Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canim bak ne dicem annem bana 6 aylik hamileyken gelisimim 3 aylik gibiymi dr bu özürlüde demis yasamaz ölür zaten demis allahima bin şükur boyum posum yerinde gayette guzelim aklim fikrim yerinde allahima bin şükür foto mu gören kizlar var zaten hic uzulme canim aklim sende kaldi bak hicbisey olmaz

hepinize hayırlı cumalar kızlar, umarım herkes iyidir

canım ben de iki doktora gittim benim bebek büyümüyor 3 hafta geriden geliyor daha da kötüsü çocukar duymasındaki hüseyin gibi olabilirmiş çok canı m sıkılıyo 1200 gr 35 cm

deragunum, canım hemen sıkma canını her bebek aynı gelişimi göstermez ki, kimisi bekler bekler birden atılır, 3 hafta da çok bir süre de değil ayrıca... allahın izniyle hiçbirşeyi yok tosununun, sen moralini yüksek tut canım,
başka doktora da gitsen mi acaba????

iremcimmmmm canımmm merak ettim bende ama pcyi açamıyorum 2 gündür acayip çarpılıyorum..bielektrik yüklüyüm ki sormayın...eskiden olsa amaan olsun derim şimdi herşeyden tırsıyorum...

çok şükür iyiymiş bebeğinnn... benimkide 3-4 gün önde gidiyor..ama zamanında gidiyor diyor değişebilir şeyler demekki ultrasondan ultrasona bile fark vardır....

benim de 17 mayıs nasıl geçiceekkk...:44::44::44::44: birlikte beklicez artıkk....

canım inşallah bianda gelişim gösterecek bebeğin...hep diyoruz ama zor biliyorum strese sokma bebeğini de kendini de ..beslenmene dikkat et...3 hafta çok geride olmasa gerek..pek bilgili değilim...ama yakalayacağına inan..bak bazı dr lar 2 li 3lü 4 lü test bile istemiyor...risk düşük olmasına rağmen test sonuçları pozitif çıkıyormuş...ailenizde genetik bisorun yoksa sağlıkla gelecektir bebeğin..

canım evet hatırlıyorum sözün vardı...unutmamışsıınn teşekkür ederim amaa şimdi telaşlı zamanların...hiç uğraşıp kendini yorma tatlım benimmmm....düşünmen yeterli.... ve tabii bebeğinin ve senin iyi haberlerin yeterli bana...

asosummm hoşgeldin ben de merak ettim seni...biraz daha dayanacak inşallah az kaldı..tüm korkularımıza rağmen 31.haftaya geldiniz...

arada ses et canımcımmm...

canım ben de iki doktora gittim benim bebek büyümüyor 3 hafta geriden geliyor daha da kötüsü çocukar duymasındaki hüseyin gibi olabilirmiş çok canı m sıkılıyo 1200 gr 35 cm

canım neye göre söyledi onu bir önceki randevuya mı, ben çoğunlukta duyuyorum geriden gelme durumunu bize bile geçen hafta ileri deyince bu genel bişey mi olacak dedim ben açıkçası çalışınca hep raporsal düşünüyorum, doktor olabilir bu gidişte ileri olur diğerinde geri oynamalar olabilir takılma dedi , sen içini darlatma hiç yemene içmene dikkat et ve içine sinen başka bir doktora git bence .................

çok şkür canım ben cinsiyet tahmini uğruna test yaptırdım ama diğer gitmeye anca alcam 2 li sonucumu bir test için gidemeycem ilçeye , evet beraber bekleyelim de bir an önce gelsin şu randevu , bu sefer eşimide götürcem belki gösterir bizimki diye

herşey yolundamıııııııııııııı
sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmm
ama bebişten giremiyommmmmmmmm

erkekse gösterir..kızı geç söylüyorlar...kız erkek olabilir belki sonradan diye...eşim yanımda olsa her kontrole götürürüm..çünkü ben heyecandan soruları unutuyorum, yazıyorum yine cebimde kalıyor..o hemen yapıştırıyor...iyi oluyor

haydi bakalımmmm güzel günleerr hep bizimle olsuunnnn....

Yumurtlama günüme göre batım bugün.Düşünmek istemiyorum.Kafamı dağıtmalıyım
işyerindeyim birsürüde işim var aslında ama yinede aklıma geliyo

bizimki boyunu soylemiyo ama yani ne bileyim deragunum senin dr bir garipmis minyon bir bebek olur olcumu yanlis yapmistir zaten normal boyun bu aralar 37 38 falan olmasi gerekiyo sanirim ne bileyim baska dr a git canim inanma sakin uzme kendini

sağol canım başka doktoro da gittim aynını dedi yine kendi doktorum baya umut verdi bu hüseyin gibi olur diyen ikinci doktordu ama ikisi de genetiğe verdi zira ben 150 eşim 155 boyunda ben de takmıcam artık sağlıklı olsun da minik olsun ama benim korkum minicik doğması bari 47 cm olsaydı diyorum hayırısı bakalım

gittim canım aynısı dedi şimdi iki hafta sobra gideceğim beslenmeye özen göstereyim diyorum bakalım faydası olacak mı

inşallah canım dualarınızı esrgemeyin

canim esinde sende kisa boylusun ne bekliyosun annesi bu bebistende canini sıkıyorsun dayisini halasini bilemem ama hic korkma annesi oda sizin gibi minyon olcak baksana hayirli saglikli sihhatli olsun sana benzeyecek kizin annesi neden uzuluyosuuunnn

Son düzenleme:

deragünüm hiç bozma moralini stres çok zararlı biliyorsun. olumsuz düşününce başına geliyor insanın. olumlu düşün gerçekten inan güzel manken gibi bi kızın olacak. seyzen teyzesi gibin olsun yeter zaten ben 2.200 doğmuşum düşün şuan da benim oğlum o kiloda doğmadan... annemin tarifine göre kedi yavrusu gibiymişim sonra noolmuş pekiiiii tüüm öğrenim hayatını son sıralarda geçirmiş 1.75 lik bi kazulet oldum
sen güzel beslen protein al bol bol... hergün bi yumurta 2 bardak süt bi dilim peynir tam buğday ekmeği bol meyve ceviz fındık badem mutlaka ye. görürsün prensesin nasıl serpilip büyüyecek

Yumurtlama günüme göre batım bugün.Düşünmek istemiyorum.Kafamı dağıtmalıyım
işyerindeyim birsürüde işim var aslında ama yinede aklıma geliyo

hadiiii hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiii
halay çekmeyeli çok oldu yaaaaa hadiii azcık ucundan başlıyorum ben ....
devamı gelir inşallah canım

inşallah canım kilo da değil de canımı sıkan gelişimin geri kalması bacak boyunun kısa kalması hayrlısı olsun bakalım

inşallah canım kilo da değil de canımı sıkan gelişimin geri kalması bacak boyunun kısa kalması hayrlısı olsun bakalım

cnmm

kız çocuklarını boylarını babalarından erkek çocuklarıda annelerinin genetiğinden alırlar yani senin kızının sendedn yani 150 den uzun olucağı kesin inşallah tabii allahın izniyle
ama doğduktan sonra kızını bol emzir ve hayat felsefesine bolll calsiyum u sok yani sütü peyniri yoğurdu çok sevdir ona yaşı zamanı geldiğinde balık yağı kullanırsın sonrada spora yönlendirirsin evelallahhh herşeyiyle süper bi gençkız olur bebişin sen merak etmeee
hem topuklu ayakkabı herzaman kadını daha zarif ve güzel yapıyooo merak etmeeeeee bu topıikten doğan kızlceler kokoşşşş şehzadelerde yaman olur sen merak etme cnmcmmmmmm

mucuxxxxxx

sen kalsiyum ve omega 3 takviyesi yap
boll bulgur balık süt yoğurt ye cnmmm

allah hepimizin yar ve yardımcısı olucaktır merak etme cnmcm

deraguncum benim dr um bacak boyunu daha hic soylemedi bakiyormu onu bilee bilmiyorum tatlim ???? hic kafana takma olcumlerde yanilma cok oluyor hepsininde bir + - araligi var fualarim seninle arkadasim uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…