Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selaaammm fazla giremiyorummm saolsun oglum cooook yaramaz ama belliydi karnımdaykende gereginden fazla hareketliydii o zamandan diodum yandım ben die sürekli gezmekkk kucakta olmak istiooo kucagada asla alıstırmdım ama anlamadım annemde sana cok düşkün olucak ondan demişti aynende öyle şimdiden öyle hayran bakıo ki bana ben ayrılsam yanından basıo cıglıgı..bu arada artık aguları gectik kahkahalar atmaya bagırarak konusmalara calısmalara basladıkk inanın yemegimi zor yiyorum o kadar hiperaktifizz ve hala ck mutluyken birden bagırarak aglamalar ve uzun sürmesii durumu hala bitmiş degil arabaya binioruzz hooooop susuooo eve geliyoruz ortalıgı yıkıo hooop hastanee ev derken gecelerce yoldayızz dr dioruz inanın catlicak sanıp gelioruz buraya arabaya binince susuoo her bebkte var dio.allahtan arabanız varmıs dedi.bende öyle diorum bazııı bebekler severmişş arabbayı binince susarmışş..enzor bu sebebsiz aglamalar elimiz ayagımıza dolanıo ne kadar alıssakta içim erio kalbim parcalanıo onun gözünden yas geldikce zor dönemleri var amaaaaaa BU DUYGUYUUUU HİÇBİR AMA HİÇBİR ŞEYE VE MALA MÜLKE DEĞİŞMEM ona baktıkca benim ömrüm artıo bizden böylee inş süreklü giriceğim günlerde gelecekk topikee..siziii cooook ösledim ve seviorum unutmayın beni nolurrrrrrrrrrrrrrr

saol tatlım. ben 31. haftanın içindeyim. haftaya cumaa günü iznim başlıyaaaaaa. oğluşum çok tombiş diil haftasıyla uyumlu 2-3 gün önde gidiyoo şimdilik.
sen nasıl hissediyorsun tatlım? kasılma felan oluyor mu halaa :44: inşallah yarın ki kontrolünde iyi geçer

Kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuz el ayaklarimiz cikmis 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106: bu arada resim buyuk geldi yukleyemedim

hayırlı cumalar mutlu hafta sonları olsun inşallahhhhhh

günün mönüsü

taze fasülye :))) çok özlemişim
yoğurtlu semiz otu
yanına bolllll zeytinyağlı limonlu ve tuzu domates salatası :) (favorim budur )

afiyet olsunnn

Günaydıııınnn mutlu haftasonlarıııııı

Umarım herkes iyidir keyfiler yerindediiir

Asosum buraya yazmış zaten bende faceden konuştum iyi şükür herşey yolundaaa

Hftaya memlkete gidicemmm çok sevinçliyim çok özledim ailemiiii

Perdoşum özlemişşm bebişim seniiiiiiii arada yaz böyle merakkk ediyorummm halvet haftası fiki fiki haftasıııı tabii ya unutulur muuu Benim arkadaşımda eşinin işinden dolayı yurt dışındayken hamiş kaldı bebişiiimmm suan 1 yasında hatta bugün dogum gununu kurlicaz darısı basın bebegmmmmm bizi gelişmelerden haberdar et kuzumm

Seyzoşum ben yeni görüyorum bu yazdığını balım. Demir hapı vermişti ondan mı oldu dedik ama hap bitti kaşıntılar devam ediyor canım heralde dediğin gibi birazcık stres yaptım canım. Önemli mevzular değil Allah kimseye taşıyamayacağı sıkıntı vermezmiş zaten çok şükür bu günümüze ama iş güç sıkıntıları var biraz. Hamişlikten dolayı biraz daha hassasım sanırım. Geçecek ya herşey güzel olacak biliyorum. Belki taşınma durumlarımız felan var işte arkadaşım bakalım zaman ne gösterecek. Batumuz dünyaya gelmeden bi düzen oturtsaydık iyidiiii

vee gelicem diyen meessss bihafta dahaaa yatmaktan bişi yapamadı.....son durumum 5 gündür sabahları koyu kahve akıntılarım başladı bu nedenle sürekli yatmaktayım...
öyle zor ki. duşa bile giremiyorum korkudan...atlatıcam inancım tam...3 haftadır bebeğimi görmüyorum...yoğun kırmızı kan olmadığı içinde dr a gitmedim zaten dr izinli...bir de artık yoruldum...gribi atlattım çok şükür...umarım zarar vermeden geçip gitmiştir bu illet...

şu aralar olan en güzel şey dün gece 2 de kocam pat diye geldi..bikaç saat önce aradı korkarım süpriz olur zehir diye ama pztsi akşam gidicek dr kontrolünde yine yok..ve 1,5 ay sonra gelicek.....anneme göre bu durumlarım psikolojik..kocamın yokluğunun üzüntüsü bünyeye kanamayla yansıyo...ama elden bişi gelmiyo..kuzu kuzu iğnemi oluyorum progestanı dayıyorum....

perim kaşıntı deyince aklıma geldi..bende öldüm ayıptır söylemesi totom haldır huldur kaşınıyordu..diyordum ki iğneler ters tepiyor kesin...ya da çatır çatır çatlıyorum yatmaktan...ama kan verdim adl denen karaciğer enzim değerim sınırın az üstünde çıktı...netten araştırdım ilk belirtisi kaşıntı...dr vitaminleri kesti..bende aşırı protein yüklenmiştim...kendi kendime yordum dedim ciğerleri..yumurtayı eti bayağı azalttım...kaşıntı maşıntı kalmadı....bence devam ediyorsa ve çözemediysen bir kan ver ..bakılsın herbişeye...yada proteini azalt azcık...diyorum ki ben beni sağlık çarptı...yıllardır yemediğim sütü eti yumurtayı yedim..üstüne de bomba vitamin elevit...çarptı tabii..

Allah hepimize sağlık versin kiiii bebişlerimiz de sağlıklı olsuunnn....

ahahahaaaaaaa iremim aynen imzamı atarım 5.haftadan beri yeni partnerim progestan..yalnız fitilden sıkıldım ve akıntım olunca 5 gündür filan içiyorum ben..uykumu da getiriyor iyi oluyoor...bu arada kocam da kankam 9 ay yasaaaahhhhh o iş...

seyzoşuummmm iyi olmanıza çok sevindiimmmm...ne güzel atlattınızzz bu dönemleri maşallaahh darısı zor geçiren hamişlereeee....

perşembe günü kontrolüm var 2 li test yapılacak...korkuyorum ya yolunda değilse herşey diye....yolundaysaaa çoook mutlu olcaaammmm....

halvet haftasında olanlara başarılar dileriimmmm....keyfini çıkarınnn ben unuttum neydi nasıldıı

asosum da iyiymiş çok şükür...

zeytinim sen unutulur musun..hele de bıcırık çekirdeğinn.... artık siz deneyimli annelersiniz....çok şey öğrenicez sizden o günleri görürsek inşallah...

herkese bol boll boncuk gönderiyorummmm kem gözlerden, hastalıktan korusuunnnnn.......

biz iyiyuz sukur suyum hala az mis daha cok olsa daha iyi olurmuus gunde 4 lt den fazla su iciyorum daha ne yapayim ki oglum iyi 22 . haftadan beri poposu donuk yuzunuu gostermiyor ama dr biraz ugrasti soyle bir gorduk ruyamda gordugumu anlatmistim dr a hakkaten benziyodu yavrum ruyamdakine cok mutlu oldum tabi...32. haftada bende izne cikiyorum direk rapor olmasu ise yaramiyormus guya raporla devam edeyim dogum iznimi sonrasina aktarayim demistimde olmuyormus hayirlisi hepinizi kocaman optukkk

nasılsınız canım bnım ıyısın ınsll suyun dısındaa cok sukur bızım hersey normal ama artık batmalar basladı oglumm canımı cok yakıyor bunada sukur ama canım yanıyor ıstee:18:haftaya bakalım bızım durum nasıl bakıcaz sende bel agrısı fılan basladımı ya benım 10 gundur agrıyorkı nasıl dr gununu ıplee cekıyorum hayılrısı ıleeeeeeee bızım topıgede ugra arada yaaaaaaaaaaaaaaaaa

zeytinnn çok özledimm senide diğer kızlarıda oğlun büyümüş maşallah allah nazarlardan korusun öp benim için yanaklarından annesi kokusunuda çek içine ohhh misss

kendinize dikkat edin kzılar bol bol dinlenin bugünler daha iyi günleriniz bizden söylemesi dimi zeytin

günaydın kızlarrrr

mess canım az kaldı şu 3 ayı bir geçirsek kurtulcaz o progesteron denenden bana herşey iyi denmesine rağmen 3 ayı doldurana kadar verdi fitili 45 fitilli gece demek benim içinde teyzeleri buda benim bızdığım

Eki Görüntüle 685780

kızlar ggeçmişi okudum herkes iyi çok şükür
asosum suyun az ama sanırım tehlikeli değil sen suya devam et izin konusu öle malesef ama olsun üzülmee

perimm memlkete gidiyomuşsun hadi güle güle git güle güle gel inşallah

esinimm demek bunlar iyi günlerimiz haa :))) ne korkutuyon yaaaa olsun onlara feda olsun uykularımız napalım

zeytinimmm senin çekirden çok çapkın dışarı çıkıp kızları görmek için öle yapıyo büyüyünce görürsün

messim biliyon benimde 4. ayım dolana kadar lekelenmem oldu annene katılıyorum stresten uzak durmaya çalış eşinin yokluğunu bebişinin hayalleriyle doldurmaya çalış bitanemm

iroşşş kızz bızdıkın çok tatlıymışş içimden kız geçti valla demekki erkek olacakkk

bizden haberler şöle enson 1 hafta önce 2 kiloyduk şimdi biraz daha ağırlaşmıştır tabii gece uyumak işkence haline gelmeye başladı yanla düz arası bi yatış keşfettim bu sabah onu uygulıycam ama bebişime bişiy olur diyede çok çekiniyorum. evde işlere başladım yavaş yavaş burda bi abla var temizliğe gidiyo boş vaktinde de onu çağırıcam nasipse temizlik için
babam memlketten gelmişti yaa kızlar gider ayak hafsanın ismini netleştirdi HAFSA NAZ kızımın ismi bu babam dediği için akan sular durur Hafsa'mız Naz'lıda artık babama diyom ki yaa çok nazlı olursa kim uğraşıcak onunlaaa annesi ve babası diyip gülüyooo :))))
son olaraksuyumuz iyi yerimiz dar değil gelişimi günü ile tam uyumlu aradan girip yazmaya çalışıcam bu arada kızlar ev hanımlığını özlemişimmm evde olmak çok çoook çoooooookkk güzel eşimide daha sık görüyorum artık

keyfinizin yerinde olmasına çok sevindik tatlım benim zaten içimden hep kız geçiyo kızım olsun istediğim için değil bu arada hissel , bu gidişimizde tiplenmiş resmine bakınca yine kız dedim ama hissel değil şu nub teorisine göre , bu gidişimde çok heyecanlandım öyle görünce 2 haftayı iple çekiyorum hemen geçsin diye ve cinsiyeti çok merak ediyorum alışveriş yapmalıyımmmm

irem canım çok tatlı bu maşallahı var. hafsam her şeyin yolunda olması güzel hepinizi öpüyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…