Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yumurtlama takibinden önce bazı tesler isteyecek senden hormon testi ve kanal filmi bu testlerde bir sorun çıkmazsa başta yumurtlama takibi yapar oda olmadı ilaçla yumurtalarını geliştirip takip yapar oda olmadı iğne verir yumurtalarını geliştirir çatlama iğnesi vurur aşılama yapar allah yardımcın olsun bu aşamalar çok sıkıcı insan ister istemez geriliyor yumurtlama takibini sende yapabilirsin telefonlara regl takip programları var onu yükleyip yumurtlama günlerini takip ede bilirsin benim bir arkadaşım bu şekilde hamile kaldı bu tür programlarda en iyi yumurtlama günün belirliyor ona göre ilişki günü belirliyorsun

ehueheuhe hemencecik vazgeçtim canım Ben basit bi süreç sanmıştım.Zaten ovulasyon testleriyle takip ediyorum.Doktor kontrolunde daha kolay olur diye düşünmüştüm ama dediğim gibi ben basit bi süreç sanmıştım.Şimdilik çok şükür gerek yok bu kadar strese girmeye falan.Daha erken.3 ay oldu korunmayı bırakalı sonuçta.allahım inşallah hiç bunlara gerek kalmadan tekrar hamile kalmayı nasib eder.Bekleyen herkese.

Canim selam iyi dusunmussun bence bi kez yapmandan zarar gelmez yumurta gelisimini de gormus olursun. Doktora gidip bu ay yumurta takibi yaptirmak istiyorum demen yeterli. Oncesinde test felan yaptirmana gerek yok. Kaplangcim cok genis kapsamlisini anlatmis. Gt ve yumurta takibi yaptirmak istiyorum de seni o ay icinde bikac kez cagirip gelisimini izliyor sonra iliski icin en uygun gunleri saptiryor. Sonrasinda yumurta catlamismi onada bakiyor. O aletlerle yumurta catliyor mu felan anlasilmior cunku. Bi kez de boyle dene canim insallah guzel haberlerini aliriz

Selam pericim :) Bende senin anlattığın gibi olduğunu düşündüğümden gitsemmi doktora diye düşünmüştüm.Eğer bu ay olmazsa bidahaki ay giderim doktora.İnşallah gerek kalmaz bi daha ki aya

kaplang cnm teşekkür ederim detaylıca anlatmış saolsun.

mesim benim canım arkadaşım maşallah bebişine kocaman olmuş saglıkla gelsin inşallah annesinin kucagına...
güzel haberlerini bekliyorum bitanemmmm
doğamla hayat çok güzel ama bugün 3 tane aşısı vardı çok ağladı meleğim...
artık gülücükler saçmaya başladı beni takip ediyor sürekli çok mutlu oluyorum gözlerime baktıkça.Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhh
canım ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için kanama riskini göze alarak spinal oldum iyiki de olmuşum diyorum çok özel bi andı.sabah 9 gibi oldu sezeryan.akşama doğru kaldırıp yürüttüler.sonrası ağrılıydı ama dayanılmayacak gibi değil,zaten ağrı kesici yapıolar sürekli.ben ilk geceden itibaren ayaklandım,kendim aldım bebeğimi yardım almadan emzirdim ama herkeste aynı olmaz tabi.doğumdan sonra bi kaç gün şiddetli baş ağrısı çektim o da spinalin yan etkisiymiş.genel olarak iyiydi doğumum ve sonrası.uykusuzluk yorgunluk hat safhadaydı ama meleğimin kokusu her şeye değer…

Perimmmmm ben de çok özledim bitanem hep yazmak istiyorum ama vaktim olmuyor yemekleri bile zor yapıyorum.şimdi doğam uyudu hemen yazayım dedim çok çabuk uyanıyor çünkü cadı kızım...
Batuhanımız geliyormuş yesin onu teyzesi yarıyı geçmişsiniz canımmm çok mutlu oluyorum bebişlerimiz büyüdükçe
darısı bekleyenlere inşallaaaaaahhhhhhhh
canımmm foto yükleyemedim ama söz becerip yüklicem bi gün

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalar kızlar , rabbim bütün dualarımızı hakkımızda hayırlı eylesin ve kabul etsin inşallah

selaammm...

hlllegendcımm...ben yumoş takibi yaptırmadım..ama aşılama da aynı şey sayılabilir..yumurtlama zamanına yakın daha sık dr. a gittim..
zor bir iş ama sonucu herşeye değer geçti gitti o günler şimdi....bazen hala çatlatma iğnesinin ne kadar şişirdiği aklıma geliyor..

zor gibi gelse de alışıyorsun o düzene...denemeye değer

ışıılllmmmmallah hep sana ve meleğine sağlık versin az ağlasın hayatta minik doğa

sezeryandan korkmuyodum okuduklarımdan sonra bikorku bastı hayırlısı bakalımm:18::18::18::18::18::18:

ve bugün anneeeeyyy geliyooorrr..dr. a gidicez berabeerr...

geri sayım devaamm..

selam kızlar,

erdgn canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin saglıkla dogsun bebişin canım tey tey

bizde dün saglık ocagına gittik iki gündür ateşimiz vardı 38,5 larda baktı saglık ocagında ki dr bogazında ve cigerlerinde bişey yok dedi ateşi yarında(yani bugün için ) devam ederse tahlil yaparız dedi 6 saatte bir fitil ver dedi ama ben bir kez verdim sonra sürekli ölçtüm ateşini çok şükür iyi dün gecede calpol verdim sabah ateşi normaldi şimdi ölçtüm 36,5 çok şükür galiba diş ateşimiz var ama bilemedim neden ateşlendi burnu tıkalı degil öksürmüyo yani grip filan degil aşı da yaptıramadık ateş yüzünden haftaya kaldıı aşılarımız bizde ek gidaya başladık 10 gün önce (anne sütü olmadıgından erken başladık ) yogurt yiyoruz,elma suyu içiyoruz,milupanın pirinç unu var onu yapıyorum muhallebi kıvamında onu yiyoruz şimdilik bunları yiyoruz :) boyumuz 67 cm kilomuz 6.200 gr baş çevremizde 42,5 cm olmuş 700 gr almışız iyi dedi drmuz :)

15 gündür de sürekli dönüyoruz sol tarafından dönüyo yüzüsütü eli altta kalıncada kıyameti koparıyoo neyse ki artık elinide kurtarmayı ögrndi çok mız mızıız ve hep ilgi istiyoruz

hepinizi yaladık öptük

maşallah bizim fıstığımıza geçmiş oldun. kızlar asosu merak ediyorum ben ya

[BGuzel annelerımmmmm anne adaylarımmmmm canlarımmmmmmmm hepınızın anneler gununu yurekten kutlarım bebıskolarımmmmmmmmm yavrularınızla daha nıce anneler gunu gecırmenız dılegıyleeee[/B]

herkese selam :119::119::119::119::119:

tebrik eden herkese çok teşekkür ediyorum, sizi seviyorum kızlar
biraz geç oldu ama, hepinizin anneleri gününi kutluyorum, aman zaten her gün anneler günü

cumartesi doktora gittik, herşey normal dedi. ultrasonda kalp atışını gördüm, minicik bir ışık gibi yanıp yanıp sönüyordu
duymak için henüz erkenmiş. şu anda 5+6 olmuşuz

bu arada mide bulantılarım başladı birkaç gündür kötüyüm. özellikle birşeyler yedikten sonra çok bulanıyor, yerimde duramıyorum, ama çok hoş bir duyguymuş

hamınızı öpüyorum

kızlar nasılsısnız herkes iyi okuduğum kadarıyla
erdoğanım taze hamişimmm nasılda heyecanlısın Rabbim sonuna kadar böle güzelliklerle dolu bir hamişlik nasip eder sana inşallah miden bulanıyomuş bulansın bişey olmaaz bulansın diyee beklediğin günleri hatırlayınca geçer o :)))
adoşumm kızın kocaman olmuş yaa maşallah onaaa kolunu çekmeyi de becerebiliyo demek

kızlar ayrıca hepinizin anneler gününü kutlarım eşimde bana tek kırmızı gül aldı çok mutlu oldum.

çarşamba yine nst kontrolüm var bebişim iyi çok şükür 2650 gr. olmuştu en son karnımın sertliğini doktor fark edince dikkat et erken doğum olabilir dedi ( ama nstde sancı çıkmadı çok şükür bakalım çarşamba ne olacak ama tahlikeli zamanı atlattık şimdi doğsada normal kabul ediliyomuş temizlik işimiz tamamiyle bitti bebişin beşiği filan hep hazır resim çekip topiğe koyucam en kısa zamanda ama dükkandaki bilgisayar eski olduğundan yeterli donanımı yok göbişimde iyice aşağıya sarktı artık sarkık bi göbişim var
sizinle sohbet etmeyi çok özledim okuyorum ama yazamaya fırsatım olmuyor hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın banada dua edin olur mu kolay bi doğum geçiririm inşallah hepimizinki öle olur inşallah

canım benim şuan ilk zamanlar kadar yok iştahım, ilk zamanlar ne zaman fazla yesem bulanırdı birde üşüttüğümde dikkat et havaların nasıl olduğu belli değil banyodan sonrada iyi kurun oda bulantı yapar yoksa , mideni bastırmak için beyaz değilde (o kabız yapar ) sarı leblebi yiyebilirsin (bağırsak çalıştırır ) bir süre sonra çubuk krakerden nefret edecen zaten , eğer öyle bir sorunun varsa tabi kabızlık sorununa ılık suya kayısı falan önerilecek sana ama bence en kesin çözüm kivi ve c vitamini barındırıryo her türlü faydalı ayrıca yağlı kızartma türü şeylerde tüketmemeye çalış , çiğ az pişmiş et tüketmiyoruz biliyorsundur zaten bana doktorum hamurişi aşırı canın istemedikçe yeme ne sana ne bebişe faydası olur demişti

ya sen son haftalarına geldinnn maşallah kızçemize inaşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım , resimlerini merakla bekliyoruz öptüm yanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…