Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
alyami tebrik etmistim zaten :119:
:119: simdi de hill immm kocaman tebrik ediyorum her ikinizideee rabbim yavrularinizi yavrularimizi zamaninda saglikli hayirli uzun ömürlu olarak kucaagimiza almayi nasip etsin insallah...

yeni arkadaslar gelmisler hos gelmisler

biz iyiyim selimhan pasam cok sukur geldik bu haftalara kadar sirt agrilariyla bas etmeye calisiyorum ama cok degil oglum beni hic üzmüyo teyzeleri yaaa hamisligin verdigi bir agirlik var sadece kocaman oldu artil oglum herseyimizzz hazir sukurler olsun.. babamizda artik her hafta sonu geliyor neredeyse 3 hafta sonra insallah hem ogluma hem kocama hem evime kavusucam bizden boyle hepinizi kocamaaaannnnn

Saol canım.Maşallah sanada selimhan paşayada:))

bende işten çıkıcam şimdi.sonra kan vericem heralde en geç akşam 9 gibi çıkar sonuç diye tahmin ediyorum.Yazarım sizede.
Sözde bi daha hamile kalırsam adetim 1 hafta geçmeden test yapmıcam diyordum.Gene tutamadım kendimi.Hala acaba erkenmi kan vermek için diyorum.

halaylar sizin minnoşlara rabbim tamamına erdirsin inş.saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin çoookk sevindim yaaaaaaaaaaaaaa inş.en kısa zamanda bojoum ve miskamberimde anne olacak az kaldı inş.

hıll degerin çok güzel canım kızzzzzzzzzzzzz ikiz mi yoksaaaaaaaaaaaaaaa benim adetim 6 gün geçince degerim 863 küsürdü senin ki çok iii maşallah degmein taze anneeeeeeeeeeeeeeeee

hepinizi öpüyorum irem kızın oluyomuş ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güsel prenses geliyoooooooooooooo

saol canım.VAlla benimde kafam karıştı.Son adet tarihime göre 4 haftalık olmam lazım.Çıkan deger 5 haftalık hamilelik degeri.Neyse 8 hazirana randevu alcam doktordan neyse belli olur heralde.

hillll mmmm tebrik ederim canim gozun gonlun aydin olsun buda halayin sanirim 64 du degilsede sansina hangi bebek cikarsaaa

ahh canımmmm yaaa yerim senin paşanıı sende bu dönemde çok yıprandın üzüldün ama sonu çok güzel olacak ve herşeyi unutacaksın bebişini kucağına aldığında :13::13::13:
kızlar adetim 1 gün geçikti kan tahlili sonucum 901,5 mIU/mL
hilll canımm maşallah kız değerine senin değer benimkine açık ara fark atar kızz siz bizden önce yapmışsınız bellii

hiilll 2 gün sonra tekrarla bacımm inş katlanarak arttıcak değerlerimiz beraber takip etcez minnoşlarımızı ama senin ki benimkiyle aynı nerdeyse benimde tahmini bugün 1200 olmuştur dr öyle hesapladı

hiilll 2 gün sonra tekrarla bacımm inş katlanarak arttıcak değerlerimiz beraber takip etcez minnoşlarımızı ama senin ki benimkiyle aynı nerdeyse benimde tahmini bugün 1200 olmuştur dr öyle hesapladı

SAol canım.dediğin gibi kat kat artsın inşallah.Beklemiyordum bukadr çıkmasını.İlk hamileliğimde adet günümdemi yaptım geçincemi hatırlamıyorum ama 193 gibi bişiy çıkmıştı.Ben yine o civarda çıkar diyordum.Neyse sağlıklı olsunda bu sefer başka bişiy istemiyorum.Evet çiş benimde derdim.Suyuda normalden fazla içiyoruzya fena sıkıştırıyo.Gecede zırt pırt kalkıyorum:)Dün baş dönmesi çoktu bende.

slm kızlar nasılsınız

umarım benı hatırlamıssınızdır

masallah hepınız hamıssınız ve bebkler olmus cok sevındım cok tebrık edıyorum hepınızı

bende hala bısey yok bu aralar dusunmuyorum artık

ben esımle beraber tekrar gemıye geldım su an bulgarıstan varnadayız

benım ıcınde dua edın allah bu duyguları banada tattırsın

cok opuyorum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…