Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hafzaaamm 3 hafta daha tutariz bebegi dedi bir 32 yi gorseydik yeterdi dedi dr a gore durmuycak canim benim huysuzum

hafzaaamm 3 hafta daha tutariz bebegi dedi bir 32 yi gorseydik yeterdi dedi dr a gore durmuycak canim benim huysuzum

canım şuan kaç kilo bebek kesin mi bu peki 3 hafta daha 30 oluyo demek en fazla 32 olabilir diye düşünüyo olsun canım napalım hayırlısı böleymiş sağlıklı olsunda küvezde kalıcak işte biraz güzel tarafındanda bak canım nimikini bizden bile önce görücen eline tutabiliceksin

sancilarim artti bende dr a geldim dun nst de haftama gore agrimda cikinca dr hastaneye aldi nidilata basladi ve 4 doz ciger gelistirici igne vurdu dua edin kizlar bana........

CANIM BENCE İLAÇ İŞE YARAYACAK , SAĞLIKLA GELECEK GELDİĞİNDE DE BEBİŞİN SEN İÇİNİ FERAH TUT .........

ŞAHSEN BİZZAT AŞÜFTE OLARAK BENNN BUGÜN PIT PIT İÇİN DOKTORA GİTTİK AMA DOKTOR TEYZE AMELİYATA GİRMİŞ ÖĞLEDEN SONRA GELİN DEDİLER BİZDE YARIN GİTCEZ KISMETSE

nasılım zilliler

BAL MI ŞEKER Mİ BİLEMEDİM YERİM O DİL ÇIKARAN HALLERİNİ BUNUN BEN ACCAYİP SIKIŞTIRASIM GELDİ ZİLLİNİ VARYAAA MAŞALLAH ONA

çok sağol canım su beni kötü ed,yo ya 2litreye zar zor tamamlıyorum üzümden de tiksindim bakalım rabbim başka dert vermesin kuzen,im yatışda öksürüğünü kesmeye çalışıyolar öksürdükçe aşağı iniyormuş bebiş

dur kız döner daha aşağı benimki de daha dönmedi ama benim vaktim daha çok var

nasılım zilliler

harikasııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnn
kız adoş sen neyle besliyon denizi benim kızımda böle güzel olsuuuuuunnnn ne yiyosun ne içiyosun söle bakiiiimmmm
Allah nazarlardan saklasın çok çok çokkkk çooookkk güzel maşallah

canım Allah yardımcısı olsun inşallah erkenden düzelir
deregun canım susuz olmaz yaaa olsun sen yinede içmeye çalış enaz 2 lt. tamamlamaya çalış mutlaka doktorum bana su normal doğum önleyici ilaç gibidir demişti.

günaydın anneler, kızları, oğulları, güzel hamişler ve hamiş adaylarııı
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar ben periyi iyice merak etmeye başladım :18::18::18::18::18:

çabucak bi günaydın diyiiiimm gelir gene tepeme dikilir asistan

Seyzeniiimm bende merak ediyorum gelir diyorum bir iki kere allta ismini gördüm ama hiç yazmadı sanırım yoğun bu aralar belkide annesigile gitmiştir :44::44:

hepinize tesekkur ediyorum kizlar

nidilattan dolayi hic kasilmam olmadi yalniz cok agir bir ilac cok carpinti yapiyor nefes alamiyoruum vucutta kizariklik mide yanmasi ve bulantisi vucutta agri ates basmadi uykusuzluk 48 saatte 6 saat uyudum daha birsuru bilmeden yasamisim tum yan etkilerini dr a gore ama cekicez yapicak bisey yok dedi aman kasilmam olmadi bebegim iyiya sukur

kocam yanimda hastaneye alinca beni hemen atlamis gelmis 5 gun burdaaaaaaa

bu arada biri yaalnizca 2 lt re su mu dedi ben gunde 4 litreye yakin ki bazen gecer su icerim fazlasinin zarar olmadiigini bilsem daha cok icerim hos dr um a gore suyumun lt resi iyi nidilat bobreklere cok zarar veriyormus ictigin suyu cikaramazsan vucutta odem sislik yapiyormus ben iciyorum ama tamamina cikaramiyor olucamki tuzsuz yememe ve dusuk tansiyona ragmen sisiyor ellerim hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Selaammm geçmişi okuyamadım kızlar zira baya oldu yorgunum bide:) annem yanımdaydı onunlaydık gittik hüzün çöktü tabii. Oğluma bi ciciler aldık. Ablamın düşük riskş varona çok canm sıkkın. Hayırlısı olsun hakkımızda öpüyorum herkesi ortalığı topliim kendime gelim gelicem gene

Oyyyy şu son sayfayı okudum da merak etmiş canlarımmmmm. Yerim sizi ben ya. İyiyim canlarım çok şükür. Ama canım çok sıkkındı. Bazı şeyler üst üste geldi sanırım. Neyse şimdi daha iyiyim hepinizi çok seviyorum. Asosoum ne zor geçti hamileliğin ama sen tüçlüsün kuzum Allah sabır versin sana bitanem. Geçecek herşey güzel olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…