- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.981
tmm anam tmm senin ana vatanınsa sorun yoktur o zaman allah'tan kimsecikler de yok :))) ben yavanciyim bu topraklarda artikin beni gezdirirsin degil mı :))
nedemek canım yaaa
tesekkur ederim hafsam neyse bana şimdilik musade sonra yine ziyaretine gelirim bu sefer bilinçli olarak tabi bizim kiz açıktı da teyzesi biz bı kahvaltı yapalım kendine kızına iyi bak öpüldünüz :))
allakımm bu nası tatlılık masallah sübanallah bak sen zilliye coookkk tatlıııınasılım zilliler
Güzel hatunlarımm nasıllarmış keyifler yerinde galibaaa
alyaaammm ve teorileri gelmişş bu teori tutar ama alyam yaaa çünkü 9. Gün yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek ama sürekli kendini dinlemen erken adet olmana sebep olabilir erken olursanda hiç üzülme ben 2 ay erken oldum 3. Hiç olmadımAslında buda bi rahiminin ben hazırlanıyorum deme şekli
periiiimm ama heryerde okuruz hep ıkınmanın bebeğe bi zararı yok diyeee demek ki okadar da bilimsel gerçekler gerçek değilmiş bencede ıkınmak zararlı sonuçta karnına basınç uyguluyosun :44: Ablanın durumu düzelicek inşallah canım erken müdehale önemli işte kızı vardı birde oğluşu olursaa çok güzel olur
seyzoşummm evet canım yaa doğuma tam 2 ay kaldı heycanımı sorma gitsin dua ediyorum inşallah bi aksilik çıkmazda normal olur kızım için en sağlıklı olanı o çünkü tabi herşey yolunda gittiği sürece sağlıklısı
bu aradaaaa hafsa hanım 1 haftadır tersti bu sabah itibariyle yine başı aşağıda ayakları yukarıdaa nasıl mutluyum anlatamam
Ablamın oğluşu 15 aylık kızlar dün ablam aradı uğur kaan ne diyo biliyomusun teyzesi dedi ne diyo dedim havça diyomuşAblam yanında hafsa'ya gitcez hafsa doğucak filan diyomuş bi bakmış uğur'da hafsa diyoo telde de bana dinletti çok duygulandıııımmm
Benden haberler bu kadar hııı yok yok bide yarın babişkom geliyooooooooo yupppiiiiiiiiii çok özledim babamııı ben biraz babacıyım daaa annem duymasın
herkesi öptüüüük
çook yorgun ve uykusuzuum dün akşam bi düğüne gittik. oğluşumun bütün huzuru kaçtı sabaha kadar döndü durdu beni de uyutmadı... daha şimdiden bi düzeni var galibatekmeleri hissetmeye başladığımdan beri ilk defa böyle bi gece geçirdim :44: bi daha düğün falan yok
bu arada cumartesi böbreklerim için dr a gittim. sol da hiç bir sorun yok sağ böbrekte genişleme devam ediyor ama hasar yok değerim bi öncekinden düşük çıktıgebelik sonuna kadar sorun yaşamazsın dedi dr um
umarım herkes iyidir
periiim hamilelikle ilgili tanımına bayıldıııım
hafzoşuuuum hafsa prenses taklayı atmışbu haftadan sonra değişmez herhalde sen hiç dert etme inşallah hepimiz istediğimiz gibi doğumlar yaparız Allah sağlık versin gerisi kolay
herkeşleree günaydınn :)
alya inşallah yerleşme kanamasıdır.bende erken adet oldum bu arada.normalde 31 günde bir oluyorum.bu ay erken yumurtladığımı biliyordum o yüzden 2 nisan gibi bekliyodum ama dün süpriz yaptı bana:) 26 günde olmuş oldum yani.bebek çalışmalrı yapmaya başlayınca gerçektende dengesizleşiyo çok.
canım benimde öyleydi düşükten beri ama hormonlarda bişey çıkmamıştı, stres kaynaklı olabileceği gibi vücut kendinide hazırlıyo olabilir dediler , inşallah seninde öyledir
gunaydin herkeseeee kocam 1 haftadir yanimdaydi gitti sabahAllah baska ayrilik vermesin
perim hosgeldinnn yoktun uzun zamandir topic hakketen sessiz
deraguncum ne yaptin hissettinmi bebeisin hareketlerini
alyacim sende hosgeldin kendi kendine tedaviye baslamadan evvel keske bekleseydin adetini en azindan 2 gun gecmesini eger bebek yoksa progestan adetini de kesecektir duzenini bozacaktir hakkinda hayirlisi olur insalllah
adosum paylastigin fotoyu telden goremedim ben eminin cok guzeldir kizin
ben nidilati icmeye devam ediyorum kasilmalarim azaldi farketti bayagi yarin hayirlisi ile 28.haftaya giriyoruz dualar ediyorum artik bir 8 hafta daha dayansin hayirlisi ile diyye
hepinizi cok optum kizlar
DERAGUNUM BAZEN ÖLE DURGUNLAŞIYORLAR BU HAFTALARDA GÜNDE 10 DEFA HAREKET ETMELERİ YADA BİZİM 10 DEFA HİSSETMEMİZ NORMAL KABUL EDİLİYOR SIKMA CANINI BEBİŞİN GAYET İYİDİR EMİNİMcanım bugün benim de bebek,in tekmeleri yukarı çıkmıştı bakaım benimki ne oldu 7 saattir hareket de hissetmiyorum tırstım doğrusu
herkesi öptüüüük
çook yorgun ve uykusuzuum dün akşam bi düğüne gittik. oğluşumun bütün huzuru kaçtı sabaha kadar döndü durdu beni de uyutmadı... daha şimdiden bi düzeni var galibatekmeleri hissetmeye başladığımdan beri ilk defa böyle bi gece geçirdim :44: bi daha düğün falan yok
bu arada cumartesi böbreklerim için dr a gittim. sol da hiç bir sorun yok sağ böbrekte genişleme devam ediyor ama hasar yok değerim bi öncekinden düşük çıktıgebelik sonuna kadar sorun yaşamazsın dedi dr um
umarım herkes iyidir
periiim hamilelikle ilgili tanımına bayıldıııım
hafzoşuuuum hafsa prenses taklayı atmışbu haftadan sonra değişmez herhalde sen hiç dert etme inşallah hepimiz istediğimiz gibi doğumlar yaparız Allah sağlık versin gerisi kolay
SANADA GÜNAYDIN HLLYİMMHerkeşleree günaydınn :)
Alya inşallah yerleşme kanamasıdır.Bende erken adet oldum bu arada.Normalde 31 günde bir oluyorum.Bu ay erken yumurtladığımı biliyordum o yüzden 2 nisan gibi bekliyodum ama dün süpriz yaptı bana:) 26 günde olmuş oldum yani.Bebek çalışmalrı yapmaya başlayınca gerçektende dengesizleşiyo çok.
DERAGUNUM BAZEN ÖLE DURGUNLAŞIYORLAR BU HAFTALARDA GÜNDE 10 DEFA HAREKET ETMELERİ YADA BİZİM 10 DEFA HİSSETMEMİZ NORMAL KABUL EDİLİYOR SIKMA CANINI BEBİŞİN GAYET İYİDİR EMİNİM
YAA ÇOK SEVİNDİM SEYZOŞUUMMM HASAR OLMAMASI ÇOK GÜZEL Bİ HABER SANIRIM GENİŞLEME DOĞUMDAN SONRA GERİLEYECEK DİMİ
SANA KİM DEDİ ÇOCUĞU AL GİT DÜĞÜNE OHH İYİ YAPMIŞ SANA ONLARINDA ÖZEL HAYATI VAR TAMAM MI BELKİ DÜĞÜNLERDEN HOŞLANMIYO SORDUN MU DAMADIMA KENDİ DÜĞÜNÜNE GİTSİN YETER
SANADA GÜNAYDIN HLLYİMM
AYNEN BEBEK ÇALIŞMALARI GERÇEKTEN DENGEYİ BOZUYOR FARKINDA OLMADAN STRES YAPIYORUZ DEMEK Kİ GERÇİ BİZ NE YAPTIĞIMIZINDA GAYET FARKINDAYIZ YAA NEYSEEE
BEN 2 KEZ ERKEN ADET OLDUM ÖLE HAMİLE KALDIM YAA ŞİMDİ SİZDE ERKEN OLDUK DİYİNCE SEVİNİYORUM İÇİMDEN BİR HİS ÇOK YAKINDA KIZLARIN HABERİNİ ALCIAZ DİYOO
KIZLAR BENDEN HAVADİSLER ŞÖLEE ARTIK ESKİSİ KADAR GELEMİYCEM İŞTEKİ SON HAFTAM BU VE MASAMI ASİSTANA DEVRETTİM ARTIK O ÇALIŞIYOR BEN SADECE KONTROL EDİYORUMAMA SİZDENDE AYRI KALDIM BÖLE OLUNCA CUMARTESİ İŞTEKİ SON GÜNÜM ZAMAN ÇOK ÇABUK GEÇTİ GERÇEKTEN HAFSOŞUMM KOCAMAN OLDU
BABAMDA MEMLKETTEN GELDİ BEŞİĞİMİZİ YATAĞIMIZI UYKU SETİMİZİ GETİRDİ ÇOK GÜZELLER İLK FIRSATIMDA RESİM KOYCAM GÖBİŞİNDE RESMİNİ KOYUCAM
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPTÜÜÜKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?