- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.141
canım ben de iki doktora gittim benim bebek büyümüyor 3 hafta geriden geliyor daha da kötüsü çocukar duymasındaki hüseyin gibi olabilirmiş çok canı m sıkılıyo 1200 gr 35 cm
teyzelerrr biz geldikkkense kalınlığı güzel çıktı ama kaç demeyin bilmiyorum istersen 2 li testi yaptırmayabilirsin sana kalmış dedi doktorumuz biz yinede yaptırdık teori uğruna ekstra idrar testi ve kan testi yaptırdık idrarı ben istedim bu arada ben bebişime hemen kardeş yapcam çünkü çok canı sıkılıyo ilk halinde ayaklarını karnına çekmiş oturuyodu rodinin düşünene adamı 2 sonra azıcık orası burası yoklandı açtı bacaklarınıda gösterdi bize hep yanlardan artistikler edince cinsiyeti ben sormadım doktorda bir şey demedi , bu arada ben 11+6 yım ya bebişim 12+4 dedi ama ileri falan demedi günüyle uyumlu dedi , bende bişey demedim çünkü diğer gidişimizde 2 gün ileri ama değişebilir demişti :44::44::44: şimdi diyoruz ki gel 24 mayıs gellll
herkese mrbb
seyzenim bayildim seker ve lavanta keselerine bende yapmayi isterdim ama artik oturamiyorum uzun sure desem yeridir
iremcim gayet guzel cikmis sonucun sevindim sıkınti olmadiginaa
hglgndm insallah hayirlisi ile verir rabbim gonlunun muradini
messim oglusun olcakmis hayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin saglikla insallah
topic cok sessiz umarim herkes iyidir
bildiginiz gibi neredeyse 2 aydir bebegimin suyu azdi neden bebegimin 2 bobregindede buyume farkedildi hayirlisi artik zaten erken dogum riskim varrdi bundan sonra risk suyum az oldugu icin 2 ye katlandi ve bundan sonra herhafta kntrl edecek su yetmedigi anda alacakmis bebisimi hayirlisi artik bizden bu kadar kocaman optuk herkesi
canım ben de iki doktora gittim benim bebek büyümüyor 3 hafta geriden geliyor daha da kötüsü çocukar duymasındaki hüseyin gibi olabilirmiş çok canı m sıkılıyo 1200 gr 35 cm
iremcimmmmm canımmm merak ettim bende ama pcyi açamıyorum 2 gündür acayip çarpılıyorum..bielektrik yüklüyüm ki sormayın...eskiden olsa amaan olsun derim şimdi herşeyden tırsıyorum...
çok şükür iyiymiş bebeğinnn...benimkide 3-4 gün önde gidiyor..ama zamanında gidiyor diyor değişebilir şeyler demekki ultrasondan ultrasona bile fark vardır....
benim de 17 mayısnasıl geçiceekkk...:44::44::44::44: birlikte beklicez artıkk....
çok şkür canım ben cinsiyet tahmini uğruna test yaptırdım ama diğer gitmeye anca alcam 2 li sonucumubir test için gidemeycem ilçeye , evet beraber bekleyelim de bir an önce gelsin şu randevu , bu sefer eşimide götürcem belki gösterir bizimki diye
Yumurtlama günüme göre batım bugün.Düşünmek istemiyorum.Kafamı dağıtmalıyım
işyerindeyim birsürüde işim var aslında ama yinede aklıma geliyo
bizimki boyunu soylemiyo ama yani ne bileyim deragunum senin dr bir garipmis minyon bir bebek olur olcumu yanlis yapmistir zaten normal boyun bu aralar 37 38 falan olmasi gerekiyo sanirim ne bileyim baska dr a git canim inanma sakin uzme kendini
hepinize hayırlı cumalar kızlar, umarım herkes iyidir
deragunum, canım hemen sıkma canını her bebek aynı gelişimi göstermez ki, kimisi bekler bekler birden atılır, 3 hafta da çok bir süre de değil ayrıca... allahın izniyle hiçbirşeyi yok tosununun, sen moralini yüksek tut canım,
başka doktora da gitsen mi acaba????
canım evet hatırlıyorum sözün vardı...unutmamışsıınnteşekkür ederim amaa şimdi telaşlı zamanların...hiç uğraşıp kendini yorma tatlım benimmmm....düşünmen yeterli.... ve tabii bebeğinin ve senin iyi haberlerin yeterli bana...
sağol canım başka doktoro da gittim aynını dedi yine kendi doktorum baya umut verdi bu hüseyin gibi olur diyen ikinci doktordu ama ikisi de genetiğe verdi zira ben 150 eşim 155 boyunda ben de takmıcam artık sağlıklı olsun da minik olsun ama benim korkum minicik doğması bari 47 cm olsaydı diyorum hayırısı bakalım
Yumurtlama günüme göre batım bugün.Düşünmek istemiyorum.Kafamı dağıtmalıyım
işyerindeyim birsürüde işim var aslında ama yinede aklıma geliyo
deragünüm hiç bozma moralini stres çok zararlı biliyorsun. olumsuz düşününce başına geliyor insanın. olumlu düşün gerçekten inan güzel manken gibi bi kızın olacak. seyzen teyzesi gibin olsun yeter zatenben 2.200 doğmuşum düşün şuan da benim oğlum o kiloda doğmadan... annemin tarifine göre kedi yavrusu gibiymişim sonra noolmuş pekiiiii tüüm öğrenim hayatını son sıralarda geçirmiş 1.75 lik bi kazulet oldum
sen güzel beslen protein al bol bol... hergün bi yumurta 2 bardak süt bi dilim peynir tam buğday ekmeği bol meyve ceviz fındık badem mutlaka ye. görürsün prensesin nasıl serpilip büyüyecek
hadiiii hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiii
halay çekmeyeli çok oldu yaaaaa hadiii azcık ucundan başlıyorum ben....
devamı gelir inşallah canım
inşallah canım kilo da değil de canımı sıkan gelişimin geri kalması bacak boyunun kısa kalması hayrlısı olsun bakalım
inşallah canım kilo da değil de canımı sıkan gelişimin geri kalması bacak boyunun kısa kalması hayrlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?