Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

kızlar günaydın.Yine bir cumartesi ve yine benden çift çizgili test.Umarım yine hormonlar bana şaka yapmıyordur

adet günüm bugün yada yarın o yüzden yarın falan tekrarlıcam testi.Dua edin herşey yolunda olsun....

bu arada resimdekinden çok daha net 2.çizgi.

Son düzenleme:
Kizzlar %90 kizim olacakmissssssssss

iremimmm çookkk sevindimmmm şansı bahtı açık olsun prensesin adı ne olcak düşündünüz müüü

yaa hilcim önceki testi ben görmemiştim nasıl çıktığını ama bana kalırsa bu kesin pozitif biliyordum canımmmm bu ay geleceğini içime öyle doğmuştu bu laboquic in gebelik testi sanırım bende bunda öğrenmiştim.

hadi halayaaaaa64:

ayy eklemiş bile takvimini yerim senin minnakını maşallah
hill canım hadi teste gitte gel en az100 söylüyorum sana
evde çok test olunca ben hergün yaptım en son 400 lerde kopkoyu çıkıyor öğrenmiş oldum
ona kıyasla 100 falan bencee

hilll hamile kızlar koşun 2 yeni hamiş varrrrr

bebe time diye bi marka sanırım canım.SAol bu arada.Devamında güzel olur inşallah herşey.Hepimiz için.

normalde kesinleşmeden hamilelik takvimi eklemiyordum.Bu sefer değişiklik olsun.Eklemek geldi içimden:)Totem yapıyım

yap kız yap sefan olsunnnnn DDDDDDDDDDDDDDDD
silmeyeceksin çünkü bir daha ayyy kendi haberim gibi çok mutlu oldum canımmmm
rabbim devamını getirsin sağlıkla kavuşalım miniklerimize inş
sende ocak annelerine gel nasılsa erken doğar bi kaç gün perdoğanımda orada
sen de iğne kullanacaksın dimii

ptesi işe gitmeden yaptırıcam canım.evet ekledim takvim bu sefer :) Diyorum ya diğerlerinde eklememişştim totem yaptım bu sefer :))))

ilk gebeliğimi bebetime ile öğrenmiştim hemde değerim 3.25 ken D
ne zaman kan veermeye gidicen ben acile gidip vermiştim hadi geç olmadan sen de git bekliyorum meraklaaa

yoo kullanmıcam sanırım.Pıhtılaşma için diyorsun dimi?

benim 1 tane düşük oldu sadece biliyorsun.Sebep belli değildi.Kan pıhtılaşması araştırmasınıda 2 yada 3. düşükten sonra yapıyolar sanırım.Sonra gittiğim kontrollerde doktorlarda bişiy demedi.O yüzden şimdilik bişiy kullanmıyorum.İnşallah hiçde gerek kalmaz.
Gerçi keşke düşükten sonra o testleri yaptırsaydım diyorum ama hiç bişiy yaptırmadım.

dr un sorun yok dediyse öyledir bebemm ben şimdi iğneye başladım ya sanki herkes kullancak zannediyom psikopata bağladım iyice sanırım.zaten dünkü iğne apse yaptı hem morardı hem şişti ne zormuş bu iğneler daha 200 tane daha yapcam morarmayan yerim kalcak mı bakalım

zordur tabi Allah yardımcın olsun.Sen dr kontrolune gittınmı?

Allahımmmm neler oluyoooorrrrrrrrrrrrrrrr biri beni tokatlasınnnnnnnnnnnnnnnnnn Rüya mı görüyorummmmmmmmmmmm sizin hamişlik takvimlerinizi yerim bennnnnnnnnn çıldırdım görğnceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok mutluyum şuannnnnnnnnnnnnnn annem bendeydi bakamamıştımmmmmmmmmm resmen bitek paybişim kalmışşş ondan da haber yok nerdekiiiiiiiii canım benmmmmm Kızlar çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn dikkat edin kendinizeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

HALAYA KOŞUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Eki Görüntüle 720438 Eki Görüntüle 720439 Eki Görüntüle 720441

saol pericim.Ben her ay halay çektirip sonra şakaymış diyorum ama bu sefer olmıcak öyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…