Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ben de son durum...yatıyorum....down riski çıktı 3 lü testimde...

amniyosentez oldum...olmadan önce çok korktum. amniyonun yan etkilerinden. çok şükür iyiyim...

sonucuda bugün aldım...erken sonuçta bebeğim iyi görünüyor..testin tamamı 3 hafta sonra çıkacakmış...tabii rahatladım..

birde muayeneye gidip bebeğimin kalp sesini duymam lazım

iroşumm naaptın? nasılsınız??

hll cim detaylara takılma hep duyusundur...ama belirti olmayada biliyor

sanırım herkes kendi derdinde...hayat bir koşturmacayla çok hızlı geçiyor....

herkes sağlıcakla, sevgiyle kalsın....

günaydın teyzoşlarrrr biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz

bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz

Merhaba.
Senin yaş kaçtı meessttrraa?hemenmi karar verdin amniyosenteze?

canım kişisel fikrim 2 li testin güzel çıktıysa hiç yaptırmasaydın 35 sen o riski yapıştırıyorlar , benim teyzem 38-39 yaşında benden 2 ay büyük bebişi onda yaşı yüzünden yaptırmışlar anca stres oldu , rabbimin izniyle sende de hiç bişey çıkmayacak

Biz bügün gitcez doktora teyzesi inşallah gösterirse artık kızım yada oğlum diye sevecem kuzumu

İnşallah cnm :)

Benimde şahsi fikrim öyle.Çünkü çok duydum 2li test iyi oluyo 3 lü teste hep risk çıkıyo ve amniyosentez yaptırıyolar.Bende o yüzden yaşını sordum.Neyse yaptırmışsın bi kere ama için rahat olsun Allahın izniyle hiçbi sorunu yoktur bebişinin.

ahhh canımm bizde çok sevindik tekrardan iyi haber almak evimizi şenlendirdi şimdilik kimselerin haberi yok kalp atışını duymadan söyleyemeyeceğiz sanırım
haftaya perşembe de keseyi görmeye gideceğiz inş sıkıntısız bir şekilde devam edecek bu kez.buna çokk inanıyorumm

messim bu dr lar hep korkutuyorlar insanı böyle ben galiba 2li ve 3lü taramaları galiba yaptırmayacağım sadece 2 dra ense ve burun kökü ölçümü yaptırıcam.gerçi bu dr dan daha iyisi yok erzurumda başka kime güvenip gieceğim oda ayrı bir şey dr um ne derse o D
kendine çookkk dikkat et hiç moralini bozma bebeğin güçlü bir şekilde büyümeye devam edecek ve kucağına aldığın gün gözyaşlarına hakim olamayacaksın heyecandan

günaydın teyzoşlarrrr biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz

bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz

Eki Görüntüle 719385

ayyy ne güzel çıkmış göbüşün ne ara büyüttün kız sen bu cimcimeyi çabuk gel ve haber ver cinsiyetinii güzel haberle gel canımmmm:103::103::103:

hilcimm sen ne yaptın canım haber var mı haberrr

Şimdilik bişiy yok canım bekliyorum.25-26 sında olmazsam 27.sinde sabah test yaparım.

Son düzenleme:
Merhaba.
Senin yaş kaçtı meessttrraa?hemenmi karar verdin amniyosenteze?

selammm,

yaşım 33 canım.. 2li de değerim iyi çıktı. 3 lü de risk 1/100 çıktı dr. bize bıraktı..ama eşime yaptırırdım dedi..
eşimde burdayken yaptıırmak istedim...yaptırıp yaptırmamak tamamen kişisel tercih..5 ay bekleyemezdim..
eşimin ailesinde özürlü var ve sıkıntılarını görüyorum. bu konuda tıptan yararlanmak kadercilik yapmak istemedim..
korkularımı endişelerimi eşim ve bütün ailemle paylaştım...2 lisi temiz çıkıp 3lüde sonucu pozitif olanlar var..2lide bideğere bakılmıyor..ve evet 3lünün güvenirliliği az..ama downlu bir çocuğun yaşam kalitesii, yaşam süresinin ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz. 2.bebek istesem onunda hayatından çalmış olmayacak mıyım gibi sorularım vardı..mantıklı düşünmeye karar verdik ailecek....kolay bir karar değil. helede benim gibi bu bebeğe kolay sahip olmayan biri için..

Allaha çok şükür endişelerime rağmen test sonucu iyi..bebeğimde daha doğmadan her türlü sıkıntıda bana güç verdi...

her zaman önce sağlık olsun...

Anladım cnm.neyseki sonuc iyi çıkmış çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…