- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.021
hlllyy canım varmı gelen giden şuan sadece okadarcıkmı oldu
üstüne görme denen bişey var yanii neden olmasın
Güzel haberlerini bekliyoruz
iyidir canım henüz hamileliği tam idrak etmiş değilim galibaHıçkırıyomu hafsacık sevsinler onu yaaa , bana hayal gibi geliyo şuan ne farklı bir duygudur kimbilir
hele günlerini bi doldur bak nasıl idrak ediyosun ettiriyolar daha doğrusu 3. Ayında pıtpıt hareketlerini hissedersin inşallah
Evet teyzesi hıçkırıyo bende bilmiyodum haziran annelerinden öğrendim takip ettim bi kaç gün gerçekten hıçkırıyolarHatta eşim hareketini takip ederken o bile anladı evet bu tekme değil hıçkırıyo gerçekten dedii
selam kızlr
ya mehmetderya yı hiç görmüyorum topikte iyidir inş.meraklandım birden :26:
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz iyiyiz aynı işte haftaya dr gidecez aşılarımız var yine :18:çok aglıyo aşıda zilli denizama yapacak bişey yok
hepinizi çok öpüyoruzzzzzzzzzzzz aşüfteler
....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn
eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................75............. ......75...................100
meessttrraa......................60............... .....60....................60
perisoko...........................70............. .......70....................70
iremneva.........................540.............. .....540..................540
19asos03.........................50............... ......50...................50
miskamber........................30............... ......30...................30
alya35.............................50............. ........50...................50
hafzak............................101.....................101.................101
TOPLAM.........................1001.............. . ..1001................1001
Allah dualarımızı kabul etsin kızlar inşallah bekleyen arkadaşlarımızın güzel haberlerini en kısa sürede en hayırlı zamanda alırız
adoşuum derya işe başladı sanırım evdede delikanlılardan fırsat bulup yazamıyordur. yanii inşallah öyledir. :18:
sen ne yaptın izini uzattın mı???
hafzakım Allah kabul etsin dualarını. kızına sağlık olsun dönsünhıçkıran prenses
iznin de başlıyor ne güzel rahat rahat hazırlıklarını yaparsın. darısı başımaa kaldı 15 gün
hlii canım hemen bi test yap bence bişey varsa ve müdahale gerekiyorsa bir an önce yapılır en azından. normal değil bu kanama bence :26:
iremim sana da öpücük yolluyorumbebişin seni hiç üzmüyor anlaşılan. sonuna kadar sağlıkla devam edersin inşallah...
yaaaa topiğimizin bu durgunluğu neden kiiii???
merhaba kizlar gecmisi okuyamadim hos pek bisey yok sanirim durgun topikimiz biraz canim sikkin bugun dr knrtlumuz vvardi niidilati biraktirdi gerekmedikce icme dedi bebegimde gayet iyi ama suuyu azalmis ayaklarinin oldugu yerde cokmus su ama kafasindan tarafta azmis su o kadarki bebek plesantaya yapistirmis yuzunu ben cok su icerim aslinda 3.5 lt den az olmaz hic ama daha cok icmek gerekiyor demekki saat 11 de idi randevum gece su icmedim tabi sabahta yarim lt anca icmistim insallah ondandirhaftaya tekrar gidicem insallah yukselmis olur bu sefer..normalde suyu gayet guzel diyodu hep oyle iste kizlar hayirlisi
merhaba kizlar gecmisi okuyamadim hos pek bisey yok sanirim durgun topikimiz biraz canim sikkin bugun dr knrtlumuz vvardi niidilati biraktirdi gerekmedikce icme dedi bebegimde gayet iyi ama suuyu azalmis ayaklarinin oldugu yerde cokmus su ama kafasindan tarafta azmis su o kadarki bebek plesantaya yapistirmis yuzunu ben cok su icerim aslinda 3.5 lt den az olmaz hic ama daha cok icmek gerekiyor demekki saat 11 de idi randevum gece su icmedim tabi sabahta yarim lt anca icmistim insallah ondandirhaftaya tekrar gidicem insallah yukselmis olur bu sefer..normalde suyu gayet guzel diyodu hep oyle iste kizlar hayirlisi
canım suyu içinüzülme tek çözümü bol su içmek içtiğin yeterli olmuyor demekki az kaldı zaten biraz daha dayan canım oğluşunu sağlıkla alıcaksın kucağına haftaya inşallah yükselir canım suyu artarmerhaba kizlar gecmisi okuyamadim hos pek bisey yok sanirim durgun topikimiz biraz canim sikkin bugun dr knrtlumuz vvardi niidilati biraktirdi gerekmedikce icme dedi bebegimde gayet iyi ama suuyu azalmis ayaklarinin oldugu yerde cokmus su ama kafasindan tarafta azmis su o kadarki bebek plesantaya yapistirmis yuzunu ben cok su icerim aslinda 3.5 lt den az olmaz hic ama daha cok icmek gerekiyor demekki saat 11 de idi randevum gece su icmedim tabi sabahta yarim lt anca icmistim insallah ondandirHaftaya tekrar gidicem insallah yukselmis olur bu sefer..normalde suyu gayet guzel diyodu hep oyle iste kizlar hayirlisi
hllcimmm canım güzel haberini bekliyorum çok uzun zaman oldu halay çekmeyelii biri patlak vericek ama bakalım yazında öle oldu 2-3 ay kimseden ses çıkmamıştı meğer kızlar beni bekliyoduyarın sabah yaparım test.bişiy çıkıcağını sanmıyorum ama emin olmak lazım yinede.sonraki haftada doktor randevum var zaten ordada iyice bakılır.
amiiinn canım senin izninede bişey kalmadı dimiiallah dualarımızı kabul etsin kızlar inşallah bekleyen arkadaşlarımızın güzel haberlerini en kısa sürede en hayırlı zamanda alırız
adoşuum derya işe başladı sanırım evdede delikanlılardan fırsat bulup yazamıyordur. Yanii inşallah öyledir. :18:
Sen ne yaptın izini uzattın mı???
hafzakım allah kabul etsin dualarını. Kızına sağlık olsun dönsünHıçkıran prenses
Iznin de başlıyor ne güzel rahat rahat hazırlıklarını yaparsın. Darısı başımaa kaldı 15 gün
hlii canım hemen bi test yap bence bişey varsa ve müdahale gerekiyorsa bir an önce yapılır en azından. Normal değil bu kanama bence :26:
iremim sana da öpücük yolluyorumBebişin seni hiç üzmüyor anlaşılan. Sonuna kadar sağlıkla devam edersin inşallah...
yaaaa topiğimizin bu durgunluğu neden kiiii???
bizde sizi öpüyok bacumm ağlamasın yaa kıyamam ben onaaaselam kızlr
ya mehmetderya yı hiç görmüyorum topikte iyidir inş.meraklandım birden :26:
Nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz iyiyiz aynı işte haftaya dr gidecez aşılarımız var yine :18:çok aglıyo aşıda zilli denizama yapacak bişey yok
Hepinizi çok öpüyoruzzzzzzzzzzzz aşüfteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?