Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yok canım günler bana hızlı geçmiyo sadece her randevu ayrı heyecanla geçiyo kese , kalp atışı, şimdi doktor bakalım devam ediyomu kalp atışı temkinli olalım 2 hafta sonra yine dedi , tipini yediğim ne zaman tiplenecek bu velet diye ayrı bekliyom daha rahata eremedim ya o yüzden yoksa belirtim yok henüz deyim ama gelecek haftadan sonra ererim diye umut ediyom en azından hafifiler ......

Alyacım selam senin bat ne zaman?
Benim ya 2 nisan yada 4 nisan:)) Normalde 30 günde bir fakat bu ay erken yumurtladım adetimde ona göre erken olabilir heralde.Tam bilmiyorum yani.

Nerdesiniz leeeennn iki gün bıraktık topiği pert olmuş geneee

Oyyyy sıkıldım ya listeye bakşm bari:44:

leeeeeyynn Periiiiiiiiiiiiiiii napıyon bebişimm
geçmişe baktım da anneciin gelmiş,gitmiş
ablanın durumuna üzüldüm,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah

ne zaman girsem kimsecikleri göremiyom topikte,aha bi baktım karaböcük burda
batuhanımız napıyo annesii, kıpır kıpır mı yine ,hissedebiliyo musun

tatlım yerleşme kanamasına uyuyor durumun ama ben de hiç bilmiyorum bu durumları. inşallah iyi haberdir bi sorun var demişsin eve geçmedin daha galibaa :18: haber bekliyorum alyam senden...

periim şu ıkınma işini iyi ki söyledin ben hep düşünüyordum zararı var mı acaba diyee :26:
şimdi iyi mi ablan ???

Kızlar geldim kusura bakmayın beklettim ama bu topicle bu ara anlaşamıyoz sanırım :dddneyse daha fazla zorlamadan yazayım hemen olanları..size mesaj yazdıktan sonra biraz agrım oldu adet agrısı gibi belim ve karnım agrıdı wc ye gidip baktım kanamam başlamış ama hala bu saat oldu yogunlaşmadı pembe ve kahve gibi devam ediyor wc ye gittikçe zorlayınca geiyor sadece, adete daha 5 gün var sanki yerleşme kanamasına uyuyor gibi bakalım zaman ne gösterecek.bu arada kanamam olduktan sonra agrım bitti şimdi hiç yok.kanamam başladıktan sonra 2 dr a kontrole gidiyorum bu arada 2. Yi telden aradım(onun old hastane daha yakın oldugu için)testi dün verdiğimi kanamamın oldugunu agrım oldugunu soyledim.erken adet oluyorsundur dedi öyle kestirip attı içine sinmiyorsa öğleden sonra gel dedi bende kanda görünmeyen ultrasonda zaten gorunmez diye gitmedim. Düşündüğün sey olamaz dedi(düşükten bahsediyor)kanda gebelik görünmediğinden bende uzatmadım daha fazla.zaten aspirin içiyorum günde 1 kez az önce de progesteron 100 mg başladım(allahtan saglık mezunuyumda önlemimi alabiliyorum :))). Zaten içtiğim 10mg lık progesteron yeni bitmişti ben kendi önlemimi alayım dedim onlara kalsa hava hoş.haberler bu kadar yarın adetim yogunlasmazsa yine yazarım.öptüm hepinizi

tatlım inşallah o dr yanılıyordur :18:
zorlayınca kan geliyor demişsin nasıl yani :44: zorlama tatlım
ama önlemini alman iyi olmuş benim aklıma bile gelmezdi progesteron içmek :26: stres yapmamaya çalış. inşallah kanaman yoğunlaşmaz canım dua edicem senin için

periim şu ıkınma işini iyi ki söyledin ben hep düşünüyordum zararı var mı acaba diyee :26:
şimdi iyi mi ablan ???

seyzoşum işte doktor kesede kan görünce direk ablama ıkındın mı demiş. Ablamda kabızmış afedersinz çok ıkınmış gerçektende. Kesinlikle ıkınmicsksın demiş. Keseyi zorlamış işte atmak ister gibi. Ama sizin bebişler kocaman kuzum maşallah
. Artık pek bişe olcanı sanmıyorum ama sonra dedim ablama 'hamilelik 9 ay boyunca ıkınmadan s..maya calısmaktır

Lnnn oynama kendinleeee bi bırak şu bünyeyiiii yaaa. Zorlama sakınnn öyle zorlamakta ıkınmak gibiii oluşmakta olan bişe varsa zarar verme yavrum. Bekle bakalım erken adet olmuyor musun hiç? Hep zamanında mı geli? Bebek denerken düzensizleşebilio biliyorsun ama kendinibu kadar yorma düşüncelerle akışına bırak. Umarım güzel haberler verirsin

Zaten bu ara en cok duaya ihtiyacim var canim cok sagol canimmm

Ablacin dikkat etsin canim kolay degil bu hamilelik.
devami gelecek mi diye bakiyom iste aklimca
yavrum bebek dusundukten sonra 1-2 gun sapmalar oldu tabiikide ama hic 6 gun onceden gelmezdi adetim
bu sanki ikinci bebegin dustugu zamanlarki kanamaya benziyor gibi biraz yogunlasirdi ped koyardim sinra azalirdi gunluk ped koyardim ilk adet kurtajdan sonra ondan boyle herhalde diye dusunmustum o zamanlar hic testte yapmadim o zaman teste yansiyormuydu bilemiuorum iste
dun az az geldi her tuvalette peceteye sildikce bugun 7.30 dan beri uyanigim saat 10 da yine agri girdi hafifce wc ye gittim yine azicik kan geldi kirmizi renkte gerisi yine acik devam ediyor onemli olan bugun sanirim cozulurse erken adet oldum derim cozulmezse iste napicami bilmiyorum hamileyim deyip yatip uzanayim mi duser diye yoksa adet oldum diye amannn diyip disari mi cikayim kafa dagitmaya iste bu beni sinirlendiriyor ne oldugumu bile bilemiyorum.gelismeleri yazarim yine

Güzel hatunlarımm nasıllarmış keyifler yerinde galibaaa

alyaaammm ve teorileri gelmişş bu teori tutar ama alyam yaaa çünkü 9. Gün yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek ama sürekli kendini dinlemen erken adet olmana sebep olabilir erken olursanda hiç üzülme ben 2 ay erken oldum 3. Hiç olmadım Aslında buda bi rahiminin ben hazırlanıyorum deme şekli

periiiimm ama heryerde okuruz hep ıkınmanın bebeğe bi zararı yok diyeee demek ki okadar da bilimsel gerçekler gerçek değilmiş bencede ıkınmak zararlı sonuçta karnına basınç uyguluyosun :44: Ablanın durumu düzelicek inşallah canım erken müdehale önemli işte kızı vardı birde oğluşu olursaa çok güzel olur

seyzoşummm evet canım yaa doğuma tam 2 ay kaldı heycanımı sorma gitsin dua ediyorum inşallah bi aksilik çıkmazda normal olur kızım için en sağlıklı olanı o çünkü tabi herşey yolunda gittiği sürece sağlıklısı

bu aradaaaa hafsa hanım 1 haftadır tersti bu sabah itibariyle yine başı aşağıda ayakları yukarıdaa nasıl mutluyum anlatamam
Ablamın oğluşu 15 aylık kızlar dün ablam aradı uğur kaan ne diyo biliyomusun teyzesi dedi ne diyo dedim havça diyomuş Ablam yanında hafsa'ya gitcez hafsa doğucak filan diyomuş bi bakmış uğur'da hafsa diyoo telde de bana dinletti çok duygulandıııımmm

Benden haberler bu kadar hııı yok yok bide yarın babişkom geliyooooooooo yupppiiiiiiiiii çok özledim babamııı ben biraz babacıyım daaa annem duymasın

ranana canım doğru topiğe yazdığına emin misin burası haziran anneleri değil Ama olsun ne fark eder ha orası haburası herkese kapımız açık izmirdeki kötü hava seni alışverişten geri koyamazzzz Betüş ciciler bekler

Canım sen burda mısın

Ana ben nerdeyiim burası neresi acaba yanlış yere yazdım galiba kiz hafsak seni rakip edip geldim Haziran anneleri sandim paylaşımı yaptım baktım ki mechullerdeyim kayboldum kiz tut elini bizim topige götür beni:)))

Kiz sonradan dann etti değilim simdi de eminim degil niye alıntı yapiyom ki sildim yanlış anlamasınlar anam nereye ne yazacağımı sasirmisim ben yok cnm hava cok guzel kötu degil:)) tesekkur ederim cnm

ana ben nerdeyiim burası neresi acaba yanlış yere yazdım galiba kiz hafsak seni rakip edip geldim haziran anneleri sandim paylaşımı yaptım baktım ki mechullerdeyim kayboldum kiz tut elini bizim topige götür beni:)))

gel canım gel ben seni ait olduğun torpaklara götüreyiiimmm

Burasıda bizim topiğimiz hamiş kalmak için yolculuğumuza başladığımız yer benim anavatanım

kiz sonradan dann etti değilim simdi de eminim degil niye alıntı yapiyom ki sildim yanlış anlamasınlar anam nereye ne yazacağımı sasirmisim ben yok cnm hava cok guzel kötu degil:)) tesekkur ederim cnm

Yok canım yaaa yanlış anlaşılma olmaz merak etmeee sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…