Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

aybikeemmm özletmeeee...bebiş gelecek inan buna...er ya da geç....beraber çıktık yola...çabalamaya devam...bak düşündümde aslında 3 sene olmuş çalışmalara başlayalı....

hayırlı zamanda gelsin bebeğin...inanmak bu işi yarısı..umutlu olmak zorundayız...bu işin her aşaması böyle maalesef...

idilişkoooommm söyliiimmmmm...bakalım tutacak mı???

4 şubat tatlımmm....çin takvimleri öyle diyor böylede...

2 li testin sonucunu bekliyorum heyecanlaaaaa....

doktor çıkıntısına falan bir yorum yapmadı mı bazısı tahminde bulunuyomuş , bizde perşembe gitcez 2 li için

Kod:
doktor çıkıntısına falan bir yorum yapmadı mı bazısı tahminde bulunuyomuş , bizde perşembe gitcez 2 li için

yaptı canımmmm %90 dedi hemdeeee ben biliyoruummm yaniiii topiğii azcık şenlendiriiimmmm dediiimmmm...

Allahım inşallah 2 li de güzel çıkaarrr....

canımm az kalmış perşembeyeee....doya doya bak kuzunaaa...sağlık haberiyle gelll.....belki sana da söylerler cinsiyeti..önce tartışmasız iyiliği.....

TABİ CANIM ÖNCE SAĞLIKLI OLSUNDA HEPSİ AYRI DATLU ZATEN ONLARINN BELKİ SÖYLER BENİMKİDE BEN ŞİMDİ HERKESE KARŞI TEKİM AĞZINI AÇAN ERKEK DİYO GARİP BİR ŞEKİLDE BİR TEK BEN KIZ HİSSEDİYOM AMA SONUÇTA NE OLURSA BEN KAZANCAM

ooo çok neşelisiniz sizede benden kocaman bir merhaba :)bakalım hamiş gurubuna bende katılabilecekmiyim benimde mayıs başı gibi tarnsferim olucak herşeyin hayırlısı bakalım

ooo çok neşelisiniz sizede benden kocaman bir merhaba :)bakalım hamiş gurubuna bende katılabilecekmiyim benimde mayıs başı gibi tarnsferim olucak herşeyin hayırlısı bakalım

hakkında hayırlısı olsun....inşallah tutunur bebeğin sana sımsıkı...büyük heyecan...

ohooo topik şenlenmiş, meraklanmıştır diye geldimdiiii beeennn...

dr um aradı..ççççççoooooooooooooookk şüküüürrr değerlerimmmm iyiymiiiişşşşşşşş.....2 li de normal çıkmış...

Allahım olmaayan herkese nasip etsin ennnn kısa zamandaa.....çevreme daha yeni söylemeye başladım..

veeeeeeeeeeee söylüyorummmmmm oğluşuummmmmm geliyooorrrr % 90...pipisini gördü dr..ben bişi anlamadım....toşbikleri gördüm ama tembel bir oğlum olacak hep bize baktı durdu...olsuunnn en azından beni büyüyene kadar yalnız bırakmayacak erkeğim geliyor...2.aşkımmmmm.....

idilişkommm dahaaa portakalda vitaminken söylemişti senin oğlun olur diye

umarım sağlıkla tamamlarız bu süreci...

sağlıkla, sevgiyle kalıınn....

oooo hadi bakalım hayırlı olsun sünnet anneliği de yapcen demek

Masallah oglusuna hayirli olsun pasa geliyormusssss pasa, desene benimkide erkek olacak tahminlerim tutmuyo saglikla gelsin bebisin canim

Masallah oglusuna hayirli olsun pasa geliyormusssss pasa, desene benimkide erkek olacak tahminlerim tutmuyo saglikla gelsin bebisin canim

oooo hadi bakalım hayırlı olsun sünnet anneliği de yapcen demek

tşklerrr Allah hepimizin kuzularını korusuuuunnnnnn....

senin tahminin tutar belki iremciimmmmm..

valla sağlıkla gelsiinnn ilk 40 gün içinde sünnet işini hallederizzz...

hll legenndcımm 28 i doğum günüümmmm dua edicemm senin içiinnn... bisi kalmadıııı....belkide geldiiiiii

messsssimmm muckkk canımm benimmm vallaa kafa bi ton girerim artık ara ara lakinnnn topik pek bi sessiz kalmış duydumki oğulcan geliyormuşşşşşsenin için çok ii olmuş bence babası iş için gittiğinde gözü arkada kalmıcak

idiloşşşşşşş balımmmmmm nasılsın özlemişim seni ya bayadırr görüşemedikkk bebişin kocaman olmuşşş göbüşlerinizden ne alem yaaa foto paylaşınnnnnnnnnn çükütayııı öppp yerime annişşş(göbüşten)

herkesi çokçok öpüyorum
hayırlı haftalar
mucuxx

AYBİCEM özledim ama ben seniii nasoılsın cnmcm
özel msjdan telimi yazıyorum kaydet haberleşelim mucux

herkese öpücükler gönderiyoruuum

meeeeesiiim oğluşun oluyormuuuuş haaaa :114: çok sevindim valla bi futbol takımı kurarız yakında KADIN GÜCÜ SPOR ikili testtin de sorunsuz çıkmış oh oh oh sonuna kadar tüüüm testlerin güzel çıkar inşallah

yeni havadis yok sanırım :44: inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız bekleyenlerden

bizde cuma günü bebişimizi görmeye gittik bebiş dediyseeeem ağız alışkanlığı yoksaaa kocaman delikanlı olmuş kendisiii. gözlerini açtı kapadı güüldüüü sıkıldı elini yanağına koydu bi of çektiiii aman Allahııııım eridim resmeeen dr amcamız cd verdi bu sefer evde izleyip izleyip ağlıyoruum :26:
gelişimimiz herbişeyimiz iyiiii bi sıkıntımız yok çok şükür. nst ye de bağlandık normal.
veeee ev hanımlığı günlerim başladıııı. 8 haftalık iznimi yazdırdım. oğlum gelene kadar hazırlıklarımı bitirmeye çalışıcam alışveriş bitti sayılılır. ufak tefek işler kaldı bi ara aldıklarımı çeker paylaşırım
iki gündür lavanta kesesi yapıyorum malzeme aldım evde kendim yaptım. bebek şekerini de yapıcam bu hafta el emeği olsun dedim oğluşuma

bu şeker kabımız daha şekerlerini koymadık. hemen açıp yemelik olsun dedim.

bu da lavanta kesemiz. bööyle ağaçta olacak sunumu nasııııııııııl?

isimler kaldı sadece onu da babamız bilgisayarda hazırlayıp çıkartıcak takıcaz bitttiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…