- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.061
Perdoşum özlemişşm bebişim seniiiiiiii arada yaz böyle merakkk ediyorummm halvet haftası fiki fiki haftasıııı tabii ya unutulur muuuyeni bebiş resmim ve ben geldik :)))))))))))))))) evet ben bundan istiyorummmmmmmmmmm :))))))))
inşallah bana şans getirir..
umarım herkes iyidir. bazen ufak göz atma fırsatım oluyor, haberlerinizi alıyorum. hamilelere sağlıklı bir dönem, doğuma gitmek üzere olanlara sağlıklı doğumlar, bebeği kucağında olanlara da sağlıklı ve mutlu günler olsun :)
benim gibi bekleyenlere de tez zamanda güzel haberler gelsin artık lütfen :)))))))
bende durumlar aynı, hala bekliyorum, çalışmalar, takipler filan derken geçiyor günler.
hatırlar mısınız bilmem ama "halvet haftası" diye birşey vardı ya, işte tam o dönemdeyim :)))))))
bakalım hayırlısı olsun :))))))))
bu arada eşimin işi için yurt dışına gitme ihtimalimiz var(((
öyle olursa bebek hayallerimi biraz ertelemek zorunda kalacağım 2-3 yıl kadar((((((
hayırlısı olsungelince de tüplü dalışa geçerim, ikiz üçüz allah ne verdiyse
hamınızı öptüm :)))))))
e hadi toplaşın da biraz laflayalım :))))))))
slm bebişleeeer
biz dün dr a gittik. bi sorun yok bebişim 1600 gr ı geçmişbeslenmesi suyu şehriyesi nanesi salçası taaam kıvamındaymış
ters duruyor şimdilik ama %90-95 doğum pozisyonuna geçer dedi dr. çook ilgili ve tatlı bir bayandı amaaaaaa devlet hastahanelerinin durumu korkuuuunçacil bişey olmazsa aslaaa gitmem bi daha
perim dr una sordun mu ne diyooo kaşıntılaraa :44: sen neye üzülüyon bebişim nooldu gelmiyon gitmiyon var bi hallerinanlatsana kardeşlerineee... Batu yu da üzme sakııın
aaaa eweet halvet haftasııı diye bişeey vardı yaaa
canım hakkınızda hayırlısı olsun yeni avatarını da çoook beğendim
ama yurt dışına gitsen de ara verme çalışmalara... bebişin temellerini yurt dışında atarsınız belki
Günaydıııınnnnn iroşum ne güzel bizim artık ayda bir randevularrr o gün gelmek bilmiyor çok sabırsızlanıyorummm
Seyzoşum hakkaten ne çabuk geçti ya. Brn bile hala şnanamıyorummmm hamile olduğumaaaa
Ooff ayaklarım kaşınıo maymun gibiii üztünde bişiler çıktı top top aleji gibi nolliiiy banaaa
çok sevindim tadı tuzu yerinde bebişineben cesaret bile etmedim devleti düşükten sonra gitmiştim tövbeliyim ......
kız hayırlı olsun halvet haftanbenim halvet haftam bitmedi her gün halvetteyim ama herifle değil fitille :120::120::120::120: bitsede kurtulsam :106::106: canım 3 sene erteleme olmaz sen erteleme ne güzel yabancı bir uşağın olur ben korunduğum süreye hem üzülmüşümdür, ama inşallah o zamana kalmaz bu hafta temel atılmıştır hayırlı olsun 2 haftalık hamişim
biz iyiyuz sukur suyum hala az mis daha cok olsa daha iyi olurmuus gunde 4 lt den fazla su iciyorum daha ne yapayim ki oglum iyi 22 . haftadan beri poposu donuk yuzunuu gostermiyor ama dr biraz ugrasti soyle bir gorduk ruyamda gordugumu anlatmistim dr a hakkaten benziyodu yavrum ruyamdakine cok mutlu oldum tabi...32. haftada bende izne cikiyorum direk rapor olmasu ise yaramiyormus guya raporla devam edeyim dogum iznimi sonrasina aktarayim demistimde olmuyormus hayirlisi hepinizi kocaman optukkk
selaaammm fazla giremiyorummm saolsun oglum cooook yaramaz ama belliydi karnımdaykende gereginden fazla hareketliydii o zamandan diodum yandım ben die sürekli gezmekkk kucakta olmak istiooo kucagada asla alıstırmdım ama anlamadım annemde sana cok düşkün olucak ondan demişti aynende öyle şimdiden öyle hayran bakıo ki bana ben ayrılsam yanından basıo cıglıgı..bu arada artık aguları gectik kahkahalar atmaya bagırarak konusmalara calısmalara basladıkk inanın yemegimi zor yiyorum o kadar hiperaktifizz ve hala ck mutluyken birden bagırarak aglamalar ve uzun sürmesii durumu hala bitmiş degil arabaya binioruzz hooooop susuooo eve geliyoruz ortalıgı yıkıo hooop hastanee ev derken gecelerce yoldayızz dr dioruz inanın catlicak sanıp gelioruz buraya arabaya binince susuoo her bebkte var dio.allahtan arabanız varmıs dedi.bende öyle diorum bazııı bebekler severmişş arabbayı binince susarmışş..enzor bu sebebsiz aglamalar elimiz ayagımıza dolanıo ne kadar alıssakta içim erio kalbim parcalanıo onun gözünden yas geldikce zor dönemleri var amaaaaaa BU DUYGUYUUUU HİÇBİR AMA HİÇBİR ŞEYE VE MALA MÜLKE DEĞİŞMEM ona baktıkca benim ömrüm artıo bizden böylee inş süreklü giriceğim günlerde gelecekk topikee..siziii cooook ösledim ve seviorum unutmayın beni nolurrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrr
mess canım az kaldı şu 3 ayı bir geçirsek kurtulcaz o progesteron denendenbana herşey iyi denmesine rağmen 3 ayı doldurana kadar verdi fitili 45 fitilli gece demek benim içinde teyzeleri buda benim bızdığım
Eki Görüntüle 685780
maşallah bızdığına:))) 45 tane fitilmi kullanıcaksın?
kızlar ggeçmişi okudum herkes iyi çok şükür
asosum suyun az ama sanırım tehlikeli değil sen suya devam et izin konusu öle malesef ama olsun üzülmee
perimm memlkete gidiyomuşsun hadi güle güle git güle güle gel inşallah
esinimm demek bunlar iyi günlerimiz haa :))) ne korkutuyon yaaaa olsun onlara feda olsun uykularımız napalım
zeytinimmm senin çekirden çok çapkın dışarı çıkıp kızları görmek için öle yapıyo büyüyünce görürsün
messim biliyon benimde 4. ayım dolana kadar lekelenmem oldu annene katılıyorum stresten uzak durmaya çalış eşinin yokluğunu bebişinin hayalleriyle doldurmaya çalış bitanemm
iroşşş kızz bızdıkın çok tatlıymışş içimden kız geçti valla demekki erkek olacakkk
bizden haberler şöle enson 1 hafta önce 2 kiloyduk şimdi biraz daha ağırlaşmıştır tabii gece uyumak işkence haline gelmeye başladı yanla düz arası bi yatış keşfettim bu sabah onu uygulıycam ama bebişime bişiy olur diyede çok çekiniyorum. evde işlere başladım yavaş yavaş burda bi abla var temizliğe gidiyo boş vaktinde de onu çağırıcam nasipse temizlik için
babam memlketten gelmişti yaa kızlar gider ayak hafsanın ismini netleştirdi HAFSA NAZ kızımın ismi bu babam dediği için akan sular dururHafsa'mız Naz'lıda artık babama diyom ki yaa çok nazlı olursa kim uğraşıcak onunlaaa annesi ve babası diyip gülüyooo :))))
son olaraksuyumuz iyi yerimiz dar değil gelişimi günü ile tam uyumluaradan girip yazmaya çalışıcam bu arada kızlar ev hanımlığını özlemişimmm evde olmak çok çoook çoooooookkk güzel eşimide daha sık görüyorum artık
irem canım çok tatlı bu maşallahı var. hafsam her şeyin yolunda olması güzel hepinizi öpüyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?