Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
rabbim sağlıkla bir avazda kavuştursun tosun paşana canım ayyy çokk heyecanlııı

Saol cnm.
Allah sağlıkla bir avazda doğurursun cnm inşallah.

sağolun kızlar
yeterli açılmam olur inşallah :18: avaz kolay
benim şu böbrek genişlemesini saymazsak rahat bi hamileliğim oldu inşallah sizin de rahat geçer gebelik süreciniz.

maşallah paşanın çok güzel bir odası olmuş seyzen cim , bebişin bilinç altına hitap edip koyunla uyutcan bakıyorum temanızı sevsinler sizin beşiğiniz şu park yatak mantığındakilerden aşamalı olanlardan galiba güle güle kullanın ben direk park yatak aldım dayanamadım kızçeme oda yapmıycak olunca güle güle güzel günlerde kullanın kullansın sıpan inşallah cicileri es mi geçtin devamı gelecek mi

waaw nasıl çözdün olayı iroşum tebrikler valla
tabiii önce o bizi uyutmazsa kuzu teması işe yarar yoksa fısss
evet beşik aşamalı üç aşamalı biz park yatağı kayınvalidemlere kurduk. oraya gittiğimizde rahat etsin diye zaten oda takımını park yatağı ana kucağını kayınpederim aldı Allah razı olsun. sallama olayı yapmamak için direnicem ama her ihtimale karşı ana kucağımız (şu ördekli olan) hem sallanıyor hem titreşiyor. zaten oğlumun odasında baza var ben orda yatıcam doğduktan sonra.
park yatak almakla iyi etmişsin canım çok doğru bir karar. çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. güle güle kullansın güzel kızçen

kıyafet resimlerini çekmedim canım sıkmak istemedim insanları tek tek tulumlarla zıbınlarla daha önce netten aldıklarımı eklemiştim zaten :44:

yavrum siz kuzulara sırtınızı dönün ahmet efe bakacak şekilde uyutun en iyisi ohh babayı rahatsız etmiyom diyorsun ben şimdiden sana satarım ben emziririm sen uyutursun diyorum park yatağı nerdeysen ora getiririm dedim herife bende sallananını seçtim hiç karşı değilim yeterki uyusun biz sallandık bişey olmadı tatlım tekrar güle güle kullanın hepsi çok güzel ....................

yooooo babaya rahat yoook
zaten yaz tatilinde olacak işe gidecek diye vicdanım sızlamıycak 2 ay ben ne kadar uyursam baba da o kadar uyucak
işleri paylaştık biz ben emziriyorum ve alt değiştiriyorum yıkama yağlama ortak gaz çıkarma uyutma babaya ait. şimdiden müzikleri ninnileri hazırlamış benim uyanık kocam

kız sallanma trawmasından diil uğraşmayalım diye yoksa ben de gerekirse sallarım dert diil. istiyorum ki yatağa bırakayım uyusun uğraşmıyım ama çok ümitli diilim tabii çevremde gördüğüm duyduğum kadarıyla öyle uyuyan çocuklar filmlerde oluyooor

tatlım sen gebelik öncesi tedavi falan görmüş müydün şu yumurta arttırıcı iğneler var ya onlardan falan. değerin çok yüksek bence
ya çoğul gebelik ya da erken yumurtlamışsın erken döllenme olmuş :44::44:
8 inde gidiyorsun dr a di mi

kızlar psikolojım bozulmasın diye ilk gebeliğimde gittiğim doktora gitmek istemedim.Başka hastahaneden randevu almıştım.Dün bi abla var hamile.oda benim 8 haziranda gideceğim yere gitmiş.Ultrason aletleri falan kötüydü dedi.Ben aynı hastanede başka doktora gidicem gerçi ama ultrason aletleri falan kötüyse gerçekten diye dert ettim şimdi.
İlk gebeliğimdeki hastaneyi aradım gene oraya gideyim dedim ama doktorum yokmuş ogün.Mecbur kötüde olsa randevu aldığım yere gidicem.Pöffff (

başka hastahane yok mu yaw.:44: nerde yaşıyorsun sen tatlım içine sinen bi yere git...

yok canım tedavi görmedim.Herhangi bir kür falanda yapmadım.Yumurtladığım tarihide biliyorum ama bilmiyorum yani artık 8 haziranda görücez ne olduğunu :) Yalnız eşime değer çok yüksek geldi gözüme dediğimden eri ikiz moduna girdi :))

Üsküdar cnm.Başka yerlerde var tabikide kadın doğumcular çok yoğun oluyo biliyosun.2 haftaönceden falan randevu almak gerekiyo.Şimdi nereyi arasam randevuları dolu :) neyse ilk buraya gidiyim beğenmezsem kuzenim zeynep kamilde ondan rica ederim orda bakt muayene olurum.

oğluşunun odası çok güzel çok beğendimbaza fikri de müthiş mutlulukla büyüsün şen kahkahaları bu güzel odayı doldursun inşallah

seyzenim bayildim odaniza :119: cok guzel rabbim saglikla vakit gecirmeyi nasip etsin insallah

hillmmmm deger tavan yapmis masallah subhanallaaahhh :119:

ben iyiyim pasamda iyi cok sukur dr 10 gun yokmus ayin 15 inde cagirdi 37+3 oluyoruz hazirlikli gidicem belki alir doguma diye.. cok sukur kizlar gelebildik buralara kadar yavrularimizi hayirlisiyla saglikli sihhatli hayirli uzun ömürlü olarak alabiliriz kucagimiza

Evet cnm saol :)
Allah dualarını kabul etti cnm bu vakte kadar geldin.SAğlıkla kucağına alırsın inşallah...

selammm...

hllcım değerin süper bir ikiz bebişlerimiz daha mı geliyor yoksa ???

seyzoşuuuummm o nasıl güzel bir oda eline sağlık...huzur veriyor burdan bakarken bile...sağlıkla büyütüünnn miniğiniziii....

hafzoşumu ben de merak ediyorummm...

asosummm sona yaklaşıyorsunnn...

doğumu bekleyenler Allah yardımcınız olsunnn...sağsalim dönün evinize bebeklerinizle...darısı başımıza...

seyzoşuummmm süt pompanın markası neydi??? ya da önce bir sen kullan da sonra yorumlarıyla birlikte aliimmm markayı

güzel bir hafta olsun...

Canim hos geldin saglikla al melegini kucagina ins seni ozledik cokk
bebeisinin odasina bayildim sahlikla buyusun kuzun icinde ins be cabuk geldi dogum yaa ins bizimkide boyle bir an once biter de saglikla aliriz sipalarimizi kucaklarimiza.baza olayini bende dusundum isini cok kolaylastircak canim.
halay icin ayrica tsk sonunda gorduk bizde bu guzelligi sukirler olsun54:

Canim moral cok onemli istegigin begendigin dr a git cevrende arasyir iyice canimm

Asosum cok sevindim canimin ici gelsin bakalim sipa zaten icerde cok iyi sabretti masallah ona yirim yirimm

saol cnm.Valla banada biraz yüksek geldi değer ama sanmıyorum ikiz değildir sanırsam

bakayım canım şimdi bu haftasonu mecbur buraya gidicemde.erşey yolundaysa ilk gebeliğimde gittiğim doktora giderim yada bi yer daha var orayı denerim.Duruma göre bakıcam.

bu arada çalışmak çook ama çok zor geliyo.Eve gidip uyumak istiyorum.Hiç keyfim yok.başım çok ağrıyo mide bulantılarımda sanki yavaş yavaş başlıyo gibi.Evde olsam dert değil ama işte çok zor oluyo.Ama herşeye rağmen hamile olduğumu hatırlattığı için bu şikayetlerden şikayetçi değilim

kııız mesooş zaten ağlamaya yer arıyorum huzur veriyor dedin yaaa işte ben de tam bunu hissediyorum o odaya girdiğimde senin de hissetmene çok sevindim
oğlumun bi çöpü bile yok demişsin canım benim hiç dert etme hemen oluveriyor hepsi biraz annen biraz eşinin ailesi biraz sen derken bi bakmışsın herşey tamam. biz bi liste yaptık tamamlananları kırmızıya boyadık aaaa bi baktık ki liste kıpkırmızı olmuş sende listeni yap. kk de örnekleri çok kendine göre düzenle annenlerin yanına gidince de alırsın bişiiler.
süt pompasını avent aldım. ister elle ister elektrikli ister pilli çalışıyooo çok küçük ve pratik ufak bi deneme de yaptım aslında :26: hiç acıtmadı tam kullanınca ayrıntıları veririm. ama sana tavsiyem unnado ve butikbebe yi takip et çok güzel kampanyalar oluyooo

alyaaam seni böyle cıvıl cıvıl görünce çok mutlu oluyorum tatlım. inan çok çabuk geçiyo zaman ben şimdiden göbeğim boş kalacak diye üzülmeye başladım ama oğlumun mis kokusunu içime çekicem diye de ölüyorum heyecandan. bööyle karışık duygular içindeyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…