- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.341
Amin canım....Ay yanağımda öküzgözü gibi sivilce çıktı ya(((((((
sıkma canını farklı durumlar iyidir
şükür sorunsuz geçen bir hamilelik oldu canım rabbim diğerlerinide ve sizede böyle yazsın inşallahyarın görcem miniğimi bakalım minik mi hala büyümüş mü sıpam
yerim senin susamdan güzel haberiniay ben her sabah sitem edeyim hem gelen oluyo hemde gelirken susam getiriliyo nerde bu millet ayolllll canım alyam gözün aydın tatlım katlansın değerlerin sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah al buda benden susamına halayyyyyyyy yerler o susam tanesini yaaaa
Gunaydin iremim geldim haber verdim ama hilcim burdaydi onunla paylastim deragunum gordu erdoganimla ocak annelerindeyiz o da biliyor bi de asosum:))
Cok mutluyuz cokkkkkkk.
Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin ins cok sukur beklletmedi susamim geldi hemen
Amin canım....Ay yanağımda öküzgözü gibi sivilce çıktı ya(((((((
Hayir olsun kusum sonunda guzel haber olsun ins
şükür sorunsuz geçen bir hamilelik oldu canım rabbim diğerlerinide ve sizede böyle yazsın inşallahyarın görcem miniğimi bakalım minik mi hala büyümüş mü sıpam
yerim senin susamdan güzel haberiniay ben her sabah sitem edeyim hem gelen oluyo hemde gelirken susam getiriliyo nerde bu millet ayolllll canım alyam gözün aydın tatlım katlansın değerlerin sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah al buda benden susamına halayyyyyyyy yerler o susam tanesini yaaaa
Gunaydin iremim geldim haber verdim ama hilcim burdaydi onunla paylastim deragunum gordu erdoganimla ocak annelerindeyiz o da biliyor bi de asosum:))
Cok mutluyuz cokkkkkkk.
Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin ins cok sukur beklletmedi susamim geldi hemen
Hayir olsun kusum sonunda guzel haber olsun ins
Amin canım hayırlısı inşallah.
bakalım görücez
Senin randevun kaçta?
günaydın teyzoşlarrrr biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz
bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz
Eki Görüntüle 719385
ben de son durum...yatıyorum....down riski çıktı 3 lü testimde...
amniyosentez oldum...olmadan önce çok korktum.amniyonun yan etkilerinden. çok şükür iyiyim...
sonucuda bugün aldım...erken sonuçta bebeğim iyi görünüyor..testin tamamı 3 hafta sonra çıkacakmış...tabii rahatladım..
birde muayeneye gidip bebeğimin kalp sesini duymam lazım
iroşumm naaptın? nasılsınız??
hll cim detaylara takılma hep duyusundur...ama belirti olmayada biliyor
sanırım herkes kendi derdinde...hayat bir koşturmacayla çok hızlı geçiyor....
herkes sağlıcakla, sevgiyle kalsın....
Amniyosentez oldum...olmadan önce çok korktum.Amniyonun yan etkilerinden. çok şükür iyiyim...
Sonucuda bugün aldım...erken sonuçta bebeğim iyi görünüyor..testin tamamı 3 hafta sonra çıkacakmış...tabii rahatladım..
Birde muayeneye gidip bebeğimin kalp sesini duymam lazım
Iroşumm naaptın? Nasılsınız??
Hll cim detaylara takılma hep duyusundur...ama belirti olmayada biliyor
Herkes sağlıcakla, sevgiyle kalsın....
canım kişisel fikrim 2 li testin güzel çıktıysa hiç yaptırmasaydın 35 sen o riski yapıştırıyorlar , benim teyzem 38-39 yaşında benden 2 ay büyük bebişi onda yaşı yüzünden yaptırmışlar anca stres oldu , rabbimin izniyle sende de hiç bişey çıkmayacak
Biz bügün gitcez doktora teyzesi inşallah gösterirse artık kızım yada oğlum diye sevecem kuzumu
Eki Görüntüle 719011 Eki Görüntüle 719011 Eki Görüntüle 719011
süper habeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr....çok sevindiiimmmmmmmmmmmmmm......
inşallah pıtpıtlarıda duyacaksııınnnnnnn
kendine dikkat et tatlım..iş stresinden ıvırdan zıvırdan ağır kaldırmaktan uzak dur aman diimmmm....
amniyosentez oldum...olmadan önce çok korktum.amniyonun yan etkilerinden. çok şükür iyiyim...
sonucuda bugün aldım...erken sonuçta bebeğim iyi görünüyor..testin tamamı 3 hafta sonra çıkacakmış...tabii rahatladım..
birde muayeneye gidip bebeğimin kalp sesini duymam lazım
iroşumm naaptın? nasılsınız??
hll cim detaylara takılma hep duyusundur...ama belirti olmayada biliyor
herkes sağlıcakla, sevgiyle kalsın....
günaydın teyzoşlarrrr biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz
bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz
Eki Görüntüle 719385
ahhh canımm bizde çok sevindik tekrardan iyi haber almak evimizi şenlendirdi şimdilik kimselerin haberi yok kalp atışını duymadan söyleyemeyeceğiz sanırım
haftaya perşembe de keseyi görmeye gideceğizinş sıkıntısız bir şekilde devam edecek bu kez.buna çokk inanıyorumm
messim bu dr lar hep korkutuyorlar insanı böyle ben galiba 2li ve 3lü taramaları galiba yaptırmayacağım sadece 2 dra ense ve burun kökü ölçümü yaptırıcam.gerçi bu dr dan daha iyisi yok erzurumda başka kime güvenip gieceğim oda ayrı bir şey dr um ne derse oD
kendine çookkk dikkat et hiç moralini bozma bebeğin güçlü bir şekilde büyümeye devam edecek ve kucağına aldığın gün gözyaşlarına hakim olamayacaksın heyecandan
ayyy ne güzel çıkmış göbüşün ne ara büyüttün kız sen bu cimcimeyi çabuk gel ve haber ver cinsiyetinii güzel haberle gel canımmmm:103::103::103:
hilcimm sen ne yaptın canım haber var mı haberrr
şimdilik bişiy yok canım bekliyorum.25-26 sında olmazsam 27.sinde sabah test yaparım.
ben bu ay çok sabırsızlanıyordum hep eşime dedim keşke 2 gün içinde var mı yok mu tuttu mu öğrenebilsek
Merhaba.
Senin yaş kaçtı meessttrraa?hemenmi karar verdin amniyosenteze?
selammm,
yaşım 33 canım.. 2li de değerim iyi çıktı. 3 lü de risk 1/100 çıktı dr. bize bıraktı..ama eşime yaptırırdım dedi..
eşimde burdayken yaptıırmak istedim...yaptırıp yaptırmamak tamamen kişisel tercih..5 ay bekleyemezdim..
eşimin ailesinde özürlü var ve sıkıntılarını görüyorum. bu konuda tıptan yararlanmak kadercilik yapmak istemedim..
korkularımı endişelerimi eşim ve bütün ailemle paylaştım...2 lisi temiz çıkıp 3lüde sonucu pozitif olanlar var..2lide bideğere bakılmıyor..ve evet 3lünün güvenirliliği az..ama downlu bir çocuğun yaşam kalitesii, yaşam süresinin ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz. 2.bebek istesem onunda hayatından çalmış olmayacak mıyım gibi sorularım vardı..mantıklı düşünmeye karar verdik ailecek....kolay bir karar değil. helede benim gibi bu bebeğe kolay sahip olmayan biri için..
Allaha çok şükür endişelerime rağmen test sonucu iyi..bebeğimde daha doğmadan her türlü sıkıntıda bana güç verdi...
her zaman önce sağlık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?