- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.041
günaydınama artık kendi kendime konuşmaya başladım galiba :111::111::111:
günaydın iremimben sana duvar olayım da bana bakıp bakıp konuş baari :111:
randevun cumaya kalmış sanırım. takipteyimsabret annesi. bi bakmışsın bebişin koooocaman olmuş. göbişin de tabii Allah sağlık versin zaman su gibi geçiyor...halaa inanamıyorum 280 günden 67 güne nasıl geldim ...ben de bugün farklı bi dr a gidicem. bulunduğum ilçede de bi dr um olsun dedim acil durumlar için... saat 9 olsun diye bekliyorum.
topiğe uğrayanları öpüyoruuum
Günaydıııınnnnn iroşum ne güzel bizim artık ayda bir randevularrr o gün gelmek bilmiyor çok sabırsızlanıyorummm
Seyzoşum hakkaten ne çabuk geçti ya. Brn bile hala şnanamıyorummmm hamile olduğumaaaa
Ooff ayaklarım kaşınıo maymun gibiii üztünde bişiler çıktı top top aleji gibi nolliiiy banaaa
Günaydıııınnnnn iroşum ne güzel bizim artık ayda bir randevularrr o gün gelmek bilmiyor çok sabırsızlanıyorummm
Seyzoşum hakkaten ne çabuk geçti ya. Brn bile hala şnanamıyorummmm hamile olduğumaaaa
Ooff ayaklarım kaşınıo maymun gibiii üztünde bişiler çıktı top top aleji gibi nolliiiy banaaa
yeni bebiş resmim ve ben geldik :)))))))))))))))) evet ben bundan istiyorummmmmmmmmmm :))))))))
inşallah bana şans getirir..
umarım herkes iyidir. bazen ufak göz atma fırsatım oluyor, haberlerinizi alıyorum. hamilelere sağlıklı bir dönem, doğuma gitmek üzere olanlara sağlıklı doğumlar, bebeği kucağında olanlara da sağlıklı ve mutlu günler olsun :)
benim gibi bekleyenlere de tez zamanda güzel haberler gelsin artık lütfen :)))))))
bende durumlar aynı, hala bekliyorum, çalışmalar, takipler filan derken geçiyor günler.
hatırlar mısınız bilmem ama "halvet haftası" diye birşey vardı ya, işte tam o dönemdeyim :)))))))
bakalım hayırlısı olsun :))))))))
bu arada eşimin işi için yurt dışına gitme ihtimalimiz var(((
öyle olursa bebek hayallerimi biraz ertelemek zorunda kalacağım 2-3 yıl kadar((((((
hayırlısı olsungelince de tüplü dalışa geçerim, ikiz üçüz allah ne verdiyse
hamınızı öptüm :)))))))
e hadi toplaşın da biraz laflayalım :))))))))
slm bebişleeeer
biz dün dr a gittik. bi sorun yok bebişim 1600 gr ı geçmişbeslenmesi suyu şehriyesi nanesi salçası taaam kıvamındaymış
ters duruyor şimdilik ama %90-95 doğum pozisyonuna geçer dedi dr. çook ilgili ve tatlı bir bayandı amaaaaaa devlet hastahanelerinin durumu korkuuuunçacil bişey olmazsa aslaaa gitmem bi daha
perim dr una sordun mu ne diyooo kaşıntılaraa :44: sen neye üzülüyon bebişim nooldu gelmiyon gitmiyon var bi hallerinanlatsana kardeşlerineee... Batu yu da üzme sakııın
aaaa eweet halvet haftasııı diye bişeey vardı yaaa
canım hakkınızda hayırlısı olsun yeni avatarını da çoook beğendim
ama yurt dışına gitsen de ara verme çalışmalara... bebişin temellerini yurt dışında atarsınız belki
yeni bebiş resmim ve ben geldik :)))))))))))))))) evet ben bundan istiyorummmmmmmmmmm :))))))))
inşallah bana şans getirir..
umarım herkes iyidir. bazen ufak göz atma fırsatım oluyor, haberlerinizi alıyorum. hamilelere sağlıklı bir dönem, doğuma gitmek üzere olanlara sağlıklı doğumlar, bebeği kucağında olanlara da sağlıklı ve mutlu günler olsun :)
benim gibi bekleyenlere de tez zamanda güzel haberler gelsin artık lütfen :)))))))
bende durumlar aynı, hala bekliyorum, çalışmalar, takipler filan derken geçiyor günler.
hatırlar mısınız bilmem ama "halvet haftası" diye birşey vardı ya, işte tam o dönemdeyim :)))))))
bakalım hayırlısı olsun :))))))))
bu arada eşimin işi için yurt dışına gitme ihtimalimiz var(((
öyle olursa bebek hayallerimi biraz ertelemek zorunda kalacağım 2-3 yıl kadar((((((
hayırlısı olsungelince de tüplü dalışa geçerim, ikiz üçüz allah ne verdiyse
hamınızı öptüm :)))))))
e hadi toplaşın da biraz laflayalım :))))))))
Canim ins yarin guzel haberler alirsin birde bir arastir istersen sanki armut yemek suyu srttiriyo gibi hatirliyorum:44::44::119: herkese gunaydiiinnn :119:
perim ayda 1 gidiyosun ne guzel ben gecen hafta gittim yarin yine gidiyorum sonra haftaya yine rapor icin rabbim saglik versin evlatlarimiza insallah suyuda duzelmistir.. sanada gecmis olsun balim insallah onemli birsey degildir
perdoganim gelmis hosgelmis canim bence de erteleme 3 yil cok
seyzenim kacinci haftadasin balim ben telden goremiyorum masallah bebisine
hepinizide kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?