- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.241
hoş bulduk canımm messiiimm
evet insanın elinde değil ben karnımı germeden kollarımla bacaklarımla bişeyler yapmaya çalışıyordumönemli olan karın kaslarımızın gerilmemesi diye düşünüyorum :26:
hazırlıklar neredeyse tamam sayılır canım temizlik işi bitti de bebeğin bir kaç işi var pazar günü onlarıda yapıcaz inşallah ozaman biticek
nasıl gitsin messim gece uykum yok artık ne tarafa yatsam o tarafım ağırıyor bazen bi biş baskısı yaşıyorum ki anlatamam saatte bir o derece
evet kavuşmaya az kaldı yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek normal doğum yapabilir miyim henüz çatı muayenesi olmadığım için bilemiyorum ama heyecanım tavan tabiii bebişimi ilk gördüğüm anın hayali şuan aklımdaki tekşey onu ilk gördüğümde ne yaparım bilemiyorum çok heyecanlıyım messim çok
hoş bulduk canımm messiiimm
evet insanın elinde değil ben karnımı germeden kollarımla bacaklarımla bişeyler yapmaya çalışıyordumönemli olan karın kaslarımızın gerilmemesi diye düşünüyorum :26:
hazırlıklar neredeyse tamam sayılır canım temizlik işi bitti de bebeğin bir kaç işi var pazar günü onlarıda yapıcaz inşallah ozaman biticek
nasıl gitsin messim gece uykum yok artık ne tarafa yatsam o tarafım ağırıyor bazen bi biş baskısı yaşıyorum ki anlatamam saatte bir o derece
evet kavuşmaya az kaldı yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek normal doğum yapabilir miyim henüz çatı muayenesi olmadığım için bilemiyorum ama heyecanım tavan tabiii bebişimi ilk gördüğüm anın hayali şuan aklımdaki tekşey onu ilk gördüğümde ne yaparım bilemiyorum çok heyecanlıyım messim çok
ahh kıyamammm...az kaldı..bütün o ağrılar son bulacak...meleğine hayranlıkla bakacaksın..çok güzel, şahane bir anne olacaksınnn...
Allah gönlüne göre doğum nasip etsin...inş. bir avazda normal normal doğar prenses...
dr. a gidince de nasıl olacağını yaz bifırsatını bulursan..kendini artık çok yorma işle güçle bitirmişsin işleri zaten...
kalbim sizinle...
kız sen nerelerdesin bakim hamile olmasan kafanı kırıcaktım merak ediyoz senburalarda takılıyon ya
buralardayım canım yaaa evde net olmadığı için giremiyorum topiğe şuan eşimin dükkanındayım ordan bi bakim dedim
herşey yolunda canım çok şükür yarın kontrolümüz var hayırlısı ile onuda atlatırız inşallah
sen nasılsın canım prensesin nasıl
günaydıııınnnn...
gerinmek sabahları uyanınca ya da uykuda tehlikeli midir??
günaydınnnn
günaydınnnn
günoşşş
hayırlı güzel şanslı sevgi dolu bir gün diliyorummmmmmucxxxx :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?