- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.281
mrb kizlar pek giremiyorum kk ya artik ama hep aklimdasiniz
:119: prdgn hamileymis tebrik ederim :119:
iyiyiz biz şükür artik 30 dan sonra rahat rahat gzrim diyordum ama yok oglum izin vermiyor azicik oturunca bile huysuzlaniyor hemen.. ama olsun cok şükür bugunku gunumuze
aksam canim kocam geliyorr yarinda dr kntr muz var.. bakalim bebegimin suyu bobrekleri ne durumda..
hepinizi kocaman optuk kendinize iyi bakin.. telden girdigim icin hafzak imin ne kadari kaldi bilmiyorm ama rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah..
seyzenime geliyor sira sonra da banaaa insallahhhh
selaammm
hafzoşumm dualarımdasınn..inş.çok kolay bir doğum olacak..bebeğin seni hiç üzmedi doğumda öyle olacak...
asossuummm iyi olmanıza sevindiimmm...atlattınız sayılırrrr...
seyzoşumla güzel haberler vericeksiniz inş...
idilimm nasılsınızzz? okuyorum diip kaçıyosuunn..iyi misinizzz?? alışverişe başladın mı?
vee yarın dr. a gidiyorummm..saatler kaldı....umarım güzel haberlerle gelirimmm...
canım benim şuan ilk zamanlar kadar yok iştahım, ilk zamanlar ne zaman fazla yesem bulanırdı birde üşüttüğümde dikkat et havaların nasıl olduğu belli değil banyodan sonrada iyi kurun oda bulantı yapar yoksa , mideni bastırmak için beyaz değilde (o kabız yapar ) sarı leblebi yiyebilirsin (bağırsak çalıştırır) bir süre sonra çubuk krakerden nefret edecen zaten , eğer öyle bir sorunun varsa tabi kabızlık sorununa ılık suya kayısı falan önerilecek sana ama bence en kesin çözüm kivi ve c vitamini barındırıryo her türlü faydalı ayrıca yağlı kızartma türü şeylerde tüketmemeye çalış , çiğ az pişmiş et tüketmiyoruz biliyorsundur zaten bana doktorum hamurişi aşırı canın istemedikçe yeme ne sana ne bebişe faydası olur demişti
ya sen son haftalarına geldinnnmaşallah kızçemize inaşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım , resimlerini merakla bekliyoruz öptüm yanaktan
bizde öptük damadım iyiymiş çok şükür seyzoşum seninde iyi olmana çok sevindim canım az kaldı doğumlarımıza evet ben sen diye sıra devam ediyor ama bellimi olur benim prensesimin doğmaya pek niyeti yok içerisini çok sevdi herhalde benimde çatı muayenem önümüzdeki çarşamba bakalım nasıl olucak:18:
hepinizin geçmiş anneler gününü kutlarım tatlişkolar
en kısa zamanda sürpriz hamiş haberleri alırız inşallahçok mutlu oluyorum içim pır pır oluyor
bide duygusalım ki bu aralar sormayıın sürekli gözler yaşlı kırmızı şişmiş halde dolaşıyorum
hafzoşuum inan senin kadar heyecanlıyımsenin doğumun olursa sıra bana geliyor çünkü :18::18::18: dualarım seninle tatlım. bi avazda kavuşuruz yavrularımıza inşallah
ben de hafta sonu yoğundum. dr a gittik oğlumuz kendini göstermedi ama kalbini beynini gördük. herşeyimiz iyi normalkilomuz 2.245 olmuş. artık doğumu bekleme sürecindeyiz dedi dr umuz. ayın 24 ünde çatı muayenemiz var :18: inşallah normal doğumda karar kılarız :44: böbreğimide gösterdim kızlar. tahlilleri yapıldıı ve çok şükür hasar yok enfeksiyonda yok sadece hamilelik sürecine bağlı olarak sabit bi genişleme var. bol su içmeye ve sola yatmaya devam ilaç vermedi dr um çok sevindim doğumdan sonra ayrıntılı tetkikler yapılacak....
yaa kızlar siz de yazmışsınız zaten ama asoss nasıl acaba iyice meraklanmaya başladım bende :18: bi haber etseydi inşallah iyidir
veee tüüüüüm teyzoşlarııı öpüyoruuuz
erdoğanımmm canım amin inşallah gönlümden geçen normal doğum tabii ama korkmuyorum desemde yalan olur hayırlısı ile bi alsak onları kucağımıza inşallah senin nasıl gidiyo canım bulantılar arttımıherkeslere günaydın
hafzakım doğuma çok az kalmış, inşallah nasıl istiyorsan öyle bir doğum olur, ama bence de normal doğum en iyisi.fazla kilolar uçup gidiyor, kalmıyor birşey, sezeryanda öyle mi, o göbek hep kalıyor inşallah kolay bir doğum olur senin için seyzenim sonra sıra sana geliyor, inşallah kolaycacık pırt diye doğurursunuz
canım iyisin çok şükür ben kesin doğurdu bu kız diyodum ama çok şükür bebişin içerdeymişmrb kizlar pek giremiyorum kk ya artik ama hep aklimdasiniz
iyiyiz biz şükür artik 30 dan sonra rahat rahat gzrim diyordum ama yok oglum izin vermiyor azicik oturunca bile huysuzlaniyor hemen.. ama olsun cok şükür bugunku gunumuze
aksam canim kocam geliyorr yarinda dr kntr muz var.. bakalim bebegimin suyu bobrekleri ne durumda..
hepinizi kocaman optuk kendinize iyi bakin.. telden girdigim icin hafzak imin ne kadari kaldi bilmiyorm ama rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah..
bitanemm çok teşekkür ederim canım benim inşallah öle olur hepimiz için kolay doğumlar olur inşallahselaammm
hafzoşumm dualarımdasınn..inş.çok kolay bir doğum olacak..bebeğin seni hiç üzmedi doğumda öyle olacak...
idilimm nasılsınızzz? okuyorum diip kaçıyosuunn..iyi misinizzz?? alışverişe başladın mı?
vee yarın dr. a gidiyorummm..saatler kaldı....umarım güzel haberlerle gelirimmm...
canlarımmmm günaydınnn hepinize ve rabbim bu mübarek gecede ne muradınız varsa versin inşallah regaip kandiliniz mübarek olsunnn
asos canım inşallah güzel haberlerini ileteceksin bizeee
yaw senin doktor randevun geldimi o zaman benimde yaklaştısanki saymıyom ya kaldı 8
amiinn iremim inşallah en yakın zamanda resim işini halletmeye çalışıcam resimleri çekiyorum ama nete koyamıyorum en son seçenek kız kardeşimden yardım istiycem
bizde öptük damadım iyiymiş çok şükür seyzoşum seninde iyi olmana çok sevindim canım az kaldı doğumlarımıza evet ben sen diye sıra devam ediyor ama bellimi olur benim prensesimin doğmaya pek niyeti yok içerisini çok sevdi herhalde benimde çatı muayenem önümüzdeki çarşamba bakalım nasıl olucak:18:
kızlar hepinizin regaip kandilini kutlarım bebişlerimiz kendimiz ve özellikle listemizdeki son 3 arkadaşımız için bol bol dua edelim bu akşam hepinizi çok çok öpüyorum
canlarımmmm günaydınnn hepinize ve rabbim bu mübarek gecede ne muradınız varsa versin inşallah regaip kandiliniz mübarek olsunnn
asos canım inşallah güzel haberlerini ileteceksin bizeee
yaw senin doktor randevun geldimi o zaman benimde yaklaştısanki saymıyom ya kaldı 8
Perdoşummmmmmmmm nasıl gidiyor hamişlik tatlımmmm o kadar mutlu oluyorumki herkeste hamişlik takvimi görünceeeeherkeslere günaydın
hafzakım doğuma çok az kalmış, inşallah nasıl istiyorsan öyle bir doğum olur, ama bence de normal doğum en iyisi.fazla kilolar uçup gidiyor, kalmıyor birşey, sezeryanda öyle mi, o göbek hep kalıyor inşallah kolay bir doğum olur senin için seyzenim sonra sıra sana geliyor, inşallah kolaycacık pırt diye doğurursunuz
Bebişkoşummmmmm minik kuşuuuummmmmmmgeçmişş annecikler gününü kutluyorummmmmmm
güzelllll bir haftaaa diliyorummm ve eöpüyorummmm yazamasamda hep okuyorum takipteyimm :)))
Günaydın İroşummmm hayırlı cumalarrrrrrrrrr nası gidiyor bebiş nasıllllllllllllllllllllllgünaydınnnnnnnn
Günaydınn tatlım naptınnn yumurta takibi yaptırıyor musunnnnnn. İyi çalış bu ay seni de yukarı yazcam gibi hissediyorummmmmmmmmGünaydıınnn herkeseeee.
Tabiiki ederiz kuzucum kapımız herkese açıkkk. Hoş bizde hamişlik bebiş telaşı çok giremez olduk ama sen yaz ne zamandır deniyorsun olmuyormuuu? İnş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırızzzzzzzzzzzzzzkızlaarrr benide aranıza kabul eder misiniz?
Asosummm facedeki paylaşımlarından iyi oldupunu biliyordm ama sen gir yaz sık sık. Nası geçti kontrol?? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn inşşşşş. EN güzel günler çok yakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmrb kizlar pek giremiyorum kk ya artik ama hep aklimdasiniz
Deroşummmm maşallah kocaman olmuşsunuz yaaa. Çok şükür Allahımaaaa. Nasıl gidiyor canm herşey yolunda mı ? İzne ayrıldın mıııııı? Öperim seni ve kızçeniiiiiiay kız bizi habersiz bırakma bi daha aklım kalıyo sende
Mesoşum nasılsın canım? Çok özledim ya tabletten yazamıorum bilgisayarı kapınca rahatça yazabiliyorum.selaammm
Seyzoşummm az kaldı kuzucum ya çok heyecanlıyımmm. Teker teker gelin ulennnnherkeşler iyiymiş oh oh oh
Allah iyiliğimizi versin
asos tatlım habersiz bırakma bizi çok endişelenmiştik valla
valla bende hafza mı bekliyorum o doğursun hemen doğururm bende herhalde bel ağrılarım başladı iki gündür. :18: 38. haftayı doldursam tamamdır
mesoşuum hadi git gör oğluşunu selamımızı söylegüzel haberlerle gel, öpüyoruz
bu arada kandiliniz mübarek olsun
Hafzoşummm çok özledim seni yavruşum bebişkommmmmmm çok aza kaldı Hafsamıza kavuşmaya günler yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum. Benimde uykusuz gecelerim başladııııı heyecandan mı neden bilmiyorum uyumakta zorlanıyorummmmmmmmmm.amiinn iremim inşallah en yakın zamanda resim işini halletmeye çalışıcam resimleri çekiyorum ama nete koyamıyorum en son seçenek kız kardeşimden yardım istiycem
erdoğanımmm canım amin inşallah gönlümden geçen normal doğum tabii ama korkmuyorum desemde yalan olur hayırlısı ile bi alsak onları kucağımıza inşallah senin nasıl gidiyo canım bulantılar arttımı
canım iyisin çok şükür ben kesin doğurdu bu kız diyodum ama çok şükür bebişin içerdeymişcanım benim 2 haftam kaldı beklenen tarih 3 haziran eşimle tanışma yıl dönümümüz o günde doğsa kızımız süper olurdu herhalde
bitanemm çok teşekkür ederim canım benim inşallah öle olur hepimiz için kolay doğumlar olur inşallah
iroşum seninde kandilin mübarek olsun canım
kızlar hepinizin regaip kandilini kutlarım bebişlerimiz kendimiz ve özellikle listemizdeki son 3 arkadaşımız için bol bol dua edelim bu akşam hepinizi çok çok öpüyorum
Selam kızlar.
Bütün hamişlere hayırlı doğumlar diliyorum.
Size birşey anlatmak istiyorum.
Ara sıra topiğinize girip yazılarınızı okuyorum. Bir gün gene girdiğim sırada eşim eve geldi. Napıyon dedi hiç dedim forumları okuyorum. Oda üstün körü şöyle bir baktı. Öyle konu kapandı.
Aradan günler geçti ve ben regl oldum. Gebelik düşündüğümüz için biraz canım sıkkın. Eşim geldi ne oldu dedi bu ayda olmadı dedim üzülerek, beni teselli etmeye çalıştı. Bu ay da peri pigildayı deneyelim istersen dedi. Peri Pigilda ne dedim. İlaç galiba dedi. Hamile kalmayı sağlıyormuş dedi:))
Bende o an can sıkıntısından bir türlü neyden bahsettiğini anlamadım.
Bana, bunu sen daha iyi bilirsin dedi o gün bilgisayardan bakıyordun dedi. Sipariş verelim ilacı istersen dedi.
İşte ben o sırada kahkahayı patlattım:))
Gülmekten de konuşmadım. Ne gülüyorsun dedi. Orda peri ve pigildayla hamile olmayan kalmayacak yazıyordu dedi. Evet doğru ama o peri pigilda ilaç değil, forumu açan kızların nicki dedim.:))
Bu sefer o kendine gülmeye başladı. O kadar canımız sıkkın bir zamanda öyle cok güldük ki bütün akşam gözümüzden yaşlar geldi.
Biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?