- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.221
inşallah canım sağol
Uyarılarını dikkate alıcam çok sağolöyle karışık duygularım var ki,
göğüslerimin hassaslaşması ve şişmesi dışında hiçbir belirtim yok benim o yüzden biraz pimpirik yapıyorum.
Hiç bulantım yok, kokular rahatsız etmiyor :26::26:
Inşallah hepimiz için hayırlı bir hamilelik olur ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
kızlar hepinize günaydın :119::119::119::119::119:
sizlere güzel bir haberim var: HAMİLEYİM !!!!!!!!!!!
4+6 haftalık hamileyim.
Cumartesi günü doktora gittik, keseyi gördük, 5mm kese, tabii içindekini göremedik :)))))))) ama doktor herşey normal görünüyor dedi, hatta onun ölçümlerine göre 2 gün de ilerideymiş :)))))))))
kan pıhtılaşması vardı bende biliyorsunuz, onun için herhangi bir iğne-ilaç vermeyeceğim, değerin normale yakın, sadece aspirin yeterli olacak, 20.haftalardan sonra onu da bırakacağız dedi :)))))))))))
haftaya cumartesi tekrar gideceğiz, belki kalp atışını görürüz. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar. İnşallah bu sefer hiçbir sorunla karşılaşmam da sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi.
tuhaf duygular içindeyim ama kaygı biraz daha ağır basıyor.... Allah yardımcımız olsun
hepinizi öpüyorum :))))))))))
inşallah canımcıımmm...
bende hala belirti yok ki..7 haftadan sonra biraz soğan kokusundan tiksindim yemek yapamadım o yüzden..
ama hiç bulantım, kusmam olmadı....önümüzde ki haftalarda kokuya duyarlı olursunnn..
hiç göğüdüm şişmedi her ay ağrırdı ağrı olmadı...hepsi sonra azar azar oldu....yani takma sen kendine dikkat et gerisini boooşşşveeerrrrr....
oh oh iyi, çünkü ben diğerinde de hiçbirşey hissetmiyorum diye diye başladım ve sonu kötü oldu ya onun için korktum.
ama sende de olmadığını öğrenmem iyi oldu valla :))))))))))
sen de kendine dikkat et bebişim.
ben yata yata karpuz oldumyeni yeni dışarı çıkıyorum...evde 3-5 bişi yapıyorum asla eğilmiyorum..ev işi yapamamak zor oluyor..
temizliği yapıcak birilerini de bulamadım..annemi kaynanamı yormak istemiyorum...bakalım nasıl çözecem bu sorunu..
uzun süredir topiğe girmiyodum bugün bi bakayım dedim demekki bu haberi görücekmişim çok güzell bi haber tebrik ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ya tek derdiniz temizlik olsun ya.Boşverin allah aşkına.Bebişten önemli değil ya.Bi süre kadın falan çağırıp idare ediceksiniz.
bazı kişilerde hiç belirti olmuyo o yüzden hiç takma onu kafana.meessttrraa'nın da dediği gibi belki hamileliğin ilerledikçe artada bilir belirtilerin.Daha çok yeni hamileliğin.
ben de aynı dertten muzdaribim, evim çok kirli, dün biraz toparladım ama hiç içime sinmedi...
ben başkasının yaptığı işi de asla beğenmem kim olursa olsun, ne yapıcam bilmiyorum :)))))))))))
profesyonel temizlik ekibi mi soksam eve diye düşündüm, hani şu kurumsal temizlik yapanlardan
Ya tek derdiniz temizlik olsun ya.Boşverin allah aşkına.Bebişten önemli değil ya.Bi süre kadın falan çağırıp idare ediceksiniz.
bazı kişilerde hiç belirti olmuyo o yüzden hiç takma onu kafana.meessttrraa'nın da dediği gibi belki hamileliğin ilerledikçe artada bilir belirtilerin.Daha çok yeni hamileliğin.
ben soktum ama pek memnun olmadım. bierkek bikadın geldi...bian önce yapalım gidelim derdindeydiler..o zamanda ayağım alçıdaydı. bakamadım ilgilenemedim...
en azından camları sildiler diip mutlu oldum napiimm
indirim sitesinden aldım çok ucuza geldiler belki ondandır...başkasının yaptığıda olsa çare yok ki başka...
canım tabii ki öyle..ama düşün bir diyorum..ben aylardır evde yoktum. geldim şöyle bir yıkadım topladım...sonra pat ayağım alçıya alındı 1 ay yattım..kocam olduğu zaman süpürdü etti ama asla bizim gibi yapamıyorlar ki..neyseee peşinden hamileliğim geldi, kanamalarım geldi, yattım, yattım ve yattımm..annem bisefer geldi bihafta kaldı, beli ağrımasına ve yaşlı olmasına rağmen yaptı..şimdi 2 haftadır kocam var yine pek bişi yapamıyo bana yemek yetiştirmekten...yakında kaçacak evden
ee bu eve bir bebek gelicek şimdiden ayarlamam lazım bişiler ki alışiim kadına da...birtek yer süpürmek olmuyo ki wcsi var banyosu var, çift kişilik nevresim yıkamak var...allahtan ütü olmaz bizde...t-shirt kot yaşarız
paraya kıyacam birini ayarlicam yapıcak bişi yok..bunu da bebeğimi ve kendi sağlığımı düşündüğüm için yapıcam
her zaman itinayla dert bulunur
teşekkür ederim canım, amin
allahım sana da nasip etsin inşallah canım :)))))))))))))
evet canım idare edicez artık napalım, haklısın hiçbirşey bebeklerimizden önemli değil...
darısı senin başına olsun inşallah canım...
4+6 haftalık hamileyim.
Cumartesi günü doktora gittik, keseyi gördük, 5mm kese, tabii içindekini göremedik :)))))))) ama doktor herşey normal görünüyor dedi, hatta onun ölçümlerine göre 2 gün de ilerideymiş :)))))))))
kan pıhtılaşması vardı bende biliyorsunuz, onun için herhangi bir iğne-ilaç vermeyeceğim, değerin normale yakın, sadece aspirin yeterli olacak, 20.haftalardan sonra onu da bırakacağız dedi :)))))))))))
haftaya cumartesi tekrar gideceğiz, belki kalp atışını görürüz. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar. İnşallah bu sefer hiçbir sorunla karşılaşmam da sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi.
tuhaf duygular içindeyim ama kaygı biraz daha ağır basıyor.... Allah yardımcımız olsun
inşallah canım sağol
Uyarılarını dikkate alıcam çok sağolöyle karışık duygularım var ki,
göğüslerimin hassaslaşması ve şişmesi dışında hiçbir belirtim yok benim o yüzden biraz pimpirik yapıyorum.
Hiç bulantım yok, kokular rahatsız etmiyor :26::26:
Inşallah hepimiz için hayırlı bir hamilelik olur ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
günaydıııınnnn...
gerinmek sabahları uyanınca ya da uykuda tehlikeli midir??
4+6 haftalık hamileyim.
günayyydııııınnnnn
gerinmek tehlikeli olabiliyor canım banada gerinmemem konusunda uyarıda bulunmuşlardı
eerdoğan canım çok sevindim bebeişim hayırlı evlar nasip etsin rabbim darısı tüm bekleyenlere inşallah
hafzoşuummm hoşgeldiinnn..nasıl gidiyoorrr? bitti mi hazırlıkların?
kavuşmaya az kaldıı....
elimde değil ki..sabah gerinmemek için kendimi tutuyorum titreme geliyorbu sabah korktum resmen..
çok gergin insan oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?