Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ahh kıyamammm...az kaldı..bütün o ağrılar son bulacak...meleğine hayranlıkla bakacaksın..çok güzel, şahane bir anne olacaksınnn...

Allah gönlüne göre doğum nasip etsin...inş. bir avazda normal normal doğar prenses...

dr. a gidince de nasıl olacağını yaz bifırsatını bulursan..kendini artık çok yorma işle güçle bitirmişsin işleri zaten...

kalbim sizinle...

kız sen nerelerdesin bakim hamile olmasan kafanı kırıcaktım merak ediyoz senburalarda takılıyon ya

canımm benimmm o güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimizin hamileliği doğumları kolay olur hepimiz meleklerimize sağsağlim kavuşuruz.
tamam messim fırsat bulursam yazarım yarınki kontrol sonuçlarımızı

kız sen nerelerdesin bakim hamile olmasan kafanı kırıcaktım merak ediyoz senburalarda takılıyon ya

buralardayım canım yaaa evde net olmadığı için giremiyorum topiğe şuan eşimin dükkanındayım ordan bi bakim dedim
herşey yolunda canım çok şükür yarın kontrolümüz var hayırlısı ile onuda atlatırız inşallah
sen nasılsın canım prensesin nasıl

canlarımmm yol arkadaslarım cok ozledim hepiniziiiiiiiiiiii
super bi haber goruyorum burda perdoganımız da hamileeeeeeeeee
Rabbime şukurler olsun cok sevindim bitanem saglıkla kavusursun insallah melegine
darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallahhhhhh
cok dikkat et perdoşum kendine stres yok herşey cok guzel olacakkkkkkkkkk

kızlar gecmisin tamamını okuyamam umarım herkes iyidir...
topigi acınca o kadar duygulandım ki aglıyorum su an.dogumlar yaklaşmış bebişler buyumus inşallah bekleyen arkadaşlarımın da melekleri gelir bi an once...hepinizi cok seviyorummmmmmmmmmmmm

canlarım yazmıstım size spinal sezeryan oldum ben
kızımın ilk sesini duydugumda gozumden yaslar bosaldı,yanagıma getirdiler kuzumu hemen aglamayı kesti Allahım o kadar guzel bir andı ki hatırladıkca duygulanıyorum.Rabbim herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu...
şu an karşımda uyanmak uzere opuyorum hepinizi yazarım yine....

Sen buralardaysan ben niye girmuyorum peki hadi yırttın kızının hatırına birsey demiyorum insallah guzel haberlerle gelirdiniz prensesin buyumustur koca kiz olmuştur bizde iyiyiz cnm ne olsun iste prensesin keyfi yerinde bütün sıkıntıyı annesine veriyi yaramaz

oleeeey hamiş var hamiiiş
perdoşuum tebrik ederim canım. gözün aydın
hiiç kötü düşünme canım. herşey yolunda ve öyle devam edecek Allah ın izniyle. sen kendine dikkat et yeter sakın yorulma ağır iş yapma eğilme bol bol su iç iyi beslen :26: çok bilmişlik yaptım galibaa aay heyecanlandım yaaa
haydi halayaaaaaaa

günaydıııınnnn...

gerinmek sabahları uyanınca ya da uykuda tehlikeli midir??

gerinme tatlım ben bi yerde okumuştum iyi diil ama yatağa oturup kollarını ve bacaklarını gerebilirsin

hafzoşum da gelmiş gelinim de iyiymiş sayılı günün kaldı hafzam inşallah kolay bir normal doğum yaparsın tatlım

ben de temizlik ve oğluşumun odasıyla, kıyafetleriyle uğraştım kaç gündür... yalnız olunca ve kaplumbağa hızıyla hareket edince ancak bitirebildim. temizlik daha bitmedi gerçi... cuma kontrolümüz var. pazar eve döneriz, pazartesi start veririm artık :44:
çok heyecanlıyım bu aralar... oğluşum hep rüyalarıma giriyor

selaammm...

ışılıımmmm canımmmm..doğayla maceralarını sık sık dinlemek isterizz amaa...bide şu spinal sezeryan deneyimini anlatsan zor mu oldu iyileşmen??

asossumuz nasıl acaba? hepinizin doğumu yaklaştı, umarım herkes iyidir..

ve dr kontrolüne bihafta kaldı....

öptük tüm topiği...

Gözlerime inanamıyoruym şuan çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Perdoşum bebeğim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee canım benimmmmmmmmmmmmmmmm o kadar sevindim ki anlatamammm!!!!!! Allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin bitanemmmmmmmmmmmmmmmm. Eki Görüntüle 706165 Eki Görüntüle 706166

Canlarım umarım herkes çok iyidir hepinizi çok özledim doğumlar yaklaştı. Eskisi kadar görüşemiyoruz haliyle herkes koşturma içinde. Bende de tekrar bi miskinlik yorgunluk hali hakim. Ama çok şükür çok iyiyim oğlumun tekmelerini net hissetmek kadar güzel bişey yaşamadım hayatta....

Hafzoşum bebeğim çok az kaldı dualarım seninle bitanemm... Kocaman öp kokla tatlı Hafsamızı...

Işılımmmm Doğamı çok merak ediyorum seni çok özledim bitanem. İyi olmana çok sevindmmm.

Asosum naptı acaba.

Perdoşuma nası sevindim yaaa uçuyorum mutluluktannnnnnnnnnnn

Maşallah diyip bakın!!!

Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

isilisil38 Doğa'mız dünyaya gözlerini açtı :124:

eylemsevcan: Oğluşumuz dünyaya gözlerini açtı :124:

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

eerdgn Hamileee

iremneva Hamileee

meessttrraa Hamileee

Bojou Hamileee

İdilga Hamileee

Medmus Hamileee

Perisoko Hamileee Batuhan'ım geliyor

Kaplang Hamileee

Tuanazehra Hamileee

Deragun Hamileee Prensesimiz geliyooor

Asos Hamileee Paşa geliyorrrr

Hafzak Hamileee Hafsa'mız geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

enderfts Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 :18::92:

Miskamber :18::92:

hll_legend :18: :92:

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Günaydın milleeettttt

Kızlar bu doktora gidipte yumurtlama takibi yaptıranlar nasıl olsuğunu anlatabilirmi?Bu ay olmazsa doktora gidip yumurtlama takibimi yaptırsam acaba diye düşünüyorum yada erkenmi daha bunun için bilmiyorum.SAdece aklıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…