- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.301
Selam kızlar.
Bütün hamişlere hayırlı doğumlar diliyorum.
Size birşey anlatmak istiyorum.
Ara sıra topiğinize girip yazılarınızı okuyorum. Bir gün gene girdiğim sırada eşim eve geldi. Napıyon dedi hiç dedim forumları okuyorum. Oda üstün körü şöyle bir baktı. Öyle konu kapandı.
Aradan günler geçti ve ben regl oldum. Gebelik düşündüğümüz için biraz canım sıkkın. Eşim geldi ne oldu dedi bu ayda olmadı dedim üzülerek, beni teselli etmeye çalıştı. Bu ay da peri pigildayı deneyelim istersen dedi. Peri Pigilda ne dedim. İlaç galiba dedi. Hamile kalmayı sağlıyormuş dedi:))
Bende o an can sıkıntısından bir türlü neyden bahsettiğini anlamadım.
Bana, bunu sen daha iyi bilirsin dedi o gün bilgisayardan bakıyordun dedi. Sipariş verelim ilacı istersen dedi.
İşte ben o sırada kahkahayı patlattım:))
Gülmekten de konuşmadım. Ne gülüyorsun dedi. Orda peri ve pigildayla hamile olmayan kalmayacak yazıyordu dedi. Evet doğru ama o peri pigilda ilaç değil, forumu açan kızların nicki dedim.:))
Bu sefer o kendine gülmeye başladı. O kadar canımız sıkkın bir zamanda öyle cok güldük ki bütün akşam gözümüzden yaşlar geldi.
Biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim:))
pericim valla bu ay tutmazsa diye düşünüyorum yumurtlama takibi olayını.ama çalışırkende doktora gitmek için izin falan ayarlamak lazım.bilmiyorum bakıcam artık bi çaresine :)
bu arada aslında ben yumurtlama günümü anlıyorum çok net hemde.yumurtlama gününmde kasıkta bir ağrı oluyo anlatamam.yumurtlama gününde olduğunuda ovulasyon testi yaparken anladım.kasığımda o ağrı olduğunda test koyu çift çizgi çıkıyo.
Bilmiyorum belirtimi değilmi ama suratımda durmadan sivilce çıktı bu ay.biri geçiyo diğeri başlıyo ki bende sivilce falan olmaz pek.
Vede gaz sancım falan oluyo.ay ne biliyim işte bende durumlar böyle
Pericim valla bu ay tutmazsa diye düşünüyorum yumurtlama takibi olayını.Ama çalışırkende doktora gitmek için izin falan ayarlamak lazım.Bilmiyorum bakıcam artık bi çaresine :)
Bu arada aslında ben yumurtlama günümü anlıyorum çok net hemde.yumurtlama gününmde kasıkta bir ağrı oluyo anlatamam.Yumurtlama gününde olduğunuda ovulasyon testi yaparken anladım.Kasığımda o ağrı olduğunda test koyu çift çizgi çıkıyo.
Bilmiyorum belirtimi değilmi ama suratımda durmadan sivilce çıktı bu ay.Biri geçiyo diğeri başlıyo ki bende sivilce falan olmaz pek.
vede gaz sancım falan oluyo.Ay ne biliyim işte bende durumlar böyle
Oy yerim onuuuuuuuuuuuuuuu dimi iroşum ya çok iyi anlıyorum seniiiiiiiiiiiiii her seferinde korkuyla giderdim herşey yolundamı acaba diye. Ben senin haftanda göz seyirmesi gibi hissediyorum çok nadir. Gaz sanıyodum ama bebişmiş annem söylemişti.PERİ TEYZESİ ÇOK TEMBEL BENİM SIPAM YA ANASINA BİR SİNYAL ÇAKMIYO TABİ ÖYLE OLUNCA AYDA BİR RANDEVULAR ANASINA ZOR GELDİSON BİR HAFTAMIZ BEKLİYORUM BAKALIM ONUN DIŞINDA BİR SIKINTIMIZ YOK ŞÜKÜRR
Pericim valla bu ay tutmazsa diye düşünüyorum yumurtlama takibi olayını.Ama çalışırkende doktora gitmek için izin falan ayarlamak lazım.Bilmiyorum bakıcam artık bi çaresine :)
Bu arada aslında ben yumurtlama günümü anlıyorum çok net hemde.yumurtlama gününmde kasıkta bir ağrı oluyo anlatamam.Yumurtlama gününde olduğunuda ovulasyon testi yaparken anladım.Kasığımda o ağrı olduğunda test koyu çift çizgi çıkıyo.
Bilmiyorum belirtimi değilmi ama suratımda durmadan sivilce çıktı bu ay.Biri geçiyo diğeri başlıyo ki bende sivilce falan olmaz pek.
vede gaz sancım falan oluyo.Ay ne biliyim işte bende durumlar böyle
Evet ot mu felan diyen olmuştu nasıl başlık attıysammmmBİr yada 2 kişi daha sanki peri pidilgayı ilaç sanmıştı yanlış hatırlamıyorsam
periimm iyiyizzz...sıkıntılı günleri atlattık çoook şükür...sizin peşinizden geliyoruuzz..peri ve pidilga müritleriii :13::13::13:
çook umutluyum senden canımmm...senden ve sessiz takımından birinden bomba haberler gelicek öyle hissediyorum
bana da hep hissettiler tutturdular...ama inancımı hiç kaybetmedim..son çarem tüp dedim allahtan o var dedim..ama daha denemeye zamanım da var dedim...umutsuz olmayın....bu ay olmadı mı öbür ay olabilir demek beni rahatlattı...
leeyynnn bojuuuuu nerelerdeeeeeeeeeeeeee?????
Evet ot mu felan diyen olmuştu nasıl başlık attıysammmm
Çok şükür canım. Cinsiyet belli oldumu ben kaçırmışım..
Buarada boju bebeğini kaybetti arkadaşlar çok çok üzüldük malesef
neeeee ne zamaaaannn olduuuuuu????
yazdınız mı haberim yokkk kiiiii beniimmm....çok üzüldüümmm..neden olmuş ne zaman olmuuşş??
keşke gelseydii ben de özlemiştimmm....
Oooo benim oğlana arkadaş geliyor demek... Maşallah kuzucum
Yok bende dün öğrendim. 3 hafta olmuş kaybedeli... Ben sadece bu kadarını söylim özel bi durum benim anlatmam doğru olmayabilir. Ponjuum gelince kendi dilerse anlatsın
Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin hayırlısıyla...
Canımm okurken resmen kahkaha attımmmmmmmmmmmmmmAllah eşinin iyiliğini versinnnnnnnnnnnn hahahahha çok çok güldüm gerçekten.... Ne zamandır deniyorsunuz canım? Sıkma canını burda çoğumuz bekledik. Sonunda Allah verdi. Sen tevekkel ol dua etyumurtlama günlerini kaçırma. Öpüyorum canım güzel haberlerini bekliyoruz [/B]
Bİr yada 2 kişi daha sanki peri pidilgayı ilaç sanmıştı yanlış hatırlamıyorsam
bojumm okuyunca çok üzüldüm Rabbim tez vakitte yerini doldurur inşallah doğumunda sana dua edicem söz bojum özellikle Rabbim kabul eder inşallah
kızlar benden son haberler ablam yarın geliyor çok şükür doğumuma yetişti yani henüz doğurmadım ama dünden bu yana bi garibim değişik ağrılar sancılar hissediyorum hayırlısı bakalım ne zaman gelicek minik prensesim çok merak ediyorum onu kızlar bana dua edin olur mu normal ve kolay bir doğum geçiririz inşallah
kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?