- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.561
valla bendede bulantı var özellikle dün daha kötüydüm.Bugün sanki okadar bulantım yok.Ama iş yerinde hakikaten zor oluyo.Çünkü gün içinde bazen kendimi okadar yorgun ve halsiz hissediyorum ki eve gidip yatsam diye düşünüyorum sadece. Midem bulanmadığındada acaba sorunmu var diyorum,biraz paranoyak bi durum yani :) Yarın ilk muayeneyi olucam bakalım insallah hayırlı haberle gelirim herşey yolundadır.Tek isteğim bu...
Ayyy biz geldik kizlarr pazartesi gunu kanama gorunce dr(kurtajimi yapan dr bu) bugun icin tekrar cagirmisti bu sure icinde progestan kullandim 3 kez hillim.dr azalmis dedi kanama alani çok şükür
Pazartesi keseden baska birsey gorunmezken bugun 3.5 mm bir bebekKurban olurum ona canim benim kalp atisini da dinletti dr kahkayla karisik bir damla goz yasi cok guzedi esimle birlikte gorduk kuzumuzu ins bu hep bizim yanimizda olacak sdilik hersey yolunda binlerce kez şükürler olsun duayla bekledim guzel seyler gordum ayakta mi bekliyo nedir dumduz ölçtü dr
Ay kıyamam ben ona :) çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.Allahın izniyle sağlıklada kucağına alıcaksın.
Ben bugün fenayım.İşyerinde vakit geçmek bilmedi.Mide bulantısı gaz hepsi birarada. Arada kramp giriyo kasıklarıma.
kızlar merhaba.Biz geldik doktordan.5+6 günlük hamileyim.3 mm mercimeği gördük.Kalp atışı başlamış onu bile gördük.2 haftasonra tekrar gidicez.ozaman daha net görürsünüz dedi.Çok şükür herşey yolunda yani:))
Ayyy biz geldik kizlarr pazartesi gunu kanama gorunce dr(kurtajimi yapan dr bu) bugun icin tekrar cagirmisti bu sure icinde progestan kullandim 3 kez hillim.dr azalmis dedi kanama alani çok şükür
Pazartesi keseden baska birsey gorunmezken bugun 3.5 mm bir bebekKurban olurum ona canim benim kalp atisini da dinletti dr kahkayla karisik bir damla goz yasi cok guzedi esimle birlikte gorduk kuzumuzu ins bu hep bizim yanimizda olacak sdilik hersey yolunda binlerce kez şükürler olsun duayla bekledim guzel seyler gordum ayakta mi bekliyo nedir dumduz ölçtü dr
kızlar merhaba.Biz geldik doktordan.5+6 günlük hamileyim.3 mm mercimeği gördük.Kalp atışı başlamış onu bile gördük.2 haftasonra tekrar gidicez.ozaman daha net görürsünüz dedi.Çok şükür herşey yolunda yani:))
ben bu markayı almam heraldeBen seyzoştan medelayı duymuştum sonrada yurtdışında ilk doğum yaptığın zamanlar kiralama gibi bir durum oluyomuş arkadaşım 10 gün kullanmış çok iyi dedi 180 falan fiyatı onu alırım diyodum ....
verdikleri kağıtlarda da + - 600 yazıyo zaten bende öyle düşünüyorum. ölçümler çok gerçekçi diil.seyzen dr dediği gibi o ölçümleri çok takma kafana.Çok farklı çıkıyo çünkü.Ben çok kişede 2.600 kilosu dedikleri bebekler 3,5 kilo falan doğuyo.Hiç takma yani.
bizde sevindik valla kalp atışını görünce.Dr şimdi daha çok küçük bidahaki gelişinizde daha net görüceksiniz dedi.Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
günaydın...iyi birhafta olsun...
seyzoşum bişi yoktur merak etme...olsa zaten çözümü olur artık...yüzdün yüzdün kuyruğunu bile bitirdin maşallah size...doğduktan sonra karındaki ölçümlerle de tutmuyormuş ki bebek kilosu..
Allah yardımcın olsun..habersiz bırakmaen azından iyiyim de biara...anneler kayboluyor sırayla...
hepinize hayırlı bir hafta dilerim inşallah bu hafta bojoumdan ve aybicemden güzel haberler alırız. doğum sırasında dua edicem onlar için
herkesler iyidir inşallah...
ben heyecanla oğlumu bekliyorum akşamları kazı çalışması yapıyor sanırım içerde ama gündüz hiç bişey yok. :44: bakalım ne zaman teşrif edecek oğluşum. biraz canım sıkkın aslında... en son cuma günü ultrasona girdim. oğlum bi öncekinden 200 gr daha zayıf çıktı moralim çok bozuldu. dr amcamız bu aletlerin ölçümüne güven olmaz problem yok bence haftaya tekrar ölçeriz yine düşüş varsa o zaman bi problem var demektir dedi ama gelin de benim içime anlatınson haftamızdayız aslında bi sorun olsada müdahale edilir hemen... ben büyütüyorum aslında hiç bir sıkıntı gözükmüyor herşey normal.
alyaaam hliiim kalp atışları keseler oh oh ohçok seviniyorum sizin adınıza Allah sağlıkla götürsün sonuna kadar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?