Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Bİr yada 2 kişi daha sanki peri pidilgayı ilaç sanmıştı yanlış hatırlamıyorsam

canım inşallah bu ay son aydır görmezsin kırmızıları

periimm iyiyizzz...sıkıntılı günleri atlattık çoook şükür... sizin peşinizden geliyoruuzz..peri ve pidilga müritleriii :13::13::13:

çook umutluyum senden canımmm...senden ve sessiz takımından birinden bomba haberler gelicek öyle hissediyorum

bana da hep hissettiler tutturdular... ama inancımı hiç kaybetmedim..son çarem tüp dedim allahtan o var dedim..ama daha denemeye zamanım da var dedim...umutsuz olmayın....bu ay olmadı mı öbür ay olabilir demek beni rahatlattı...

leeyynnn bojuuuuu nerelerdeeeeeeeeeeeeee?????

Oy yerim onuuuuuuuuuuuuuuu dimi iroşum ya çok iyi anlıyorum seniiiiiiiiiiiiii her seferinde korkuyla giderdim herşey yolundamı acaba diye. Ben senin haftanda göz seyirmesi gibi hissediyorum çok nadir. Gaz sanıyodum ama bebişmiş annem söylemişti. İnş bikaç hafytaya pıt pıt vurcak annişineeee

Evet canım bende ondan anlardım hepp. Valla inş güzel haberlerini alırız kuzucum ben öyle hissettim inşşşşşşşş

Evet ot mu felan diyen olmuştu nasıl başlık attıysammmm

Çok şükür canım. Cinsiyet belli oldumu ben kaçırmışım..

Buarada boju bebeğini kaybetti arkadaşlar çok çok üzüldük malesef

Evet ot mu felan diyen olmuştu nasıl başlık attıysammmm

Çok şükür canım. Cinsiyet belli oldumu ben kaçırmışım..

Buarada boju bebeğini kaybetti arkadaşlar çok çok üzüldük malesef

neeeee ne zamaaaannn olduuuuuu????

yazdınız mı haberim yokkk kiiiii beniimmm....çok üzüldüümmm..neden olmuş ne zaman olmuuşş??

keşke gelseydii ben de özlemiştimmm....

Son düzenleme:
şaşkınlıktan yazamadımm..

12.haftada öğre ndimm perim...erkek olacak sağlıkla gelir inş. bebeğim...

neeeee ne zamaaaannn olduuuuuu????

yazdınız mı haberim yokkk kiiiii beniimmm....çok üzüldüümmm..neden olmuş ne zaman olmuuşş??

keşke gelseydii ben de özlemiştimmm....

Oooo benim oğlana arkadaş geliyor demek... Maşallah kuzucum

Yok bende dün öğrendim. 3 hafta olmuş kaybedeli... Ben sadece bu kadarını söylim özel bi durum benim anlatmam doğru olmayabilir. Ponjuum gelince kendi dilerse anlatsın

Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin hayırlısıyla...

tamamdır..içime doğdu yine yaaa...epeydir sesi çıkmıyo...biişi mi var acaba dedim sorim dedim...

anlatsa da anlatmasa da bırakmasın biziii....

bojuuuuuuuuummmmm seni çok seviyoruuuuzzzz....hayırlısı olsunn ve olacaaakkkk eminiimmm...

Bizde çok güldük o gün. Hatta bazen aklımıza geliyor gene gülüyoruz.
Evlendigimizden beri hiç korunmadık 9.ay oldu. Iki ay önce eşim sperm testi yaptı morfolojisi 3 çıktı. Çok zor tüplü dalış yapın dediler ama yapmadık. Geçen hafta gene sperm testi yaptık morfoloji diye bir sorun çıkmadı. Normal sperm yüzde 71 çıktı. Bu iki tahlili de farklı yerlerde yaptık. Görüştüğümüz ürolog dedi ki tüp merkezi bulunan yerlerde tahlil yaptirinca sperm testi kötü çıkıyormuş bilerek insanları tüp bebeğe yönlendiriyorlarmış. Ne kadar doğru bilmiyoruz. Ama bu zamanda artık böyle şeylere şaşırmıyorum.
Doktorum bu ay ilk defa klomen verdi bakalım birde böyle deniycez. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. .

Benim eşim tek değilmiş bari:))

pojommm çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın...

günaydın kızlarrr......

boju canım bişey diyemiyorum inan , rabbim sabrını bol versin ve tez vakitte tekrar nasip etsin inşallah ...............

günaydınn...

güzel haberler alacağımız vereceğimiz bir hafta olsun...çalışanlara kolay gelsin...

bojumm okuyunca çok üzüldüm Rabbim tez vakitte yerini doldurur inşallah doğumunda sana dua edicem söz bojum özellikle Rabbim kabul eder inşallah

kızlar benden son haberler ablam yarın geliyor çok şükür doğumuma yetişti yani henüz doğurmadım ama dünden bu yana bi garibim değişik ağrılar sancılar hissediyorum hayırlısı bakalım ne zaman gelicek minik prensesim çok merak ediyorum onu kızlar bana dua edin olur mu normal ve kolay bir doğum geçiririz inşallah
kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum

kolay olacak, bir avazda olacak hafzoşumm....bizde merakla bekliyoruz minik prensesi...

Allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…