- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.961
Seyzoşum canım benim yerim seniiiiii. Amin kuzum inşallah atlatırrrrr bian önceee. Ben çoküyiyim şükürler olsun seyzoşum. Bu günleri yaşadığıma durmadan şükrediyorum. Tam net olmasa da oğluşun hareketlerini hissetmek dünyanın en güzel duygusuymuş haftaya perşembe buluşcaz inşallah meleğimleeee çok heyecamlıyımmmm
Kuzumm biyerde okumuştum yerleşme kanamasından 2 gün sonra kanda 4 gün kadar sonra da idrarda çıkar yazıoduuu. Adetine 5 gün varsa yumurtlama olması zor inşallah yerleşmedir canım inşallahhh
Heyecanla bekliyorummmmm
İROŞUmmmmmmm dimi yaaa ne çabuk geçti ben de inanmıyorum hala. Zor mu eçio cnm bulantın felan mı var???
KIZLAR bu arads ablamın kesede kanlanma olunca doktor direk ıkındın mı demiş. Sakın ıkınmayın canımlar
Slm kizlar ben geldim
Asosum gecmis olsun balimm dikkat et kendine
iremim gozun aydin yavrimmm Allah kucagina da almayi nasip etsin insallah saglikla kuzucugunu
meryem hosgeldin hamileligin hayirli olsun saglikla gelsin ins
ados zillisi kizina masaalah kiz ne cabuk buyuyo bu zilloslar
perim ablacigina gecmis olsun canim ins tez vakitte riski biter de hamileliginden keyif alacagingunler baslar canim
deragunum sonucun temiz cikmis masallah su icmeye devam tum kizlara soyluyorum
hafzam, seyzenim mucukkkkkkkk guzel anneler hadi hazirligi bitirin artik sira sizinkilerde
mehmet deryam yine yogundundur sen kesin kolay gelsin canimmmmm
hilll erdoganim aybicem ve ben kaldik ins guzel haberleri veririz bu ay
Kizlar dun basima gelen seyi anlatiyorum hemen:))simdi benim adetime 5 gun var farklilik olarak gecen aylar sag koltuk altim agrimaya baslardi 10 gun kala adete bide gogus uclarim cok acirdi bu ay ikiside yok bu beni biraz umitlendiriyordu ama kararliydim kesinlikle tes yapmayacaktim erkenden gecen aylar gibi ama dun cok agrim oldu belim ve alt karnimda adet olacak gibi bide malum meslek agir:) neyse eve gittim bi baktim gunluk pette sari ile acik kahve arasi bi renk anlam veremedim agrim devam etti esime dedim ki onceki gebeligimde ic kisimda kanama oldugunda cektigim agrim gibi agrim var dedim.sonra wc ye gittim baktim kahvede degil pembe de degil bi rek var bir damla ancak sonrasinda da zorlayinca gelen bir damla daha o kadar agrim da devam ediyor ciktik gittik acile drumun oldugu yere gitmeden aspirinimi de ictim korkudan bhcg istedi acil dr u sonuca gore drunuza soyleriz dedi
sonra sonuca aldik 0.100( gerci cikmayacagini biliyordum olsa bile fakat bunu gelde acil dr una anlat neyse sonra benim dr u arasi. O da yok dedi diyorum daha 5-6 gun var olsa da cikmaz ben ilk gebeligimi ogrendigimde 3.25 adet gunumde hemde neyse iste anlatamadik durumu simdi bu yerlesme kanamasi mi bilemedim azicik topigi karistirdim 9. Gun oluyormus yumurtlama sinrasi bu kusim tutuyor , kanamadan 4-5 sinra ogrenilirmis oyle iste kizlar belim artik agrimiyor ama alt karnim her daim sizliyor kanamam falan yok ne diyorsunuz simdi (
ayrica o dr anlamadi ama eger hamileysem bu ay gidip adamin gozune sokacagim sonucu
periim şu ıkınma işini iyi ki söyledin ben hep düşünüyordum zararı var mı acaba diyee :26:
şimdi iyi mi ablan ???
Kızlar geldim kusura bakmayın beklettim ama bu topicle bu ara anlaşamıyoz sanırım :dddneyse daha fazla zorlamadan yazayım hemen olanları..size mesaj yazdıktan sonra biraz agrım oldu adet agrısı gibi belim ve karnım agrıdı wc ye gidip baktım kanamam başlamış ama hala bu saat oldu yogunlaşmadı pembe ve kahve gibi devam ediyor wc ye gittikçe zorlayınca geiyor sadece, adete daha 5 gün var sanki yerleşme kanamasına uyuyor gibi bakalım zaman ne gösterecek.bu arada kanamam olduktan sonra agrım bitti şimdi hiç yok.kanamam başladıktan sonra 2 dr a kontrole gidiyorum bu arada 2. Yi telden aradım(onun old hastane daha yakın oldugu için)testi dün verdiğimi kanamamın oldugunu agrım oldugunu soyledim.erken adet oluyorsundur dedi öyle kestirip attı içine sinmiyorsa öğleden sonra gel dedi bende kanda görünmeyen ultrasonda zaten gorunmez diye gitmedim. Düşündüğün sey olamaz dedi(düşükten bahsediyor)kanda gebelik görünmediğinden bende uzatmadım daha fazla.zaten aspirin içiyorum günde 1 kez az önce de progesteron 100 mg başladım(allahtan saglık mezunuyumda önlemimi alabiliyorum :))). Zaten içtiğim 10mg lık progesteron yeni bitmişti ben kendi önlemimi alayım dedim onlara kalsa hava hoş.haberler bu kadar yarın adetim yogunlasmazsa yine yazarım.öptüm hepinizi
tatlım inşallah o dr yanılıyordur :18:
zorlayınca kan geliyor demişsin nasıl yani :44: zorlama tatlım
ama önlemini alman iyi olmuş benim aklıma bile gelmezdi progesteron içmek :26: stres yapmamaya çalış. inşallah kanaman yoğunlaşmaz canım dua edicem senin için
seyzoşum işte doktor kesede kan görünce direk ablama ıkındın mı demiş. Ablamda kabızmış afedersinz çok ıkınmış gerçektende. Kesinlikle ıkınmicsksın demiş. Keseyi zorlamış işte atmak ister gibi. Ama sizin bebişler kocaman kuzum maşallah
. Artık pek bişe olcanı sanmıyorum ama sonra dedim ablama 'hamilelik 9 ay boyunca ıkınmadan s..maya calısmaktır
Lnnn oynama kendinleeee bi bırak şu bünyeyiiii yaaa. Zorlama sakınnn öyle zorlamakta ıkınmak gibiii oluşmakta olan bişe varsa zarar verme yavrum. Bekle bakalım erken adet olmuyor musun hiç? Hep zamanında mı geli? Bebek denerken düzensizleşebilio biliyorsun ama kendinibu kadar yorma düşüncelerle akışına bırak. Umarım güzel haberler verirsin
sizlerede gunaydinlar olsun tatli annişler herkes guzel bir hava diye başlamış simdi ben izmirde kötu hava desem kimse inanmaz zaten yurt geneli guzel bir hava yasıyoruz hava nasil olursa olsun sizin havanız hep iyi olsun kizlar benimde bugun ve yarın alışveriş gunum izmirde bulunan arkadaslarıma sesleniyorum var mı bildiginiz guzel bir bebek mağazası acaba:))) alış veriş çılgınlığım başladın artikin:)))
Canım sen burda mısın
ranana canım doğru topiğe yazdığına emin misin burası haziran anneleri değilAma olsun ne fark eder ha orası haburası herkese kapımız açık izmirdeki kötü hava seni alışverişten geri koyamazzzz Betüş ciciler bekler
ana ben nerdeyiim burası neresi acaba yanlış yere yazdım galiba kiz hafsak seni rakip edip geldim haziran anneleri sandim paylaşımı yaptım baktım ki mechullerdeyim kayboldum kiz tut elini bizim topige götür beni:)))
kiz sonradan dann etti değilim simdi de eminim degil niye alıntı yapiyom ki sildim yanlış anlamasınlar anam nereye ne yazacağımı sasirmisim ben yok cnm hava cok guzel kötu degil:)) tesekkur ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?