- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.541
günaydın teyzoşlar
22 haftam dolmak üzere oluyo niye şaşırdın ki en ideal zaman 22 hafta diye biliyom ben :44::44::44:
kızlar hafzak doğurdu mu
hastane kağıdını bulamadım yau..bian sanki 24 haftalık olacakmışsın gibi hesaplamıştım benYanlış hesaplama...
Haber gelmedi ki canım :44::44::44::44:
Inş..sağlıkla gelmiştir kızçesi...
kandiliniz mübarek olsun cancağızlarıııım
:119::119::119::119::119:
dün nst için hastahaneye gittim küçük bi sancı çıktı dr u 30 sn gördüm zaten çok güzel çok güzel dedi sadece... ne manada anlamadım :44:cuma günü tekrar gidiyorum bu kez muayeneye.
iremim muhasebeye de uğradım. doğum ücreti için... memura normal doğum 700, sezaryen 800bu mu normal doğuma destek yaaaa çok güldüm ..... oda ücreti, kapı süsü, 1 adet foto ve lausa şerbeti dahilmiş dr hastahanede kalması lazım derse 1 gün de aynı 10 gün de aynı para. ama hasta derse "ben kendimi iyi hissetmiyorum 1 gece daha kalayım" o zaman +100 tl oda ücreti ekleniyormuş :44:
yani memur olmanın hiç bir avantajı yok... sağlık hizmetleri ücretsiz falan diil bu ülkede yalan hepsi devlet hastahanelerinin kapısından girmek mümkün diil mikrop yuvası resmen ve dr lar o kadar çok baskı görüyyor ki performans diye hastalara 5 er 5 er bakıyorlar üüüüüüff açmıyım ağzımı en iyisi yoksa söylenecek çok şey var neysee
annem geliyor bugün 2 sa sonra onu almaya gidicem. kadına bişeyler hazırlıyım 24 saattir yolda garibim :26: hadiii görüşürüz fıstıklar
dualarımız kabul, kandiliniz kutlu olsuunnn..
seyzoşum canımm yaa çok heyecanlıyım
annende hoşgelmiişşşşş. yorgundur ama çok mutluduurrrr...
hllcımmmm ayağının altına tabure koy uzat arada..hep sarkıtma aşağı...başınıda koy arada kestir
dr a gitmene az kaldııı...
işyerindekilere söylemediğim için fazla rahat değilim :) Sıksık kalkıp mutfağa falan gidiyorum hareket ediyorum arada kalkıp.Ama özellikle bu saatlerde bir uyku bastırıyoki anlatamam canım. neyse idare edicez artık mecburen.Evet az kaldı ctesiye merakla bekliyorum :)Sen neler yapıyosun?
mrb kizlar sizin haastaneler bir garipmis.. bizde özel oda +sezeryan ve 1 gece yatis paket gibi bir sey refakatciyle birlikte 500 tl %25 de kurum indirimi yani bize 425 e gelicek kismetse tabi
bak bak canım valla ben bile bakmak istiyorum aklımda fikir olsun zamanı gelince hepsini rahatça alırım diyorum ayy sağlıkla gelsin kuzularımız inşnapiiimm alışveriş için boyuna nette araştıma yapıyorum ama bişi almıyorum
keyfim yerinde çok şükür bi sıkıntım yok....
günaydın teyzoşlar ve baldan datlu yavruşlarııı
mesoş tatlım ben anneme gidince alacam alacam derken alttan alttan dayanamayıp alıyom galibadün aventin biberon setini aldım bana her türlü lazım olacak lazım olduğunda araştırmaya girmek yerine şimdiden alıyım doğumdan sonra masraf olmasın dedim
canım benim kide 2 gece yatırıyo sezeryan da 650 dedi çok fark yok yani oda ücreti aşağı yukarı 100-150 çünkü her yerde , inan bizimkiler iyi ben ne fiyatlar duydum aklın uçarbüyük şehirde olmadığıma şükrediyorum inan sen ne alemdesin tatlım sinyal falan gönderiyo mu paşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?