemiyorum.Yinede bir kaç gün daha ovulasyon testini yapmaya devam edicem.Cumaya kadar tabi çalışmayada devam:)Ne olur bilemem artık:)

devam devammmm bırakmaaa....Allah büyük belki sıra senindir...

2,5 aydır halvet malvet unuttum bende ama şu dönemde olsun istemiyordum zaten...kocamın olmaması işe yaradı ilk defaaaaaa

valla okursa gagama eder....

biz kocamla opusemiyoruz bile hemen kasılıyor bizim oglan zaten gerisi yasak bari opusseydik iyiydi yeterdi ama oda yok

bu arada dr nidilattan vazgecti bebegim gayet iyiymis teyzeleri iyiki kullanmadin ama 6-7 kez ustuste olursa hemen basliyoruz birdahakine dedi insallah olmaaaaazzzzz iste bole

bu arada sekerden dolayi yediklerime dikkat ediyordum 1 haftada 1 kilo verdim deyince dr kizdi alma ama vermede dedi zaten hepi topu 5 kilo almistimki ben.. artik oglum iyiya sikinti yok cok sukur teyzeleriii nasil mutluyum bir bilseniizzzz

bu arada sekerden dolayi yediklerime dikkat ediyordum 1 haftada 1 kilo verdim deyince dr kizdi alma ama vermede dedi zaten hepi topu 5 kilo almistimki ben.. artik oglum iyiya sikinti yok cok sukur teyzeleriii nasil mutluyum bir bilseniizzzz

maşallah benim tosunuma hep böle iyi oun inşallh. ben de 4 kilo aldım canım cumaretsi şeker yüklemem bakalım ne olcek

günaydın kızlar............

çok sevindim tatlım, inşallah böyle devam eder , sizin hamileliğinin ilk ayların halvetle ilgi surat ifadelerinizi yaptığın bir mesaj vardı çok hoşuma gitmişti ve güldürmüştü beni

İyi olmanıza çok sevindin cnm.İnşallah bundan sonrası sorunsuz bi şekilde tamamlanır.Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…