- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.861
asosum canım inşallah dayanıcak bebeğin...annesini üzmicek....zor bir durum Allah yardımcın olsun...
vitoomm ne güzel demiş eşin çeyize konmalı valla...sayenizde öğreniyorum...marka ıvır zıvır..henüz hiç bişi araştırmaya başlamadım..yarın doktora gidiciizzz... ve sonra herşey yolundaysa yeni doktor seçmem lazım....
bojummmmminik baykuşuna selam söyleee
halvet günleri bitti galibaa...geri sayım başladı mı?? hadi şu güzel bahar ayında güzel haberlerle geliiinnnn....
Ben erken yumurtladım sanırım bu ay.Ovulasyon testini erken yapmaya başlıyım dedim takip için.Koyu çizgi vardı,heralde ertesi gün falan daha koyulaşır dedim.Ama git gide silik olmaya başladı o arada tutturmu bilemiyorum.Yinede bir kaç gün daha ovulasyon testini yapmaya devam edicem.Cumaya kadar tabi çalışmayada devam:)Ne olur bilemem artık:)
bu arada sekerden dolayi yediklerime dikkat ediyordum 1 haftada 1 kilo verdim deyince dr kizdi alma ama vermede dedi zaten hepi topu 5 kilo almistimki ben.. artik oglum iyiya sikinti yok cok sukur teyzeleriii nasil mutluyum bir bilseniizzzz
biz kocamla opusemiyoruz bile hemen kasılıyor bizim oglan zaten gerisi yasak bari opusseydik iyiydi yeterdi ama oda yok
bu arada dr nidilattan vazgecti bebegim gayet iyiymis teyzeleri iyiki kullanmadin ama 6-7 kez ustuste olursa hemen basliyoruz birdahakine dedi insallah olmaaaaazzzzz iste bole
biz kocamla opusemiyoruz bile hemen kasılıyor bizim oglan zaten gerisi yasak bari opusseydik iyiydi yeterdi ama oda yok
bu arada dr nidilattan vazgecti bebegim gayet iyiymis teyzeleri iyiki kullanmadin ama 6-7 kez ustuste olursa hemen basliyoruz birdahakine dedi insallah olmaaaaazzzzz iste bole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?