- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.501
rabbim sağlıkla bir avazda kavuştursun tosun paşana canımayyy çokk heyecanlııı
Saol cnm.
Allah sağlıkla bir avazda doğurursun cnm inşallah.
maşallahpaşanın çok güzel bir odası olmuş seyzen cim , bebişin bilinç altına hitap edip koyunla uyutcan bakıyorum temanızı sevsinler sizin beşiğiniz şu park yatak mantığındakilerden aşamalı olanlardan galiba güle güle kullanın ben direk park yatak aldım dayanamadım kızçeme oda yapmıycak olunca güle güle güzel günlerde kullanın kullansın sıpan inşallah cicileri es mi geçtin devamı gelecek mi
waaw nasıl çözdün olayı iroşum tebrikler valla
tabiii önce o bizi uyutmazsa kuzu teması işe yarar yoksa fısss
evet beşik aşamalı üç aşamalı biz park yatağı kayınvalidemlere kurduk. oraya gittiğimizde rahat etsin diye zaten oda takımını park yatağı ana kucağını kayınpederim aldı Allah razı olsun. sallama olayı yapmamak için direnicemama her ihtimale karşı ana kucağımız (şu ördekli olan) hem sallanıyor hem titreşiyor. zaten oğlumun odasında baza var ben orda yatıcam doğduktan sonra.
park yatak almakla iyi etmişsin canım çok doğru bir karar. çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. güle güle kullansın güzel kızçen
kıyafet resimlerini çekmedim canım sıkmak istemedim insanları tek tek tulumlarla zıbınlarla daha önce netten aldıklarımı eklemiştim zaten :44:
yavrum siz kuzulara sırtınızı dönün ahmet efe bakacak şekilde uyutun en iyisiohh babayı rahatsız etmiyom diyorsun ben şimdiden sana satarım ben emziririm sen uyutursun diyorum park yatağı nerdeysen ora getiririm dedim herife bende sallananını seçtim hiç karşı değilim yeterki uyusun biz sallandık bişey olmadı tatlım tekrar güle güle kullanın hepsi çok güzel ....................
kızlar psikolojım bozulmasın diye ilk gebeliğimde gittiğim doktora gitmek istemedim.Başka hastahaneden randevu almıştım.Dün bi abla var hamile.oda benim 8 haziranda gideceğim yere gitmiş.Ultrason aletleri falan kötüydü dedi.Ben aynı hastanede başka doktora gidicem gerçi ama ultrason aletleri falan kötüyse gerçekten diye dert ettim şimdi.
İlk gebeliğimdeki hastaneyi aradım gene oraya gideyim dedim ama doktorum yokmuş ogün.Mecbur kötüde olsa randevu aldığım yere gidicem.Pöffff(
tatlım sen gebelik öncesi tedavi falan görmüş müydün şu yumurta arttırıcı iğneler var ya onlardan falan. değerin çok yüksekbence
ya çoğul gebelik ya da erken yumurtlamışsın erken döllenme olmuş :44::44:
8 inde gidiyorsun dr a di mi
seyzenim bayildim odaniza :119: cok guzel rabbim saglikla vakit gecirmeyi nasip etsin insallah
hillmmmm deger tavan yapmis masallah subhanallaaahhh :119:
ben iyiyim pasamda iyi cok sukur dr 10 gun yokmus ayin 15 inde cagirdi 37+3 oluyoruz hazirlikli gidicem belki alir doguma diye.. cok sukur kizlar gelebildik buralara kadar yavrularimizi hayirlisiyla saglikli sihhatli hayirli uzun ömürlü olarak alabiliriz kucagimiza
slm teyzoşlaarbiz geldiiiiik
oğluşum karnımda halanormal doğumu bekliyoruz. çatımız katımız yatımız uygunmuş merak etmeyin en az bir haftamız var dedi dr amcamız çarşamba günü annem gelecek. onu bekliyorum kayınvalideme geçicez doğuma kadar. hastahane ilde çünkü biz ilçede oturuyoruz :44:
hazırlıklar temizlikler derken topiğe giremedim hiç. fırsat buldukça okudum bazı şeyleri ara ara :26:
çok güzel haberler var galibaaa
öncelikleeeee şu çifte halayı bi çekeyiiim
:124::124::124::124::124:
alyaaaam, hliiiim inanın çok sevindim çoook
ikinizde çok kötü günler geçirdiniz ama artık bitti. değerleriniz çok güzelçok mutlu oldum sizin adınıza
irooooş zilli kızın geliyormuuşAllah kızına sana ve eşine sağlık versin,ve biiir ömür musmutlu olun canım
kaçırdığım haber gelişme var mı :44:
herkes iyidir inşallahAllah iyiliğinizi versiiin
hafzamdan ve gelinimden haber yok galiba:44: bugün beklenen doğum tarihiydi doğmuştur herhalde güzel prenses.hayırlı haberlerini bekliyoruz canıım
herkesi öpüyoruuuum
kızlar psikolojım bozulmasın diye ilk gebeliğimde gittiğim doktora gitmek istemedim.Başka hastahaneden randevu almıştım.Dün bi abla var hamile.oda benim 8 haziranda gideceğim yere gitmiş.Ultrason aletleri falan kötüydü dedi.Ben aynı hastanede başka doktora gidicem gerçi ama ultrason aletleri falan kötüyse gerçekten diye dert ettim şimdi.
İlk gebeliğimdeki hastaneyi aradım gene oraya gideyim dedim ama doktorum yokmuş ogün.Mecbur kötüde olsa randevu aldığım yere gidicem.Pöffff(
Asosum cok sevindim canimin ici gelsin bakalim sipa zaten icerde cok iyi sabretti masallah ona yirim yirimmseyzenim bayildim odaniza :119: cok guzel rabbim saglikla vakit gecirmeyi nasip etsin insallah
hillmmmm deger tavan yapmis masallah subhanallaaahhh :119:
ben iyiyim pasamda iyi cok sukur dr 10 gun yokmus ayin 15 inde cagirdi 37+3 oluyoruz hazirlikli gidicem belki alir doguma diye.. cok sukur kizlar gelebildik buralara kadar yavrularimizi hayirlisiyla saglikli sihhatli hayirli uzun ömürlü olarak alabiliriz kucagimiza
selammm...
hllcım değerin süperbir ikiz bebişlerimiz daha mı geliyor yoksa ???
seyzoşuuuummm o nasıl güzel bir oda eline sağlık...huzur veriyor burdan bakarken bile...sağlıkla büyütüünnn miniğiniziii....
hafzoşumu ben de merak ediyorummm...
asosummm sona yaklaşıyorsunnn...
doğumu bekleyenler Allah yardımcınız olsunnn...sağsalim dönün evinize bebeklerinizle...darısı başımıza...
seyzoşuummmm süt pompanın markası neydi??? ya da önce bir sen kullan da sonra yorumlarıyla birlikte aliimmm markayı
güzel bir hafta olsun...
Canim hos geldin saglikla al melegini kucagina ins seni ozledik cokk
bebeisinin odasina bayildim sahlikla buyusun kuzun icinde ins be cabuk geldi dogum yaa ins bizimkide boyle bir an once biter de saglikla aliriz sipalarimizi kucaklarimiza.baza olayini bende dusundum isini cok kolaylastircak canim.
halay icin ayrica tsk sonunda gorduk bizde bu guzelligi sukirler olsun54:
Canim moral cok onemli istegigin begendigin dr a git cevrende arasyir iyice canimm
Asosum cok sevindim canimin ici gelsin bakalim sipa zaten icerde cok iyi sabretti masallah ona yirim yirimm
selammm...
hllcım değerin süperbir ikiz bebişlerimiz daha mı geliyor yoksa ???
seyzoşuuuummm o nasıl güzel bir oda eline sağlık...huzur veriyor burdan bakarken bile...sağlıkla büyütüünnn miniğiniziii....
hafzoşumu ben de merak ediyorummm...
asosummm sona yaklaşıyorsunnn...
doğumu bekleyenler Allah yardımcınız olsunnn...sağsalim dönün evinize bebeklerinizle...darısı başımıza...
seyzoşuummmm süt pompanın markası neydi??? ya da önce bir sen kullan da sonra yorumlarıyla birlikte aliimmm markayı
güzel bir hafta olsun...
Canim hos geldin saglikla al melegini kucagina ins seni ozledik cokk
bebeisinin odasina bayildim sahlikla buyusun kuzun icinde ins be cabuk geldi dogum yaa ins bizimkide boyle bir an once biter de saglikla aliriz sipalarimizi kucaklarimiza.baza olayini bende dusundum isini cok kolaylastircak canim.
halay icin ayrica tsk sonunda gorduk bizde bu guzelligi sukirler olsun54:
Canim moral cok onemli istegigin begendigin dr a git cevrende arasyir iyice canimm
Asosum cok sevindim canimin ici gelsin bakalim sipa zaten icerde cok iyi sabretti masallah ona yirim yirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?