Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

sağol canım baqbamız 155 zaten bizim kadar olsa yeter bize :)

deraguncum benim dr um bacak boyunu daha hic soylemedi bakiyormu onu bilee bilmiyorum tatlim ???? hic kafana takma olcumlerde yanilma cok oluyor hepsininde bir + - araligi var fualarim seninle arkadasim uzulme

allah razı olsun canım bizim de dualarımız seninle dün duydum k insana sıkıntı gelmesi dua zamanı gelmesinin göstergesiymiş

günaydınnn..güzel bir hafta olsuunnnn...

hafzoşummm ev kuşum inş. iyisinizdiirr....seyzoşummm eve geçtin mi?? bu hafta mı geçicektin acabaa??

ben biiyiyim bituhafımm...bugün tuhaf günümm..hayırlısı bakalım...

18 gün kaldı dr muayenemize...

hayat bir geri sayımdan ibaret...

Günaydın herkese.Pazar günü itibariyle kırmızı kartı yedim ben.Önümüzdeki maçlara bakmaya devam :)

gününde de gelmiş hayırsız...neyse gününde olması da sağlık göstergesi...aman maçlardan vazgeçmeee...

dua da ettim ama ben kısmett...

SAol cnm benim.Sen yinede dualarını eksik etme.Zamanı var demekki daha.Valla bende kendimi hazırlamışım baya heralde hamileyim diye ehueheuhee.Sinir oldum adet olunca ama yapıcak bişiy yok.

günaydın kızlar nasılsınızz??

özledim yahuu,
kimselerde yok,nerelerdesiniz,artık dogumlarada yaklasılmıs hayırlısıyla bir pırtlatında rahtlayın vallahi alın kucaklarınıza bebişlerinizi,diğer arkadaslarda bir an önce hamileliğitatsın,yakındır umutlarını kaybetmek asla ve asla yokk!!

bizde iyiyiz işte napalım.Zeyno hanımla ugrasıp duruyorum.agresif bir kız olduki sormayın,sanırım doymuyo gibime geliyo,bu ay öyl pek kiloda almadı,bakalım eger yine gündüzleri benm agzına sı.... a bir ögünlük mama vercem çnkü ne uyuyo ne duıruyoo,saat bası emzir allah emzir birde istiyoki dolu dolu gelsin ee gelmiyo saat bası emzirince (
ztn drda dedi bu ayda böyle gitsin birdhaki ay ek gıdaya baaslyabilriz dedi..Neyseki çok şükür 4.5 ayı sadece anne sütüyle tamamdık.i,stiyorumki söyle 1 yasına kdr fln emzirebileyim ama tabi zaman gectikçe süt azalıyoo,onu bunu yesen faydfasız en güze lsüt üretimi bol bol dinlenmek ve uyku aklınızda bulunsun

öpüyorum sizi takipteyim bizi unutmayın :))

slm fıstıklaaar

topikte bi değişiklik yok sanırım :44:

messsim iremiiimm yaa sizin haftalarınız da bayaaaaa ilerlemiişşş yakında tekmeleri hissetmeye başlarsınız sonuna kadar sağlıklı olursunuz inşallah

hatırlarsanız eşim kız çocuk istiyordu deli gibi hatta bebişin erkek olduğunu duyunca 3-4 gün uzaklaşmıştı benden. şimdi tekmeler yumruklar o kadar belirgin ki akşamları yapışık oturuyoruz sürekli eli karnımda dr umuzda cd verdi bilgisayara kaydettik her gün izliyoruz 8-10 kere eşim öyle değişti ki kızlar demek ki evladın kızı erkeği olmuyormuş. annem geçen gün eşime dedi ki "oğlum bak hıdrellez geliyor çok istiyorsan senin için dua edeyim ikinci çocuğun kız olsun diye" eşimin cevabı :" gerek yok ben oğlumu prenseslere değişmem" benim tepkim şok oldum... aralarında müthiş bi bağ oluştu şimdiden. oğlum tepiniyor tepiniyor eşim gelip elini koyunca sakinleşiyor :44: kaç kere denedik hep aynı şey oluyor... geceleri masaj yapıyor, konuşuyor, beni şikayet ediyor anlayacağınız benim pabuçlar şimdiden damda doğunca da ben sadece emzireceğim gazdı uykuydu hepsi eşime ait oooh. en azından 2,5 - 3 ay yaz tatilinde

bu arada ben 10 gündür evdeyim kızlar. doğum iznim başladı. ufak ufak hazırlık yapıyorum kendimi fazla yormadan. yarım sa ütü bir sa dinlenme şeklinde bi sıkıntım yok çok şükür. akşam üstü yürüyüş yapıyorum. bol bol su içiyorum. 12 kilo aldım ama halaa alyansımı takabiliyorum. ayakkabılarımda da hiiç sıkma yok ödem olmadı yaniii sizde bol su için canlarım. her derde deva. ayyy çok konuşmuşuum :26: kusuruma bakmayın
benden haberler bu kadaaar.
kendinize çooook iyi bakın anacıııım
öpüldünüüüz

Son düzenleme:

izne ayrıldığına göre drın drın drın Vakit yaklaşmaya başladı demkki, hadi bakalım hayırlısıyla gelsin tosunun canım, valla uzaktan bakınca ilerledik galiba ama gün gün bakınca gelmiyo bu randevular daha 24 günnnnn var Benim eşimde kız çocuklarını daha çok sever onları daha sevimli buluyo ama hep erkek hissediyo gerçi geçen ağzındanda kaçırdı biraz ben kız dedikçe de inatlaşıyomuş Bizde şikayetçi benim sabah kalkıyorum elim karnımda günaydınlar falan diyorum kuzuma eşim kıs kıs gülüyo halime o güldükçe ben tehdit kısmına geçiyorum dogsun bebeğim her kucağına aldığında işeyecek üstüne, sana karşı fitlemezsem falan diye Kesinlikle dediğin gibi rabbim sağlıkla göndersinde ne kız ne erkek hiç önemli değil tabiki

Ay çok şeker valla ya:)

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn......

vitoommmmm anneleer hep kayııpppp...demek böyle oluyorr bir bebek zorken deryaammm ne hallerdediir...

Allah hepimizin yardımcısı olsunnn...

seyzoşum babaların o heyecanını yaşamak güzel ve komik.. bende benim oğlum, aşkım, erkeğim diyorum kıskanıyor...

en kısa sürede artık bekleyenlerdeenn alalımm haberlerriii...bahar bahar yemek istediğiniz herşey var. kaçmadan yakalyın bu fırsatı...

iroşuuumm benim kaldı 17 günüm bu günü ve muayene gününü de düşüyorum 15 yihuuuuuu....

Son düzenleme:
Slm kızlar ben geldim.Meessimmmmmmmmmmm içime doğdu galiba benden bahsetmişsin :)

Slm kızlar ben geldim.Meessimmmmmmmmmmm içime doğdu galiba benden bahsetmişsin :)

benim de doğdu demeeekkk...özlediiim..ne hallerdesin, nasılsın acaba diye düşünüyodum...

yazdıımmmm ve geldiiiinnnnn..........

nasıl anıl akın ikilisi?? büyümüşlerdir...

Allah sağlığınızı, mutluluğunuzu daim etsin tatlım. hareketler başlasın bak o zaman daha rahat olacaksın. aaah ah hemen büyüyorlar inan bi bakmışız okula başlamışlar bi bakmışız yuvadan uçmuşlar. ben de çok uçtum haaa Allah o günleri sağlıkla göstersin hepimize...
ben genelde tahmin tutturamıyorum ama sana erkek hissediyorum iremim. hayırlısı olsun ama tabii ki sağlık en önemlisi

Ay çok şeker valla ya:)

inşalla seninde böyle ve daha güzel anıların olur tatlım.

aaay deryaam hoş geldiiiiin

eee meessim yine kamışız başbaşa

anlat bakalım. durumlar nasıl lekelenmen var mı hala? sizinkiler ne diyo eşin ne diyo oğlu olacağı için ne düşünüyor. benim ki gibi şimdiden oğluna oyun konsolu almaya kalkmadı mı

yapayalnız kalmışııım

gidiyorum ben de o zaman oğlumuda alıp gidiyorum

evet iyi uçtun seyzenim Ya o kadarda çabuk geçmesin ben her anın tadını çıkarmak istiyommm erkek tahminine hiç şaşırmadım desem yeri valla Geçen bir arkadaş özellikle gelmiş biliyon mu bence senin oğlun olacak dedi Ablamın (görümcemin )görümcesi torununa gelin istiyo kız yapcan oğluma alırım sıkıştırır oğlum falan diyo Birde dün amirim kızları çok seviyom galiba ondan dedi kız diye bahsetti herkes erkek diyo rabbim sağlıkla göndersin ben iki türlüde yerim onu

yapayalnız kalmışııım

gidiyorum ben de o zaman oğlumuda alıp gidiyorum

yaa seyzoşummm 5 gündür banyo yapmıyorum bicesaret geldi duşa girdim...

geçen hafta çok iyiydim..bu hafta yani dünden beri lekelenme başladı. pazar günü dışardaydım doğumgünümdü..ona bağlıyorum bu sabahta geldi ne sarı ne kahverengi acık kahve koyu sarı gibi....dr normal bişi yok diyor..enfeksiyonda çıkmadı. çok şükür ağrımda yok..kendi kendime nazar değdiriyorum...kanama olmadığı sürece dr.a gitmeyi düşünmüyorum randevu gününe kadar...inşallah gelmez gebelikte bile peşimi bırakmıyor kırmızılar

artık hissetsem ne güzel olacak ama daha var 17-20.haftalar diyollaaarr....

eşim alışveriş olayına girmiyor bana da izin yok...7 aylık olana kadar bişi almicaz..ben dayanamayıp alırım 5.aydan sonra...zaten burda olmaz 4 ünde gidecek...

şu çok su içinle limit nedir ?? 2.5 - 3 lt içiyodum ben bu hafta biraz azalltım...2 lt içtim..

oğluşunu da yerim seni de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…