- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.581
sen içini ferah tut tatlım bişey yoktur kendinde diyorsun o ölçümler çok tutarlı değil zaten son günlerin her türlü müdahale edilebilir durumdasın ama eminim senin oğluş hazırlık yapıyo sancın bile vardı eli kulağında geliyo o rahat olya hafzaktan hahber alma şansı olan falan yok mu face den falan arkadaş o doğurdu büyük ihtimal demi
hepinize hayırlı bir hafta dilerim inşallah bu hafta bojoumdan ve aybicemden güzel haberler alırız. doğum sırasında dua edicem onlar için
herkesler iyidir inşallah...
ben heyecanla oğlumu bekliyorum akşamları kazı çalışması yapıyor sanırım içerde ama gündüz hiç bişey yok. :44: bakalım ne zaman teşrif edecek oğluşum. biraz canım sıkkın aslında... en son cuma günü ultrasona girdim. oğlum bi öncekinden 200 gr daha zayıf çıktı moralim çok bozuldu. dr amcamız bu aletlerin ölçümüne güven olmaz problem yok bence haftaya tekrar ölçeriz yine düşüş varsa o zaman bi problem var demektir dedi ama gelin de benim içime anlatınson haftamızdayız aslında bi sorun olsada müdahale edilir hemen... ben büyütüyorum aslında hiç bir sıkıntı gözükmüyor herşey normal.
alyaaam hliiim kalp atışları keseler oh oh ohçok seviniyorum sizin adınıza Allah sağlıkla götürsün sonuna kadar inşallah
sancımı ağrımı bilmiyorum canım. şu an bile belim ağrıyor geceleri çok sıkıntılı oluyor hem bel hem kasık bakalım oğlum çok bekletmez inşallahyarın sabah yine dr dayız belki akşama müjdeyi veririm
hafzamı bende çok merak ediyorum ama bende hiç bişii yok face de kullanmıyorum ben. evinde internet yoktu hafzoşumun eşinin iş yerinden giriyordu muhtemelen doğurdu. fırsat bulamadı kk ya girmeye :44: inşallah ikiside sağlıklıdır
sen nasılsın kızçenle aranız nasıl ?
sancımı ağrımı bilmiyorum canım. şu an bile belim ağrıyor geceleri çok sıkıntılı oluyor hem bel hem kasık bakalım oğlum çok bekletmez inşallahyarın sabah yine dr dayız belki akşama müjdeyi veririm
hafzamı bende çok merak ediyorum ama bende hiç bişii yok face de kullanmıyorum ben. evinde internet yoktu hafzoşumun eşinin iş yerinden giriyordu muhtemelen doğurdu. fırsat bulamadı kk ya girmeye :44: inşallah ikiside sağlıklıdır
sen nasılsın kızçenle aranız nasıl ?
herkese mrb kizlar umariim herkes iyidir..
Biz iyiyiz sukur cumartesi dr randevumuz var normalde ayin 22 sine yada 24 une alacakti ama biz ayin 20 sine aldirmayi teklif edicez dr umuza 38+1 oluyor o gun biraz izin islerimiz karisti bakalim hayirliisi.. Cok heyecanliyim oglum simdi karnimda ama rabbimin izniyle en gec 10 gun sonra kucagimizda olucak.. Hamisligimin son gunlerinin tadini cikariyorum... Rabbim herkese nasip etsin insallah hakkimizda hayirlisi eylesin
kendinize iyi bakin
Günaydın teyzoşlarrrr nasılsınız biz kızçemle enerjikiz babamız gelecek bugün
Birde biz büyüdükSon halimiz bu Eki Görüntüle 733190
canım bak sana korkmana gerek yok sonuna kadar gidecek oğluşun demiştik , rabbim sağlıkla kucağına aldırsınayyy hafzak zaten doğurmuştur ,seyzoş sen yavaş yavaş dökülyonuz kız
selam herkese....keyifler nasıl kızlar ?
Asos herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Irem karnın çok tatlı duruyo :)
bende mide bulantıları,halsizlik falan idare ediyorum:)haftasonunu iple çekiyorum:)
herkese mrb kizlar umariim herkes iyidir..
biz iyiyiz sukur cumartesi dr randevumuz var normalde ayin 22 sine yada 24 une alacakti ama biz ayin 20 sine aldirmayi teklif edicez dr umuza 38+1 oluyor o gun biraz izin islerimiz karisti bakalim hayirliisi.. cok heyecanliyim oglum simdi karnimda ama rabbimin izniyle en gec 10 gun sonra kucagimizda olucak.. hamisligimin son gunlerinin tadini cikariyorum... rabbim herkese nasip etsin insallah hakkimizda hayirlisi eylesin
kendinize iyi bakin
Selam herkese....Keyifler nasıl kızlar ?
ASos herşeyin yolunda olmasına sevindim.
İrem karnın çok tatlı duruyo :)
Bende mide bulantıları,halsizlik falan idare ediyorum:)Haftasonunu iple çekiyorum:)
slm cancağızlarıım. Benim moralim sıfır sıfır sıfır. Dün kv ye geldik yerleştik. Doğuma kadar burdayım rahatım iyi. Dün kontrolümüzde vardı. Nst ye girdim oğluşumun herbişeyi iyi cuma da ultrason günü. Tabii cumaya kadar doğum olmazsa... Dr la konuştuk biraz... şimdilik bi hareket yok günü geçerse ne yapıcaz dedim. Günü geçince muayene ederim açılma varsa suni sancı denerim yoksa sezaryen dedi. 41. Haftayı beklemem rahim inceliyor dediBende hastahaneden kaçarım o zaman dedim Eve geldik biraz canım sıkıldı. Dua edin kızlar bana :18: Oğluşum pazar günü babasına babalar günü hediyesi olsun doğsun yoksa bu dr beni kesecek
Maaşallah sizeee çok şeker bi göbiş bu yaw
Yaaa iremim sizde göreceksiniz bu günleri hayırlısıyla. Bu hamilelik sürecinin her ayı ayrı bir heyecan ayrı bir maceraa allah isteyen herkese nasip etsin
canım benim arkadaşımın tahmini doğum 26 nisandı 3 mayıs ta doğdu oğluşu, ki bir gün önce hiç açılması yoktu ertesi gece başladı bir anda, erkekler geç doğar derler birde , rahim incelmesini bilmemde bir 10 gün bekleniyo genelde inşallah bekletmeden gelir oğluşun , bu arada ben dün bir doğum hikayesi okurken farkettim pelvis açılması için merdiveni yan yan inip çıkacakmışın biliyormuydun bilmem
merdiveni duydum bende biliyorum canım saol
Annemle kv dem bıraksa hareket etttirmiyorlar ki beni. Bıraksam ağzıma yedirecekler yemeğimi bile. Bunalttılar şimdiden. Kayınpederim de ayrı bir hikaye evin hiç bir köşesi rahat değil ona göre heryerime yastıklar sıkıştırıyorlarSultan süleyman böyle ilgi alaka görmemiştir valla... Birazdan kocamı da alıp kaçıcam zaten bi kafe ye çay bahçesine
merdiveni duydum bende biliyorum canım saol
annemle kv dem bıraksa hareket etttirmiyorlar ki beni. bıraksam ağzıma yedirecekler yemeğimi bile. bunalttılar şimdiden. kayınpederim de ayrı bir hikaye evin hiç bir köşesi rahat değil ona göre heryerime yastıklar sıkıştırıyorlarsultan süleyman böyle ilgi alaka görmemiştir valla... birazdan kocamı da alıp kaçıcam zaten bi kafe ye çay bahçesine
selaammm...
seyzoşuuummm...kendi kendine gelsin oğluş daha iyi olmaz mı?
ben ayrıntılıya gittim canım. çok şükür iyiyizher türlü sıkıntı şimdilik bitti. amniyoda iyi...
annemler buraya geldi..kardeşim, babam, teyzem herkes iznini ayarlamış..
artık alışverişe başliim diyorum...milleti tutuyorum yaa onlar beni tutacaklarına..
asossuummmmana oğul çok güçlü çıktınızzz...artık merakla doğum haberlerinizi bekliyoruzz..
bu pelvik hareketlerine ne zaman başlamak lazımmmm?? biaraştıriimmmm :44::44::44::44::44:
iroşum bayıldım göbişeee maşallaaahhh
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?