Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
slm kızlar uzun aradan sonra döndüm sahalara
ööncelikle doğurmak üzer olanlara Allah bir avazda kurtarsın inş diyorum güzel haberlerinizi alalım biran önce
bojumun da haberini yeni gördüm çok üzüldüm Allah sabır versin iki kez yaşadığım için iyi bilirim nasıl bir acı olduğunu inş tekrar güzel haberini alırız burdan canım üzme kendini lütfen seni seviyoruz

aylardır yaşadıklarım çok kötüydü kimseyle paylaşmadım hep eşimle birlikte atlattık çok şükür ve döndüm yanınıza.öncelikle ilk gittiğim dr a gittim yeniden baktı etti herşey iyi dedi sonra duphaston verdi 2 ay kullan bakalım neler olacak dedi baktık bekledik hiç bir şey yok anormal şekilde oldu adetlerrim birde aspirine başlattı. yaklaşık 8-9 gün sürdü ve iki ay boyunca 1 haftalık erken geldi adetlerim hep bittim tükendim çok ağladım derken şuan gittiğim riskli gebelik uzmanı bir prof a gitmeye karar verdim tüm tahliller yapıldı kanama pıhtılaşma testiyle herşey noktlandı. genetik testlerimiz temiz çıktı aspirin ve folik asit başlandı 2 aydır da bu dr a bağladık ümitlerimizi adamı hiç sevmedim başlarda ama mecburduk birde polipten şüphelenince hsg ye benzer bir tetkik istedi onu da kanamalar moralbozukluğu atlattım. sonra ovulasyon testini denemeye başladım 2 ay,,Meryem suresine başladım 41 gün boyunca okuduk tespihler çektik, bir de silkeleme yönteminin değişik bi versiyonunu denedim bu ay..
işte haberler bunlar

şimdide güzel haberi yazıyorum hazır olun bu kadar badireler bu kadar yaşanmışlıklar son kürtaj sonrası 7 ay derken çok ağrılarımın olduğu gün gecesi saat 12 de bi ovulasyon testi bir de gebelik testi yaptım hani gebelik testinde çıkmazsa ovulasyon testi haberci olabiliyormuş çok koyu çıkıp.ovulasyonda bir şey çıkmadı ama gebelik testi 5 dk sonra silik bi çizgi görmesi çok zor olan birşeydi.
eşimin morali bozuk ağrım var diye uzanmış koltukta duruyordu bense şaşkın yanına geldim mızmızlanarak başımı boynunun arasına sıkıştırıp mızmızlandım noldu dedi BABA OLUYORSUN dedim nerden biliyorsun dedi testi gösterim delirdi tabiii
pazar kan verdik acilden sonuç 41 iki gün sonra yani dün 107(tam günümde) dr a gittik çok beğendi haftaya perşembe kese görmeye gidiyorum çokkk mutluyum Allah herkese nasip etsin inş kimseyi evladıyla sınamasın inş bunu kucağımıza alırız sağlıkla.bu arada iğneye de başladım hergün yapılacak ama ona değer

şu durum çok enteresan geç dölenme olduğu halde değerim yüksek ilk bebekte günümde 3.25 ti bunun maşallahı var

CAnım benim hoşgeldin
Öncelikle yaşadıkların gerçekten çok zor süreçler.Ama olsun sanırım şuan hepsine değer diyorsundur.
Çoook tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.

canımmm teşekkür ederim inş sende bu ay haberini alırsın kuzucuğununovulasyon testi kullandığını okudum yanlış hatırlamıyorsam.ben bu sayede olduğu düşünüyorum birde dua ederken ne zaman gelirse diyordum ama artık bu ay haberini alayım diye ettim Meryem suresi 18 inde sondu bende 17 si gece 12 de aldım haberini

ben 2 ay kullandım ovu.testi.Bu ay kullanmadım.Artık anlıyorum zaten yumurtladığımı.Fena bi kasık ağrısı oluyo :))
25-26 mayıs bat'ım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin.Pek bi belirti bişiy yok bende ama acayip bir uyku hali var.Çok uyumak istiyorum.Birde suratımda sivilceler çıkmaya başladı bu bir haftadır ki bende öyle sivilce olmaz.Ergenlikte bile yoktu yani.Bİlmiyorum.Ya ha mevsim geçisi yada arada oluyo insanda böyle değişiklikler yada bebiş:)Bakalım bekliyorum.

inş bebiştir canım bana dr klomen verdi bu ay gelme kontrole dedi valla benimde gidesim çoktu hiç.pimpirikliler geliyor genelde dedi 3 ay olmazsa görüşelim dedi bende testleri aldım ilk defa ve ovulasyon sayfasını okudum hep ve koyu çıkan 2 günü ve ertesi günü değerlenderdik sonra olmadı hiç.yüzümde benimde çok sivilce çıktı normalde hiç olmaz ama klomenden midir bilmem.ben hamileliğimi hep göğüss ucumdan anlarım bunu da öyle anladım ama uyduruyorum herhalde dedim ama doğru tahminmiş kuzum gelmiş bana. seninde günü yakın aslında bi test yapsan çıkar sanki yaa çok heyecanlandım vallaa

Bu arada sende dikkat et kendine.Bol bol dinlen.

balım rapor aldım 5 gün evde yatış valla dün hastanede çok yoruldum kasığım ve belim koptu resmen dr da hemen rapor verdi sağolsun artık seviyorum dr umu

inş seninde haberini alırız balımmm

yok canım ben bi kaç gün geçerse öyle yapıcam test.Geçen ay başıma saçma bi olay geldi ders oldu bana.Adet günündemiydi 1 gün öncemiydi tam hatırlamıyorum test yaptım.silik Çift çizgiyi gördüm.ama görünüyodu yani çift çizgi.Hatta burayada ekledim resmi kızlarda gördüler.ERtesi gün tekrarladım tek çizgi.Sonrada adet oldum zaten.İnternette okudum.Adete yakın dönemde o hormon biraz fazla yükseliyomuş kimisinde onuda test yakalıyabiliyormuş.Adetle beraberde düşüyo tabi değer.Onun için iyice geçsin adet test öyle yapın diyolar.çift çizgiyi görüp adet olunca kötü oluyo baya :)

kıyamam yaa o zaman bekle canımm ama bu beklemeye inş sonuç güzel olurr belirtilerin var mı canımmm
biz önceki hamileliğimizi yakın zamandan yaşamıştık sanırım umarım bu da öyle olurr

kıyamam yaa o zaman bekle canımm ama bu beklemeye inş sonuç güzel olurr belirtilerin var mı canımmm
biz önceki hamileliğimizi yakın zamandan yaşamıştık sanırım umarım bu da öyle olurr

ya deminde dediğim gibi uyku hali fena,sivilce falan çıktı.Gazım çok.Ne biliyim bunlar normaldede olabilecek şeyler.bakalım görücez.Evet ozamanda senle yakın dönemde almıştık haberi.Hakkımızda hayırlısı diyorum.benim 3.ayım.Önceki hamileliğimde korunmadığım 2.ay hamile kalmıştım.Umarım bundada çok beklemem.Ama tabi önemli olan sağlıklı olması.Oyüzden hayırlısını nasib etsin Allah.

benimde 5. ayım geldi güzel haber canım inş seninde güzel haberini alırız öptüm çok biraz dinlensem iyi olacak her sabah gelirim daha nasılsa raporun bitmesine var D

ay tatlım çok sevindim tabi değerin bunda farklı olacak çünkü bu bebiş seni bırakmayacak inşallah benim de düşük yaptığıma kıyasla yüksekle başlamıştı

ay tatlım çok sevindim tabi değerin bunda farklı olacak çünkü bu bebiş seni bırakmayacak inşallah benim de düşük yaptığıma kıyasla yüksekle başlamıştı

İnsallah deragun üm bende bu bebisten cok ümitliyim annesini de babasini da cok sevindirdi.bu anne baba kelimelerini kullanmak o kadar guzelki:)))

Sen ne yaptin canim bebisin kocaman olmus masallah

İroş maşallah,Allah nazarlardan saklasın bu arada şakamaka 16 haftalık oldu senin miniğin :)
Nasıl geçiyo hamilelik?

şükür sorunsuz geçen bir hamilelik oldu canım rabbim diğerlerinide ve sizede böyle yazsın inşallah yarın görcem miniğimi bakalım minik mi hala büyümüş mü sıpam

yerim senin susamdan güzel haberini ay ben her sabah sitem edeyim hem gelen oluyo hemde gelirken susam getiriliyo nerde bu millet ayolllll canım alyam gözün aydın tatlım katlansın değerlerin sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah al buda benden susamına halayyyyyyyy yerler o susam tanesini yaaaa

günaydın a milletttttt bebişimiz varrrrrrrrrrrr darısı son hll_legent ım la miskamberimeeeeeee tez zamanda inşallahhhhh

Amin canım....Ay yanağımda öküzgözü gibi sivilce çıktı ya(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…