- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.941
kızçelerrrrr kalbi pıt pıt atan bir fasulyemmmmm varrr
Oyyyy şu son sayfayı okudum da merak etmiş canlarımmmmm. Yerim sizi ben ya. İyiyim canlarım çok şükür. Ama canım çok sıkkındı. Bazı şeyler üst üste geldi sanırım. Neyse şimdi daha iyiyim hepinizi çok seviyorum. Asosoum ne zor geçti hamileliğin ama sen tüçlüsün kuzum Allah sabır versin sana bitanem. Geçecek herşey güzel olacakkk
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tez zamada da göbeciğinde hareketlerini hissedersin inşallah
Çok sevindim canım,sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin Allah.
amin tatlım, tez ve hayırlı zamanda sana inşallah canı gönülden
selaammm geçmişi okuyamadım kızlar zira baya oldu yorgunum bide:) annem yanımdaydı onunlaydık gittik hüzün çöktü tabii. Oğluma bi ciciler aldık. Ablamın düşük riskş varona çok canm sıkkın. Hayırlısı olsun hakkımızda öpüyorum herkesi ortalığı topliim kendime gelim gelicem gene
kızlar çok öksürüyorum ne yaptıysam fayda etmedı,deneye deneyede reflümü coşturdum,zor durumdayız teyzeleriiiiii.....
Gūnaydın canlarrrrr iroşummmmm gözün aydın canım çok secindşm Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla. Kızlarrrr doğumlar yaklaşıyoooo hafzoşum seyzoşummm asosummmm deroşummmm az kaldı valla yaaaa çok heyecanlanıyorummmm
:124::124::124::124::124::124:
oleeeey beeeee sonunda kalabalık olmuşuz biraz
hepinize hayırlı cumalar
periim vallahi çok merak etmiştinm seni kötü kötü senaryolar yazıp oynamaya başlamıştım hemen :26: Allah ım hepimize ve ailelerimize sağlık versin. Ablan da hayırlısıyla atlatır bu sıkıntıları inşallahsenin bi sıkıntın yok inşallah perim nasıl gidiyor oğluşunla tepişmek
iremimm meleğinin pıtpıtlarına sağlık.sonuna kadar sağlıkla geçer inşallah... hamişlik sıkıntıların mı var senin iroşum niye sürünüyon ki :44:
bizim doğumlar yaklaştı gerçekten havzoşumun 8 benim 10 haftam kaldı. çooooook hızlı geçti zaman ben halaaa bişediğim cubuğu dün görmüş gibiyimhayallerim bir bir gerçekleşiyor ne güzel rabbime şükürler olsun. bu duyguları tatmak herkese nasip olsun inşallah
Slm kizlar ben geldim
Asosum gecmis olsun balimm dikkat et kendine
iremim gozun aydin yavrimmm Allah kucagina da almayi nasip etsin insallah saglikla kuzucugunu
meryem hosgeldin hamileligin hayirli olsun saglikla gelsin ins
ados zillisi kizina masaalah kiz ne cabuk buyuyo bu zilloslar
perim ablacigina gecmis olsun canim ins tez vakitte riski biter de hamileliginden keyif alacagingunler baslar canim
deragunum sonucun temiz cikmis masallah su icmeye devam tum kizlara soyluyorum
hafzam, seyzenim mucukkkkkkkk guzel anneler hadi hazirligi bitirin artik sira sizinkilerde
mehmet deryam yine yogundundur sen kesin kolay gelsin canimmmmm
hilll erdoganim aybicem ve ben kaldik ins guzel haberleri veririz bu ay
kizlar dun basima gelen seyi anlatiyorum hemen:))simdi benim adetime 5 gun var farklilik olarak gecen aylar sag koltuk altim agrimaya baslardi 10 gun kala adete bide gogus uclarim cok acirdi bu ay ikiside yok bu beni biraz umitlendiriyordu ama kararliydim kesinlikle tes yapmayacaktim erkenden gecen aylar gibi ama dun cok agrim oldu belim ve alt karnimda adet olacak gibi bide malum meslek agir:) neyse eve gittim bi baktim gunluk pette sari ile acik kahve arasi bi renk anlam veremedim agrim devam etti esime dedim ki onceki gebeligimde ic kisimda kanama oldugunda cektigim agrim gibi agrim var dedim.sonra wc ye gittim baktim kahvede degil pembe de degil bi rek var bir damla ancak sonrasinda da zorlayinca gelen bir damla daha o kadar agrim da devam ediyor ciktik gittik acile drumun oldugu yere gitmeden aspirinimi de ictim korkudan bhcg istedi acil dr u sonuca gore drunuza soyleriz dedi
sonra sonuca aldik 0.100( gerci cikmayacagini biliyordum olsa bile fakat bunu gelde acil dr una anlat neyse sonra benim dr u arasi. O da yok dedi diyorum daha 5-6 gun var olsa da cikmaz ben ilk gebeligimi ogrendigimde 3.25 adet gunumde hemde neyse iste anlatamadik durumu simdi bu yerlesme kanamasi mi bilemedim azicik topigi karistirdim 9. Gun oluyormus yumurtlama sinrasi bu kusim tutuyor , kanamadan 4-5 sinra ogrenilirmis oyle iste kizlar belim artik agrimiyor ama alt karnim her daim sizliyor kanamam falan yok ne diyorsunuz simdi (
ayrica o dr anlamadi ama eger hamileysem bu ay gidip adamin gozune sokacagim sonucu
Seyzoşum canım benim yerim seniiiiii. Amin kuzum inşallah atlatırrrrr bian önceee. Ben çoküyiyim şükürler olsun seyzoşum. Bu günleri yaşadığıma durmadan şükrediyorum. Tam net olmasa da oğluşun hareketlerini hissetmek dünyanın en güzel duygusuymuş haftaya perşembe buluşcaz inşallah meleğimleeee çok heyecamlıyımmmm:124::124::124::124::124::124:
oleeeey beeeee sonunda kalabalık olmuşuz biraz
hepinize hayırlı cumalar
periim vallahi çok merak etmiştinm seni kötü kötü senaryolar yazıp oynamaya başlamıştım hemen :26: Allah ım hepimize ve ailelerimize sağlık versin. Ablan da hayırlısıyla atlatır bu sıkıntıları inşallahsenin bi sıkıntın yok inşallah perim nasıl gidiyor oğluşunla tepişmek
iremimm meleğinin pıtpıtlarına sağlık.sonuna kadar sağlıkla geçer inşallah... hamişlik sıkıntıların mı var senin iroşum niye sürünüyon ki :44:
bizim doğumlar yaklaştı gerçekten havzoşumun 8 benim 10 haftam kaldı. çooooook hızlı geçti zaman ben halaaa bişediğim cubuğu dün görmüş gibiyimhayallerim bir bir gerçekleşiyor ne güzel rabbime şükürler olsun. bu duyguları tatmak herkese nasip olsun inşallah
Kizlar dun basima gelen seyi anlatiyorum hemen:))simdi benim adetime 5 gun var farklilik olarak gecen aylar sag koltuk altim agrimaya baslardi 10 gun kala adete bide gogus uclarim cok acirdi bu ay ikiside yok bu beni biraz umitlendiriyordu ama kararliydim kesinlikle tes yapmayacaktim erkenden gecen aylar gibi ama dun cok agrim oldu belim ve alt karnimda adet olacak gibi bide malum meslek agir:) neyse eve gittim bi baktim gunluk pette sari ile acik kahve arasi bi renk anlam veremedim agrim devam etti esime dedim ki onceki gebeligimde ic kisimda kanama oldugunda cektigim agrim gibi agrim var dedim.sonra wc ye gittim baktim kahvede degil pembe de degil bi rek var bir damla ancak sonrasinda da zorlayinca gelen bir damla daha o kadar agrim da devam ediyor ciktik gittik acile drumun oldugu yere gitmeden aspirinimi de ictim korkudan bhcg istedi acil dr u sonuca gore drunuza soyleriz dedi
sonra sonuca aldik 0.100( gerci cikmayacagini biliyordum olsa bile fakat bunu gelde acil dr una anlat neyse sonra benim dr u arasi. O da yok dedi diyorum daha 5-6 gun var olsa da cikmaz ben ilk gebeligimi ogrendigimde 3.25 adet gunumde hemde neyse iste anlatamadik durumu simdi bu yerlesme kanamasi mi bilemedim azicik topigi karistirdim 9. Gun oluyormus yumurtlama sinrasi bu kusim tutuyor , kanamadan 4-5 sinra ogrenilirmis oyle iste kizlar belim artik agrimiyor ama alt karnim her daim sizliyor kanamam falan yok ne diyorsunuz simdi (
ayrica o dr anlamadi ama eger hamileysem bu ay gidip adamin gozune sokacagim sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?