Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Amin canım hayırlı inşallah.VAlla gitmek istiyorum doktora aslında.Ama gideceğim doktor izinliymiş benim gitmek istediğim tarihte.Bende vazgeçtim.30-31 günde bir adet olurdum ben ve uzun sürerdi.Korunmayı bıraktığımızdan beri 26-28 günde bir oluyorum 2-3 gün sürüyo bitiyo.Öylesine bir muayene olayım diyorum aslında bakalım belki başka doktora giderim.

hayırlı cumalar diliyorummmm herkese öpücüklerle birlikte :))

bugün cuma mııı idiliimmmmm???

seninde cummman şimdiden kutlu olsuunnn...

cumanın gelişi perşembeden bellidir o yüzden öööle yazmıştır pidiloşuum
hepimize hayırlı cumalaaaar. Allah sıkıntılarınızı dertlerinizi alsın yerine huzur ve sağlık versin. AMİN...

periim dr a gidecekti Batuş nasıl acabaaa bi haber ver kııız peri teyze

Hellöööööööööööööööööööööööööö günaydın canlarımmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz doğumlar yaklaşıyoooorrrrrrrrrrrrr heyecan doruktaaaaaa

Biz dün doktora gittik herşey yolunda şükürler olsun Batuşum 2 hafta önden gidiyor maşallah her ay bi hafta atıyor yaknda doğururum kanımca Töbeee zamansız doğumlar vermesin Allah.

Ya hafta başı bi mide bulantısı tuttu beni yeni kendime geldimmmmm resmen çıkardım sürekli hamişliğin başına döndüm. Bide deli gibi kalp çarpıntısıı hamişlikte oluo die önemsememiştim ama doktorum kardiyolağa yönlendirdi doğuştan kalp kapakçığım biraz az çalışıomuş ama önemli diilmiş daha 10 çocuk doğurursun dio doktor

Ya kızlar ben 21 haftadayım ve 9kg almışım ama doktorum 2 kg alman gerekiyordu şimdiye kadar diyor bana çok az geldi ya zaten ben hemen şiştim ayaklarım felan yüzüklerim 3. aydan beri olmuyor. Tamam bende çok aldım belki ama 2 kilo da çok az diilmi Bundan sonra kontrol altında tutcam kilomu

Hepinizi çok özledim canlarım

MAŞALLAH PAŞANA BİZDE 5 GÜN İLERDEYİZ AMA DOKTORUMUZ ÇOK UMURSAMADI ERKEN DİYE GALİBA OLUR ÖYLE DEDİ :44::44: CANIM KİLO İÇİN BİŞEY DİYEMEYCEM İNAN KİMİSİ BULANTIYLA ÇOK KİLO KAYBEDİP SONRA 3. AYDAN SONRA ANCA ESKİ KİLOSUNA DÖNÜYO BELKİ SEN ÇOK VERMEDİN O YÜZDEN ÇOK OLDU , BENDE 12+4 KEN 1200 ALDIM GÖRÜNÜYODU :44::44: MEYVELERE AĞIRLIK VERCENDİR MUHAKKAK AMA DİKKAT ET BAZILARI ŞEKER YÜKLÜ OLUNCA ONLARDA KİLO ALDIRIYOMUŞ FAZLA MESELA KARPUZ İNŞALLAH RAYINA OTURUR YAKINDA

Hoşgeldin.Maşallah paşaya:))
Kilo için biraz dikkat edersin normale döner boşver fazla takma.Önemli olan fazla tuz falan tüketme şiştim diyorsun madem.Ona özellikle dikkat et canım.

Aynen İroşum ya ben hamilelkten önce almıştım ilk 3 ayım da da öyle çok kusmadım iştahım çok açıldı ondan böyle oldu hayırlısı ne diyim bebişim sağlıklı olsun vericem ben hepsiiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hoşgeldin.Maşallah paşaya:))
Kilo için biraz dikkat edersin normale döner boşver fazla takma.Önemli olan fazla tuz falan tüketme şiştim diyorsun madem.Ona özellikle dikkat et canım.

Evt canm tuzu kestim feci şişiyordum rüyana heyecan yaptım bak test mi ypsan yaaa hayırlara çıksın inşallahhhhhhhhh

İyi yapmışsın canım.Test yaptım bu sabah nolur nolmaz diye.Çünkü eskiye göre az oluyorum adet.Ama bişiy yok.Sonraki aya yada aylara bakıcaz artık.Allah ne zaman nasib ederse.

kızlar hepinize günaydın :119::119::119::119::119:

sizlere güzel bir haberim var: HAMİLEYİM !!!!!!!!!!!

4+6 haftalık hamileyim.

Cumartesi günü doktora gittik, keseyi gördük, 5mm kese, tabii içindekini göremedik :)))))))) ama doktor herşey normal görünüyor dedi, hatta onun ölçümlerine göre 2 gün de ilerideymiş :)))))))))
kan pıhtılaşması vardı bende biliyorsunuz, onun için herhangi bir iğne-ilaç vermeyeceğim, değerin normale yakın, sadece aspirin yeterli olacak, 20.haftalardan sonra onu da bırakacağız dedi :)))))))))))

haftaya cumartesi tekrar gideceğiz, belki kalp atışını görürüz. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar. İnşallah bu sefer hiçbir sorunla karşılaşmam da sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi.

tuhaf duygular içindeyim ama kaygı biraz daha ağır basıyor.... Allah yardımcımız olsun
hepinizi öpüyorum :))))))))))

günaydııınnnn...

iyi bir hafta olsunn..güzel haberlerle yıkılsınn burassıııı...

perimm batuşşta iyiimişşş çok şükürrr...

kaldı mı 10 güüünnnn doktoraa...geçmiyor zaman yauu...sağlıklı mı bebişim göreydim biiirrr....

canııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...çooooookk şüküüüüüüüüüüüüüüürrrrr....
keseyi bile görmüüüşşşşsüüünnnnnnnnnnnn...

bu seferr çok güzel gidicek herşeeeeeyyyy....böyle olacağına inandır kendiniiii.....

aspirin içeceksen şu uyarıyı yapiiimmm..kendine çok ama çok dikkat eeeetttt....sakın yorma..mutfakta uzanma, ağır bişi kaldırrmmaaa.

en küçük bir kanama alanında kan sulandığı için tehlikeli oluyor....

haaaaaaayyyydiiiiiiiiiiiii halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 703874 Eki Görüntüle 703874 Eki Görüntüle 703874 Eki Görüntüle 703875 Eki Görüntüle 703875 Eki Görüntüle 703875

bu hafta güzel haber alacağımızıııı biliyorduummmm kiii......

perdoğanımmmm nazar boncuklarını da gönderiiimmm...

kaldııı kaaaçç??? alyaammm, hlllergendd ve aybikeeeemmmmmmmmmm

perdoğanımız da ayağını sürümüş olsun gelin peşindenn...

inşallah canım sağol
Uyarılarını dikkate alıcam çok sağol öyle karışık duygularım var ki,

göğüslerimin hassaslaşması ve şişmesi dışında hiçbir belirtim yok benim o yüzden biraz pimpirik yapıyorum.
Hiç bulantım yok, kokular rahatsız etmiyor :26::26:

Inşallah hepimiz için hayırlı bir hamilelik olur ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Ay canım çokk sevindim.Tebrik ederim.İçini ferah tut Allahın izniyle herşey yolunda gidecektir.Sende dikkat et kendine,yorma fazla kendini.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…