- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.481
selaaaammmm....
hll nasıl oldun canım??
biz iyiyizz oğluşumla.. karnım çok geriliyor akşamları yauuu...
birde annemlerin yanına gitmek istiyroum gidemedim tırsıyorum yoldan nasıl olacak bakalımmm...
SAol canım iyiym.Çok şükür boğazım şişmedi.Tavuksuyu çorba iyi geldi heralde bolbolda su içtim.Şimdilik iyiyim.Merak,korku ve heyecanla 8 haziranı beklemekteyim :))))
Karnına krem yada bebek yağı falan sür canım.Geriliyorsa kaşınmaya ve çatlamaya başlıcak olabilir.Çokmu uzun yol??
sürüyorum badem yağı ve lierac kullanıyorum..sabah iyide akşam şişyorum işte
ank-mersin arası otobüs 7 saat ..uçak havaalanlarına gidişle 3-4 saat sürüyor...dr git dedi ama detaylı usg yi bekliyorum...
iyi atlatmışsın benim 17 gün grip sürdü...öksürmicem diye canım çıktı..
selaaaammmm....
hll nasıl oldun canım??
biz iyiyizz oğluşumla.. karnım çok geriliyor akşamları yauuu...
birde annemlerin yanına gitmek istiyroum gidemedim tırsıyorum yoldan nasıl olacak bakalımmm...
SAol canım iyiym.Çok şükür boğazım şişmedi.Tavuksuyu çorba iyi geldi heralde bolbolda su içtim.Şimdilik iyiyim.Merak,korku ve heyecanla 8 haziranı beklemekteyim :))))
Karnına krem yada bebek yağı falan sür canım.Geriliyorsa kaşınmaya ve çatlamaya başlıcak olabilir.Çokmu uzun yol??
Gunaydin demek icin cok gec oldu sanirim ama biz geldikk
Canim daha yeni normale dondun bence hic kalkisma tehlikeli seylere belki bi 3-4 hafta sonra daha rahat olacaksin dikkat et bebegine cok kiymetli cunku o
Canim ben sana demistim cunku bende gebeligin basinda oyle oldum ama hemen gecti.sivilce hastalik derken bizim belirtilerimiz ne cok benzedi degil mi birbirine
Bu arada ben dun gittim bebegimin kesesini gordum cok sukur hersey iyi gidiyo sekli semali iyi dedi dr alttan bakmadigi icin daha fazlasini goremedik yolk sac gorunur belki dedim ama yok onu da ins 10 haziranda gorucezMinigim saglikla gell
Selam teyzoşlar :)))))))))))) herşey yolundadır umarım. Bizde herşey yolunda çok şükür bir sıkıntımız yok.
Sadece biraz şiştim ve artık kıyafetlerim dar gelmeye başladı((( ha bir de mide bulantılarım ve tiksinmem eskisi kadar değil, biraz hafifledi çok şükür. Eski hamişler sizde de böyle mi oluyordu????
Gunaydin demek icin cok gec oldu sanirim ama biz geldikk
Canim daha yeni normale dondun bence hic kalkisma tehlikeli seylere belki bi 3-4 hafta sonra daha rahat olacaksin dikkat et bebegine cok kiymetli cunku o
Canim ben sana demistim cunku bende gebeligin basinda oyle oldum ama hemen gecti.sivilce hastalik derken bizim belirtilerimiz ne cok benzedi degil mi birbirine
Bu arada ben dun gittim bebegimin kesesini gordum cok sukur hersey iyi gidiyo sekli semali iyi dedi dr alttan bakmadigi icin daha fazlasini goremedik yolk sac gorunur belki dedim ama yok onu da ins 10 haziranda gorucezMinigim saglikla gell
Selam teyzoşlar :)))))))))))) herşey yolundadır umarım. Bizde herşey yolunda çok şükür bir sıkıntımız yok.
Sadece biraz şiştim ve artık kıyafetlerim dar gelmeye başladı((( ha bir de mide bulantılarım ve tiksinmem eskisi kadar değil, biraz hafifledi çok şükür. Eski hamişler sizde de böyle mi oluyordu????
evet çok kıymetliiii..ama çok özlediimmmm
tamda 3-4 hafta ya gitme düşüncem alyaammmm...şu ultrasonuda atlatalım bebimle..sonra şeker yüklemesi ondan sonra inşallaahhh..15-20 gün kalıp dönücem...
dr artık sormamdan bıktı ben sormadan gidebilirsin diyorve daha gidemedim
maşallah sizeee pıtpıtlara az kaldıııı...belki alttan baksa oda duyulur
Evet benzedi belirtilerimiz :) Çok sevindim canım keseyi görmene.10 haziranda inşallah herbişiyini duyar ve görürsün :)
İns guzel haberler alicaz canim artik hic uzulmeyecegiz
aramizda 1 hafta falan var hep ayni gidecek bebeklerimiz ne hoss
slm teyzoşlaarbiz geldiiiiik
oğluşum karnımda halanormal doğumu bekliyoruz. çatımız katımız yatımız uygunmuş merak etmeyin en az bir haftamız var dedi dr amcamız çarşamba günü annem gelecek. onu bekliyorum kayınvalideme geçicez doğuma kadar. hastahane ilde çünkü biz ilçede oturuyoruz :44:
hazırlıklar temizlikler derken topiğe giremedim hiç. fırsat buldukça okudum bazı şeyleri ara ara :26:
çok güzel haberler var galibaaa
öncelikleeeee şu çifte halayı bi çekeyiiim
:124::124::124::124::124:
alyaaaam, hliiiim inanın çok sevindim çoook
ikinizde çok kötü günler geçirdiniz ama artık bitti. değerleriniz çok güzelçok mutlu oldum sizin adınıza
irooooş zilli kızın geliyormuuşAllah kızına sana ve eşine sağlık versin,ve biiir ömür musmutlu olun canım
kaçırdığım haber gelişme var mı :44:
herkes iyidir inşallahAllah iyiliğinizi versiiin
hafzamdan ve gelinimden haber yok galiba:44: bugün beklenen doğum tarihiydi doğmuştur herhalde güzel prenses.hayırlı haberlerini bekliyoruz canıım
herkesi öpüyoruuuum
slm teyzoşlaarbiz geldiiiiik
oğluşum karnımda halanormal doğumu bekliyoruz. çatımız katımız yatımız uygunmuş merak etmeyin en az bir haftamız var dedi dr amcamız çarşamba günü annem gelecek. onu bekliyorum kayınvalideme geçicez doğuma kadar. hastahane ilde çünkü biz ilçede oturuyoruz :44:
hazırlıklar temizlikler derken topiğe giremedim hiç. fırsat buldukça okudum bazı şeyleri ara ara :26:
çok güzel haberler var galibaaa
öncelikleeeee şu çifte halayı bi çekeyiiim
:124::124::124::124::124:
alyaaaam, hliiiim inanın çok sevindim çoook
ikinizde çok kötü günler geçirdiniz ama artık bitti. değerleriniz çok güzelçok mutlu oldum sizin adınıza
irooooş zilli kızın geliyormuuşAllah kızına sana ve eşine sağlık versin,ve biiir ömür musmutlu olun canım
kaçırdığım haber gelişme var mı :44:
herkes iyidir inşallahAllah iyiliğinizi versiiin
hafzamdan ve gelinimden haber yok galiba:44: bugün beklenen doğum tarihiydi doğmuştur herhalde güzel prenses.hayırlı haberlerini bekliyoruz canıım
herkesi öpüyoruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?