Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

allllaahhhhhhhhhhhhh hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnn hilimmmmmmm. çok sevindim valla haftaya güzel bir haberle başladık.
allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

günaydın kızlarrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bakalım hafta sonu keyifli geçmiştir umarım
ben bugün pek bi enerjigim pazartesi olmasına ragmen

yok canım 6 haftalıkken sadece kese görünüyo 2 hafta sonra gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını görmüştük, 7-8. Haftalarda kalp atışı duyuluyo ben 2 haftaya bir gittiğim için 8. Haftam dolunca görmüştüm ...

kızlar bizde herşey yolunda. cumartesi doktor randevumuz vardı. maşallah kalp atışları , ölçümleri herşeyi çok iyi 13 mm olmuş miniğim
omuriliğini, beynini, kollarını oluşturacak çıkıntılarını, kuyruğunu, herbirşeyini gördük
allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin

bu arada hamileliğin ilk ayında faza kilo alma dedi doktorum, ben sadece 1 kilo almışım, onu da çok buldu :)))))
yediklerine dikkat et, bu iştahsızlıkla bu kadar kilo alırsan, iştahının açılacağı dönemlerde daha fazla alırsın, yoksa 20 kiloya yakın alırsın dedi ben de kendimi frenlemeye başladım. zaten şekerli ve tatlı türü hiçbirşey yemiyorum, doğal şeker alıyorum sadecee meyve yiyerek. bunun çok önemli olduğunu söyledi kızlar, siz de dikkat edin, bebeğin zekasını çok etkiliyormuş şeker...

bu arada doktor bana "onu da yemeliyim, bun da yemeliyim, balık yemeliyim, ceviz, yumurta, süt içmeliyim vs şeylere takılma. sen ne yersen ye bunların bebeğe hiçbir faydası yok, sen normal beslendiğin sürece o senden alır alması gerekeni, " dedi... canın istiyorsa ye, istemiyorsa yeme, kendini zorlama dedi. bir de örnek verdi: eskimolar sabah akşam balık yiyorlar, ne oluyor çocukları çok muz eki, dünyayı ele mi geçiriyorlar bu zekayla:)))))))))). ya da çöldeki adam, ne doğru düzgün balık yiyor, ne sebze meyve, ama gayet sağlıklı bir bebek doğuyor ve zekası da yerinde.... dedi.
benim de düşüncem zaten bu yönde olduğu için sizinle de paylaşmak istedim....

canım ben de 6+5 de gittiğimde kalp atışını duymuştuk ilk. ama vajinal ultrasonla bakmıştı...
cumartesi de 7+4 dü ve karın usg ile kalp atışını gayet rahat duyabildik... darısı senin başına hilllmmmmm

hayılı olsun allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin
çok teşekkürler, umarım sen de bir an evvel kavuşursun

Çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına.Bu arada doktorun bencede doğru demiş.ZAten dengeli ve düzenli beslenincehemen hemen her vitamini alıyosun bebekte alıyo dolayısıyla.

ozaman muhtemelen bende ilk muayenede göremicem.son adet tarihime göre tam 6 haftalık olucak çünkü allah izin verirse.

ozaman muhtemelen bende ilk muayenede göremicem.son adet tarihime göre tam 6 haftalık olucak çünkü allah izin verirse.

evet inşallah... ama benim doktor erken tarihte yani henüz kalp atışının yeni başladığı dönemlerde ultrasonda kalp atışını göstermişti bize. sesini duymak için henüz erken demişti. ama ultrasonda çok net görülüyordu, ışık yanıp yanıp sönüyor gibi :))))))))))))) umarım senin de görme şansın olur

İnşallah canım.Göreyim de ben sesini 1-2 hafta sonra duysamda olur onada razıyım :)

canım ben 6. haftayla 8. hafta arasında 1200 almıştım , 10. haftada sadece 100 gr. aldım 12. haftada onuda vermişim 3 ayı 1200 ile kapattım ama bu ay 3 kilo almışım ki ben ara öğün bile yemiyorum sayılır öğleden sonra muz yiyorum evde yemek hazırlayana kadar tok tutsun diye öğleden öncede erik falan ama doktorum kilomla ilgili bişey demedi bana yemeyle ilgili söylediği tek şey hamur işi canın çok çekmedikçe yeme onun ne sana ne bebeğe faydası var benimde canım çekmiyo allahtan , meyveleri yerkende bazıları yinede kilo yapıyo biliyorsun özellikle yaz meyveleri şekeri bol cinsinden miktarını ayarlamaya çalış

günaydıııınnn...

mutlu haftalar olsun..çok güzel habrler alınsın verilsin.....

hllcim tekrar tebrikler...ben çok erken duydum kalp sesini 5. ya da 6. haftanın başıydı ama hep alttan baktı dr..10.haftaya kadar alttan muayene oldum...ilk seferde de duyulmuştu..bütün tarihleri cep tlf nu programına yüklemiştim hepsi silindi

inş. keseyi görür pıtpıtı hemen duyarsınnn....

saol canım amin.Dua edin bolbol

oğluşumun çöpü bile yok daha....annem ve kocamı dinliyorum...

kalp sesi bana hep güç verdi...ben de hep kalp sesini duyimmm görmesem olur dedim

şimdi steteskopla dinlemeye çalışıyorum bazen geliyor ama su sesi bastırıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…