Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:119: oh masallah topic senlenmis ne guzel :119: hill alya degerleriniz kat kat artsin insallah
alyaa cim sen ne zaman tekrarliycan testi bir daha

:119: oh masallah topic senlenmis ne guzel :119: hill alya degerleriniz kat kat artsin insallah

Saol canım amin:))))
Kızlar testi tekrarlamaya gerek varmıki? Çünkü dış gebelik olsa çok ağrı oluyo diyorlar.Kimyasal yada boş gebeliksede ilk doktor kontrolunde anlaşılır heralde diye düşünüyorum ama doğrumudur bilmiyorum.

İlk hamileliğimde ilk kontrole gittiğimde doktora sormuştum hcg testini tekrar isticekmisiniz değer düzgün arttımı diye dedim.değer düzgün artmamışsa ultrasonda zaten sorun olduğu anlaşılır,ona göre tekrar isteyebilirim demişti.Ama bende bi sorun yoktu .Kese görünüyordu içinde bebekte vardı.İste ondan sonraki kontrolde kalp atışı yoktu.
Ben testi tekrarlamıcam.8 hazirana aldım randevu.Umarım herşey yolundadır.Allah hakkımızda hayırlısını nasib etsin hepimizin.

işime başladım artık sürekli yazabilirim
oğlanı anama bıraktım kaçtımmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzz
umarım herşey yolundadır canlarımmmmmmmmm

bende gece çok kalkıyorum bebem kesin 3 kez falan her gecebenimde bu kez değerim daha yüksek başladı kızlardan biri demişti kim hatırlayamadım son gebeliğinde doğum yaptığı bebekte daha yüksek başlamış
canım hatırlıyorum seni ama hikayeyi tama hatırlayamadım hamilelik olmuşmuydu falan bilemedim yaniinş sende biran evvel bu güzel duyguları yaşarsın Rabbim gönlüne göre versinn
kuzumm teşekkür ederim teesti tekrarlamıcam 3 kez yaptırdım çok şükür herşey yolunda gidiyor şimdilik perşembeyi bekliyorum ultrason için

canım ben olsam en azından 1 kez daha yaptırırdım ama sen bilirsin tabii

xcanım tup bebek yaptırmıstım ılk ıkısı tutmamıstı ucuncude tuttu ama dustu artık bı sure bebek dusunmuyorum cok yoruldum cunku artık kocişimle sefere cıktık kaptan benım esım ve beraber gezıyoruzzzzzzzzzzz

ayy ne hoş canımm.bu bebek 3. de tuttuğuna göre gebe kalıyorsun bu güzel haber vücut alışık artık tekrar olabilir yani bu çok güzel.bakarsın seferde gelir bebişinizin güzel haberi rkek olursa deniz kız olursa ada koyarsınız adını

canım benım umutlarım yıkıldı tutmayınca erken menapoz rıskı olan brıyım ananem 38 annem 36 yasında menapoza girdi

ne diyeyim herseyin hayırlıs

allah nasip ettiyse bu duyguyu bizde tadarız

canım benım umutlarım yıkıldı tutmayınca erken menapoz rıskı olan brıyım ananem 38 annem 36 yasında menapoza girdi

ne diyeyim herseyin hayırlıs

allah nasip ettiyse bu duyguyu bizde tadarız

canım umutların hiç yıkılmasın tedavi olumsuz olup sonrası tedavisiz müjdeyi alan o kadar çok var ki inşallah sende gezerken rahatlarsın ve kendiliğinden gelir bebişin

Günaydın kızlar nasılsınız??

oğlum ve kızımla beraber turp gibiyiz maşallahhhhhhhhh
seni gördük daha iyi olduk
maşallah yaaa canım senin hamişliğinden haberim yoktuuuuuuuuuuuuu
çok sevindim Allah tamamına erdirsin gülümmmmmmmmmmmmm
bu bugün kü olaylarımın en güzeli oldu
canımcımmmmmmmmmmmm

SAol canım teşekkür ederim.
Faranjıt olucam sanırım çok korkuyorum.Olmak istemiyorum.Napıcam bilmiyorum.Canım ona sıkkın biraz.

Faranjıt olucam sanırım çok korkuyorum.Olmak istemiyorum.Napıcam bilmiyorum.Canım ona sıkkın biraz.

tatlım bol bol ıhlamur içsen faydası olurmu acaba o hastalık hakkında pekte bilgim yokda
ama dikkat et canımcım kendine sonra mahvolursun hamilelikte hastalıklar çok zor oluyor
ilaçta alınamadığı için
ama ben aldım ne yapayım iki hamileliğimde de yüksek derecede grip nezle oldum
mecbur kullandım antibiyotikler bile kullanmak zorunda kaldım ama çok şükür sorunsuz atlattık

valla iş yerinde elimden geldiğince bişiyler yapıcam.Şimdilik çok bişiyim yok ama ilerletmemek lazım.
şehriyeli tavuk çorbası falan içiyim.1-2 saat sonrada ıhlamur.bitki çaylarınıda çok içmeyin diyolar ya.akşamda kivi falan alırım.
Ama en güzeli eve gidip uyusam süper olurdu

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine bence bu durum gecici cunku bende gebeligimi ogrenmeden hasta olacak gibiydim bogazim cok kotuydu 2 gun surdu azicik burnum akar gibi oldu ama hemen gecti.korkma bol su ic ihlamur ic sadece limon sık yee

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine bence bu durum gecici cunku bende gebeligimi ogrenmeden hasta olacak gibiydim bogazim cok kotuydu 2 gun surdu azicik burnum akar gibi oldu ama hemen gecti.korkma bol su ic ihlamur ic sadece limon sık yee

SAol canım benim.Dediğin gibide olabilir.Şimdi daha iyiyim zaten.Tavuksuyu çorba içtim bol limonlu-karabiberli :) 1 bardakta ıhlamur içtim sonra.Su zaten bolbol içiyorum.Dikkat etcez mecbur :)Sen nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…