Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

dikkat et canımmm ben 2 saatte süpürdüm ilk zamanlar artık onu da yapmıyomm
kan ver de öyle gel akşama kadar haber bekliyom

perilcim gel annlat hikayeni başla müptelası olursun valla buranın
hem gelen herkes hamile söyliyim sana

ayy canım inşallah bu ay aşılamam var bakarsın bu8rası uğurlu gelir de hamiş oluveririm

ben 9 yıllık evliyim sebepsiz infertilite dendi 1 kez özelde aşılama yapıldı negatif şimdi zeynep kamilde aşılama yapılacak haziran ayında

inşallah sonu güzel olur canım şimdi iğne kullanıyorsundur muhtemelen bazıları iğnenin etkisiyle hamile olabiliyor aşılama yada tüp bebek öncesi bakarsın gerek kalmadan gelir bebişin
burda aşılamayla hamile kalan 4-5 kişi var onlar sana yardımcı olur. bide kafa rahat oluyor yya nasılsa aşılama olucam bebiş gelecek diye o da etkili oluyor.bu aralar gez dolaş eğlen kendine yenni uğraşlar bul bence zaten bebiş gelince bunların hiç birini yapamayacaksın söyliyimm

Legendim koş kan ver gel bekliyoruzzzzz ben eminim güzel bi değer olsun inşşşşşşşşşşşşşşşş

Perilimcimmmmmmm ben 1 sene denedikten sonra ilk aşılamayla hamile kaldım çok şükür. Sperm sayı ve hız sorunumuz vardı azcık. Allahım nasip etti şükürler olsun. 2. aşılamada şansın çok daha yüksek. Bu defa tutacağına inanıyorum canımmmm hadi güzel haberlerlerini alırıız inşallahhhhh

yaş riski değerim fena değildi aslında...yine de riske atamadık....erken sonuçlarım iyi çok şükür..

buarada aydan yaptı amniyoyu...

ümit benim doktorum koruda...amniyoyu birlikte yapıyolarmış... sanırım ayrıntılı içinde aydana gidecekmişim...

annende hoşgelmiş..nasıl mutlu olunuyor dimi? ...

kızlar dün bunu izledim buarada...izlenilir olmuş...

Aramızda Bebek Var izle, Aramızda Bebek Var Filmini izle, Aramızda Bebek Var Türkçe Dublaj izle, Aramızda Bebek Var Hd izle, JetFilmizle.Com, Film izle, Jet Film izle, Full izle, Türkçe Dublaj izle, Filmini izle, Hd Film izle, Full Hd izle

inşallah canım allah isteyen herkeze nasip etsin. şu anda ilaç kullanmıyorum salı günü doktora gidicem ilaçlarım yazılacakmış adetin 3. günü kullanmaya başlıyacakmışım inşallah gerk kalmazda bebişim kendiliginden gelir valla bu hafata sonu evlilik yıldönümümüz önümüzdeki hafta rihanna konserine bilet almıştım o var ertesi gün çanakkale gezisi anlayacagın aşılama gününe kadar full gezmedeyim stres te olmuyorum kafam rahat ohhhhhh gez dolaş eglen yapıyorum dedigin gibi zaten benim en büyük sıkıntım stresssss bu seneye kadar hep adet oldugum günler ağladım zırladım kendimi eve kapattım ne oldu hamilemi kaldım dahada uzaklaştırdım kendimi şimdi takmıyorum hiç bir şeyi hayat güzel demekki bir zamanı varmış diyorum abuk sabuk soran akrabalarada sizene diyip geçiyorum :87:

inşallah canım

hoşgeldin..iyi yapıyorsun...bir zaman olacağına inanmak gerek...umutsuzluğa kapıldığın zamanlar olabilir..yine de hayatını karartmasına izin verme...

benim de 2. aşılamayla tuttu...iğneyle başaldım ben direk yumurtalarım iyi olmasına rağmen...12 gün kadar kullanıp sürekli dr a gidiyorsun...ilkinde çatlatma iğnesi olamdan aşılama yapıldı...2.sinde çatlatma iğnesi de yapıldı..ve çok şükür tuttu...

dua ettim şükrettim hiç değilse bu imkanlarım var diye...burda arkadaşlarım yanımda oldu ve bebeğim geldi...

inşallah seninde biran önce gelir meleğin...

kızlar ayın 15.inde simir aldırdım sonra rahim ağzında devamlı bi gerilme ve kuruluk hissediyordum bu günde rahim girişinde bi kaşıntı bi kaşıntı tatlı tatlı wc ye gittim suyla temizleyip kuruladıktan sonra peçeteyi bastırıp çektim çok hafif açık pembemsi kan vardı tahriş olmuş gibi
rahmi açmak için o aleti takıyorlar ya ondan olmuş olabilirmi rahim ağzında yara falan olurmu dedim ama dr hem simir hem kültür aldı sonuçlarım temiz çıktı olsa söylerdi herhalde simirden sonra benim gibi olan oldumu ?

Maşallah sayfanızda ne çok hamile var. neredeyse her gelen hamile kalmış. Bende 8 haziranda Malatyada aşılama yaptırmayı düşünüyorum. 2 yıldır korunmuyoruz maalesef olmadı. Bizimki de sebepsiz. Bu sayfaya yazmadan gitmeyeyim dedim belki bana da uğurlu gelirsiniz :)

Canimm ihmale etmeden mutlaka druna bir kez daha gorun derim asilama oncesi enf falan kapmis olmayasin Allah korusun en azindan oyle birsey varsa da onlemini almis olursun
Umarim burasi sana da sans getirir:

Canim sende hos geldin bbu sayfaya gelen kizlar 2-3 ay sonra guzel haberi hep vermistir bunu bil ve bununla umutlarin cogalsin
Suan sayfamizda sadece 1 kisi kaldi ve o da daha once hamile kalmisti malesef bebegini kaybetti ve son iki hamile yani ben ve hill de daha once burda hamile haberimizi vermistik ve bebeklerimizi kaybettik
Umarim sizde guzel haberi alirsiniz tekrardan hos geldiniz kizlarr
Umarim hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alip bu kotu sıkıcı gunleri unuturuz

canım salı günü dr gidicem söylicem bakalım inşallah aşılama için bi engel çıkmaz ya hiç birşeyim yoktu hastanede aletlerden falan mikrop kapmamışımdır inşallah ama her tarafta sterildi dr yanımda açtı aletleri ambalajından off ya bilemedimki bakalım salı günü belli olur

hiilll canım neler yaptın bir daha test yaptın mı canımmmm
haber bekliyorum meraklaa

Günaydın herkesee.....
Pazar sabah tekrar idrarla test yaptım pozitifti oda.Bu akşam yaptırıcam kan testi.8 haziranada doktora randevu almayı düşünüyorum.Çünkü ilk hamileliğimde öğrenir öğrenmez doktora gitmiştim.Çok erken dedi hiç bişiy görünmez falan.O yüzden acele etmicem bu sefer.Umarım bu sefer yolunda gider herşey kızlar.

günaydın teyzoşları bu kızımdan hill teyzesine halayyyyy
canım çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
ben bura sakinledi gelin dedikçe bebişini alan geliyo anlaşılan burdan aybiceye miski ambere sesleniyorum alll gelllll bebişiniiii
bu arada biz cuma neler yaşadıkkk gittim gitmeden öğle yemeğimi yedim ardına meyvemi yedim bir paket çıkmadan bir paket doktoru beklerken çikolata bitirdim , bildiğiniz üzere öğleden sonra gitti zillimin afyonu patlasın diye ama doktor teyzemiz muayene başlayınca ne göreyim bizim ki amuda kalkmış biri ensede biri başının üstünde elleri keyif yapıyo tık yok hareket namına , doktor ooo keyfe bak bir erkek geliyo dedi bende güldüm sen gülüyon ama tecrübelerime göre bakmadan söylüyom, böyle keyifliler erkek kızlar daha çok elini kolunu oynatır dedi , bende erkek mi yani dedim baktı kordon var tam belli değil dedi sonra hem eliyle hem elindekiyle karnımı dürttü hayret hiç bu kadar keyifli kız görmemiştim %90 kız dedi eşime söylüyorum anası kılıklı dedi oda kordon yüzünden yine de kesin demiyorum gelecek ay yine bakarız dedi , bana 2 li testin güzel çıkmış hiç 3 lü yü yaptırıp kafamızı karıştırmayalım dedi bende zaten istemiyecektim kan verdik döndük , birde ben netleşmesede dayanamadım bişeyler aldım kızçeme Eki Görüntüle 721367 Eki Görüntüle 721365 Eki Görüntüle 721366

canım ben alttan muayene olmakta istemediğim için 2 kere kan testi yaptırdım değer 1000 i bulunca rahatladım bir daha yapmadım, doktorada karından bakılması için değer en az 6000 olmalı diye biliyordum battan 14 gün sonra gitmiştim 6 hafta dolmuştu yani

Keyifli hatun olucak kızın :)))) Aldıklarında çok şeker :))))

Ya işte bende kan testi ile değerlere bakıyımda.Senin gibi iki kez yaptırırım bende test.Belli aralıklarla.düzgün çıkarsa 8 hazirana randevu aldığımda 6 haftalık falan olucak heralde.ozamanda net görünür heralde zaten.İnşallah kalp atışınıda görürüm ilk gittiğimde.Sen kalp atışınıda duydunmu 6 haftalık gittiğinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…