- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.521
kııız mesooş zaten ağlamaya yer arıyorumhuzur veriyor dedin yaaa işte ben de tam bunu hissediyorum o odaya girdiğimde senin de hissetmene çok sevindim
oğlumun bi çöpü bile yok demişsin canım benim hiç dert etme hemen oluveriyor hepsi biraz annen biraz eşinin ailesi biraz sen derken bi bakmışsın herşey tamam. biz bi liste yaptık tamamlananları kırmızıya boyadık aaaa bi baktık ki liste kıpkırmızı olmuşsende listeni yap. kk de örnekleri çok kendine göre düzenle annenlerin yanına gidince de alırsın bişiiler.
süt pompasını avent aldım. ister elle ister elektrikli ister pilli çalışıyooo çok küçük ve pratik ufak bi deneme de yaptım aslında :26: hiç acıtmadıtam kullanınca ayrıntıları veririm. ama sana tavsiyem unnado ve butikbebe yi takip et çok güzel kampanyalar oluyooo
alyaaam seni böyle cıvıl cıvıl görünce çok mutlu oluyorum tatlım. inan çok çabuk geçiyo zaman ben şimdiden göbeğim boş kalacak diye üzülmeye başladım ama oğlumun mis kokusunu içime çekicem diye de ölüyorum heyecandan. bööyle karışık duygular içindeyim işte
aa avent mi aldın..sanki laninosh muydu onu alacaktın...aventten şikayetçi olan duymadım daha...o zaman kocama onunda masrafını yavaştan hissettiriimm..
elime geçen her kağıda bişi yazıyorum..o yüzden bir listem yok henüztek korrkum ya bebeğim erken gelirse ya da bişi olursa..daha ben yeni yeni dolaşabiliyorum belim acayip ağrıyo onda da..çok yattım yaa...
ahhh duygusallıktannn hiiiç bahsetmiiimmm...ya çok sinirliyim ya herşeye ağlıyorum buaralar şükür azaldı onlarda...
valla o huzuru direk hissettimmmbirde kokusuyla dolacakkk ne güzeellll
iroşum ben hep ağlaktım aslında son 3-4 yıldır felaket durumdaydı şimdi tavaaannnn survivorda bile hıçkırık tutuyor yau
ben de özeniyorum ama daha bişi almadım...az kaldı..şu ayrıntılı usg den de hayırlı sonuçlar aliimm başlicam...
Philips avent marka süt pompası canım markası işte...herhangi biri olur bence manueller pek tavsiye edilmiyo sanırım...
Messim philips avent diyomda bir dünya şey çıkıyo bacım ya bunun manueli bile dünya para ayol :106::106::106:
evet canım..öyle pahalı herşeyi..ama kaliteliymiş...ben doğumdan sonra alıcam sanırım acelem yok..sütüm filan az olursa şimdi belki gerek kalmaz bile...çalışana çok gerekli diyollarrr...
bende inşallah sütüm olur tabide 6 aylıkken işe döncem belki bir süre idare etsede öğleden sonra süt izni var yinee arada gerekecek , doğum yaptığımda bir manuel denerim ihtiyaç hat safhaya ulaşınca elektrikliye geçerim olmadı napalım, bende arayı 3 temmuza ayrıntılı randevumu aldım ertasi hafta anneme gitcem 2 hafta yokum geldikten sonra da anlamıyo olmuyo zaten ayrıntılının hallettim içim rahatladı
3 temmuz mu kaç haftalık olacaksın o zaman?
:119::119::119::119::119::119::119::119:
iremim kusura bakma biraz geç olacak cevabım.benim aldığım model bu:philips avent %0 bpa göğüs pompası elektrikli pp - e-bebek.com
kargo dahil 175 e aldım ben unnado da kampanya vardı yanına göğüs pedi hediye ettiler üstelik fuul aksesuar yedek parça.çok reklam yaptım yaw... Ama çok beğendim ürünü.
Kız deneme yaptım dedimse bi biberon süt sağdım demedim kiHiii hiç oğluşumun sütünü har vurup harman savurur muyum ben
15-20 sn tuttum göğsümde acıtıyo mu diye o kadar süt felan çıkmadıDüşündüğün için saol canım
Medela yı çok araştırdım ben awent ve ikisinin arasında kaldım medela 150-180 tl civarıydı avent 200 küsür dü ama medela ile ilgili hep ortak şikayet çok ses çıkardığı yönündeydi başta önemsemedim ama sonra avent kampanya ya girince medela dan vazgeçtim :44:
Manuel olanlardan bende alacaktım ama okulda kullanan arkadaşlarım sakın alma dediler :44: Hem acıtıyor hem uzun sürüyor hem de tam olarak boşaltmıyormuş...
Kızlar alışverişe küçük küçük başlayın derim ben size. Ya da parasını biriktirin mutlaka... Bizim araba koltuğunu küçük amcamız, mobilya beşik anakucağını dedemiz, pusetini dayımız, çarşaf pike yastık pattaniye v.s anneannemiz almasına rağmen (ki bunlar kelle diye tabir ettiğimiz masraflar) ufak tefek harcamalarımızla 2500 tl den fazlasını da biz harcadık daha da doğum masrafımız olacak :18:
şimdiden kolay gelsin size
dün yazdım markayıda google amcaya hiç elektrikli olup o kadar ucuzunu görmedim tatlım , medela ile de hiç fark yok sayılır 30-40 sorun edilecek bir miktar değil bende medela yüzünden 200 ü gözden çıktım zaten ama erken almıycam o kesin , bu arada denedim deyince süt geldi sandım kimisinde sıkınca bile geliyomuş ya pardon yani yanlış anlama olmuş2500 mü gitti ufff biz oda yapmıycaz 320 ye beşiği aldım bende pierre cardinin park yatağı , araba puset türü şeyleride almıycam zamanla alacağım şeyler onlar , annem dikişten anlar benim bir kısmını o halledecek inşallah altın yapıyom zaten öğreneli bakalım nolcak
kampanyaları takip ediyorum tatlım napiim... mesela jokerde nisan ayı içinde 300 tl alışverişe 100 tl hediye çeki vardı. hemen dayımıza söyledik ordan pusetini aldı bizde 100 tl yi mis gibi harcadıkyoksa bende bazı şeyleri erteleyecektim. aslında abartmamak lazım ama ben ailemin gazına geldim sanırım her iki tarafta da ilk torun eşimde bende ilk çocuklarız haliyle kardeşlerimiz dahil herkes coştu onuda alalım bunu da alalım diye ee bende çok naz yapmadım tabiii
2500 e hastane masraflarını da kattım canım çünkü özele gidiyoruz ve her gidişimiz en az 70-100 tl en az...
annnenin dikiş bilmesi süper olmuş ne cicişler yaparsınız kızına şimdiayy kız cicileri de ayrı bi güzel oluyooo yaw
ben de sırf bebek ihtiyacı sandım bende özele gidiyom ya devlet doğum ücretinin bir kısmını karşılıyomuş benim içim ondan rahatladı birazda, geçen gittiğimde sordum ne kadar ödüycemi 550-650 arası ödüycem bende hastane ücretini , doğum yapınca ne kadarını karşılıyo devlet detay ver bizede nasıl yapılıyo işlemleri falan acemilik var bülüyün müannem nevresim yatak türü işlerimi halledecek büyük ihtimal temmuzda yanına gitcem acil lazım olanları alcam bende her gördüğüme yapışmayı düşünmüyom açıkçası , eşimin tarafıda ses çıkartmıyo ne yapmayı düşünüyolar hiç bilmiyom o yüzden herşeyi kendime göre hesap ediyom bakalım inşallah altından kalkarız bizim birde kredi borcumuz var o sıkıyo olmasa acayip rahat olacaktı bu iş ama nasip işte ...............
ah canım benim kredi hepimizde var valla. Hep belimizi büküyooo...
Bebişlerimizin canı sağolsun da allah hepsinin kolaylığını verir. çok dert etmeyelim...
Annelerin yaptığı başka oluyo zaten canım anne bereketi diye bişey var sanırım :44: Sen altın işini iyi yapmışsın biriktir biriktirebildiğin kadar. Hep kızına yarar.
Bugün hastaneye gidicem zaten nst için akşam 5.30 da muhasebeye de gidip doğum ile ilgili ücretleri öğrenicem memorial e gidiyorum ben. Devletle anlaşmaları çok az... çoğu tahlili tetkiki karşılamıyor ama doğumun bi kısmını ödüyormuş.
Yarın yazarım ayrıntılarını tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?