- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.921
hafzaaamm 3 hafta daha tutariz bebegi dedi bir 32 yi gorseydik yeterdi dedi dr a gore durmuycak canim benim huysuzum
hafzaaamm 3 hafta daha tutariz bebegi dedi bir 32 yi gorseydik yeterdi dedi dr a gore durmuycak canim benim huysuzum
sancilarim artti bende dr a geldim dun nst de haftama gore agrimda cikinca dr hastaneye aldi nidilata basladi ve 4 doz ciger gelistirici igne vurdu dua edin kizlar bana........
selam kızlar,
dün geçmişi okuyamamıştım bugün anca okuyabildim bizde yeni bebek arabası aldık öncekini arkadaş vermişti bayagı agır, büyük ve eskiydi şimdi bunu aldık nasıl teyzeleri yakışırmı DENİZ hanıma
Hauck Disney Turbo Deluxe Baston Puset / Disney Princess - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
asos üzülme canım hakkında hayırlısı olsun ama bebiş iyi olacak ben inanıyroum tam zamanında hazır oldugunda sag salim gelecek annesine selimhan sende inan canım dualarımdasın ...
deragun şeker yüklemen iyi çıkmış sevindim rümeysa ne yapar ?
seyzen ahmetefe paşa ne yapar kızzzzzzzzzzzz az kaldı valla dogumlaraaaaaaaaaa tey tey
hafzak hafzaaaaaaaaaaaa ne yapar iyi mi ?
mess üzülme canım senin velet biraz nazlı çıktı ama herşey güzel olacak canım
peri nerde ya hiç gelmiyo iyidir inş.:18:
vito nasılsın bacısıı zeynep deniz nasıl keyfi iyi mi?
zeytin yok,ışıl yok ,endertfs yok gelselerde bebişlerden haber verseler ya bizeeeeeeeee
iremnevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapan kız aşüfte
unuttugum varsa yüzünü yaladım farzetsin ve yalıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılım zilliler
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZENİNE RABBİM YARDIMCISI OLSUN
CANIM BENİMDE 25 DE ŞEKER YÜKLEMEM YAPILDI BANA DA ERKEN GİBİ GELDİ AMA DOKTORUNUN BİR BİLDİĞİ VARDIR İLLAKİ OKADARLIK OLDUNMU CANIM SEN YAACİNSİYETİ BELLİ OLDUMU ? ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR.
şeker yüklemesi yapıldığında 21 haftamda olacağım erken yapıldığını söyledi hep çevredekiler tabi doktor daha iyi bilir ne derse onu yapıyoruz. Artık 20 haftamız doldu bitiyor bile cinsiyete gelirsek 16 haftamda gitmiştim en son ama göstermedi bacaklarını kapattı göstermeyince büyük ihtimal kız dedi şimdilik kız diyoruz 22 haftada dopplerim var ozaman gösterir belki doktorum erkek bebeklerde cinsiyet daha kolay belirleniyor kız bebeklerde yanılma payımız oluyor dedi zaten cinsiyet bizim için önemli değil sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum cinsiyetini öğrensem ona göre eşya almaya başlayacağım tam belli olmadığında bişey alamadık artık yavaştan almak lazım
sancilarim artti bende dr a geldim dun nst de haftama gore agrimda cikinca dr hastaneye aldi nidilata basladi ve 4 doz ciger gelistirici igne vurdu dua edin kizlar bana........
canım şekerin iyi çıkmış çok sevindimkum için bol bol su iç canım günde 3 litreyi tamamla her derde deva bu su... birde şu çekirdekli siyah-mor üzümler var ya kurutulmuş...onlardan ye bol bol. kansızlığa birebir
kuzeninin duru mu nasıl oldu :44: Allah yardımcısı olsun
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZENİNE RABBİM YARDIMCISI OLSUN
CANIM BENİMDE 25 DE ŞEKER YÜKLEMEM YAPILDI BANA DA ERKEN GİBİ GELDİ AMA DOKTORUNUN BİR BİLDİĞİ VARDIR İLLAKİ OKADARLIK OLDUNMU CANIM SEN YAACİNSİYETİ BELLİ OLDUMU ? ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR.
MESSİM CANIM ÇOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SENİN BEBEĞİN ÇOK GÜÇLÜ ANNESİ BAK GÖRÜRSÜN HİÇ BİŞEY OLMAYACAK ONA RABBİME EMANET ONLAR SEN BİLDİĞİN KADARIYLA DUA ET CANIM YAT SÜREKLİ BU DURUMDA GEÇİCİ VİTOŞUMUN KIZI KUCAĞINDA SENİNKİNİNDE RESİMLERİNİ GÖRÜCEĞİMİZ GÜNLER GELİCEK BEN BUNA GÖNÜLDEN İNANIYORUM.
SEVİNDİM CANIM YAA ŞEKERDE SORUN OLUYO HAMİLELİKTE AMA SEN YİNEDE BEYAZLARDAN UZAKDUR ÇİKOLATA FAZLA YEMEMEYE ÇALIŞ CANIM
ASOSUUUMMM DOKTORUN NE DİYOR ERKEN DOĞUM MU YANİİ YADA BEBEĞİ NEKADAR DAHA İÇERİDE TUTABİLİRİZ ÖLE BİRŞEY DEDİMİİİ HİÇ DE BİLGİM YOK Kİ BU KONUDA YARDIMCI OLAYIM SANA AMA DOKTOR GÖZETİMİNDE EN SAĞLAM YERDESİN CANIM İNŞALLAH HERŞEY VAKTİ SAATİNDE SAĞLIKLA OLUCAK BUNLARIDA ATLATICAKSINIZ OĞLUŞUNLA SEN MORALİNİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞ CANIM MESSİMDE SENDE DUALARIMDASINIZ
CANIM SORMA BEN İŞTEN AYRILICAM YAA YENİ 2 ELEMAN GELDİ ONLARI ÖĞRETMEKLE MEŞGULÜM TAM GİRİYORUM TOPİĞE YAZICAM HEMEN ARKAMA OTURUYOR İŞ ÖĞRENEYİM DİYEE BENDE SAYFAYI KAPATMAK ZORUNDA KALIYORUM BİDE ERKEK DÜŞÜN
BENDEN HABERLER İYİ ÇOK ŞÜKÜR CANIM MAGNEZYUMA BAŞLAYALI KASILMALARIM AZALDI ÇOK ŞÜKÜR AMA ŞİMDİDE BEBİŞİM TERS DÖNDÜ AYAKLARI AŞAĞIDA MALESEF HERKES DÖNER DAHA VAR DİYO AMA AŞAĞIDAN TEKME YEDİKÇE AĞLAYASIM GELİYOR DUA EDİYOM KONUŞUYORUM ONUNLA I III YİNE DÖNMÜYOO
O YÜZDEN MORALCAĞZIM BİRAZ BOZUK SENİN ANLIYCAN SEZERYAN OLMAK İSTEMİYORUUUUUUMMMM :18::18::18::18::18::18:
nasılım zilliler
nasılım zilliler
dur kız döner daha aşağı benimki de daha dönmedi ama benim vaktim daha çok var
çok sağol canım su beni kötü ed,yo ya 2litreye zar zor tamamlıyorum üzümden de tiksindim bakalım rabbim başka dert vermesin kuzen,im yatışda öksürüğünü kesmeye çalışıyolar öksürdükçe aşağı iniyormuş bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?