Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selaammm..bugün 12+0 olduk...inşallah yolundadır herşey....çünkü sabah yine kahverengi akıntıyla uyandım..bisürü teorim var en iyisi şu..bebeğim büyüdükçe içimde ki kan kitlesini atıyor...umarım tutar..

iremim bende çatlicamm 20 günü geçti ..neyse perşembeye az kaldı..bugün dr izinden geldi ve full dolu yoksa bugün yarın gidicektim...

hafzoşuuummm maşallah sizeee....kendini yorma sen yinede..ismi de çok güzel prensesiniiiinnnn...nazın kendine has bir güzelliği var bence...
canım unutmuşum akıntın olduğunu birde çalıştın di mi sen? valla çalışabilen anne adaylarına hayranıımmmm..Allah gücünüzü artırsın...ben birde çalışsam rapor dayanmazdı...

hll legendddcımm iyi olmaya çalışıyorum kendimce....sende durumlar ne??

günü yaklaşanlarrrr..artık paylaşmıyorsunuz da.... şu monoton hayatıma heyecan katııınn azcııkkk

annem gitti, kocam giderrr bugün gece, yarınn messs kaynanasına dönerrr....

hepimizeeeeee yine önce saağğlııkkkkkk diliyorummmm....

canım ben crione diye 10 cm lik bir fitil kullanıyom senin kide o mu bilmiyomda kullanmak sorun değil döküntüsü dert bana :84::84::84: ama bebiş için dayancam tabi , canım çok yakın zamanda bitecek bütün sıkıntıların anneni dinle kendinide strese sokma öpüyorum ikinizide

haa yok birde o var dimi ilaç...yok ben gayet progestanı fitil olarak kullanıyodum...buaralar içiyorum..onun da döküntüsü kireç gibi...

stresi perşembeye kadar elde olmadan çekerim alttan alttan..

miniğinde iyice büyümüüşşş maşallah onaa..benim o zaman daha belli değildi bu kadar....

selam kızlar,

nasılsınız biz iyiyiz yrn yolculuk var memlekete gidiyoruz çok mutluyum 15 gün yokum buralarda memlekette int.de yok sizden hbr alamayacagım ama gönlüm sizinle herzamn yavrular ,aşüfteler ,çok çok öpüyoruz ve yalıyoruz sizi canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçen parkta oturuyoruz annemle bende kızıma mama yediriyorum yanımıza orta yaşlarda bir bayan geldi yanında 3 yaşında torunu var çok şişman torunu tombul tombul neyse bana döndü dediki bebek senin mi? evett dedim ' sen dogurmuşsun ama bence sen büyütme ver bir bilene o baksın bu çocuga çocuk küçücük kalmış bi an dondum kaldım evet kızım zayıf ama çok uzun bir bebek dr 5,5 aylık kız bebek boyunda o yüzden kilosu belli degil demişti :18:bende teyzeye ''size vereyim de torunun gibi obez mi olsun kızım teyze sanane benim çocugumdan dedim çektim geldim daha arkamdan konuşuyodu sinir şey

valla insanlar garip ya morel bozmak için her lafı söylüyorlar

İçini ferah tut Allahın izniyse hiç bi sıkıntı olmadan geçicek hamileliğin canım.
Ben yumurtluyorum şu sıralar 28-29 nisan bat'ım.Bakalım artık ne olucak :)

Son düzenleme:
İçini ferah tut Allahın izniyse hiç bi sıkıntı olmadan geçicek hamileliğin canım.

gazan mübarek sonu bebiş ola datlum

benim ki kireçten öte parça parça olup rahatsız ediyo anladım senin kini , senin ki daha büyümüktür beni kalp atışı devam ediyo mu diye kontrol için bir ayda çağırılıyo ama sen 15 gün sonra yine gel dedi arada gördüm o yüzden şanslıyım esas 3 aylık hareketlenmiş halini görmek istiyom sen görürsün bu gidişin de

helal kız iyi demişsin ben söylerim diye garanti veremiyom , gerçi felsefem son lafı sen söyle sana değil ona dert olsun , tekrar helallll bazılarıda hakediyo anlattığın kadın gibi .....

bu arada günaydınlar

bende de olmuştu MESSİcimm :) korkma tedirgin olma
çok hoplayıp zıplama dinlenerek geçir bu haftanı cnmmmm mucuxx

Selam kızlaaarrrrr, Periiiiiiiiiiimmmmmmmm Uzun bir aradan sonra yine burdayım. Herkes nassıııllll

Kızlar, doktorumu değiştirdim. Yine tahliller, testler vs. Doktorumdan çok ama çok memnunum. İnşallah yüzümüzü güldürür.

Eveeettt, diğer doktorum beni ameliyat etmekten, türlü işkencelerden bahsederken... Şimdiki doktorum, sorunun bende olmadığını, eşimin spermlerinde hareketsizlik olduğunu ve %33 yavaş hareketli spermleri olduğunu, bu durumda tek şansımızın tüp bebek olduğunu söyledi. Hayırlısı Rabbimizden inşallah. Önümüzdeki ay tekrar sperm testi yapılacak, aynı çıkarsa direkt tüp bebek...

Kızlar bildiğiniz kürler vs. ne varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Hoşça kalııınnnn

çok yoğunum bu aralar. okuyorum ama bişey yazamadım...
hoş... sayfada pek ilerleme de olmamış :44: herkes kendi derdin de tabiii sitem etmeyeyim
ben de son evraklarımla uğraşıyorum. sınıfımı teslim edicem cuma günü :119: hiiiç özlemiyceeem
2014 ün şubatına kadar çalışmayı düşünmüyorum. izin bitince rapor falan ayarlamaya çalışacağım. bundan böyle oğlumla eşime adayacağım kendimi 7-8 ay kadar
cuma akşam oğluşumu da görücem inşallah

şu anda da okuldayım ayrıntılı yazamıyorum
heeepinizi öptüüük
Allah hepimize sağlıklı, huzurlu, keyifli hamişlikler nasip etsin. hamiş olmayanlar eeen en en kısa sürede hamiş kalsın inşaalllaaaah

selaaammmmm....
yaa noolmuşşşş kii kimse gelmiyooorrr...ben bilgisayara ulaşamıyorummm...

canlarım hepinize teşekkür ederim...sıkıntı yaptım, stres yaptım, korkularım büyüktü...dr. a gittiiikkk bugün..kanama alanlarııım çook azalmış...progestanı bile kestirdi...
yarın 2 li sonuçlarımı alıcaammmm...akıntılarıma olabilir eski akıntın devam ediyor dedi...bikaç hafta sonra yolculuğa bile tamam dedi benim çıtır doktorum...

veeee cinsiyeeeeeettt tahminiiii aliimmmmm... :)))) bebeğim hiç kıpırdamadı yan geldi yattı..enseyi ölçtürdü rahat rahat....

yarın inşallah 2li nin iyi sonucuyla geliceeemmmm....bekleyiiiiinn beniiii anacıııuuuuummmmm.....

bende de olmuştu MESSİcimm :) korkma tedirgin olma
çok hoplayıp zıplama dinlenerek geçir bu haftanı cnmmmm mucuxx

nabersiniz hatunlar????????

topik yerindemi sayıyor neee.sayfalar sanki donmuş kalmışşş.kimi doğum yaptı evnde kimi doğum izninde kimi göbüş büyütüyooo ........

bende yoğun bişekilde çalışıyorum işler çok yoğunlaştı .evdede yoğunum sürekli evde yatılı misafirim varr.anlamıyorummm gündüz evde yokum ama evimde birleri varrr puffffffffff
habire kuaförlerde mağazalarda dolanıp duruyorummm.amannnnnnnn bebişten haberde yokk.

kim doğum yaptıen son

uzun zaman sonra yine geldimmm.buarada bir sürü hamilemiz varmış çok sevindim.bende iki aşılama ve ve 1 mikroenjeksiyon geçirdim.bugün transferin 8. günü dün kanamam başladı.ben ümidimi kaybettim bu sefer için ama eşim hala umutlu yat dinlen diyor.artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.

KIZIMMM NERDESİN SEN merak ettiriyosunn kendiniiii

herkese güzel hafta sonları diliyorummmmm mucuccxxx

MEESİİMM bebişinin olduğu halvet gecenin tarihini yaz cinsiyet tahminini yapalımmm kuşummm :))))

ayy herkesleri özlüyorum ama kimsecikler yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…