Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hissettim canım senin sıpacık dayancak gör bak rabbimin izni ile

huhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hatunlar ne pok yiyonuz lan ne var ne yok

biz çok şükür iyiyiz ne yapalım dün hava çok güzeldi Deniz hanımıı piknige götürdük hava sıcak olunca güneşte mayıştı uyudu

asos sevindim canım sana zamanında dogacak senin oglan meraklanma canım ben inanıyorum

peri gelmiş hoşgelmiş

hafsaaaaaaaaaaaaaaaa az kaldı dogumunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

beni begenen bütün teyzelerimi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm çok sagolun

güya eve bilgisayar aldık oğlanın yaramazlığından hiç oturamıyom bileeeeee bu ne yaaaaaaa
kız periiiiiiii yakında doğuracan kızzzzzzzzzzzzz hiç görüşemedikkkkkkk adddoooşşşşşşşşşşş çok sürtme orda burda kızçenle gıııı
hadi sen alışıksında kızın bari çıkmasın yoldan yavrummmmmmmm
çok öptüm hepiniziiiiiiiiiiii

süüüper bi uyku çektim bu gece hava da miiis oooh iznimin başlamasına da 17 gün kaldı Allah ıma çoook şükür

idiloşuum uğramııış... çükütay nasıl tatlııım tepikler başladı mııııı

asoşuuum Allah kavuştursun canııım. inşallah oğluşun zamannın da gelecek ve bi daha kocişinle hiç ayrılmıycaksınız tatlım

addoooş ne güzel yaaaa fıttırı fıttırı geziyosun kızınlaaaa oooh Allah huzurunuzu bozmasın canım

hafzaam valla damadın sevmiyor düğünüü bi daha gitmiycem kardeşimin düğünü dışında hiç bir düğüne gitmeme kararı aldım dün e artık bi de oğluşumun kendi düğününe kısmet hafzaaamla karşılıklı oynarız artıkın

ben biraz nette dolaşıyım oğluşumun üç-beş eksiği var bi bakayım :126::126: hepinizi öptüüüüüüüüük

bakalım kısmet artık canım ya.bende çok uzun bekleyecekmişiz gibi hissetmiyorum ama allah bilir tabi.
Sende tatilin keyfini çıkar bebiş doğana kadar.dilen bolbol.resimleri bekliyoruz:)

öle yapıcam canım yaa havalar ısınıyor artık yürüyüş kocişe yemek ev temizliği hafsa'nın hazırlıkları ayyy heyecanlandım şimdiden
Ilk fırsatta resimler yüklenicek
bitti bak ne kaldiki sukur darisi bizlere insallahhhh nekadar heyecanlisindiir kim bilir benim bile kalbim carpti okuyunca allahim saglikla versin kucagina
amiinnn inşallah canımm heyecan var yaa değişik bi halim var hem korkuyorum hem bian önce olsun istiyorum beşiğini gördükçe hafsoşum içinde olsun istiyorum

amiiiiiiinnn inşallah idilim sende oğluşunla kendine iyi bak bizi de habersiz bırakmaaa
az kaldı yaaa adoşumm zaman akıp geçti
Beğenilmeyecek gibi değil kii zilliiiiiiii
Kızınla pikniğe mi gittiniz bizde gitcez nasipse yapılacak işler listesinde oda var

bizde öpüyoruz canım evet yaa gelemiyosun oğlan çok mu yaramazlık yapıyo annesiii

seyzoşumm seninde az kalmış bitti sayılır
Tamam dünürüm siz karşılıklı göbecik atarsınız ben oynayamam kız annesiyim ayıp olur

:119::119::119::119:

iremiiim nasılsın nasıl gidiyo hamişliiiik
:126::126::126::126::126::126:

Günaydın herkese?
Ya kızlar ben bişiy sorucam size.Ben bu ay erken adet oldum demiştim.26.günde oldum adeti.2gün sürdü.ve şimdi bitti.normalde 5 gün falan sürer.Üstüne görme dediklerinde hafif kanama oluyo dimi??yani öyle 2 gün falan sürmez?Mevsim değişikliğinden falan olmuştur heralde öyle

Son düzenleme:

canım benim görümcem ilk hamileliğinde üstüne görmüş bende demiştim hafif lekelenmedir değil mi diye yok dedi ben anlamadım adet gibiydi dedi, iş yerimde birinin kızıda üstüne görmüş ama adet zannediyomuş onu doktora gittiğinde direk 2,5 aylık bebişi oldu özeti olmayabilir test yap az daha bekleyip istersen ......

Haftasonuna kadar bekliyimde test yaparım dediğin gibi.Normal adet gibi ama değil gibide farklı sanki :) Ey allahım anlatıma bak yaa:)))
Senin hamilelik nasıl gidiyoo irem?

Son düzenleme:
....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn

eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................75............. ......75...................100
meessttrraa......................60............... .....60....................60
perisoko...........................70............. .......70....................70
iremneva.........................540.............. .....540..................540
19asos03.........................50............... ......50...................50
miskamber........................30............... ......30...................30
alya35.............................50............. ........50...................50

TOPLAM..........................900.............. . ...900..................900

:124::124::124::124::124::124::124::124:

nerdesiniz yahuuuu :44:

burdayızz yahuuuu
günaydın seyzoşumm
BANA YAZ 303 TABLOYU TAMAMLAYAK ÇOK BEKLEDİ ORDA 100 ÜNÜ OKUDUM ZATEN
KIZLAR İŞTE SON 2 GÜNÜM TATİL BAŞLIYOOOOORRRR ARTIK NE KADAR TATİL SAYILIRSAA AMA EN AZINDAN SABAH KALKMIYCAM O BENİM İÇİN BÜYÜK BİŞEYY
HAFSA ŞUAN HIÇKIRIYOOO TIK TIK OYNATIYO ONU HIÇKIRIK

haftasonuna kadar bekliyimde test yaparım dediğin gibi.normal adet gibi ama değil gibide farklı sanki :) ey allahım anlatıma bak yaa:)))
senin hamilelik nasıl gidiyoo irem?

hlllyy canım varmı gelen giden şuan sadece okadarcıkmı oldu
üstüne görme denen bişey var yanii neden olmasın
Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…