Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

seyzoş çok güzeller eline emeğine sağlık canım , ya resimleri koyarken aldıklarınıda yazarmısın kimisi ilk 3 ay için çok şey almayın falan diyo :44::44::44:

Teşekkür ederim cnm.Bakalım bekliyoruz.Benim BAT 26 yada 28 'i.
Oğluşun oluyomuş tebrik ederim cnm.Testler falanda normalmiş gözün aydın,çok sevindim.

aman yarabbiimm çok güzel yaaa...kim ugraşacak diyordum ama seninkiler süper olmuş anı olarak kalacaklar annesinden oğluşuna...
ağaç fikride harika...artık geri sayımmmm başlıyoorrr

evet kuzum benim de oğlum olacak Allahın izniyle...cumartesi gece kocam geldi yine süpriz bikaç günlüğüne..hemen dün dr u ara dım biz gelelim dedimm..daha babası hiç görmedi filan..neyse adam sıkıştırdı..5 gün sonra görmüş oldum miniğimi...%99 dedi bu sefer... bu sefer daha kıpırdaktı...

günaydınlar bir kere yatıp kalksam yeter bebişimleyim inşallah

hadi bakalımmm hayırlı haberlerle geeelll canımcıımmmm....nasıl heyecan di mi.benim tansiyonum çıkıyor yaa dr. da muayeneden sonra düşüyor..şimdi tam bir ay var dr. a gitmeme...acil bidurum olmasında beklerimmmm...

şikayetlerin var mı iroşuummm..bulantın filan?? benim hiç olmadı ama iştahım yoktu...durdum durdum 2 haftada 2 kilo aldım..iştahım açıldı....

Teşekkür ederim cnm.Bakalım bekliyoruz.Benim BAT 26 yada 28 'i.
Oğluşun oluyomuş tebrik ederim cnm.Testler falanda normalmiş gözün aydın,çok sevindim.

çok teşekkür ederim...darısı sizin başınıza...hem de inşallah bu ay....

ben 3 ayı doldurana kadar 2 haftada bir gidiyorum canım yarından sonra ayda bir gitmeye başlıycaz kısmetse ben genelde heyecanla beklemiyorumda ne zaman 2 gün kalıyo randevu bişeyler basıyo beni kulağımda hep aynı melodi gülşenden yatcaz kalkcaz gördüğümde hep garip tepkiler veriyorum heyecandan hamilelik bende süper başladı öyle devam eder insallah ne bulantı ne kusma tek korkulu rüyam banyolar sadece havalar ısınmadığı için üşütüyorum ne yaparsam yapayım azıcık üşütsem hemen iştahsızlık ve bulantı oluyo yoksa bebişim uslu şuan bakalım bende bu randevuyu dört gözle bekliyorum 3. ayda genelde hareketlenmiş oluyo kimisi ölçüm bile yaptırmıyo ya, görcez gerçekten uslu mu bizim sıpa ay yarın bugün olsaaa

bizim ki uslu demekki..yarım çikolata yedim 10 dk kala..pek etki etmedi geçen hafta...dün babası var diye bir iki zıpladı
hoff her hafta gitsek her zaman baksak...

inşallah ölçtürür yarın herbi yerini....maşallah iyi de gidiyosunn

banyoda da haklısın aynı şeyi yaşıyorum hala..on gün yıkanmadığım oldu yaauuu... şimdi rahatladım biraz gerçi...

hadi bakalım bekliyorum bende çabucacık geçsin bugüünnnn.....

çalışınca mecbur yıkanıyorumda ölüm gibi geliyo, küçük çocuklar gibiyim ha görümcemin oğlu var ikimizde ayrı kaçıyoruz banyoda Havalar ısınsada yıkanıp rahatlamak istediğimiz dönemlere gelsek havalarda bir türlü ısınamadı cemreler nere düşüyosaya Benim eşim özelde çalıştığı için kısmetse ben 16. Haftada gelcek benle kesin cinsiyette bakalım yarın yorum yapar mı doktor teyzemiz

Amin canım inşallah.Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için...
Pek hamileymişim gibi hissetmiyorum bu ay.

seyzoş çok güzeller eline emeğine sağlık canım , ya resimleri koyarken aldıklarınıda yazarmısın kimisi ilk 3 ay için çok şey almayın falan diyo :44::44::44:

saol iremim daha güzelleri sizin olsun inşallah. valla ben burdaki listelerden karıştırıp bi liste yaptım kendime. gereksiz gördüğüm şeyleri çıkardım. bazı şeyleri ekledim vs. ama 0-3 ay fazla bişey almadım. yeni doğan bir set aldım. 0-3 ay da 3-4 parça var. diğerlerinin hepsini 3-6 ay aldım canım. hızlı büyüyormuş bebişler herkesin tavsiyeleri bu yönde

mesoşuuum oğluşuna da yapıcam bi süs tatlım... sözüm vardı unutmadım

Seyzen gerçekten yaptıkların çok güzel olmuş.Ellerine sağlık.

teyzelerrr biz geldikkk ense kalınlığı güzel çıktı ama kaç demeyin bilmiyorum istersen 2 li testi yaptırmayabilirsin sana kalmış dedi doktorumuz biz yinede yaptırdık teori uğruna ekstra idrar testi ve kan testi yaptırdık idrarı ben istedim bu arada ben bebişime hemen kardeş yapcam çünkü çok canı sıkılıyo ilk halinde ayaklarını karnına çekmiş oturuyodu rodinin düşünene adamı 2 sonra azıcık orası burası yoklandı açtı bacaklarınıda gösterdi bize hep yanlardan artistikler edince cinsiyeti ben sormadım doktorda bir şey demedi , bu arada ben 11+6 yım ya bebişim 12+4 dedi ama ileri falan demedi günüyle uyumlu dedi , bende bişey demedim çünkü diğer gidişimizde 2 gün ileri ama değişebilir demişti :44::44::44: şimdi diyoruz ki gel 24 mayıs gellll

Hoşgedin cnm.Herşeyin yolunda olmasına sevindim,gözün aydın.

herkese mrbb
seyzenim bayildim seker ve lavanta keselerine bende yapmayi isterdim ama artik oturamiyorum uzun sure desem yeridir

iremcim gayet guzel cikmis sonucun sevindim sıkınti olmadiginaa

hglgndm insallah hayirlisi ile verir rabbim gonlunun muradini

messim oglusun olcakmis hayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin saglikla insallah

topic cok sessiz umarim herkes iyidir

bildiginiz gibi neredeyse 2 aydir bebegimin suyu azdi neden bebegimin 2 bobregindede buyume farkedildi hayirlisi artik zaten erken dogum riskim varrdi bundan sonra risk suyum az oldugu icin 2 ye katlandi ve bundan sonra herhafta kntrl edecek su yetmedigi anda alacakmis bebisimi hayirlisi artik bizden bu kadar kocaman optuk herkesi

Son düzenleme:

CAnım hayırlısıyla sağ sağlim dogurursun inşallah.Herşey güzel olacak pozitif düşün içinide hep ferah tut.

canım ben de iki doktora gittim benim bebek büyümüyor 3 hafta geriden geliyor daha da kötüsü çocukar duymasındaki hüseyin gibi olabilirmiş çok canı m sıkılıyo 1200 gr 35 cm

canım ben de iki doktora gittim benim bebek büyümüyor 3 hafta geriden geliyor daha da kötüsü çocukar duymasındaki hüseyin gibi olabilirmiş çok canı m sıkılıyo 1200 gr 35 cm

bizimki boyunu soylemiyo ama yani ne bileyim deragunum senin dr bir garipmis minyon bir bebek olur olcumu yanlis yapmistir zaten normal boyun bu aralar 37 38 falan olmasi gerekiyo sanirim ne bileyim baska dr a git canim inanma sakin uzme kendini

HAYIRLI CUMALAR güzelll eğlenceli bir hafta sonu diliyorummm :)

günün mönüsü :)

bakla (yanında bolll taze soğan eşliğiğinde:)))
yoğurt

kıslarrrr gece yatmadan önce az tarçınlı ılık sütü ihmal etmeyin hem şekeri dengeliyo hem rahat uyku hem kalsiyumm mucuxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…