- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.901
:124::124::124::124::124::124:
hadi canlansın topiiiimiz kızlaaaar nerdesiniiiiiz
inşallah herkesler iyidir :44: endişelenmeye başlıyorum haaaaa:18::18::18::18::18:
selammm ben kayınvalidemden pek giremiyorum...bana göre sistem kurmaları uzun sürüyor...
biraz da moral bozmamak için gelmedim...felaket habercisi mess
cumartesi akşam geceyi acilde geçirdik..3,5 ta geldik eve...çok kanamam oldu...ve iğnelerim reçetesiz olduğu için vurduracak yer bulamadım..sonunda üniversite hastanesinin acili baktı..kadın doğumcu da vardı allah razı olsun....daha kuvvetli iğne verdiler...3-4 gün etkisi sürüyormuş..ama baya acıtıyor...:18::18:
bebeğim iyi çok şükür keseside iyi...yarın yeni bir doktora randevu aldım hastaneden....anladım ki hastane dışında benim işim zor olacak acil durumlarda...yine de dün tüp bebek merkezine gittim baktılar ve bayağı söylendim...özel yer olduğu için reçeteli yazmıyorlar ilaçları...gebe bıraktık yallah başka yere mantığı..aslında drumu seviyorum ama yapıcak bişi yok..gece acile hemşire bile koymuyolar....
böyle..benim dua bilgim çok sınırlı maalesef yattığım yerden de araştıramıyorum....artık aklıma ne gelirse dua ediyorum....Allahın takdiri...ama inancım tam çekilecekmiş bunlar...herşeye rağmen çok şükür bebeğimin güçlü kalp sesini duyunca rahatlıyorum....şu 5 gün içinde 3. ultrasona giricem yarın....ve sarı akıntım devam ediyor...:44::44:
deragünüm kuzenine Allah sabır ve sağlık versin...inşallah atlatırlar dicek şey bulamıyorum...sana da geçmiş olsun..çok yüksek değilse şeker dikkat edersin yediğine içtiğine asosumun dediği gibi....biz ne desek ne yapsak yine de yaşanılacak olana engel olamıyoruz....
seyzoşum iyi olmanıza sevindim..maşallah sizeeeeAllah sağlıkla tamamına erdirsin...
kaplangım erken olsun nolucak ki erken önlem alırsın sende.....
hepimiz için hayırlısı olsun....gidimm yatimmmm ben, görüşürüzz...
günaydın arkadaşlar pek giremiyorum nete işyerinde siteleri kısıtladılar cepten bakıyorum biraz zor oluyor bişey sormak istiyorum benim bu haftasonu şeker yüklemem var daha 20 haftadayım biraz erken değilmi diye düşünüyorum şeker yüklemesi için hangi haftalarda yapıldığını biliyomusunuz bir sonraki haftada dopplerim var
korkma bana 2 kere 50 lik yaptilar yuksek cikti sonra 100 luk yaptilar gayet dusuk cikti seninde oyle olur insallah.... ama bi kere yuksek ciktiya insanin aklina takiliyo iste beyazz ekmek daha dogrusu herturlu beyazdan pirincten tatlidan cikolatadan uzak duruyorum ne olur ne olmaz annelik iste... canim deli gibi cikolata yemek isttiyor ama yiyemiyorum olsun az kaldi be deragunum dayaniriz ne olacakki korkma
selammm ben kayınvalidemden pek giremiyorum...bana göre sistem kurmaları uzun sürüyor...
cumartesi akşam geceyi acilde geçirdik..3,5 ta geldik eve...çok kanamam oldu...ve iğnelerim reçetesiz olduğu için vurduracak yer bulamadım..sonunda üniversite hastanesinin acili baktı..kadın doğumcu da vardı allah razı olsun....daha kuvvetli iğne verdiler...3-4 gün etkisi sürüyormuş..ama baya acıtıyor...:18::18:
bebeğim iyi çok şükür keseside iyi...yarın yeni bir doktora randevu aldım hastaneden....anladım ki hastane dışında benim işim zor olacak acil durumlarda...yine de dün tüp bebek merkezine gittim baktılar ve bayağı söylendim...özel yer olduğu için reçeteli yazmıyorlar ilaçları...gebe bıraktık yallah başka yere mantığı..aslında drumu seviyorum ama yapıcak bişi yok..gece acile hemşire bile koymuyolar....
böyle..benim dua bilgim çok sınırlı maalesef yattığım yerden de araştıramıyorum....artık aklıma ne gelirse dua ediyorum....Allahın takdiri...ama inancım tam çekilecekmiş bunlar...herşeye rağmen çok şükür bebeğimin güçlü kalp sesini duyunca rahatlıyorum....şu 5 gün içinde 3. ultrasona giricem yarın....ve sarı akıntım devam ediyor...:44::44:
deragünüm kuzenine Allah sabır ve sağlık versin...inşallah atlatırlar dicek şey bulamıyorum...sana da geçmiş olsun..çok yüksek değilse şeker dikkat edersin yediğine içtiğine asosumun dediği gibi....biz ne desek ne yapsak yine de yaşanılacak olana engel olamıyoruz....
seyzoşum iyi olmanıza sevindim..maşallah sizeeeeAllah sağlıkla tamamına erdirsin...
sancilarim artti bende dr a geldim dun nst de haftama gore agrimda cikinca dr hastaneye aldi nidilata basladi ve 4 doz ciger gelistirici igne vurdu dua edin kizlar bana........
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZENİNE RABBİM YARDIMCISI OLSUNamin canım tüp bebekti benimki kadardı haftalıı en fazla bi hafta daha büüyüktür
CANIM BENİMDE 25 DE ŞEKER YÜKLEMEM YAPILDI BANA DA ERKEN GİBİ GELDİ AMA DOKTORUNUN BİR BİLDİĞİ VARDIR İLLAKİ OKADARLIK OLDUNMU CANIM SEN YAAgünaydın arkadaşlar pek giremiyorum nete işyerinde siteleri kısıtladılar cepten bakıyorum biraz zor oluyor bişey sormak istiyorum benim bu haftasonu şeker yüklemem var daha 20 haftadayım biraz erken değilmi diye düşünüyorum şeker yüklemesi için hangi haftalarda yapıldığını biliyomusunuz bir sonraki haftada dopplerim var
SEVİNDİM CANIM YAA ŞEKERDE SORUN OLUYO HAMİLELİKTE AMA SEN YİNEDE BEYAZLARDAN UZAKDUR ÇİKOLATA FAZLA YEMEMEYE ÇALIŞ CANIMmeaslemlertra canım geçmiş olsun bazen böle problemler yaşanabiliyor ya öle oup da çocuğunu büyüten çok kişi biliyorum için rahat olsun bugün tekkarra yüklendi baya bi aç kaldım kustum falan o yüzden 100 grlik iki tane içtim şükür iyi çıktı şekerim yokmuş
selam kızlar nasılsınız?ADOŞUUN ZİLLİ KIZI OLMUŞ BÜYÜMÜŞDE GECE GÜNÜ BİLİRMİİİŞŞ ALLAHIIIMMM RESİM KOYUN YAAA GÖRELİM MİNİKLERİ
geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir
biz h.sonu evdeydik bugün ve dün kendimizi attık sokaklara hava güzeldi gezdik çok şükür artık gece gündüz ayrımını yapabiliyor rabbime binlerce kez şükürler olsun.degmesin..
ama artık daha uzun sürede acıkıyo eskiden 2,5-3 saatte acıkırdı son 3-4 gündür genelde 4 saatte bir mama yiyor ve emiyor:26: ama kusmamız bitti gibi çok çok azaldı çok şükürönlüklerimiz temiz
benimde saçlarım az az dökülüyo bizim oralarda bebek annesini tanıyınca annenin saçları dökülürmüş derler kızım zaten beni tanıyoo
sancilarim artti bende dr a geldim dun nst de haftama gore agrimda cikinca dr hastaneye aldi nidilata basladi ve 4 doz ciger gelistirici igne vurdu dua edin kizlar bana........
mesoşuum hiç üzülme bak bebişin iyiymiş. belki o rahim çevresinde ki kan pıhtısını atmıştır vücut. :44:bu günler çabucak geçecek inşallah ve sağlıkla alacakasın bebişini kucağına
asoooss canıımAllah yardımcın olsun. hamilelik takviminde bugün bebişinin ciğerlerinin gelişimini tamamladığı yazıyor canım hiç korkma kötü düşünme. Dualarım sizinle
HAFZAAAKIM nerlerdesin canım:44: iyi misin???
ADOŞUM kızıyla sefa yapmış oooohAllah hepimize nasip etsin o günleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?