- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.161
cnmm
kız çocuklarını boylarını babalarından erkek çocuklarıda annelerinin genetiğinden alırlar yani senin kızının sendedn yani 150 den uzun olucağı kesin inşallah tabii allahın izniyle
ama doğduktan sonra kızını bol emzir ve hayat felsefesine bolll calsiyum u sok yani sütü peyniri yoğurdu çok sevdir ona yaşı zamanı geldiğinde balık yağı kullanırsın sonrada spora yönlendirirsin evelallahhh herşeyiyle süper bi gençkız olur bebişin sen merak etmeee
hem topuklu ayakkabı herzaman kadını daha zarif ve güzel yapıyooo merak etmeeeeee bu topıikten doğan kızlceler kokoşşşş şehzadelerde yaman olur sen merak etme cnmcmmmmmm
mucuxxxxxx
sen kalsiyum ve omega 3 takviyesi yap
boll bulgur balık süt yoğurt ye cnmmm
allah hepimizin yar ve yardımcısı olucaktır merak etme cnmcm
deraguncum benim dr um bacak boyunu daha hic soylemedi bakiyormu onu bilee bilmiyorum tatlim ???? hic kafana takma olcumlerde yanilma cok oluyor hepsininde bir + - araligi var fualarim seninle arkadasim uzulme
Günaydın herkese.Pazar günü itibariyle kırmızı kartı yedim ben.Önümüzdeki maçlara bakmaya devam :)
günaydınnn..güzel bir hafta olsuunnnn...
hafzoşummm ev kuşum inş. iyisinizdiirr....seyzoşummm eve geçtin mi?? bu hafta mı geçicektin acabaa??
ben biiyiyim bituhafımm...bugün tuhaf günümm..hayırlısı bakalım...
18 gün kaldı dr muayenemize...
hayat bir geri sayımdan ibaret...
gününde de gelmiş hayırsız...neyse gününde olması da sağlık göstergesi...aman maçlardan vazgeçmeee...
dua da ettim ama ben kısmett...
slm fıstıklaaar
Topikte bi değişiklik yok sanırım :44:
Messsim iremiiimm yaa sizin haftalarınız da bayaaaaa ilerlemiişşşYakında tekmeleri hissetmeye başlarsınız Sonuna kadar sağlıklı olursunuz inşallah
Hatırlarsanız eşim kız çocuk istiyordu deli gibiHatta bebişin erkek olduğunu duyunca 3-4 gün uzaklaşmıştı benden. şimdi tekmeler yumruklar o kadar belirgin ki akşamları yapışık oturuyoruz sürekli eli karnımda Dr umuzda cd verdi bilgisayara kaydettik her gün izliyoruz 8-10 kere Eşim öyle değişti ki kızlar demek ki evladın kızı erkeği olmuyormuş. Annem geçen gün eşime dedi ki "oğlum bak hıdrellez geliyor çok istiyorsan senin için dua edeyim ikinci çocuğun kız olsun diye" eşimin cevabı :" gerek yok ben oğlumu prenseslere değişmem" benim tepkim şok oldum... Aralarında müthiş bi bağ oluştu şimdiden. Oğlum tepiniyor tepiniyor eşim gelip elini koyunca sakinleşiyor :44: Kaç kere denedik hep aynı şey oluyor... Geceleri masaj yapıyor, konuşuyor, beni şikayet ediyor Anlayacağınız benim pabuçlar şimdiden damda Doğunca da ben sadece emzireceğim gazdı uykuydu hepsi eşime ait oooh. En azından 2,5 - 3 ay yaz tatilinde
Bu arada ben 10 gündür evdeyim kızlar. Doğum iznim başladı. Ufak ufak hazırlık yapıyorum kendimi fazla yormadan. Yarım sa ütü bir sa dinlenme şeklindeBi sıkıntım yok çok şükür. Akşam üstü yürüyüş yapıyorum. Bol bol su içiyorum. 12 kilo aldım ama halaa alyansımı takabiliyorum. Ayakkabılarımda da hiiç sıkma yok ödem olmadı yaniii Sizde bol su için canlarım. Her derde deva. Ayyy çok konuşmuşuum :26: Kusuruma bakmayın
Benden haberler bu kadaaar.
Kendinize çooook iyi bakın anacıııım
öpüldünüüüz
slm fıstıklaaar
topikte bi değişiklik yok sanırım :44:
messsim iremiiimm yaa sizin haftalarınız da bayaaaaa ilerlemiişşşyakında tekmeleri hissetmeye başlarsınız sonuna kadar sağlıklı olursunuz inşallah
hatırlarsanız eşim kız çocuk istiyordu deli gibihatta bebişin erkek olduğunu duyunca 3-4 gün uzaklaşmıştı benden. şimdi tekmeler yumruklar o kadar belirgin ki akşamları yapışık oturuyoruz sürekli eli karnımda dr umuzda cd verdi bilgisayara kaydettik her gün izliyoruz 8-10 kere eşim öyle değişti ki kızlar demek ki evladın kızı erkeği olmuyormuş. annem geçen gün eşime dedi ki "oğlum bak hıdrellez geliyor çok istiyorsan senin için dua edeyim ikinci çocuğun kız olsun diye" eşimin cevabı :" gerek yok ben oğlumu prenseslere değişmem" benim tepkim şok oldum... aralarında müthiş bi bağ oluştu şimdiden. oğlum tepiniyor tepiniyor eşim gelip elini koyunca sakinleşiyor :44: kaç kere denedik hep aynı şey oluyor... geceleri masaj yapıyor, konuşuyor, beni şikayet ediyor anlayacağınız benim pabuçlar şimdiden damda doğunca da ben sadece emzireceğim gazdı uykuydu hepsi eşime ait oooh. en azından 2,5 - 3 ay yaz tatilinde
bu arada ben 10 gündür evdeyim kızlar. doğum iznim başladı. ufak ufak hazırlık yapıyorum kendimi fazla yormadan. yarım sa ütü bir sa dinlenme şeklindebi sıkıntım yok çok şükür. akşam üstü yürüyüş yapıyorum. bol bol su içiyorum. 12 kilo aldım ama halaa alyansımı takabiliyorum. ayakkabılarımda da hiiç sıkma yok ödem olmadı yaniii sizde bol su için canlarım. her derde deva. ayyy çok konuşmuşuum :26: kusuruma bakmayın
benden haberler bu kadaaar.
kendinize çooook iyi bakın anacıııım
öpüldünüüüz
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn......
vitoommmmm anneleer hep kayııpppp...demek böyle oluyorrbir bebek zorken deryaammm ne hallerdediir...
Allah hepimizin yardımcısı olsunnn...
seyzoşum babaların o heyecanını yaşamak güzel ve komik.. bende benim oğlum, aşkım, erkeğim diyorum kıskanıyor...
en kısa sürede artık bekleyenlerdeenn alalımm haberlerriii...bahar bahar yemek istediğiniz herşey var. kaçmadan yakalyın bu fırsatı...
iroşuuumm benim kaldı 17 günüm bu günü ve muayene gününü de düşüyorum15 yihuuuuuu....
Slm kızlar ben geldim.Meessimmmmmmmmmmm içime doğdu galiba benden bahsetmişsin :)
izne ayrıldığına göre drın drın drınVakit yaklaşmaya başladı demkki, hadi bakalım hayırlısıyla gelsin tosunun canım, valla uzaktan bakınca ilerledik galiba ama gün gün bakınca gelmiyo bu randevular daha 24 günnnnn var Benim eşimde kız çocuklarını daha çok sever onları daha sevimli buluyo ama hep erkek hissediyo gerçi geçen ağzındanda kaçırdı biraz ben kız dedikçe de inatlaşıyomuş Bizde şikayetçi benim sabah kalkıyorum elim karnımda günaydınlar falan diyorum kuzuma eşim kıs kıs gülüyo halime o güldükçe ben tehdit kısmına geçiyorum dogsun bebeğim her kucağına aldığında işeyecek üstüne, sana karşı fitlemezsem falan diye Kesinlikle dediğin gibi rabbim sağlıkla göndersinde ne kız ne erkek hiç önemli değil tabiki
Ay çok şeker valla ya:)
Slm kızlar ben geldim.Meessimmmmmmmmmmm içime doğdu galiba benden bahsetmişsin :)
allah sağlığınızı, mutluluğunuzu daim etsin tatlım. Hareketler başlasın bak o zaman daha rahat olacaksın. Aaah ah hemen büyüyorlar inanBi bakmışız okula başlamışlar bi bakmışız yuvadan uçmuşlar. Ben de çok uçtum haaa Allah o günleri sağlıkla göstersin hepimize...
Ben genelde tahmin tutturamıyorum ama sana erkek hissediyorum iremim. Hayırlısı olsun ama tabii ki sağlık en önemlisi
Inşalla seninde böyle ve daha güzel anıların olur tatlım.
Aaay deryaam hoş geldiiiiin
eee meessim yine kamışız başbaşa
anlat bakalım. durumlar nasıl lekelenmen var mı hala? sizinkiler ne diyo eşin ne diyo oğlu olacağı için ne düşünüyor. benim ki gibi şimdiden oğluna oyun konsolu almaya kalkmadı mı
yapayalnız kalmışııım
gidiyorum ben de o zaman oğlumuda alıp gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?