Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hepinizin geçmiş anneler gününü kutlarım tatlişkolar

en kısa zamanda sürpriz hamiş haberleri alırız inşallah çok mutlu oluyorum içim pır pır oluyor
bide duygusalım ki bu aralar sormayıın sürekli gözler yaşlı kırmızı şişmiş halde dolaşıyorum

hafzoşuum inan senin kadar heyecanlıyım senin doğumun olursa sıra bana geliyor çünkü :18::18::18: dualarım seninle tatlım. bi avazda kavuşuruz yavrularımıza inşallah

ben de hafta sonu yoğundum. dr a gittik oğlumuz kendini göstermedi ama kalbini beynini gördük. herşeyimiz iyi normal kilomuz 2.245 olmuş. artık doğumu bekleme sürecindeyiz dedi dr umuz. ayın 24 ünde çatı muayenemiz var :18: inşallah normal doğumda karar kılarız :44: böbreğimide gösterdim kızlar. tahlilleri yapıldıı ve çok şükür hasar yok enfeksiyonda yok sadece hamilelik sürecine bağlı olarak sabit bi genişleme var. bol su içmeye ve sola yatmaya devam ilaç vermedi dr um çok sevindim doğumdan sonra ayrıntılı tetkikler yapılacak....

yaa kızlar siz de yazmışsınız zaten ama asoss nasıl acaba iyice meraklanmaya başladım bende :18: bi haber etseydi inşallah iyidir

veee tüüüüüm teyzoşlarııı öpüyoruuuz

herkeslere günaydın
hafzakım doğuma çok az kalmış, inşallah nasıl istiyorsan öyle bir doğum olur, ama bence de normal doğum en iyisi. fazla kilolar uçup gidiyor, kalmıyor birşey, sezeryanda öyle mi, o göbek hep kalıyor inşallah kolay bir doğum olur senin için seyzenim sonra sıra sana geliyor, inşallah kolaycacık pırt diye doğurursunuz

geçmişş annecikler gününü kutluyorummmmmmm
güzelllll bir haftaaa diliyorummm ve eöpüyorummmm yazamasamda hep okuyorum takipteyimm :)))

mrb kizlar pek giremiyorum kk ya artik ama hep aklimdasiniz
:119: prdgn hamileymis tebrik ederim :119:

iyiyiz biz şükür artik 30 dan sonra rahat rahat gzrim diyordum ama yok oglum izin vermiyor azicik oturunca bile huysuzlaniyor hemen.. ama olsun cok şükür bugunku gunumuze

aksam canim kocam geliyorr yarinda dr kntr muz var.. bakalim bebegimin suyu bobrekleri ne durumda..
hepinizi kocaman optuk kendinize iyi bakin.. telden girdigim icin hafzak imin ne kadari kaldi bilmiyorm ama rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah..
seyzenime geliyor sira sonra da banaaa insallahhhh

ay kız bizi habersiz bırakma bi daha aklım kalıyo sende

selaammm

hafzoşumm dualarımdasınn..inş.çok kolay bir doğum olacak..bebeğin seni hiç üzmedi doğumda öyle olacak...

asossuummm iyi olmanıza sevindiimmm...atlattınız sayılırrrr...

seyzoşumla güzel haberler vericeksiniz inş...

idilimm nasılsınızzz? okuyorum diip kaçıyosuunn..iyi misinizzz?? alışverişe başladın mı?

vee yarın dr. a gidiyorummm..saatler kaldı....umarım güzel haberlerle gelirimmm...

canlarımmmm günaydınnn hepinize ve rabbim bu mübarek gecede ne muradınız varsa versin inşallah regaip kandiliniz mübarek olsunnn

asos canım inşallah güzel haberlerini ileteceksin bizeee

yaw senin doktor randevun geldimi o zaman benimde yaklaştı sanki saymıyom ya kaldı 8

herkeşler iyiymiş oh oh oh
Allah iyiliğimizi versin
asos tatlım habersiz bırakma bizi çok endişelenmiştik valla
valla bende hafza mı bekliyorum o doğursun hemen doğururm bende herhalde bel ağrılarım başladı iki gündür. :18: 38. haftayı doldursam tamamdır
mesoşuum hadi git gör oğluşunu selamımızı söyle güzel haberlerle gel, öpüyoruz
bu arada kandiliniz mübarek olsun

amiinn iremim inşallah en yakın zamanda resim işini halletmeye çalışıcam resimleri çekiyorum ama nete koyamıyorum en son seçenek kız kardeşimden yardım istiycem

bizde öptük damadım iyiymiş çok şükür seyzoşum seninde iyi olmana çok sevindim canım az kaldı doğumlarımıza evet ben sen diye sıra devam ediyor ama bellimi olur benim prensesimin doğmaya pek niyeti yok içerisini çok sevdi herhalde benimde çatı muayenem önümüzdeki çarşamba bakalım nasıl olucak:18:

erdoğanımmm canım amin inşallah gönlümden geçen normal doğum tabii ama korkmuyorum desemde yalan olur hayırlısı ile bi alsak onları kucağımıza inşallah senin nasıl gidiyo canım bulantılar arttımı
canım iyisin çok şükür ben kesin doğurdu bu kız diyodum ama çok şükür bebişin içerdeymiş canım benim 2 haftam kaldı beklenen tarih 3 haziran eşimle tanışma yıl dönümümüz o günde doğsa kızımız süper olurdu herhalde
bitanemm çok teşekkür ederim canım benim inşallah öle olur hepimiz için kolay doğumlar olur inşallah

iroşum seninde kandilin mübarek olsun canım

kızlar hepinizin regaip kandilini kutlarım bebişlerimiz kendimiz ve özellikle listemizdeki son 3 arkadaşımız için bol bol dua edelim bu akşam hepinizi çok çok öpüyorum

ewt ewt bende fotoğrafları merakla bekliyorum hafzoşuum sen ekle sonra ben eklerim sinsileyi bozmayayım şimdi doğum konusu hiç elli olmuyo valla tatlım. haziran annelerinde hergün bi doğum var nerdeyse mayıs başında başladı bebişler gelmeye :18: bende panik oldum bi ara sonra dr um rahatlattı daha olmaz diye. benim çatı muayenesi ayın 24 ünde hiç tedirgin diilim nedense sen de hiç kasma kendini canım zaten 15-20 saniye sürüyormuş. ne kadar sakin olursan o kadar çabuk bitiyormuş ben de kendimi motive ediyorum bu yönde

gelinimin bi ihtiyacı varsa söyle havzaam kaynanası olarak almak göreviim

biz geldiiikkkk..çoook şükürrr bebeğim iyi bihafta önden gidiyor...mide yanmasına ilaç verdi çünkü bazen çekilmez oluyor..

3 lü test için kan verdim inş.onun sonucu da iyi olur... annemlerin yanına gitme izni de çıktı...tetanoz aşısı önermedi karasız kaldım :44::44:

böyle şimdi bir ay daha bekleme, geriye sayma başlasıınnnnn....acil durum olmasın da bekleriimmm, yeni gördüm ya 2 hafta söylenmeye başlarım

kandiliniz kutlu olsun, dualarınız kabul olsuuunnnn...son 3 için ve doğumu yaklaşanlar için duaları eksik etmeyeliiimmmm....

benim cumartesiydi iremcim..ama dayanamadım bugüne aldım... öbür seferde böyle yapabilirim...

günaydın canlarrr cumanız mübarek olsun şu mübarek günlerde bütün dualarımızı rabbim hayırlı kılsın ve kabul etsin inşallahhh

Selam kızlar.
Bütün hamişlere hayırlı doğumlar diliyorum.
Size birşey anlatmak istiyorum.
Ara sıra topiğinize girip yazılarınızı okuyorum. Bir gün gene girdiğim sırada eşim eve geldi. Napıyon dedi hiç dedim forumları okuyorum. Oda üstün körü şöyle bir baktı. Öyle konu kapandı.
Aradan günler geçti ve ben regl oldum. Gebelik düşündüğümüz için biraz canım sıkkın. Eşim geldi ne oldu dedi bu ayda olmadı dedim üzülerek, beni teselli etmeye çalıştı. Bu ay da peri pigildayı deneyelim istersen dedi. Peri Pigilda ne dedim. İlaç galiba dedi. Hamile kalmayı sağlıyormuş dedi:))
Bende o an can sıkıntısından bir türlü neyden bahsettiğini anlamadım.
Bana, bunu sen daha iyi bilirsin dedi o gün bilgisayardan bakıyordun dedi. Sipariş verelim ilacı istersen dedi.
İşte ben o sırada kahkahayı patlattım:))
Gülmekten de konuşmadım. Ne gülüyorsun dedi. Orda peri ve pigildayla hamile olmayan kalmayacak yazıyordu dedi. Evet doğru ama o peri pigilda ilaç değil, forumu açan kızların nicki dedim.:))
Bu sefer o kendine gülmeye başladı. O kadar canımız sıkkın bir zamanda öyle cok güldük ki bütün akşam gözümüzden yaşlar geldi.

Biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim:))

Perdoşummmmmmmmm nasıl gidiyor hamişlik tatlımmmm o kadar mutlu oluyorumki herkeste hamişlik takvimi görünceeee Bencede normal doğum en güzeliii şartlar uygunsa. Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallahhhh
geçmişş annecikler gününü kutluyorummmmmmm
güzelllll bir haftaaa diliyorummm ve eöpüyorummmm yazamasamda hep okuyorum takipteyimm :)))
Bebişkoşummmmmm minik kuşuuuummmmmmm Aynı anda hamiş kalcaz diye diye kaldık da 6 aylık olduk bileee. Allahım bu günlere çok şükürrr. Özlemişim sana burdan yazmayııııı kuzucum benim
günaydınnnnnnnn
Günaydın İroşummmm hayırlı cumalarrrrrrrrrr nası gidiyor bebiş nasıllllllllllllllllllllll
Günaydıınnn herkeseeee.
Günaydınn tatlım naptınnn yumurta takibi yaptırıyor musunnnnnn. İyi çalış bu ay seni de yukarı yazcam gibi hissediyorummmmmmmmm
kızlaarrr benide aranıza kabul eder misiniz?
Tabiiki ederiz kuzucum kapımız herkese açıkkk. Hoş bizde hamişlik bebiş telaşı çok giremez olduk ama sen yaz ne zamandır deniyorsun olmuyormuuu? İnş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırızzzzzzzzzzzzzz
Asosummm facedeki paylaşımlarından iyi oldupunu biliyordm ama sen gir yaz sık sık. Nası geçti kontrol?? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn inşşşşş. EN güzel günler çok yakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay kız bizi habersiz bırakma bi daha aklım kalıyo sende
Deroşummmm maşallah kocaman olmuşsunuz yaaa. Çok şükür Allahımaaaa. Nasıl gidiyor canm herşey yolunda mı ? İzne ayrıldın mıııııı? Öperim seni ve kızçeniiiiii
Mesoşum nasılsın canım? Çok özledim ya tabletten yazamıorum bilgisayarı kapınca rahatça yazabiliyorum.
Seyzoşummm az kaldı kuzucum ya çok heyecanlıyımmm. Teker teker gelin ulennnn
Hafzoşummm çok özledim seni yavruşum bebişkommmmmmm çok aza kaldı Hafsamıza kavuşmaya günler yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum. Benimde uykusuz gecelerim başladııııı heyecandan mı neden bilmiyorum uyumakta zorlanıyorummmmmmmmmm.

Canımm okurken resmen kahkaha attımmmmmmmmmmmmmm Allah eşinin iyiliğini versinnnnnnnnnnnn hahahahha çok çok güldüm gerçekten.... Ne zamandır deniyorsunuz canım? Sıkma canını burda çoğumuz bekledik. Sonunda Allah verdi. Sen tevekkel ol dua etyumurtlama günlerini kaçırma. Öpüyorum canım güzel haberlerini bekliyoruz

PERİ TEYZESİ ÇOK TEMBEL BENİM SIPAM YA ANASINA BİR SİNYAL ÇAKMIYO TABİ ÖYLE OLUNCA AYDA BİR RANDEVULAR ANASINA ZOR GELDİ SON BİR HAFTAMIZ BEKLİYORUM BAKALIM ONUN DIŞINDA BİR SIKINTIMIZ YOK ŞÜKÜRR

Pericim valla bu ay tutmazsa diye düşünüyorum yumurtlama takibi olayını.Ama çalışırkende doktora gitmek için izin falan ayarlamak lazım.Bilmiyorum bakıcam artık bi çaresine :)
Bu arada aslında ben yumurtlama günümü anlıyorum çok net hemde.yumurtlama gününmde kasıkta bir ağrı oluyo anlatamam.Yumurtlama gününde olduğunuda ovulasyon testi yaparken anladım.Kasığımda o ağrı olduğunda test koyu çift çizgi çıkıyo.

Bilmiyorum belirtimi değilmi ama suratımda durmadan sivilce çıktı bu ay.Biri geçiyo diğeri başlıyo ki bende sivilce falan olmaz pek.
vede gaz sancım falan oluyo.Ay ne biliyim işte bende durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…