Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım ben 2 litre falan içiyordum fazlasından emin değilim doktor 3 litre yap dedi ......

poff canım sıkılıyo kızlar ya nerdesiniz iki laklak yapardık
messs korkma tatlım hiçbişiycik olmaz Allahın izniyle.Benim arkadaşımın bütün hamileliği kanamayla geçti.İçini ferah tut.

poff canım sıkılıyo kızlar ya nerdesiniz iki laklak yapardık
messs korkma tatlım hiçbişiycik olmaz Allahın izniyle.Benim arkadaşımın bütün hamileliği kanamayla geçti.İçini ferah tut.

korkmamak elde değil ki canımcım... zor buldum bu bebeği kıymetlim o

birde ilk gelince başına insan hep acabalarla yaşıyor :44::44::44::44: neyse ki ilk zamanlarda ki korkak hallerimden eser yok..yoksa şimdi atlamış gitmiştim dr. a... inş.öyle tüm zamanlarım kanamayla geçmez...

bugün nihayet aile hekimnin hemşriesi aradı beni şaşşıırrrdıımmmm...bisürü soru sordu...ilginç bi uygulama...

banyoyla ilgili sıcak su olayını biliyorsun di mi mesoşuum çok ılık olsun su sakın haşlama yapma.
içme suyuna gelince tükettiğin diğer sıvılar hariç 3 lt kesin içmelisin tabiii bir güne yayarak 3 lt en ideali. tabiii idrarı sakın bekletme. bak ben pınar suyun 750 ml lik cam şişelerinden aldım. günde 4 tane (yani 3 lt) onu doldurup içiyorum hem çantama da sığıyor gittiğim heryere götürebiliyorum bardağa koy iç derdi de yok. bi de ben her suyu içemem hayat ya da erikli olacak takıntı sadece.. tavsiye ederim büyük marketlerde var...

Tabi canım kıymetli olmazmı:) ben örnek olsun için birazcık daha rahat olsun diye anlattım.

bende iş yerine 5 litre alıp 2 güne bölüyom geri kalanı akşam ilaçları içerken tamamlıyorum, bende sen gibiyim tatlı olup su akıp gitmeli , geçen markette kalmamış farklı marka aldım bitiremedim ....

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar haziran annelerinde ilk doğum oldu şoktayım. aramızda dört gün var sadece. yani dört gün sonra ben de doğurabilirim :18::18::18::18::18:

Gunaydin canlarimmmm annemlerin yanina gitmistim yeni dondum ozledim hepinizi. Yrin doktor kontrolumuz var cok mutkuyum oglusumun hareketlerini daha net hissetmeye basladim ne kadar yuce bi duygu bu...

Gecmise bakim biraz

günaydııınnn...

zaten banyodan ondan tırsıyorum seyzoşum..en fazla 10-15 dk. da ayakta ılık soğuga yakın hatta eskiye göre yıkanıyorum.. iyi ki saçımı kestirmişim...
3 lt içerim canım o zaman...zaten o kadar içmeme rağmen wc ye çok gitmiyorum demek ki ihtiyacı var bu bünyenin..
su ayırımı yapmam ben genelde...ama saka su kullanıyoruz...artık önüme ne koyarlarsa hala bağımlı sayılırım birilerine, alışverişe gitmiyorum...

Tabi canım kıymetli olmazmı:) ben örnek olsun için birazcık daha rahat olsun diye anlattım.
örnek oluyor tabii canımmm.. olabiliyormuş demek bile büyük birahatlık.... ama işte özel sipariş veriyorum kanama olmasınnn hem de kimsedeee....:13::13::13::13:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar haziran annelerinde ilk doğum oldu şoktayım. aramızda dört gün var sadece. yani dört gün sonra ben de doğurabilirim :18::18::18::18::18:

haydaaaaa tut seyzoşuummm içindeeee daha varrrr...oğluş zamanında geleeecekk inş...

Yok be seyzosum daha 1,5 ayin var o arkadasin ozel bir durumu vardir daha sen icinde buyutcen boylu poslu bir pasa gelcek yanaklarindan sikcan onun du scele etme

ay kızlar bende bi hals,zlik ki sormayın kahvaltımı bile toplayamadım top gibi ordan oraya yayılıyorum okul çekilmez olacak pazaretsi de çok zorlandım orda allah yardımcimız olsun

sana istek göndermiştim faceden kabul edermisin canımmmmmmmm
yeni adres açtımda ona ekledim ekişi eşimin oldu ordan sildim tatlımmmmmmm

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Yok be seyzosum daha 1,5 ayin var o arkadasin ozel bir durumu vardir daha sen icinde buyutcen boylu poslu bir pasa gelcek yanaklarindan sikcan onun du scele etme

ewt iroşşuum o arkadaş ın diyabeti varmış. zaten erken bekliyormuş ama yine de çok erken olmuş :44: neyse ki bebekte annede iyi
ben de dün köye gittim biraz bahçede ağaçlıkta falan dolaştım oooffff nasıl yoruldum sabah tabanlarım acıyordu üstüne basamıyordum. iyi ki alışveriş gezme tozma işini bitirmişim dedim. size de tavsiyem 32. 33. haftalarda bitirin alışverişii en geç 34. hafta artık uzuun alışverişler yapamazsınız sizi çok yorar haberiniz olsun
eeeee iroşuuum sen de durumlar nasıl kaç gün kaldı bebişini görmeye

rabbim sağlıkla göndersinde erken gelmesi hasreti azaltır yoruldum deyince aklıma geldi canım günlük yürüyüş yapıyormusun normal doğum için yürüyüş çok önemli diyorlar bende 16 haftayı doldurayım başlıycam azar azar yürüyüşe kısmetse , alışveriş işimide temmuzda anneme gidecem kısmetse konyada yapmayı düşünüyorum orası daha uygun ve annem yardım eder az çok alınacağa diye , bu arada 23 günüm kaldı daha çokkkk varrr :106::106::106:

Günaydın kızlarrr ,herkese merhaba....

Rüyamda doktora gidiyorum öylesine,her ihtimale karşı gebelik testi yapıyolar pozitif çıkıyo.Nasıl şaşırıyorum.Diyorum benim adetim yeni bitti hamile olamam.Üstüne görmüşsündür diyo doktor.Bolbol dinlen diyo Hayır olur inşallah.

az kalmış az
yürüyüş yapıyorum canım dün yürüyüş hakkımı köyde değerlendireğim dedim iştee... ama köy havasımı çarptı bilmiyorum pestile döndüm resmen
32 ye kadar çalışıyordum zaten okulda çok hareketliydim yürüyüş yapmadım. hafta sonlarıda hep alışverişle geçti. iznim başlayınca 4-5 gün tembellik yaptım. şimdi sabah eşimle birilikte kalkıyorum sat 7.30 da kahvaltımı yapıyorum onu okula gönderince de biraz nette geziniyorum haberleri izliyorum sat 10 gibi ikinci kahvaltımı yapıyorum biraz ev işi bebişim için hazırlıklar yemek falan derken 3 te eşim geliyor. 5 gibi yemek yiyip 6 da yürüyüşe gidiyoruz. 45 dk 1 sa falan çok iyi oluyor. konuşa konuşa hafif tempolu yürüyoruz.
ama çok iyi oluyor o evde yattığım 4-5 gün resmen şişmiştim şimdi çok çok çok daha iyiyim...

hayır olsun canım şu sıkıntıların bir an önce geçer inşallah. bebişine en hayırlı zamanda kavuştursun rabbim.
gerçekten dr a gidecek misin bu aralar

rabbim hayırlara çıkarsın canım, bu ay son aydırda rüya onun habercisidir inşallah

benim arkadaş yürüyüş konusunda tembellik etti şuan günü doldu ne sancı ne açılma, bana çok tembihliyo kesin yürüyüşe başla diye eşlerimiz koşuya gidiyo hala halsizliğim devam ediyo ve iş yerinde oturarak iş yapınca kalkıp oturmak yeterli olmuyo hareket anlamında , ama 4 ay dolsun bende kesin başlıycam kısmetse tabi büyük konuşmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…