- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.101
nabersiniz hatunlar????????
topik yerindemi sayıyor neee.sayfalar sanki donmuş kalmışşş.kimi doğum yaptı evnde kimi doğum izninde kimi göbüş büyütüyooo ........
bende yoğun bişekilde çalışıyorum işler çok yoğunlaştı .evdede yoğunum sürekli evde yatılı misafirim varr.anlamıyorummm gündüz evde yokum ama evimde birleri varrr puffffffffff
habire kuaförlerde mağazalarda dolanıp duruyorummm.amannnnnnnn bebişten haberde yokk.
kim doğum yaptıen son
uzun zaman sonra yine geldimmm.buarada bir sürü hamilemiz varmış çok sevindim.bende iki aşılama ve ve 1 mikroenjeksiyon geçirdim.bugün transferin 8. günü dün kanamam başladı.ben ümidimi kaybettim bu sefer için ama eşim hala umutlu yat dinlen diyor.artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.
KIZIMMM NERDESİN SEN merak ettiriyosunn kendiniiii
herkese güzel hafta sonları diliyorummmmm mucuccxxx
MEESİİMM bebişinin olduğu halvet gecenin tarihini yaz cinsiyet tahminini yapalımmm kuşummm :))))
ayy herkesleri özlüyorum ama kimsecikler yokkkkk
aybikeemmm özletmeeee...bebiş gelecek inan buna...er ya da geç....beraber çıktık yola...çabalamaya devam...bak düşündümde aslında 3 sene olmuş çalışmalara başlayalı....
Hayırlı zamanda gelsin bebeğin...inanmak bu işi yarısı..umutlu olmak zorundayız...bu işin her aşaması böyle maalesef...
Idilişkoooommm söyliiimmmmm...bakalım tutacak mı???
4 şubat tatlımmm....çin takvimleri öyle diyor böylede...
2 li testin sonucunu bekliyorum heyecanlaaaaa....
doktor çıkıntısına falan bir yorum yapmadı mı bazısı tahminde bulunuyomuş , bizde perşembe gitcez 2 li için
yaptı canımmmm %90 dedi hemdeeee ben biliyoruummm yaniiii topiğii azcık şenlendiriiimmmm dediiimmmm...
Allahım inşallah 2 li de güzel çıkaarrr....
canımm az kalmış perşembeyeee....doya doya bak kuzunaaa...sağlık haberiyle gelll.....belki sana da söylerler cinsiyeti..önce tartışmasız iyiliği.....
hayırlı zamanda gelsin bebeğin...inanmak bu işi yarısı..umutlu olmak zorundayız...bu işin her aşaması böyle maalesef...
16:
ooo çok neşelisiniz sizede benden kocaman bir merhaba :)bakalım hamiş gurubuna bende katılabilecekmiyim benimde mayıs başı gibi tarnsferim olucak herşeyin hayırlısı bakalım
ohooo topik şenlenmiş, meraklanmıştır diye geldimdiiii beeennn...
dr um aradı..ççççççoooooooooooooookk şüküüürrr değerlerimmmm iyiymiiiişşşşşşşş.....2 li de normal çıkmış...
Allahım olmaayan herkese nasip etsin ennnn kısa zamandaa.....çevreme daha yeni söylemeye başladım..
veeeeeeeeeeee söylüyorummmmmm oğluşuummmmmm geliyooorrrr % 90...pipisini gördü dr..ben bişi anlamadım....toşbikleri gördüm amatembel bir oğlum olacak hep bize baktı durdu...olsuunnn en azından beni büyüyene kadar yalnız bırakmayacak erkeğim geliyor...2.aşkımmmmm.....
idilişkommm dahaaa portakalda vitaminken söylemişti senin oğlun olur diye
umarım sağlıkla tamamlarız bu süreci...
sağlıkla, sevgiyle kalıınn....
Masallah oglusuna hayirli olsun pasa geliyormusssss pasa, desene benimkide erkek olacak tahminlerim tutmuyoohooo topik şenlenmiş, meraklanmıştır diye geldimdiiii beeennn...
dr um aradı..ççççççoooooooooooooookk şüküüürrr değerlerimmmm iyiymiiiişşşşşşşş.....2 li de normal çıkmış...
Allahım olmaayan herkese nasip etsin ennnn kısa zamandaa.....çevreme daha yeni söylemeye başladım..
veeeeeeeeeeee söylüyorummmmmm oğluşuummmmmm geliyooorrrr % 90...pipisini gördü dr..ben bişi anlamadım....toşbikleri gördüm amatembel bir oğlum olacak hep bize baktı durdu...olsuunnn en azından beni büyüyene kadar yalnız bırakmayacak erkeğim geliyor...2.aşkımmmmm.....
idilişkommm dahaaa portakalda vitaminken söylemişti senin oğlun olur diye
umarım sağlıkla tamamlarız bu süreci...
sağlıkla, sevgiyle kalıınn....
Masallah oglusuna hayirli olsun pasa geliyormusssss pasa, desene benimkide erkek olacak tahminlerim tutmuyosaglikla gelsin bebisin canim
oooo hadi bakalım hayırlı olsun sünnet anneliği de yapcen demek
aybikeemmm özletmeeee...bebiş gelecek inan buna...er ya da geç....beraber çıktık yola...çabalamaya devam...bak düşündümde aslında 3 sene olmuş çalışmalara başlayalı....
hayırlı zamanda gelsin bebeğin...inanmak bu işi yarısı..umutlu olmak zorundayız...bu işin her aşaması böyle maalesef...
KIZIMMM NERDESİN SEN merak ettiriyosunn kendiniiii
herkese güzel hafta sonları diliyorummmmm mucuccxxx
MEESİİMM bebişinin olduğu halvet gecenin tarihini yaz cinsiyet tahminini yapalımmm kuşummm :))))
ayy herkesleri özlüyorum ama kimsecikler yokkkkk
Kod:
yaptı canımmmm %90 dedi hemdeeee ben biliyoruummm yaniiii topiğii azcık şenlendiriiimmmm dediiimmmm...
Allahım inşallah 2 li de güzel çıkaarrr....
canımm az kalmış perşembeyeee....doya doya bak kuzunaaa...sağlık haberiyle gelll.....belki sana da söylerler cinsiyeti..önce tartışmasız iyiliği.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?