- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.381
zordur tabi Allah yardımcın olsun.Sen dr kontrolune gittınmı?
Allahımmmm neler oluyoooorrrrrrrrrrrrrrrr biri beni tokatlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnRüya mı görüyorummmmmmmmmmmm sizin hamişlik takvimlerinizi yerim bennnnnnnnnn çıldırdım görğnceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok mutluyum şuannnnnnnnnnnnnnn annem bendeydi bakamamıştımmmmmmmmmm resmen bitek paybişim kalmışşş ondan da haber yok nerdekiiiiiiiii canım benmmmmm Kızlar çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn dikkat edin kendinizeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
HALAYA KOŞUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:::ATTACH=CONFIG]720436[/ATTACH]Eki Görüntüle 720437 Eki Görüntüle 720438 Eki Görüntüle 720439 Eki Görüntüle 720440 Eki Görüntüle 720441
sadece bhcg ölçümü için gittik canım 3 kez yaptırdı.bulunduğum yerdeki riskli gebelik uzmanına özeline gidiyorum çok ilgileniyor ilk zamanlar sevmemiştim ama güvenim hep tamdı şimdi artık sevmeye de başladım.geçen ay gittiğimde sanki ilk defa hamile kalmadan gitmişim gibi tüm tahlillerimi yapmıştı smear testi bile istedi rahim filmine benzer bi tetkik falan.
neyse bu ay hamilelik oluştu çok şükür şimdide b hcg leri hiç aksatmadan 3 kez istedi sonuçları beğendi ve son tahlillerde tüm kan taramalarını da yaptı keseyi görmeden onlardan temiz çıktı. toksoplazma,rubella falan 15 gün sonra çıkacak.
kanama pıhtılaşma tahlillerimde hamileliğe kadar yetişti.şimdi haftaya perşembe kese görüleceğini hesapladı yükselişe göre
o zaman da 5+6 oluyoruz bakalım bizi neler bekliyor belki kalp atışı da başlamış olurr
Maşallah diyip bakın!!!
Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz
:119: :119: :118: :118:
Taze Annelerimiz
isilisil38 Doğa'mız dünyaya gözlerini açtı:124:
eylemsevcan: Oğluşumuz dünyaya gözlerini açtı:124:
mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı:124:
ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı:124:
Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı:124:
Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı:124:
Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı:124:
Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız
Alya35 Hamileee
hll_legend Hamileee
eerdgn Hamileee
iremneva Hamileee
meessttrraa HamileeeOğluş geliyoooooorrr
İdilga Hamileee
Medmus Hamileee
Perisoko HamileeeBatuhan'ım geliyor
Kaplang Hamileee
Tuanazehra Hamileee
Deragun HamileeePrensesimiz geliyooor
Asos HamileeePaşa geliyorrrr
Hafzak HamileeeHafsa'mız geliyoooor
Seyzen HamileeeAhmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr
beyazz_35 Hamileee
enderfts Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Miskamber:18: :92:
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
oLMİCAK KUZUCUM aLLAHIN İZNİYLEEEEEEEEEEEE azcık çizgi gördüysen tamamdıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsaol pericim.Ben her ay halay çektirip sonra şakaymış diyorum ama bu sefer olmıcak öyle inşallah
perim çıldır valla batuş da çıldırsın ona arkadaş geliyor hemde 2 tane inş bu kez herşey çok güzel olacak çoğu kişinin haberi yok henüz gelselerde görseler bu şenliği
gerekli bütün testleri yapmış doktorun.İyi bi doktor bence.Bunda sorun olursa bende anca ozaman yaptırırım bütün testleri.Kii inşallah hiç bişiye gerek kalmaz.Sorunsuz ve yolunda gider herşey.Pozitif düşünceeeeeeeee :))))) Kötü düşünceleri atıyoruz kafadan hemen
Bende kan tahlili yaptırıyımda ona göre randevu alırım doktordan.normel çıkarsa değerler 8 hazirana alırım diye düşündüm.
oLMİCAK KUZUCUM aLLAHIN İZNİYLEEEEEEEEEEEE azcık çizgi gördüysen tamamdıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Palyoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm coştukkkkkkkkkkkkkkkkkkk biiiiiiizz çok çok sevindim canım benim Allahım nazarlardxan saklasın siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hill canim hayirli olsunnn rabbim katlanarak artan degerler versin saglikla kucsgina al bebegini telden sevinemiyom p.tesi bolca sevincem
Palyoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm coştukkkkkkkkkkkkkkkkkkk biiiiiiizz çok çok sevindim canım benim Allahım nazarlardxan saklasın siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende hep pozitif düşünüyorum bunda hep güzel hayaller kuruyorum sen de güzel hayaller kur çok iyi geliyor onca kötü günden sonra odasını onunla uyuyacağım günleri hep güzel şeylerrrr
yalnız eşim bu aralar psikopata bağladı korkuyom adam çocuk doğana kadar delircek sanırımdelii buluttan nem kapıyor önceden böyle değildi bu adam
amin canımmm artık herşeye dikkat ediyoruz raporluyom kaç zamandır haftayada eşimin ısrarıyla alıcamm 5 gün dahaDDDD
ayrıca bugünki pikniği de iptal etti eşim ve dr umuz 3 saatlik yoldu herkesler gitti biz kaldık.korkyorum heran yaz tatilimizde iptal olabilir.şu sıpa gelsinde hep birlikte gideriz artıkınnn
İyi yapıyosun canım benim.Benimki daha bilmiyo söylemedim.İşte şuan akşam söylicem.Dün test aldığımı gördü ptsi yapıcam ondan aldın dedim :))))
hiilll avatarına bebek koyyyy hadihastaneye gidip kan ver bişey yapp kızz çatlıcam şimdii
tatile ne zaman gidiyosunuz? Ne kadarlık olucak bebiş?Güneşe dikkat etmen lazım.Güneşlenmicekmişsin.Birde havuza değilde denize girmek daha sağlıklıymış.
bilgisayarın başından kalkabilirsem evi süpürmem falan lazımDDDD sonra dışarı çıkar veririm kan
8 haftada gidip 11-12. haftada gelicez canım gelir gelmez 2li test yaptırırım artıkDDD
zaten çok beğenerek bi otel ayarlamıştık maalesef nasip olmicak neyse bende gölgede güneşlenirim kaydıraktan kaymam havuza girmem denize girerim bi de çok yemek yer fil gibi gelirim artık:
evi falan süpürme ben hiç iş yapmıyom hepsini eşim yapıyo senin ki de duyunca yapcak nasılsa hadi hazırlan gitt güzel annee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?