- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.081
selaammm..bugün 12+0 olduk...inşallah yolundadır herşey....çünkü sabah yine kahverengi akıntıyla uyandım..bisürü teorim var en iyisi şu..bebeğim büyüdükçe içimde ki kan kitlesini atıyor...umarım tutar..
iremim bende çatlicamm 20 günü geçti ..neyse perşembeye az kaldı..bugün dr izinden geldi ve full dolu yoksa bugün yarın gidicektim...
hafzoşuuummm maşallah sizeee....kendini yorma sen yinede..ismi de çok güzel prensesiniiiinnnn...nazın kendine has bir güzelliği var bence...
canım unutmuşum akıntın olduğunu birde çalıştın di mi sen? valla çalışabilen anne adaylarına hayranıımmmm..Allah gücünüzü artırsın...ben birde çalışsam rapor dayanmazdı...
hll legendddcımm iyi olmaya çalışıyorum kendimce....sende durumlar ne??
günü yaklaşanlarrrr..artık paylaşmıyorsunuz da....şu monoton hayatıma heyecan katııınn azcııkkk
annem gitti, kocam giderrr bugün gece, yarınn messs kaynanasına dönerrr....
hepimizeeeeee yine önce saağğlııkkkkkk diliyorummmm....
canım ben crione diye 10 cm lik bir fitil kullanıyom senin kide o mu bilmiyomda kullanmak sorun değil döküntüsü dert bana :84::84::84: ama bebiş için dayancam tabi , canım çok yakın zamanda bitecek bütün sıkıntıların anneni dinle kendinide strese sokma öpüyorum ikinizide
selaammm..bugün 12+0 olduk...inşallah yolundadır herşey....çünkü sabah yine kahverengi akıntıyla uyandım..bisürü teorim var en iyisi şu..bebeğim büyüdükçe içimde ki kan kitlesini atıyor...umarım tutar..
iremim bende çatlicamm 20 günü geçti ..neyse perşembeye az kaldı..bugün dr izinden geldi ve full dolu yoksa bugün yarın gidicektim...
hafzoşuuummm maşallah sizeee....kendini yorma sen yinede..ismi de çok güzel prensesiniiiinnnn...nazın kendine has bir güzelliği var bence...
canım unutmuşum akıntın olduğunu birde çalıştın di mi sen? valla çalışabilen anne adaylarına hayranıımmmm..Allah gücünüzü artırsın...ben birde çalışsam rapor dayanmazdı...
günü yaklaşanlarrrr..artık paylaşmıyorsunuz da....şu monoton hayatıma heyecan katııınn azcııkkk
İçini ferah tut Allahın izniyse hiç bi sıkıntı olmadan geçicek hamileliğin canım.
Ben yumurtluyorum şu sıralar28-29 nisan bat'ım.Bakalım artık ne olucak :)
haa yok birde o var dimi ilaç...yok ben gayet progestanı fitil olarak kullanıyodum...buaralar içiyorum..onun da döküntüsü kireç gibi...
stresi perşembeye kadar elde olmadan çekerim alttan alttan..
miniğinde iyice büyümüüşşşmaşallah onaa..benim o zaman daha belli değildi bu kadar....
selam kızlar,
nasılsınız biz iyiyiz yrn yolculuk var memlekete gidiyoruz çok mutluyum15 gün yokum buralarda memlekette int.de yok sizden hbr alamayacagım ama gönlüm sizinle herzamn yavrular ,aşüfteler ,çok çok öpüyoruz ve yalıyoruz sizi canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçen parkta oturuyoruz annemle bende kızıma mama yediriyorum yanımıza orta yaşlarda bir bayan geldi yanında 3 yaşında torunu var çok şişman torunu tombul tombul neyse bana döndü dediki bebek senin mi? evett dedim ' sen dogurmuşsun ama bence sen büyütme ver bir bilene o baksın bu çocuga çocuk küçücük kalmışbi an dondum kaldım evet kızım zayıf ama çok uzun bir bebek dr 5,5 aylık kız bebek boyunda o yüzden kilosu belli degil demişti :18:bende teyzeye ''size vereyim de torunun gibi obez mi olsun kızım teyze sanane benim çocugumdan dedim çektim geldim daha arkamdan konuşuyodu sinir şey
valla insanlar garip ya morel bozmak için her lafı söylüyorlar
havanınn tümm kasvetine rağmennnn herkesee neşeliii öpücüklerrR
İçini ferah tut Allahın izniyse hiç bi sıkıntı olmadan geçicek hamileliğin canım.
Ben yumurtluyorum şu sıralar28-29 nisan bat'ım.Bakalım artık ne olucak :)
bende de olmuştu MESSİcimm :) korkma tedirgin olma
çok hoplayıp zıplama dinlenerek geçir bu haftanı cnmmmm mucuxx
nabersiniz hatunlar????????
topik yerindemi sayıyor neee.sayfalar sanki donmuş kalmışşş.kimi doğum yaptı evnde kimi doğum izninde kimi göbüş büyütüyooo ........
bende yoğun bişekilde çalışıyorum işler çok yoğunlaştı .evdede yoğunum sürekli evde yatılı misafirim varr.anlamıyorummm gündüz evde yokum ama evimde birleri varrr puffffffffff
habire kuaförlerde mağazalarda dolanıp duruyorummm.amannnnnnnn bebişten haberde yokk.
kim doğum yaptıen son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?