Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

sancımı ağrımı bilmiyorum canım. şu an bile belim ağrıyor geceleri çok sıkıntılı oluyor hem bel hem kasık bakalım oğlum çok bekletmez inşallah yarın sabah yine dr dayız belki akşama müjdeyi veririm

hafzamı bende çok merak ediyorum ama bende hiç bişii yok face de kullanmıyorum ben. evinde internet yoktu hafzoşumun eşinin iş yerinden giriyordu muhtemelen doğurdu. fırsat bulamadı kk ya girmeye :44: inşallah ikiside sağlıklıdır

sen nasılsın kızçenle aranız nasıl ?

Kizlar iyi dilekleriniz icin tsk ederim cok mutlu oluyorum inanin
biz bugunde kendi dr umuza gittik randevumuz vardi bebisimizi olctu dr veee 9 mm olmus sipam
cok su icemedigimden dr ilk basta bulmakta zorlandi bebegi bende kalp atisi yok sandim birden cok korktum sonra zor da olsa gorundu baktik onceledik kalbi pirpir atiyor heyecanli gibi
progestani kesti folic asiti de mide bilantisi icin ilac verdi eve geldigimde icip yemek yiyecektim guya uutamadim ilaci midemdekilerde gitti( benim bu bulantilar ne zaman gecer ki zor oluyor ozellikle de su icmek (

Bence de olcumler yaniliyor olabilir hem senden kilo alamiyorsa artik dogmasinda bir sıkınti yok canim hemencecik kucagina alirsin pasayi kucaginda vbeslersin

Mguzel haberlerini bekliyoruz canim

günaydın teyzoşlar.............

hadi bakalım artık göbüşümde değil koynumda paşam demeni bekliyoz senden sağlıkla gelsinlerde bekleriz hafzoşu nede olsa bütün kızları demirbaş gibi bekliyoz burda biz kızçemle bir haftadır başbaşa takılıyoz oh istediğimizi yiyip istediğimizi içiyoz , istediğimiz işi yapıp istemediğimizi sallıyoz bu ara , babamızı gümüşhaneye gönderdik yarın akşam dönecek , söylemesi ayıp koca daha yorucuymuş o olmayınca daha az yoruluyorum valla , bu bebişler gelince de mi öyle olacaz ya :18::18::18: kızımın cinsiyetinin değişme ihtimali olduğu için gün saymıyorum bu ay doya doya kızım diye sohbet ediyoruz bu aralar belki tosunumla

Günaydın herkese...
Alya valla bende ilk başlarda suyu rahatca içiyordum ama şuan bende fazla içemiyorum.Çok içince midemi bulandırıyo.herşeyin yolunda olmasına sevindim bu arada :)

herkese mrb kizlar umariim herkes iyidir..
biz iyiyiz sukur cumartesi dr randevumuz var normalde ayin 22 sine yada 24 une alacakti ama biz ayin 20 sine aldirmayi teklif edicez dr umuza 38+1 oluyor o gun biraz izin islerimiz karisti bakalim hayirliisi.. cok heyecanliyim oglum simdi karnimda ama rabbimin izniyle en gec 10 gun sonra kucagimizda olucak.. hamisligimin son gunlerinin tadini cikariyorum... rabbim herkese nasip etsin insallah hakkimizda hayirlisi eylesin
kendinize iyi bakin

Günaydın teyzoşlarrrr nasılsınız biz kızçemle enerjikiz babamız gelecek bugün
Birde biz büyüdük Son halimiz bu Eki Görüntüle 733190

canım bak sana korkmana gerek yok sonuna kadar gidecek oğluşun demiştik , rabbim sağlıkla kucağına aldırsın ayyy hafzak zaten doğurmuştur ,seyzoş sen yavaş yavaş dökülyonuz kız

Selam herkese....Keyifler nasıl kızlar ?
ASos herşeyin yolunda olmasına sevindim.
İrem karnın çok tatlı duruyo :)

Bende mide bulantıları,halsizlik falan idare ediyorum:)Haftasonunu iple çekiyorum:)

slm cancağızlarıım. benim moralim sıfır sıfır sıfır. dün kv ye geldik yerleştik. doğuma kadar burdayım rahatım iyi. dün kontrolümüzde vardı. nst ye girdim oğluşumun herbişeyi iyi cuma da ultrason günü. tabii cumaya kadar doğum olmazsa... dr la konuştuk biraz... şimdilik bi hareket yok günü geçerse ne yapıcaz dedim. günü geçince muayene ederim açılma varsa suni sancı denerim yoksa sezaryen dedi. 41. haftayı beklemem rahim inceliyor dedi bende hastahaneden kaçarım o zaman dedim eve geldik biraz canım sıkıldı. dua edin kızlar bana :18: oğluşum pazar günü babasına babalar günü hediyesi olsun doğsun yoksa bu dr beni kesecek

maaşallah sizeee çok şeker bi göbiş bu yaw
yaaa iremim sizde göreceksiniz bu günleri hayırlısıyla. bu hamilelik sürecinin her ayı ayrı bir heyecan ayrı bir maceraa Allah isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
selam herkese....keyifler nasıl kızlar ?
Asos herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Irem karnın çok tatlı duruyo :)

bende mide bulantıları,halsizlik falan idare ediyorum:)haftasonunu iple çekiyorum:)

büyüdükçe tiplenmeye başladı sanki 12 haftan dolsun bişeyin kalmaz bıçak gibi kesiliyo genelde

asosum dur yaaw ben varım sırada sinsileyi bozmaaa
şaka canım senin için de oğluşun içinde hayırlısı. bu günleri gördün ya senin adına çok mutlu oluyorum tatlım
ben de ayın 20 sine kadar dr u ikna etmeyi düşünüyorum. bakarsın oğluşlarımızın doğum günü aynı olur

Selam herkese....Keyifler nasıl kızlar ?
ASos herşeyin yolunda olmasına sevindim.
İrem karnın çok tatlı duruyo :)

Bende mide bulantıları,halsizlik falan idare ediyorum:)Haftasonunu iple çekiyorum:)

sabret birazcık tatlım. geçiyor hepsii. ama inan onları yaşamakta güzel. hele hareketlensin bak o zaman dünyayı unutuyor insan

canım benim arkadaşımın tahmini doğum 26 nisandı 3 mayıs ta doğdu oğluşu, ki bir gün önce hiç açılması yoktu ertesi gece başladı bir anda, erkekler geç doğar derler birde , rahim incelmesini bilmemde bir 10 gün bekleniyo genelde inşallah bekletmeden gelir oğluşun , bu arada ben dün bir doğum hikayesi okurken farkettim pelvis açılması için merdiveni yan yan inip çıkacakmışın biliyormuydun bilmem

merdiveni duydum bende biliyorum canım saol
annemle kv dem bıraksa hareket etttirmiyorlar ki beni. bıraksam ağzıma yedirecekler yemeğimi bile. bunalttılar şimdiden. kayınpederim de ayrı bir hikaye evin hiç bir köşesi rahat değil ona göre heryerime yastıklar sıkıştırıyorlar sultan süleyman böyle ilgi alaka görmemiştir valla... birazdan kocamı da alıp kaçıcam zaten bi kafe ye çay bahçesine

bol merdivenli bir çay bahçesi olsun kaçacağın yerde de antreman yap en iyisi

aslında senin yürümen lazım değilmi bolbol?Annem izin alıp teyzemin yanına gitmişti.İzini bitmeden doğursun diye yürütüp durdu kızcağızı eheuhee :)))

selaammm...

seyzoşuuummm...kendi kendine gelsin oğluş daha iyi olmaz mı?

ben ayrıntılıya gittim canım. çok şükür iyiyiz her türlü sıkıntı şimdilik bitti. amniyoda iyi...

annemler buraya geldi..kardeşim, babam, teyzem herkes iznini ayarlamış..

artık alışverişe başliim diyorum...milleti tutuyorum yaa onlar beni tutacaklarına ..

asossuummmm ana oğul çok güçlü çıktınızzz...artık merakla doğum haberlerinizi bekliyoruzz..

bu pelvik hareketlerine ne zaman başlamak lazımmmm?? biaraştıriimmmm :44::44::44::44::44:

iroşum bayıldım göbişeee maşallaaahhh

.

gözün aydın mesoşum tüm ailen yanında ne güzel
bende kendi kendine olsun istiyorum ama dr umun bekletmeye pek niyeti yok inşallah tam gününde gelir oğlum da beni üzmez.
şimdi yine yürüyüşe çıkıyorum. stres atıyorum hem iyi oluyooo
senin sonuçların iyi olmasına da çok sevindim tatlım. artık sen de gebeliğin tadını çıkar. bol bol alışveriş yap çok heyecanlı ve güzel oluyor bebek alışverişi hadi sana kolay gelsiiiiiiin

günaydın kuzumun teyzoşları ve arkileri

hadi bakalım sen anneni bulmuşun başla alışverişe, benimki temmuzda başlıycak inşallah 8 inde abbas yolcu allahın izniyle evet göbüşüm saklanılamaz hale geldi mesoşum kesin hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…