- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.261
Günaydın milleeettttt
Kızlar bu doktora gidipte yumurtlama takibi yaptıranlar nasıl olsuğunu anlatabilirmi?Bu ay olmazsa doktora gidip yumurtlama takibimi yaptırsam acaba diye düşünüyorum yada erkenmi daha bunun için bilmiyorum.SAdece aklıma geldi.
yumurtlama takibinden önce bazı tesler isteyecek senden hormon testi ve kanal filmi bu testlerde bir sorun çıkmazsa başta yumurtlama takibi yapar oda olmadı ilaçla yumurtalarını geliştirip takip yapar oda olmadı iğne verir yumurtalarını geliştirir çatlama iğnesi vurur aşılama yapar allah yardımcın olsun bu aşamalar çok sıkıcı insan ister istemez geriliyor yumurtlama takibini sende yapabilirsin telefonlara regl takip programları var onu yükleyip yumurtlama günlerini takip ede bilirsin benim bir arkadaşım bu şekilde hamile kaldı bu tür programlarda en iyi yumurtlama günün belirliyor ona göre ilişki günü belirliyorsun
ehueheuhe hemencecik vazgeçtim canımBen basit bi süreç sanmıştım.Zaten ovulasyon testleriyle takip ediyorum.Doktor kontrolunde daha kolay olur diye düşünmüştüm ama dediğim gibi ben basit bi süreç sanmıştım.Şimdilik çok şükür gerek yok bu kadar strese girmeye falan.Daha erken.3 ay oldu korunmayı bırakalı sonuçta.allahım inşallah hiç bunlara gerek kalmadan tekrar hamile kalmayı nasib eder.Bekleyen herkese.
Canim selam iyi dusunmussun bence bi kez yapmandan zarar gelmez yumurta gelisimini de gormus olursun. Doktora gidip bu ay yumurta takibi yaptirmak istiyorum demen yeterli. Oncesinde test felan yaptirmana gerek yok. Kaplangcim cok genis kapsamlisini anlatmis. Gt ve yumurta takibi yaptirmak istiyorum de seni o ay icinde bikac kez cagirip gelisimini izliyor sonra iliski icin en uygun gunleri saptiryor. Sonrasinda yumurta catlamismi onada bakiyor. O aletlerle yumurta catliyor mu felan anlasilmior cunku. Bi kez de boyle dene canim insallah guzel haberlerini aliriz
selaammm...
ışılıımmmm canımmmm..doğayla maceralarını sık sık dinlemek isterizz amaa...bide şu spinal sezeryan deneyimini anlatsan zor mu oldu iyileşmen??
asossumuz nasıl acaba? hepinizin doğumu yaklaştı, umarım herkes iyidir..
ve dr kontrolüne bihafta kaldı....
öptük tüm topiği...
Canlarım umarım herkes çok iyidir hepinizi çok özledim doğumlar yaklaştı. Eskisi kadar görüşemiyoruz haliyle herkes koşturma içinde. Bende de tekrar bi miskinlik yorgunluk hali hakim. Ama çok şükür çok iyiyim oğlumun tekmelerini net hissetmek kadar güzel bişey yaşamadım hayatta....
Hafzoşum bebeğim çok az kaldı dualarım seninle bitanemm... Kocaman öp kokla tatlı Hafsamızı...
Işılımmmm Doğamı çok merak ediyorum seni çok özledim bitanem. İyi olmana çok sevindmmm.
Asosum naptı acaba.
Perdoşuma nası sevindim yaaa uçuyorum mutluluktannnnnnnnnnnn
mesim benim canım arkadaşım maşallah bebişine kocaman olmuş saglıkla gelsin inşallah annesinin kucagına...
güzel haberlerini bekliyorum bitanemmmm
doğamla hayat çok güzel ama bugün 3 tane aşısı vardı çok ağladı meleğim...
artık gülücükler saçmaya başladı beni takip ediyor sürekli çok mutlu oluyorum gözlerime baktıkça.Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhh
canım ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için kanama riskini göze alarak spinal oldum iyiki de olmuşum diyorum çok özel bi andı.sabah 9 gibi oldu sezeryan.akşama doğru kaldırıp yürüttüler.sonrası ağrılıydı ama dayanılmayacak gibi değil,zaten ağrı kesici yapıolar sürekli.ben ilk geceden itibaren ayaklandım,kendim aldım bebeğimi yardım almadan emzirdim ama herkeste aynı olmaz tabi.doğumdan sonra bi kaç gün şiddetli baş ağrısı çektim o da spinalin yan etkisiymiş.genel olarak iyiydi doğumum ve sonrası.uykusuzluk yorgunluk hat safhadaydı ama meleğimin kokusu her şeye değer
selam kızlar,
erdgn canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin saglıkla dogsun bebişin canım tey tey
bizde dün saglık ocagına gittik iki gündür ateşimiz vardı 38,5 larda baktı saglık ocagında ki dr bogazında ve cigerlerinde bişey yok dedi ateşi yarında(yani bugün için ) devam ederse tahlil yaparız dedi 6 saatte bir fitil ver dedi ama ben bir kez verdim sonra sürekli ölçtüm ateşini çok şükür iyi dün gecede calpol verdim sabah ateşi normaldi şimdi ölçtüm 36,5 çok şükür galiba diş ateşimiz var ama bilemedim neden ateşlendi burnu tıkalı degil öksürmüyo yani grip filan degil aşı da yaptıramadık ateş yüzünden haftaya kaldıı aşılarımız bizde ek gidaya başladık 10 gün önce (anne sütü olmadıgından erken başladık ) yogurt yiyoruz,elma suyu içiyoruz,milupanın pirinç unu var onu yapıyorum muhallebi kıvamında onu yiyoruz şimdilik bunları yiyoruz :) boyumuz 67 cm kilomuz 6.200 gr baş çevremizde 42,5 cm olmuş 700 gr almışız iyi dedi drmuz :)
15 gündür de sürekli dönüyoruz sol tarafından dönüyo yüzüsütü eli altta kalıncada kıyameti koparıyoo neyse ki artık elinide kurtarmayı ögrndi çok mız mızıız ve hep ilgi istiyoruz
hepinizi yaladık öptük
herkese selam :119::119::119::119::119:
tebrik eden herkese çok teşekkür ediyorum, sizi seviyorum kızlar
biraz geç oldu ama, hepinizin anneleri gününi kutluyorum, aman zaten her gün anneler günü
cumartesi doktora gittik, herşey normal dedi. ultrasonda kalp atışını gördüm, minicik bir ışık gibi yanıp yanıp sönüyordu
duymak için henüz erkenmiş. şu anda 5+6 olmuşuz
bu arada mide bulantılarım başladı birkaç gündür kötüyüm. özellikle birşeyler yedikten sonra çok bulanıyor, yerimde duramıyorum, ama çok hoş bir duyguymuş
hamınızı öpüyorum
kızlar nasılsısnız herkes iyi okuduğum kadarıyla
erdoğanım taze hamişimmm nasılda heyecanlısın Rabbim sonuna kadar böle güzelliklerle dolu bir hamişlik nasip eder sana inşallah miden bulanıyomuş bulansın bişey olmaaz bulansın diyee beklediğin günleri hatırlayınca geçer o :)))
adoşumm kızın kocaman olmuş yaa maşallah onaaa kolunu çekmeyi de becerebiliyo demek
kızlar ayrıca hepinizin anneler gününü kutlarım eşimde bana tek kırmızı gül aldı çok mutlu oldum.
çarşamba yine nst kontrolüm var bebişim iyi çok şükür 2650 gr. olmuştu en son karnımın sertliğini doktor fark edince dikkat et erken doğum olabilir dedi( ama nstde sancı çıkmadı çok şükür bakalım çarşamba ne olacak ama tahlikeli zamanı atlattık şimdi doğsada normal kabul ediliyomuş temizlik işimiz tamamiyle bitti bebişin beşiği filan hep hazır resim çekip topiğe koyucam en kısa zamanda ama dükkandaki bilgisayar eski olduğundan yeterli donanımı yok göbişimde iyice aşağıya sarktı artık sarkık bi göbişim var
sizinle sohbet etmeyi çok özledimokuyorum ama yazamaya fırsatım olmuyor hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın banada dua edin olur mu kolay bi doğum geçiririm inşallah hepimizinki öle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?