Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

inşallah canımcıımmm...

bende hala belirti yok ki ..7 haftadan sonra biraz soğan kokusundan tiksindim yemek yapamadım o yüzden..

ama hiç bulantım, kusmam olmadı....önümüzde ki haftalarda kokuya duyarlı olursunnn..

hiç göğüdüm şişmedi her ay ağrırdı ağrı olmadı...hepsi sonra azar azar oldu....yani takma sen kendine dikkat et gerisini boooşşşveeerrrrr....

uzun süredir topiğe girmiyodum bugün bi bakayım dedim demekki bu haberi görücekmişim çok güzell bi haber tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

oh oh iyi, çünkü ben diğerinde de hiçbirşey hissetmiyorum diye diye başladım ve sonu kötü oldu ya onun için korktum.

ama sende de olmadığını öğrenmem iyi oldu valla :))))))))))
sen de kendine dikkat et bebişim.

ben yata yata karpuz oldum yeni yeni dışarı çıkıyorum...evde 3-5 bişi yapıyorum asla eğilmiyorum..ev işi yapamamak zor oluyor..

temizliği yapıcak birilerini de bulamadım..annemi kaynanamı yormak istemiyorum...bakalım nasıl çözecem bu sorunu..

ben de aynı dertten muzdaribim, evim çok kirli, dün biraz toparladım ama hiç içime sinmedi...
ben başkasının yaptığı işi de asla beğenmem kim olursa olsun, ne yapıcam bilmiyorum :)))))))))))
profesyonel temizlik ekibi mi soksam eve diye düşündüm, hani şu kurumsal temizlik yapanlardan

Ya tek derdiniz temizlik olsun ya.Boşverin allah aşkına.Bebişten önemli değil ya.Bi süre kadın falan çağırıp idare ediceksiniz.
bazı kişilerde hiç belirti olmuyo o yüzden hiç takma onu kafana.meessttrraa'nın da dediği gibi belki hamileliğin ilerledikçe artada bilir belirtilerin.Daha çok yeni hamileliğin.

uzun süredir topiğe girmiyodum bugün bi bakayım dedim demekki bu haberi görücekmişim çok güzell bi haber tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

teşekkür ederim canım, amin
allahım sana da nasip etsin inşallah canım :)))))))))))))

evet canım idare edicez artık napalım, haklısın hiçbirşey bebeklerimizden önemli değil...
darısı senin başına olsun inşallah canım...

ben soktum ama pek memnun olmadım. bierkek bikadın geldi...bian önce yapalım gidelim derdindeydiler..o zamanda ayağım alçıdaydı. bakamadım ilgilenemedim...

en azından camları sildiler diip mutlu oldum napiimm

indirim sitesinden aldım çok ucuza geldiler belki ondandır...başkasının yaptığıda olsa çare yok ki başka...

canım tabii ki öyle..ama düşün bir diyorum..ben aylardır evde yoktum. geldim şöyle bir yıkadım topladım...sonra pat ayağım alçıya alındı 1 ay yattım..kocam olduğu zaman süpürdü etti ama asla bizim gibi yapamıyorlar ki..neyseee peşinden hamileliğim geldi, kanamalarım geldi, yattım, yattım ve yattımm..annem bisefer geldi bihafta kaldı, beli ağrımasına ve yaşlı olmasına rağmen yaptı..şimdi 2 haftadır kocam var yine pek bişi yapamıyo bana yemek yetiştirmekten...yakında kaçacak evden

ee bu eve bir bebek gelicek şimdiden ayarlamam lazım bişiler ki alışiim kadına da...birtek yer süpürmek olmuyo ki wcsi var banyosu var, çift kişilik nevresim yıkamak var...allahtan ütü olmaz bizde...t-shirt kot yaşarız

paraya kıyacam birini ayarlicam yapıcak bişi yok..bunu da bebeğimi ve kendi sağlığımı düşündüğüm için yapıcam

her zaman itinayla dert bulunur

Hepsi hallolur.Yeterki sağlık yerinde olsun.Dediğin gibi birini bulursun.Düzenli olarak gelirse senin için kolaylık olur.Bebişin doğup herşey normale döndüğündede kendin yaparsın işini gönül rahatlığıyla.

Amiiiiiin canım.Darısı isteyen herkesin başına
Umarım bu ay olur.

önceeee

maşallah senin ilerden giden sıpana , canım gözün aydın , messimin dediği gibi asla yorma kendini ve olumsuz hiç bişeyde düşünme zaten seni bu dönem sık sık çağırcaktır bebişinide görünce için acayip rahatlıycak bu arada belirtiyede takılma zaten normalde 7. haftadan sonra başlıyo bulantılar falan ki ben kasık batmasıda dahil 14. haftamdayım belirgin hiç bişey yaşamadım , ne güzel kolay bir hamişliğin olacaktır böyle devam edecekse

DARISI BEKLEYEN VE İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH

eerdoğan canım çok sevindim bebeişim hayırlı evlar nasip etsin rabbim darısı tüm bekleyenlere inşallah

erdoganııımmmmmmm canım yaaaa bu ne güzel bi haber çok ama çok mutlu oldummm harikaaaa sabah sabah çok sevindimmm Bu sefer Allahın izni ile bebişini kucağına alıcaksın olumsuz hiç bir fikre yer yok içini ferah tut daha şimdiden 2 gün önden giden bi bebişin var ayyy maşallah sübhanallah yer onu teyzesi yerrr kalp atışınıda görüceksin inşallah çok şükür uzun süren durgunluğu biri bozdu artık devamı gelicek benceeeeeeeee
halaysız olmaz tabiiiii
işte erdoşumun halayıııııııııııııııııııııııı
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Darısı bekleyen tüm kızların başına inşallah

günayyydııııınnnnn

gerinmek tehlikeli olabiliyor canım banada gerinmemem konusunda uyarıda bulunmuşlardı

hafzoşuummm hoşgeldiinnn..nasıl gidiyoorrr? bitti mi hazırlıkların?

kavuşmaya az kaldıı....

elimde değil ki..sabah gerinmemek için kendimi tutuyorum titreme geliyor bu sabah korktum resmen..

çok gergin insan oldum valla

hoş bulduk canımm messiiimm
evet insanın elinde değil ben karnımı germeden kollarımla bacaklarımla bişeyler yapmaya çalışıyordum önemli olan karın kaslarımızın gerilmemesi diye düşünüyorum :26:
hazırlıklar neredeyse tamam sayılır canım temizlik işi bitti de bebeğin bir kaç işi var pazar günü onlarıda yapıcaz inşallah ozaman biticek
nasıl gitsin messim gece uykum yok artık ne tarafa yatsam o tarafım ağırıyor bazen bi biş baskısı yaşıyorum ki anlatamam saatte bir o derece
evet kavuşmaya az kaldı yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek normal doğum yapabilir miyim henüz çatı muayenesi olmadığım için bilemiyorum ama heyecanım tavan tabiii bebişimi ilk gördüğüm anın hayali şuan aklımdaki tekşey onu ilk gördüğümde ne yaparım bilemiyorum çok heyecanlıyım messim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…