- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.001
gunaydin herkeseeee kocam 1 haftadir yanimdaydi gitti sabahallah baska ayrilik vermesin
perim hosgeldinnn yoktun uzun zamandir topic hakketen sessiz
deraguncum ne yaptin hissettinmi bebeisin hareketlerini
alyacim sende hosgeldin kendi kendine tedaviye baslamadan evvel keske bekleseydin adetini en azindan 2 gun gecmesini eger bebek yoksa progestan adetini de kesecektir duzenini bozacaktir hakkinda hayirlisi olur insalllah
adosum paylastigin fotoyu telden goremedim ben eminin cok guzeldir kizin
ben nidilati icmeye devam ediyorum kasilmalarim azaldi farketti bayagi yarin hayirlisi ile 28.haftaya giriyoruz dualar ediyorum artik bir 8 hafta daha dayansin hayirlisi ile diyye
hepinizi cok optum kizlar
bakalım kısmet artık canım ya.bende çok uzun bekleyecekmişiz gibi hissetmiyorum ama allah bilir tabi.
Sende tatilin keyfini çıkar bebiş doğana kadar.dilen bolbol.resimleri bekliyoruz:)
amiinnn inşallah canımm heyecan var yaa değişik bi halim var hem korkuyorum hem bian önce olsun istiyorum beşiğini gördükçe hafsoşum içinde olsun istiyorumbitti bak ne kaldiki sukur darisi bizlere insallahhhh nekadar heyecanlisindiir kim bilir benim bile kalbim carpti okuyunca allahim saglikla versin kucagina
kıslarrrrrr tüm güzelliklerin peşimizi bırakmıyacağıııı bir hafta diliyorumm mucxxx
bebişlerin resimlerini gördümmm ayyy hepisineeeyolluyorummm ayy yerimm ben onlarıı yerimm allah şanslarınıda açık etsinnn inşallahh
az kaldı yaaa adoşumm zaman akıp geçtihuhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hatunlar ne pok yiyonuz lan ne var ne yok
Biz çok şükür iyiyiz ne yapalım dün hava çok güzeldi deniz hanımıı piknige götürdük hava sıcak olunca güneşte mayıştı uyudu
Asos sevindim canım sana zamanında dogacak senin oglan meraklanma canım ben inanıyorum
Peri gelmiş hoşgelmiş
Hafsaaaaaaaaaaaaaaaa az kaldı dogumunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Beni begenen bütün teyzelerimi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm çok sagolun
bizde öpüyoruz canım evet yaa gelemiyosun oğlan çok mu yaramazlık yapıyo annesiiigüya eve bilgisayar aldık oğlanın yaramazlığından hiç oturamıyom bileeeeee bu ne yaaaaaaa
kız periiiiiiii yakında doğuracan kızzzzzzzzzzzzz hiç görüşemedikkkkkkk adddoooşşşşşşşşşşş çok sürtme orda burda kızçenle gıııı
hadi sen alışıksında kızın bari çıkmasın yoldan yavrummmmmmmm
çok öptüm hepiniziiiiiiiiiiii
seyzoşumm seninde az kalmış bitti sayılırsüüüper bi uyku çektim bu gece hava da miiis oooh iznimin başlamasına da 17 gün kaldıAllah ıma çoook şükür
Idiloşuum uğramııış...çükütay nasıl tatlııım tepikler başladı mııııı
Asoşuuum allah kavuştursun canııım. Inşallah oğluşun zamannın da gelecek ve bi daha kocişinle hiç ayrılmıycaksınız tatlım
Addoooş ne güzel yaaaa fıttırı fıttırı geziyosun kızınlaaaa oooh allah huzurunuzu bozmasın canım
Hafzaam valla damadın sevmiyor düğünüü bi daha gitmiycem kardeşimin düğünü dışında hiç bir düğüne gitmeme kararı aldım dünE artık bi de oğluşumun kendi düğününe kısmet Hafzaaamla karşılıklı oynarız artıkın
Ben biraz nette dolaşıyım oğluşumun üç-beş eksiği var bi bakayım :126::126: Hepinizi öptüüüüüüüüük
günaydın herkese?
Ya kızlar ben bişiy sorucam size.ben bu ay erken adet oldum demiştim.26.günde oldum adeti.2gün sürdü.ve şimdi bitti.normalde 5 gün falan sürer.üstüne görme dediklerinde hafif kanama oluyo dimi??yani öyle 2 gün falan sürmez?
canım benim görümcem ilk hamileliğinde üstüne görmüş bende demiştim hafif lekelenmedir değil mi diye yok dedi ben anlamadım adet gibiydi dedi, iş yerimde birinin kızıda üstüne görmüş ama adet zannediyomuş onu doktora gittiğinde direk 2,5 aylık bebişi olduözeti olmayabilir test yap az daha bekleyip istersen ......
Haftasonuna kadar bekliyimde test yaparım dediğin gibi.Normal adet gibi ama değil gibide farklı sanki :) Ey allahım anlatıma bak yaa:)))
Senin hamilelik nasıl gidiyoo irem?
günaydın kızçelerrr
inşallah hayırlısı bebiştir hayırlısı olur hakkında canım
:124::124::124::124::124::124::124::124:
nerdesiniz yahuuuu :44:
haftasonuna kadar bekliyimde test yaparım dediğin gibi.normal adet gibi ama değil gibide farklı sanki :) ey allahım anlatıma bak yaa:)))
senin hamilelik nasıl gidiyoo irem?
Günaydınn canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?