Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hlllyy canım varmı gelen giden şuan sadece okadarcıkmı oldu
üstüne görme denen bişey var yanii neden olmasın
Güzel haberlerini bekliyoruz

yani dün ve bugün minik minik geliyo bişiyler ama normalde adetim böyle olmuyodu benim.Haftasonu bi test yaparım her ihtimale karşı.Zaten 13 nisan ctesi ye randevu aldım doktora gidicem.öylesine bir kontrole hemde sormak istediklerimi sorarım.Soracağınız bişiy varsa söyleyin doktora gitmişken sorayım

iyidir canım henüz hamileliği tam idrak etmiş değilim galiba Hıçkırıyomu hafsacık sevsinler onu yaaa , bana hayal gibi geliyo şuan ne farklı bir duygudur kimbilir

hele günlerini bi doldur bak nasıl idrak ediyosun ettiriyolar daha doğrusu 3. Ayında pıtpıt hareketlerini hissedersin inşallah
Evet teyzesi hıçkırıyo bende bilmiyodum haziran annelerinden öğrendim takip ettim bi kaç gün gerçekten hıçkırıyolar Hatta eşim hareketini takip ederken o bile anladı evet bu tekme değil hıçkırıyo gerçekten dedii

selam kızlr

ya mehmetderya yı hiç görmüyorum topikte iyidir inş.meraklandım birden :26:

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz iyiyiz aynı işte haftaya dr gidecez aşılarımız var yine :18:çok aglıyo aşıda zilli deniz ama yapacak bişey yok

hepinizi çok öpüyoruzzzzzzzzzzzz aşüfteler

inşallah canım, ayy çok tatlı ya hayal etmesi bile

sevsinler deniz hanımı, ağlıyo ama dayancan annesi napcan , bizde sizi öpüyoz deniz ve zilli anası

....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn

eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................75............. ......75...................100
meessttrraa......................60............... .....60....................60
perisoko...........................70............. .......70....................70
iremneva.........................540.............. .....540..................540
19asos03.........................50............... ......50...................50
miskamber........................30............... ......30...................30
alya35.............................50............. ........50...................50
hafzak............................101.....................101.................101

TOPLAM.........................1001.............. . ..1001................1001

Allah dualarımızı kabul etsin kızlar inşallah bekleyen arkadaşlarımızın güzel haberlerini en kısa sürede en hayırlı zamanda alırız

adoşuum derya işe başladı sanırım evdede delikanlılardan fırsat bulup yazamıyordur. yanii inşallah öyledir. :18:
sen ne yaptın izini uzattın mı???

hafzakım Allah kabul etsin dualarını. kızına sağlık olsun dönsün hıçkıran prenses
iznin de başlıyor ne güzel rahat rahat hazırlıklarını yaparsın. darısı başımaa kaldı 15 gün

hlii canım hemen bi test yap bence bişey varsa ve müdahale gerekiyorsa bir an önce yapılır en azından. normal değil bu kanama bence :26:

iremim sana da öpücük yolluyorum bebişin seni hiç üzmüyor anlaşılan. sonuna kadar sağlıkla devam edersin inşallah...

yaaaa topiğimizin bu durgunluğu neden kiiii???

yarın sabah yaparım test.bişiy çıkıcağını sanmıyorum ama emin olmak lazım yinede.Sonraki haftada doktor randevum var zaten ordada iyice bakılır.

merhaba kizlar gecmisi okuyamadim hos pek bisey yok sanirim durgun topikimiz biraz canim sikkin bugun dr knrtlumuz vvardi niidilati biraktirdi gerekmedikce icme dedi bebegimde gayet iyi ama suuyu azalmis ayaklarinin oldugu yerde cokmus su ama kafasindan tarafta azmis su o kadarki bebek plesantaya yapistirmis yuzunu ben cok su icerim aslinda 3.5 lt den az olmaz hic ama daha cok icmek gerekiyor demekki saat 11 de idi randevum gece su icmedim tabi sabahta yarim lt anca icmistim insallah ondandir haftaya tekrar gidicem insallah yukselmis olur bu sefer..normalde suyu gayet guzel diyodu hep oyle iste kizlar hayirlisi

günaudın kızlar

seyzencim bizde seni ve paşanı öpüyoruz şükür hiç bir sıkıntımız yok bazen niye sıkıntımız yok diye düşüncek kadar hemde ama allahtan wc nöbetlerimiz varda hissettiriyo kendini bebişim

canım sen bolca iç suyu inşallah gelecek hafta o sıkıntın kalmayacak belki hastanede olmak ilaç kullanmak normalden fazla su atmanı sağladı şuan ilacında kesilmiş başkada sıkıntın yok, doldur doldur iç suyunu gelecek hafta inşallah herşey güzel diye okuycaz mesajını

Sen iç suyunu cnm.Düzelir değerlerin inşallah.

Kızlaaaarrr işte son günümmm bitti artık bittiiiiiiiiiiiiiii
Evdeyim kızımın hazırlıklarıyla ilgilenicem patronumla vedalaştım bana işe geri dönmemi istediğini söledi Ama ben dönmeyi düşünmüyorum tabikii hayırlısı
eşimin dükkanından sıksık girmeye çalışıcam yanii gözüm üstünüzdeee ona göreee

canım suyu içinüzülme tek çözümü bol su içmek içtiğin yeterli olmuyor demekki az kaldı zaten biraz daha dayan canım oğluşunu sağlıkla alıcaksın kucağına haftaya inşallah yükselir canım suyu artar
yarın sabah yaparım test.bişiy çıkıcağını sanmıyorum ama emin olmak lazım yinede.sonraki haftada doktor randevum var zaten ordada iyice bakılır.
hllcimmm canım güzel haberini bekliyorum çok uzun zaman oldu halay çekmeyelii biri patlak vericek ama bakalım yazında öle oldu 2-3 ay kimseden ses çıkmamıştı meğer kızlar beni bekliyodu Benimle başladı öle peşi sıra devam ettik şimdi birinizde sıralamayı başlatacak hepiniz ardarda halaylar çekiceksiniz inşallah
amiiinn canım senin izninede bişey kalmadı dimii
Bende durgunluğu çözemedim malum benim pcde tek değildim yanımda asistan vardı yetiştiriyodum onu 3haftadır. Ama kızlardanda hiç ses yok :44:
Bu durgunluğu bir halay çözer benceee

bizde sizi öpüyok bacumm ağlamasın yaa kıyamam ben onaaa

günaydın kızlar,

nerde millet yahuuuuuuuuuuuuuuu herkesler kayıp hayrolsun :26:

biz iyiyiz işte aynı deniz hanımla ugraşıyoruz bakalım hepinizi öpüyoruz

nasılsınız kızlar? şöyle bir göz gezdirdim sakinleşmiş topik...bahar havası, miskinliği mi çöktü topiğimizeee...

ben yatmaktayım hala kv. dem de..en son kanamadan 2 hafta geçti ve ben bu arada birde çok ağır grip oldum hiç kendimi bu kadar kötü hissetiğim bir dönem hatırlamıyorum...
kayınbabam sağolsun bulaştırdı...13 gündür ilaçsız iyileşmeye çalışıyorum..birde baş ağrılarım başladı sümkürmekten...inşallah bebeğim iyidir diye dua etmekteyim..yavrucak neler atlattı...yeni dr umuzu da sevdik şimdilik..1,5 hafta sonra randevumvar 2' li test için.. inşallah babamız da bizimle olacak. sadece tlf fotosu gördü şimdiye kadar...
içimden ne çektin be gülistaaannnn diyesim geliyooorrrr... :)))) bebeğim iyi olsun çekerim diyorsun ama bazen dayanılmaz oluyor üstüste gelenler....gelecek güzel günleri bekliyorum...
buarada birde karaciğer enzim değerlerim yüksek çıktı dr. vitamini kesti..hiçbişi kullanma dedi..tamamen doğal beslenmeye bağladım. yakında yumurtlamaya başlicam, kanımdan da süt fışkıracak... ama kocam gelsin hemen gidip pizzaya vericem kendimi...şu dominos reklamı beni yedi bitirdi...

hafzoşuummm keyfini çıkar evde olmanın...az kaldı ne heyecan yaaaa...

asosumm seni çok iyi anlıyorum ki benim yaşadıklarım seninkilerin yanında hiçbişii...inşallah bebeğin zamanında gelecek..hep buna inandık..çoğu bitti azı kaldı...

seyzoşum az kalmış senin de yaşasınnn...Allahım hepimize nasip etsin sağlıklı bebekli günler....

dualar da bitmiş...o zaman gelsin yeni bir haber moral olsun banaaa....şenlensin topiiikkkkk....

yarın annem geliyor, evime geçiyorum...daha sık gelririm....

umarım herkes çooooookkk iyidiiirrr....hepinizi öptüüüükkkk.....

slm kızlar nasılsınızzzzz

topik hamiş dolmuş maşallahhhhhhhh maşallahhhhhhh

ncir kürü yaparken ara kanaması olan varmı incir yapıyorum bu ay ikinci ay ara ara hep kaanamam oluyor

İnanın paşalardan fırsat kalmıyor yazmaya.Ne gece dinlenebiliyorum ne de gündüz.Bebişler uyuyunca gündüz yemek temizlik çamaşır ütü vb işleri yapıyorum.Gecede süt sağıyorum bebişler uyurken uyanınca da verip uyutuyorum bende böyle şimdilik.Birde hastalıkla uğraşıyorum.Akın paşam hala iyileşemedi ciğerlerinde enfeksiyon var dedi dr soğuk alğınlığına bağlı.Halbuki sürekli evdeyiz ama Anıl a göre daha narin bir bebek Akın ın.Bende 1 haftadır dişten çekiyorum sabahlara kadar ağladığımı bilirim.Dr da çekmedi 3 gün antibiyotik ve ağrı kesici kullandım sonrasında çekilirken kırıldı 5 parça şeklinde çıktı 3 dikiş var ve sonrasında şişlik ve iltihap oldu.Canlarım bebişler ağlıyor.Bu arada 24 Nisan da iş başı malesef .
Ozaman daha çok görüşeceğiz ama ben bebişleri bırakıp nasıl gideceğim bilmiyorum Rabbim kolaylıklar versin inşallah...

herkese selamlarrrrrr hayırlı günlerrrrr boll bebişli bollll aşklı meşkli günlerr diliyorumm yazamasamda sürekli okumaya çalışıyorum amaaaa çok sessiz olmuş topikciğimizz :))
bizde herşey yolunda maşallahh 4lü için kan verdim yine ve ultrasona girdim sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı inşallahhhh sonrasındada 4 boyutlu ultrason var sırada giren varmı ona ????

öpüyorummmmmm herkesleriii

tecrübeli anneciklerimiz internetten sipariş verip giysi aldığınız ve memnun kaldığınız siteleri yazarsanız çok sevinirim .....

nazar:

nasılsınız herşey yolundadır inşallah benim oğlan hep ağlıyor yazamıyom ondan
ancak işe başlayınca yazacammmmmmm hayırlısı sevildiğinizi hiç unutmayın canlarımmmmmmm

günaydın kızlar

hafzak canım hadi hayırlı olsun izin başladı , demekki geri sayımda başladııı, gelsin hafsa sultan

:124::124::124::124::124::124::124:

messsim kıyamam ben sanaaaaaa sıkıntılı oldu biraz hamişlik senin için ama bebişin çok güçlü maaşallah. zencefilli çay içtin mi canım grip için çok iyi geliyo valla taze portakal suyu da iç... geçmiş olsun tatlııım.

hafzaaaam tatil başladı haa oooh geri sayımdasıın çok heyecanlı yaaa benim de son 12 günüm :26: çoook uzun geliyo bu süre

pidiloşum uğramııış tatlım ben UNNADO dan ve BUTİKBEBE den alışveriş yapıyorum çoooooook şey aldım bu iki siteden çok memnunum hiç şikayetim yok. bugün unnado da mini okyanus bebe nin kampanyası var. şiddetle tavsiye ederim. kumaşları çok güzel. alt üst tek takım tulum hepsinden aldım ben oğluşumaa sen de al sen de al bir örnek giydiririz

veeeee tüüüm anneleri öpüyoruuuuuuz
kızlarını öpüyoruz
hamiş olmak üzere olan teyzeleri öpüyoruz
göbişi pıt pıtlı teyzeleri de öpüyoruuuuuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…