Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:124::124::124::124::124::124:
hadi canlansın topiiiimiz kızlaaaar nerdesiniiiiiz
inşallah herkesler iyidir :44: endişelenmeye başlıyorum haaaaa :18::18::18::18::18:

günaydın arkadaşlar pek giremiyorum nete işyerinde siteleri kısıtladılar cepten bakıyorum biraz zor oluyor bişey sormak istiyorum benim bu haftasonu şeker yüklemem var daha 20 haftadayım biraz erken değilmi diye düşünüyorum şeker yüklemesi için hangi haftalarda yapıldığını biliyomusunuz bir sonraki haftada dopplerim var

selammm ben kayınvalidemden pek giremiyorum...bana göre sistem kurmaları uzun sürüyor...
biraz da moral bozmamak için gelmedim...felaket habercisi mess

cumartesi akşam geceyi acilde geçirdik..3,5 ta geldik eve...çok kanamam oldu...ve iğnelerim reçetesiz olduğu için vurduracak yer bulamadım..sonunda üniversite hastanesinin acili baktı..kadın doğumcu da vardı allah razı olsun....daha kuvvetli iğne verdiler...3-4 gün etkisi sürüyormuş..ama baya acıtıyor...:18::18:

bebeğim iyi çok şükür keseside iyi...yarın yeni bir doktora randevu aldım hastaneden....anladım ki hastane dışında benim işim zor olacak acil durumlarda...yine de dün tüp bebek merkezine gittim baktılar ve bayağı söylendim...özel yer olduğu için reçeteli yazmıyorlar ilaçları...gebe bıraktık yallah başka yere mantığı..aslında drumu seviyorum ama yapıcak bişi yok..gece acile hemşire bile koymuyolar....

böyle..benim dua bilgim çok sınırlı maalesef yattığım yerden de araştıramıyorum....artık aklıma ne gelirse dua ediyorum....Allahın takdiri...ama inancım tam çekilecekmiş bunlar...herşeye rağmen çok şükür bebeğimin güçlü kalp sesini duyunca rahatlıyorum....şu 5 gün içinde 3. ultrasona giricem yarın....ve sarı akıntım devam ediyor...:44::44:

deragünüm kuzenine Allah sabır ve sağlık versin...inşallah atlatırlar dicek şey bulamıyorum...sana da geçmiş olsun..çok yüksek değilse şeker dikkat edersin yediğine içtiğine asosumun dediği gibi....biz ne desek ne yapsak yine de yaşanılacak olana engel olamıyoruz....

seyzoşum iyi olmanıza sevindim..maşallah sizeeee Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

kaplangım erken olsun nolucak ki erken önlem alırsın sende.....

hepimiz için hayırlısı olsun....gidimm yatimmmm ben, görüşürüzz...

geçmiş olsun canım , şükür ki ikinizde iyisiniz , doktorundan memnunsun ama dediğin gibi acil durumlardada en kısa zamanda müdahale edilip için rahatlamalı canım o yüzden başka doktordan randevu alman iyi olmuş , inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur sıkıntısız güzel bir hamişlik geçirirsin bolca dinlen tatlım

canım bana 22de renkliyi yaptılar 25 26 arası da şekeri

measlemlertra canım geçmiş olsun bazen böle problemler yaşanabiliyor ya öle oup da çocuğunu büyüten çok kişi biliyorum için rahat olsun bugün tekkarra yüklendi baya bi aç kaldım kustum falan o yüzden 100 grlik iki tane içtim şükür iyi çıktı şekerim yokmuş

canım bugün tatlıdan tiksindim canım hiç tatlı istemiyor artık inşallah böle devam eder kusunca iki kere 100lük içirdiler

selam kızlar nasılsınız?

geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir
biz h.sonu evdeydik bugün ve dün kendimizi attık sokaklara hava güzeldi gezdik çok şükür artık gece gündüz ayrımını yapabiliyor rabbime binlerce kez şükürler olsun.degmesin..

ama artık daha uzun sürede acıkıyo eskiden 2,5-3 saatte acıkırdı son 3-4 gündür genelde 4 saatte bir mama yiyor ve emiyor:26: ama kusmamız bitti gibi çok çok azaldı çok şükür önlüklerimiz temiz

benimde saçlarım az az dökülüyo bizim oralarda bebek annesini tanıyınca annenin saçları dökülürmüş derler kızım zaten beni tanıyoo

sancilarim artti bende dr a geldim dun nst de haftama gore agrimda cikinca dr hastaneye aldi nidilata basladi ve 4 doz ciger gelistirici igne vurdu dua edin kizlar bana........

sancilarim artti bende dr a geldim dun nst de haftama gore agrimda cikinca dr hastaneye aldi nidilata basladi ve 4 doz ciger gelistirici igne vurdu dua edin kizlar bana........

messimmm. canım korkma sen yat dinlen takma kafana birseycikk hersey co kgüzel olucakkkkk inann

asoss, cnaım dualarım seninle o iğneler iyi gelicektir mutlaka ztn doktor gözetimindesin.dualrım seninle daha cok erken canım oglum de konus onunla tamam gelmeni istiyorum ama şimdi değil de..inan o hisseder ve duyar annesiniiiiii

mesoşuum hiç üzülme bak bebişin iyiymiş. belki o rahim çevresinde ki kan pıhtısını atmıştır vücut. :44: bu günler çabucak geçecek inşallah ve sağlıkla alacakasın bebişini kucağına

asoooss canıım Allah yardımcın olsun. hamilelik takviminde bugün bebişinin ciğerlerinin gelişimini tamamladığı yazıyor canım hiç korkma kötü düşünme. Dualarım sizinle

HAFZAAAKIM nerlerdesin canım:44: iyi misin???

ADOŞUM kızıyla sefa yapmış ooooh Allah hepimize nasip etsin o günleri inşallah

canım şekerin iyi çıkmış çok sevindim kum için bol bol su iç canım günde 3 litreyi tamamla her derde deva bu su... birde şu çekirdekli siyah-mor üzümler var ya kurutulmuş...onlardan ye bol bol. kansızlığa birebir
kuzeninin duru mu nasıl oldu :44: Allah yardımcısı olsun

CAnım çok geçmiş olsun.Bebeğin iyiymiş çok şükür.Tahlikeli bir durum olsa dr lar söylerdi illaki.Bolbol dinlen Allahın izniyle geçicek günler ve bebişini sğlıkla kucağına alıcaksın.

amin canım tüp bebekti benimki kadardı haftalıı en fazla bi hafta daha büüyüktür
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZENİNE RABBİM YARDIMCISI OLSUN
CANIM BENİMDE 25 DE ŞEKER YÜKLEMEM YAPILDI BANA DA ERKEN GİBİ GELDİ AMA DOKTORUNUN BİR BİLDİĞİ VARDIR İLLAKİ OKADARLIK OLDUNMU CANIM SEN YAA CİNSİYETİ BELLİ OLDUMU ? ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR.

MESSİM CANIM ÇOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SENİN BEBEĞİN ÇOK GÜÇLÜ ANNESİ BAK GÖRÜRSÜN HİÇ BİŞEY OLMAYACAK ONA RABBİME EMANET ONLAR SEN BİLDİĞİN KADARIYLA DUA ET CANIM YAT SÜREKLİ BU DURUMDA GEÇİCİ VİTOŞUMUN KIZI KUCAĞINDA SENİNKİNİNDE RESİMLERİNİ GÖRÜCEĞİMİZ GÜNLER GELİCEK BEN BUNA GÖNÜLDEN İNANIYORUM.

SEVİNDİM CANIM YAA ŞEKERDE SORUN OLUYO HAMİLELİKTE AMA SEN YİNEDE BEYAZLARDAN UZAKDUR ÇİKOLATA FAZLA YEMEMEYE ÇALIŞ CANIM

ASOSUUUMMM DOKTORUN NE DİYOR ERKEN DOĞUM MU YANİİ YADA BEBEĞİ NEKADAR DAHA İÇERİDE TUTABİLİRİZ ÖLE BİRŞEY DEDİMİİİ HİÇ DE BİLGİM YOK Kİ BU KONUDA YARDIMCI OLAYIM SANA AMA DOKTOR GÖZETİMİNDE EN SAĞLAM YERDESİN CANIM İNŞALLAH HERŞEY VAKTİ SAATİNDE SAĞLIKLA OLUCAK BUNLARIDA ATLATICAKSINIZ OĞLUŞUNLA SEN MORALİNİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞ CANIM MESSİMDE SENDE DUALARIMDASINIZ

CANIM SORMA BEN İŞTEN AYRILICAM YAA YENİ 2 ELEMAN GELDİ ONLARI ÖĞRETMEKLE MEŞGULÜM TAM GİRİYORUM TOPİĞE YAZICAM HEMEN ARKAMA OTURUYOR İŞ ÖĞRENEYİM DİYEE BENDE SAYFAYI KAPATMAK ZORUNDA KALIYORUM BİDE ERKEK DÜŞÜN

BENDEN HABERLER İYİ ÇOK ŞÜKÜR CANIM MAGNEZYUMA BAŞLAYALI KASILMALARIM AZALDI ÇOK ŞÜKÜR AMA ŞİMDİDE BEBİŞİM TERS DÖNDÜ AYAKLARI AŞAĞIDA MALESEF HERKES DÖNER DAHA VAR DİYO AMA AŞAĞIDAN TEKME YEDİKÇE AĞLAYASIM GELİYOR DUA EDİYOM KONUŞUYORUM ONUNLA I III YİNE DÖNMÜYOO
O YÜZDEN MORALCAĞZIM BİRAZ BOZUK SENİN ANLIYCAN SEZERYAN OLMAK İSTEMİYORUUUUUUMMMM :18::18::18::18::18::18:

Geçen gün boş vaktimde yazmıştım ama kk uyuzluk yaptı göndermedi yazdıklarımı bi dahada anca şimdi yazabildim

selam kızlar,

dün geçmişi okuyamamıştım bugün anca okuyabildim bizde yeni bebek arabası aldık öncekini arkadaş vermişti bayagı agır, büyük ve eskiydi şimdi bunu aldık nasıl teyzeleri yakışırmı DENİZ hanıma

Hauck Disney Turbo Deluxe Baston Puset / Disney Princess - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

asos üzülme canım hakkında hayırlısı olsun ama bebiş iyi olacak ben inanıyroum tam zamanında hazır oldugunda sag salim gelecek annesine selimhan sende inan canım dualarımdasın ...

deragun şeker yüklemen iyi çıkmış sevindim rümeysa ne yapar ?

seyzen ahmetefe paşa ne yapar kızzzzzzzzzzzz az kaldı valla dogumlaraaaaaaaaaa tey tey

hafzak hafzaaaaaaaaaaaa ne yapar iyi mi ?

mess üzülme canım senin velet biraz nazlı çıktı ama herşey güzel olacak canım

peri nerde ya hiç gelmiyo iyidir inş.:18:

vito nasılsın bacısıı zeynep deniz nasıl keyfi iyi mi?

zeytin yok,ışıl yok ,endertfs yok gelselerde bebişlerden haber verseler ya bizeeeeeeeee
iremnevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapan kız aşüfte

unuttugum varsa yüzünü yaladım farzetsin ve yalıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…