- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.181
yaa seyzoşummm 5 gündür banyo yapmıyorum bicesaret geldi duşa girdim...
geçen hafta çok iyiydim..bu hafta yani dünden beri lekelenme başladı. pazar günü dışardaydım doğumgünümdü..ona bağlıyorum bu sabahta geldi ne sarı ne kahverengi acık kahve koyu sarı gibi....dr normal bişi yok diyor..enfeksiyonda çıkmadı. çok şükür ağrımda yok..kendi kendime nazar değdiriyorum...kanama olmadığı sürece dr.a gitmeyi düşünmüyorum randevu gününe kadar...inşallah gelmez gebelikte bile peşimi bırakmıyor kırmızılar
artık hissetsem ne güzel olacak ama daha var 17-20.haftalar diyollaaarr....
eşim alışveriş olayına girmiyor bana da izin yok...7 aylık olana kadar bişi almicaz..ben dayanamayıp alırım 5.aydan sonra...zaten burda olmaz4 ünde gidecek...
şu çok su içinle limit nedir ?? 2.5 - 3 lt içiyodum ben bu hafta biraz azalltım...2 lt içtim..
oğluşunu da yerim seni de...
canım ben 2 litre falan içiyordum fazlasından emin değilim doktor 3 litre yap dedi ......
3lt normal o zaman...gripliyken 4 e çıkarmıştım..bardaklarım büyük anlamıyorum lıkır lıkır içiyorum...kayınbabam fazla gelmesin dedi azalttım...
poff canım sıkılıyo kızlar ya nerdesiniziki laklak yapardık
messs korkma tatlım hiçbişiycik olmaz Allahın izniyle.Benim arkadaşımın bütün hamileliği kanamayla geçti.İçini ferah tut.
yaa seyzoşummm 5 gündür banyo yapmıyorum bicesaret geldi duşa girdim...
geçen hafta çok iyiydim..bu hafta yani dünden beri lekelenme başladı. pazar günü dışardaydım doğumgünümdü..ona bağlıyorum bu sabahta geldi ne sarı ne kahverengi acık kahve koyu sarı gibi....dr normal bişi yok diyor..enfeksiyonda çıkmadı. çok şükür ağrımda yok..kendi kendime nazar değdiriyorum...kanama olmadığı sürece dr.a gitmeyi düşünmüyorum randevu gününe kadar...inşallah gelmez gebelikte bile peşimi bırakmıyor kırmızılar
artık hissetsem ne güzel olacak ama daha var 17-20.haftalar diyollaaarr....
eşim alışveriş olayına girmiyor bana da izin yok...7 aylık olana kadar bişi almicaz..ben dayanamayıp alırım 5.aydan sonra...zaten burda olmaz4 ünde gidecek...
şu çok su içinle limit nedir ?? 2.5 - 3 lt içiyodum ben bu hafta biraz azalltım...2 lt içtim..
oğluşunu da yerim seni de...
korkmamak elde değil ki canımcım... zor buldum bu bebeği kıymetlim o
birde ilk gelince başına insan hep acabalarla yaşıyor :44::44::44::44: neyse ki ilk zamanlarda ki korkak hallerimden eser yok..yoksa şimdi atlamış gitmiştim dr. a...inş.öyle tüm zamanlarım kanamayla geçmez...
bugün nihayet aile hekimnin hemşriesi aradı beni şaşşıırrrdıımmmm...bisürü soru sordu...ilginç bi uygulama...
banyoyla ilgili sıcak su olayını biliyorsun di mi mesoşuum çok ılık olsun susakın haşlama yapma.
içme suyuna gelince tükettiğin diğer sıvılar hariç 3 lt kesin içmelisin tabiii bir güne yayarak 3 lt en ideali. tabiii idrarı sakın bekletme. bak ben pınar suyun 750 ml lik cam şişelerinden aldım. günde 4 tane (yani 3 lt) onu doldurup içiyorum hem çantama da sığıyor gittiğim heryere götürebiliyorum bardağa koy iç derdi de yok. bi de ben her suyu içemem hayat ya da erikli olacaktakıntı sadece.. tavsiye ederim büyük marketlerde var...
banyoyla ilgili sıcak su olayını biliyorsun di mi mesoşuum çok ılık olsun susakın haşlama yapma.
içme suyuna gelince tükettiğin diğer sıvılar hariç 3 lt kesin içmelisin tabiii bir güne yayarak 3 lt en ideali. tabiii idrarı sakın bekletme. bak ben pınar suyun 750 ml lik cam şişelerinden aldım. günde 4 tane (yani 3 lt) onu doldurup içiyorum hem çantama da sığıyor gittiğim heryere götürebiliyorum bardağa koy iç derdi de yok. bi de ben her suyu içemem hayat ya da erikli olacaktakıntı sadece.. tavsiye ederim büyük marketlerde var...
örnek oluyor tabii canımmm..Tabi canım kıymetli olmazmı:) ben örnek olsun için birazcık daha rahat olsun diye anlattım.
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kızlar haziran annelerinde ilk doğum olduşoktayım. aramızda dört gün var sadece. yani dört gün sonra ben de doğurabilirim :18::18::18::18::18:
Yok be seyzosum daha 1,5 ayin var o arkadasin ozel bir durumu vardir daha sen icinde buyutcen boylu poslu bir pasa gelcek yanaklarindan sikcan onun du scele etme
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ewt iroşşuum o arkadaş ın diyabeti varmış. zaten erken bekliyormuş ama yine de çok erken olmuş :44: neyse ki bebekte annede iyi
ben de dün köye gittim biraz bahçede ağaçlıkta falan dolaştım oooffff nasıl yoruldum sabah tabanlarım acıyordu üstüne basamıyordum. iyi ki alışveriş gezme tozma işini bitirmişim dedim. size de tavsiyem 32. 33. haftalarda bitirin alışverişii en geç 34. hafta artık uzuun alışverişler yapamazsınız sizi çok yorar haberiniz olsun
eeeee iroşuuum sen de durumlar nasıl kaç gün kaldı bebişini görmeye
az kalmış azrabbim sağlıkla göndersinde erken gelmesi hasreti azaltıryoruldum deyince aklıma geldi canım günlük yürüyüş yapıyormusun normal doğum için yürüyüş çok önemli diyorlar bende 16 haftayı doldurayım başlıycam azar azar yürüyüşe kısmetse , alışveriş işimide temmuzda anneme gidecem kısmetse konyada yapmayı düşünüyorum orası daha uygun ve annem yardım eder az çok alınacağa diye , bu arada 23 günüm kaldı daha çokkkk varrr :106::106::106:
Günaydın kızlarrr ,herkese merhaba....
Rüyamda doktora gidiyorum öylesine,her ihtimale karşı gebelik testi yapıyolar pozitif çıkıyo.Nasıl şaşırıyorum.Diyorum benim adetim yeni bitti hamile olamam.Üstüne görmüşsündür diyo doktor.Bolbol dinlen diyoHayır olur inşallah.
Günaydın kızlarrr ,herkese merhaba....
Rüyamda doktora gidiyorum öylesine,her ihtimale karşı gebelik testi yapıyolar pozitif çıkıyo.Nasıl şaşırıyorum.Diyorum benim adetim yeni bitti hamile olamam.Üstüne görmüşsündür diyo doktor.Bolbol dinlen diyoHayır olur inşallah.
az kalmış az
yürüyüş yapıyorum canım dün yürüyüş hakkımı köyde değerlendireğim dedim iştee... ama köy havasımı çarptı bilmiyorum pestile döndüm resmen
32 ye kadar çalışıyordum zaten okulda çok hareketliydim yürüyüş yapmadım. hafta sonlarıda hep alışverişle geçti. iznim başlayınca 4-5 gün tembellik yaptım. şimdi sabah eşimle birilikte kalkıyorum sat 7.30 da kahvaltımı yapıyorum onu okula gönderince de biraz nette geziniyorum haberleri izliyorum sat 10 gibi ikinci kahvaltımı yapıyorumbiraz ev işi bebişim için hazırlıklar yemek falan derken 3 te eşim geliyor. 5 gibi yemek yiyip 6 da yürüyüşe gidiyoruz. 45 dk 1 sa falan çok iyi oluyor. konuşa konuşa hafif tempolu yürüyoruz.
ama çok iyi oluyor o evde yattığım 4-5 gün resmen şişmiştim şimdi çok çok çok daha iyiyim...
hayır olsun canım şu sıkıntıların bir an önce geçer inşallah. bebişine en hayırlı zamanda kavuştursun rabbim.
gerçekten dr a gidecek misin bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?